| | Vitamine pt pofta de mancare | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Vitamine pt pofta de mancare Mar Apr 08, 2008 11:19 pm | |
| Eu am un copil mofturos, cum ma tot laud pe forum ... sau mai bine zis nemancacios. Masa se reduce la 3-4 lingurite de mancare si gata. Ma rog, in perioada asta suspectez ca ii ies caninii ... sper sa am dreptate si sa nu ma chinuie degeaba. As vrea sa stiu ce vitamine sau licori magice ati folosit pt piticii vostri si ce efecte au avut asupra poftei de mancare. Eu i-am dat: - vi-sol-calcium - nici un efect
B-complex si tonotil (aminoacizi) - a avut efect doar pe durata tratamentului polen - inca ii dau, dar nu vad imbunatatiri, eu continui sa ii dau pt ca e si pt cresterea imunitatii
|
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mier Apr 09, 2008 8:00 am | |
| Probabil oraganismul nu-i cere mai mult.Nu are rost sa-i dai prea multe vitamine mai ales ca ele pot sa nu-si faca efectul imediat.Trebuie retinut ca ele sedau pe timpul iernii. Si Analis e mofturoasa de fel.Mananca putin si des.La cresa si-a facut un program de mancare mai bun. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mier Apr 09, 2008 10:47 am | |
| pt mine e f interesant, de ce acasa copii nu mananca, iar la cresa/gradi nu fac nici un moft am auzit destule cazuri ... oare din rasfat?!
nu sunt obsedata. doar ca la 1 an si 2 luni are abia 8200g, si cred ca 76 cm. inaltimea e ok, dar greutateaaaa :() |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Vin Apr 11, 2008 12:53 am | |
| eu am un baiat care mananca f bine, nu am avut probleme niciodata cu el cu mancarea si nu i-am dat niciodata vitamine doar cele necesare vigantol sau acum mai nou vitanima d 3
eu ii dau in fiecare zi cate un biberon cu suc din fructe mere, portocale si morcovi, daca mai am si alte fructe ii mai pun si ce mai am... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Vin Apr 11, 2008 12:55 am | |
| din pacate, a mea nu bea suc de fructe ... la cate experimente am fauct cu ea ... acum i-am luat cavit junior, sper sa aiba ceva efect |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Vin Apr 11, 2008 1:06 am | |
| da am auzit ca e f bun si nasa mea ii da baietelului ei care are 1 an si 11 luni si i-a mai dat si minimartieni cate 1 pe zi si ii dadea o pofta de mancare f mare.... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Vin Apr 11, 2008 1:27 am | |
| o sa tin minte, daca nu are efect cavitul, incerc si martienii acum am mai luat si un sirop natura ... vitamine sii ii mai dau si pt imunitate si pt pofta d emancare (cica) polen la ea acum problema sunt caninii ca au inceput sa sparga gingia si d-aia nu cred ca mananca |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Vin Apr 11, 2008 1:30 am | |
| da si noi am avut probleme cu canini can au spart.. l-a durut f tare si calgelul sau nurofenul nu-si mai faceau efectul...dar este o perioada si va trece si asta... |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Sam Apr 12, 2008 8:04 am | |
| Iris,sunt in asentimentul tau.Aceeasi problema si la noi cu papa.Insa am cam fortat-o.Decat sa ii dau vitamine multe,imi e frica pentru mai tarziu sa nu aibe o dezvoltare socanta.I-am dat de doua ori cate 5 zile Vi-sol.La fel fara reactii pozitive si alta data un complex de vitamine,nu stiu cum le zice,erau aduse de cineva. papa cam 70-100 ml papa solida si dupa 1 ora 100 -150 mml lapte,in total cam 800-850 papa pe zi.Asta de 1 luna. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Joi Apr 17, 2008 8:18 am | |
| eu ii dau doar vitamine\a d si de vreo 2 luni i-am facut o cura de 10 zile cu calciu fiole...acum facem pauza... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Joi Apr 17, 2008 10:13 am | |
| NU I-AM DAT VITAMNINE....PT CA ESTE UN MARE MANCAU.. NUMAI CALCIU..( VISOL) CA SA IL AJUTE LA DINTI..IN REST NIMIC.. |
|
 | |
simona

