| | Primele combinatii de cuvinte(2) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Mier Apr 28, 2010 10:08 am | |
| te imbratises strans strns de tot |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Mier Apr 28, 2010 10:59 am | |
| aoleuuu mama ai sa te rogi sa-i taca gurita cum ma rog eu de pufos  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Joi Apr 29, 2010 10:44 am | |
| Fiecare la momentul potrivit  ,Emi are si probleme ei de sanatate,asa ca e de inteles. |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Joi Apr 29, 2010 10:46 am | |
| da asa e asi dreptate mami |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Sam Iun 26, 2010 5:26 pm | |
| Alex al meu vad ca nu mai face nici o inaintare spre a vb a ramas tot la stadiul ala de cateva luni nu vrea mai sa vorbeasca si ma scoate din minti de multe ori _________________  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Sam Iun 26, 2010 5:34 pm | |
| |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Sam Iun 26, 2010 10:31 pm | |
| din pacate nu mai tin minte dar poate imi povestesti pe scurt _________________  |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Dum Iun 27, 2010 7:59 am | |
| denis si a dat drumul bine la gurita vorbim zilnic la telefon doamne ce drag imi este manacai as gurit alui de scumpul lui mama! |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Dum Iun 27, 2010 10:44 am | |
| Adriana am incercat si noi. dar nu ii place sa vb la tel. sta si asculta si cand sa plictisit il lasa pe masa. neam trezit de multe ori ca Alex era in camera si tata vb singur la telefon _________________  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Dum Iun 27, 2010 10:51 am | |
| andreea vorbeste cu el ca incet incet o sa isi dea drumul si atunci ai sa te rogi sa mai taca.fiecare are ritmul lui.nu te enerva joacate cu el vorbeste cu el. _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Dum Iun 27, 2010 11:32 am | |
| | andreea86 a scris: | din pacate nu mai tin minte dar poate imi povestesti pe scurt |
Pai si Eliza avea 2 ani si vorbea doar cuvintele principale papa,mama tata,si le stresam mereu pe fete pe forum si ma plangeam mereu cand o sa-si dea drumul la gurita ca nu mai pot,eram disperata de ce nu vrea sa-si dea drumul la gurita,si cand m-am mutat la mama cand a plecat al mau la servici in Germania si-a dat drumul dintr-o data CA APA LA MOARA,la 2 anisori si 3 lunite. |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Lun Iun 28, 2010 12:04 pm | |
| andreea, dupa 2 ani jumatate sa ai pretentii la el, al meu pe la 2 ani jumatate si-a dat drumul la vorba si acum mai opreste-l daca poti  toata ziulica ii turuie gurita leaga fraze, o intreaba pe bica daca o doale capul si tot el raspunde ia o pastila |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Lun Iun 28, 2010 12:06 pm | |
| Ce mortal esti David!!!!!!!!!!!!!  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Lun Iun 28, 2010 10:09 pm | |
| | inatas a scris: | | andreea vorbeste cu el ca incet incet o sa isi dea drumul si atunci ai sa te rogi sa mai taca.fiecare are ritmul lui.nu te enerva joacate cu el vorbeste cu el. |
vorbesc mai cu el... mereu... avem si carticele cu animale, flori, numere si mereu ma joc cu ele si il pun sa spuna dupa mine... dar nu spune deloc corect... adica nu inteleg ce vrea sa zica... dar asta ca il pun eu si se plictiseste repede.
| chry1 a scris: | | andreea86 a scris: | din pacate nu mai tin minte dar poate imi povestesti pe scurt |
Pai si Eliza avea 2 ani si vorbea doar cuvintele principale papa,mama tata,si le stresam mereu pe fete pe forum si ma plangeam mereu cand o sa-si dea drumul la gurita ca nu mai pot,eram disperata de ce nu vrea sa-si dea drumul la gurita,si cand m-am mutat la mama cand a plecat al mau la servici in Germania si-a dat drumul dintr-o data CA APA LA MOARA,la 2 anisori si 3 lunite. |
al meu are 2 ani si 4 luni si nimica
Irina ce tare faza cu capul. David esti un dulce
_________________  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Dum Iul 04, 2010 2:22 pm | |
| ei lasa mai Andreea ca o sa vorbeasca el.sa sti ca nici Cosmin nu zicea mare lucru cand era de varsta lui dar incet incet si-a dat drumul la vorba si vorbeste acum ca o moara stricata,imi pune fel si fel de intrebari de raman blocata |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Dum Iul 04, 2010 3:05 pm | |
| Fiecare copil are ritmul lui in toate,ca si la dintisori,ca si la mers. |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Dum Iul 04, 2010 7:44 pm | |
| are dreptate chry, nu il stresa punandul mereu sa repete dupa tine, vorbeste cu el chiar daca nu iti raspunde sa te auda caci ai sa fii surprinsa cand o sa il auzi cand se joaca si el crede ca nu esti atenta la el cum te imita. si raul si-a dat drumul mai greu insa eu ma uit la nati si ariana care si-au dat drumul foarte repede nati il imita mereu pe raul si ariana pe nati vroiau mereu sa faca ce face cel mai mare.acum e cald lasal in preajma altor copilasi poate cu ei v-a comunica mai bine nu se v-a simtit presat sa le raspunda, poate nu o v-a face din prima. sa stii ca nepotica mea vorbea in limba ei si avea aproape 3 ani ina nici nu o duceau a ei nicaieri cum a dat de copilasi si am mai luato la noi si au ai mei a inceput sa isi dea drumul si turuie acum nu ii mai tace gura tu trebuie sa fii foarte calma in jurul lui si sa nu il stresezi