Numarul mesajelor: 244 Varsta: 29 Localizare: valcani Joburi/Distractii: forum DESPRE NOI: simona,sot bogdan,fetitele timeea si maya !!! Data de inscriere: 27/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Joi Apr 24, 2008 1:53 pm | |
| ooooooooo si eu am probleme cu fetita cea mare cu mancarea ...nu prea mananca ..dar de cand ia minimartieni baga de numa /... doar ca nu sa ingrasat , dar de mancat imi cere de mancare o data la 1 ora jumate ...ceea ce ea nu facea asta ...
am incercat inaintea martieniloe mai multe porcarii sa le spun asa ..ca nu erau bune de nici un fel adica pikovit,ascovit,cavit...multe... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Vin Mai 02, 2008 11:01 pm | |
| intre timp nu mai vrea sa mai manance nici cavitul ... asa ca am renutat si la ala ii dau in biberonul de lapte de dimineata si de seara, cate un varf de lingurita de polen (macinat) ... in rest, am obosit ea mananca tot prostii sau nimic :() cu sarbatorile astea am cam scapat-o din mana, i-au tot dat rubedeniile cozonac, pasca, biscuiti etc. Sunt ok, dar eu nu prea vreau sa ii dau dulciuri. |
|
 | |
simona

Numarul mesajelor: 244 Varsta: 29 Localizare: valcani Joburi/Distractii: forum DESPRE NOI: simona,sot bogdan,fetitele timeea si maya !!! Data de inscriere: 27/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Mai 04, 2008 12:56 am | |
| nici eu nu le prea dau dulciuri...nu sunt prea bune, dar incearca si tu minimartienii sa stii ca dau rezultate la pofta de mancare ! |
|
 | |
Mihaela

Numarul mesajelor: 818 Varsta: 38 Localizare: BUCURESTI DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Mai 04, 2008 7:24 am | |
| | simona a scris: | | nici eu nu le prea dau dulciuri...nu sunt prea bune, dar incearca si tu minimartienii sa stii ca dau rezultate la pofta de mancare ! |
bravo Simo...este primul medicament cu efect. fata mea e foarte slabutica dar e analta...nu prea mananca...sensibila...am ancercat o multime de vitamine...dar nu i-au dat pofta de mancare.I-am facut analize dar ies perfect toate..calciu..etc. Singurul medicament care a facuto sa manance si putin mai mult(anainte ciugulea)e minimartieni....se dau de la varsta de 3 ani...nu trebuie sa aiba copilul mai putin |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Mai 04, 2008 1:40 pm | |
| din pacate fiica mea are 1 an si 3 luni momentan nu ii dau decat polen ... si rar, cand accepta cate un cavit |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Mai 04, 2008 1:59 pm | |
| Picovit i-am dat la recomandare medicului pe timp de iarna si primavara, dar nu pentru pofta de mancare, pentru ca in perioada asta nu erau multe fructe si sa aibe de unde lua vitamine...dar scrie pe prospect ca este si pentru lipsa poftei de mancare...nici noi nu am avut probleme cu mancarea. |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Mai 04, 2008 2:26 pm | |
| eu iam dat pana acuma pt pofta de mancare PICOVIT...cu toate ca il accepta greu....dar isi facea efectu....foarte bun!! |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Mai 04, 2008 2:35 pm | |
| Eu am noroc de copil mancacios,Rares mananca,nu exagerat,atat cat ii trebuie,dar nu face nazuri la masa si sa stiti ca si eu i-am dat Pikovit,de obicei ii dau atunci cand e racit,de obicei dupa ce ii termin tratamentul.i-am mai dat in nov,o luna intreaga un sirop Liv 52 (sirop hepatic)pt,ca l-am avut cu enterocolita si facandu-i analizele i-au iesit transaminazele (analiza la ficat) foarte mari,timp de 1 luna i-am dat acest sirop si i-au scazut,i-au revenit la normal,si o data la 2-3 luni ii mai dau cate 10 zile.e foarte bun si ca aport nutritiv.Iar iarna si primavara timp de 3 luni cate 10 zile pe luna ii dau Broncho-Vaxom,niste pastilute bune pt,intarirea imunitatii.Au fost foarte bune,la noi facandu-si efectul caci de la 6 luni imi facea rosu-n gat mai mereu.Acuum n-am mai avut probleme de mult timp |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Mai 04, 2008 9:27 pm | |
| bune informatiile florina...multumim si sanatate multa lui rares..si de acum in colo... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Mai 04, 2008 9:32 pm | |
| eu la cel mare ii dau pt imunitate broncho-vaxom si sunt tare multumita florina tu cum ii dai copilasului?Stiew sa inghita pastluta?sau ii desfaci si ii dai doar praful?ca ias da si eu lui Mario deoarece este f bun lui ii mai dau(Adisor)Centrum Junior vitamine de la A la z si la cel mic Pilovit |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Sam Iun 14, 2008 2:33 pm | |
| iris si eu am o fetita nu tare mancacioasa.nu a fost mancacioasa si nici nu cred ca va fi.am noroc ca-i plac ft mult fructele si ciorba de cartofi:))))....si-i fac tot felul de combinati de mancare.asta e.poate organismul nu le ceremancarica.nu stiu ce sa zic...important e sa fie sanatosi.cu manacarea ne chinim.ce sa facem...mai o poveste.o jucarie.o reclama in timpul mesei la noi e binevenita...ca altfel cateodata nu mananca.desi stiu ca nu-i bine ca in timpul mesei sa-i distragi atentia cu nimic.eu o fac pt ca asa mananca ft bine |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mar Iun 24, 2008 11:35 am | |
| eu nu i-am dat Aliciei nici un fel de vitamine,in afara de vigantol si am inteles ca vitaminele care contin B-urile mai tarziu pot provoca la copii ingrasare brusca sau obezitate.stiu de la cineva care a patit cu copilul asa ceva.acum nu stiu sigur daca asa e sau nu! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mier Iun 25, 2008 11:52 am | |
| Eu nu vreau sa ii mai dau vitamine.ii dau sa pape doar ce ii place.Insa i-am luat vitamina C care e foarte buna. |
|
 | |
ramona

Numarul mesajelor: 276 Varsta: 33 Localizare: Mangalia DESPRE NOI: Ramona Ionela - mama,Cosmin Petru - copil 1 & Albert Fabian - copil 2 Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mier Iun 25, 2008 1:17 pm | |
| HERBALIFE!!!!!!!!
Copiii au nevoie de o anumita dieta pentru a deveni adulti puternici si sanatosi. Dezvoltarea oaselor, dintilor si parului, cresterea rapida, dar si schimbarile interne, ce pregatesc tinerii pentru maturitate, ar putea prezenta un anumit risc in ceea ce priveste lipsa vitaminelor si a mineralelor. Uneori este foarte greu sa-i convingem sa manance echilibrat. Deseori copiii nostri nu au pofta de mancare.
Drajeuri mestecabile, gustoase pe baza de plante pentru copiii mai mari de 2 ani. Contin cantitatea necesara de vitamine, minerale si alte substante nutritive pentru organismului unui copil. Sunt formate din 21 de vitamine si minerale esentiale pentru o buna crestere si dezvoltare. Dinomins transforma nutritia intr-o adevarata distractie - au forma de dinozauri. Un singur flacon contine drajeuri cu 3 arome diferite de fructe: fragi, portocale si struguri, pe care copiii le solicita cu placere.
O tableta contine vitaminele: A (acetat si beta-caroten) - 2500 UA, D3 - 200 UA, E - 15 UA, C (acid ascorbic) - 30 mg, acid folic - 0,1 mg, B1 (tiamina) - 0,75 mg, B2 (riboflavina) - 0,9 mg, niacinamida - 10 mg, B6 - 1 mg, B12 (ciancobalamina) - 0,003 mg, Biotina - 3 mcg, acid pantoteic - 5 mg; minerale: Fier - 5 mg, Cupru - 0,5 mg, Calciu - 85 mg, Iod - 50 mcg, Magneziu - 15 mg, Zinc - 5 mg, Crom - 10 mcg, Molibden - 50 mcg, Mangan - 0,5 mg.
Consum: pentru copii pana la 6 ani - cate 1 drajeu pe zi, pentru copii mai mari de 6 ani - cate 2 drajeuri pe zi. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mier Iun 25, 2008 8:08 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mier Iun 25, 2008 9:46 pm | |
| Unde se poate cumpara cat costa? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mar Iul 08, 2008 4:01 pm | |
| Alicia pana acum a mancat destul de bine, dar de cand cu caldurile astea nu prea mai mananca si medicul mi-a spus ca din cauza caldurii nu are pofta de mancare si sa n-o oblig sa manance fiindca i se poate "da stomacul peste cap". |
|
 | |
Allynuca

Numarul mesajelor: 460 Varsta: 33 Localizare: Iasi Stare de spirit: Don't worry! Be happy! DESPRE NOI: Alina, Gabi si Theo-Alexandru Data de inscriere: 26/06/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mar Iul 08, 2008 4:50 pm | |
| |
|
 | |
Allynuca

Numarul mesajelor: 460 Varsta: 33 Localizare: Iasi Stare de spirit: Don't worry! Be happy! DESPRE NOI: Alina, Gabi si Theo-Alexandru Data de inscriere: 26/06/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mar Iul 08, 2008 4:53 pm | |
| Eu i-am dat Polyvital sub forma de picaturi. Contine vit. A, D3, E, B1, B2, B6 si vit.C. A avut efect. Ii dadeam 4 picaturi pe zi, mult mai putin decat e recomandat, cat sa-i stimuleze apetitul. |
|
 | |
monikamares

Numarul mesajelor: 40 Varsta: 43 Localizare: bucuresti Data de inscriere: 23/06/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mar Iul 08, 2008 6:38 pm | |
| Si Ilinca e mofturoasa. Da' numai la legume si carnita. Pot sa le pregatesc in fel si chip. Nu-i plac nicicum. Daca ar fi dupa ea ar manca numai lapte, cereala, iaurt si fructe. Cand am facut vaccinelul de un an avea 71 cm si 8,5 kg..... cica-i prea slaba. Mie mi se pare ca arata numa' bine. Da' m-a trimis doctorita la o anume farmacie din p-ta unirii sa-i iau niste vitamine speciale pentru bebelusi. Infant Formula se cheama si sunt facute de Calivita. Acum imi cam pun semne de intrebare ca sunt pline de B-uri si mi-e teama sa nu ii dea o prea mare pofta de mancare. Nici nu stiu ce sa zic. Mie nu mi se pare slaba deloc. Parca sa zic ca i-a mai crecsut pofta de mancare, i le dau de o saptamana. As incerca sa-i dau 10 zile si sa fac pauza. Hmmm, ce ziceti? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mar Iul 08, 2008 9:06 pm | |
| eu acum la Mario ii dau ceva vitamine cu aloe vera de la Forever sa vedem daca au efect |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mar Iul 08, 2008 11:03 pm | |
| gabita papa orice, nu am probleme cu el, si fructe la fel...nu i-am dat niciodata vitamine doar cand era f mic calciu.... |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mier Iul 09, 2008 6:39 am | |
| foarte bine Gabita sa papi orice ca s ate faci mare. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Mier Iul 09, 2008 10:27 am | |
| Am incercat si noi Polyvital,fara succes.Moni,cred ca 10 zile ajung. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Iul 13, 2008 10:09 pm | |
| eu in afara de sirop cu calciu si vitamina D3 pentru inchiderea fontanelei si Vigantol pt rahitism nu i-am dat altceva. are o alimentatie destul de echilibrata si i-am facut analize, au iesit bune. inca nu ii dau altfel de minerale si vitamine ca supliment. |
|
 | |
liz

Numarul mesajelor: 14 Varsta: 34 Localizare: dr tr severin Data de inscriere: 20/06/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Iul 13, 2008 10:59 pm | |
| noi suntem tare mofturosi...am incercat multe vitamine dar ce i-a dat pofta de mancare a fost Sanasol ul ...in rest nimic nu a avut efect iar acum am luat calciu sirop Osteocare e f bun |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Iul 13, 2008 11:29 pm | |
| de mincat mincam foate rau si noi ,ce nu refuza e laptele ,ma gindesc ca si caldura e de vine nici eu nu ma pofta de mincare |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Lun Iul 14, 2008 7:15 am | |
| | Stefytza a scris: | | Am incercat si noi Polyvital,fara succes.Moni,cred ca 10 zile ajung. |
polyvital i-am dat si eu acum 2 luni si a dat rezultate. |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Vin Iul 18, 2008 12:25 pm | |
| Eu am inceput de o saptamana sa ii dau Vi-sol calciu si parca are pofta de mancare mai mare |
|
 | |
simona

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Sam Iul 19, 2008 12:25 am | |
| | liz a scris: | | noi suntem tare mofturosi...am incercat multe vitamine dar ce i-a dat pofta de mancare a fost Sanasol ul ...in rest nimic nu a avut efect iar acum am luat calciu sirop Osteocare e f bun |
si eu iam dat mayei osteocare vreo 3 luni de zile de 2 oro pe zi si e ff bun vorba ta , iat pt timea luam minimartieni de asemenea super pofta de mancare de la ei !! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Sam Iul 19, 2008 11:39 am | |
| Ma bucur ca a dat roade la voi.Eu ma gandesc ca din cauza gatului nu prea papa Isa.Acum ii dau doar vitaminaC. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Sam Iul 19, 2008 12:18 pm | |
| off e greu cu ei,cand nu vor sa pape mario a papat f bine inainte sa se inbolnaveasca sper sa ne revenim |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Iul 20, 2008 11:03 am | |
| Isa nici inainte nu papa bine.O sa isi revina Mario! |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Iul 20, 2008 11:41 am | |
| nu ii-am dat pana acum vitamine Biancai....Mananca foarte bine, nu e mofturoasa...gusta si mananca orice ii dau!... |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Dum Iul 20, 2008 4:43 pm | |
| mie imi zicea medicul ca si pofta de mincare are un factor anume,chiar zicea ca Tony si din cauza la alergii e asa slab,cica nu are pofta de mincare din cauza asta si a zis ca degaba dau vitamine tot nu revine,o sa mi dea ceva pt imunitate |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Lun Aug 11, 2008 3:45 pm | |
| cand am fost la doctor gabita nu prea statea locului si d-na doctor l-a pacalit ca ii da o bomboana si i-a dat o vitamina minimartieni nici nu a vrut sa o i-a, a scuipat-o imediat...noi toate vitaminele le luam din fructe... |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Lun Aug 11, 2008 4:32 pm | |
| Nici eu nu i-am dat vitamine pt a avea pofta de mancare caci Rares mananca foarte bine si gusta orice, |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Lun Aug 11, 2008 4:47 pm | |
| ce bine ca avem copii mancaciosi...si gabita la fel face papa orice si daca eu pap si lui nu- dau vine si se serveste singurel... chiar a fost mirata doctora ca el nu vrea vitamine... |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: Vitamine pt pofta de mancare Sam Aug 30, 2008 12:03 am | |
| Bravo Gabita,esti baietel mare,se vede din poze ca esti mancacios,caci arati foarte bine,e tare norocoasa mami cu tine,va pupacim |
|
 | |
| | Vitamine pt pofta de mancare | |
|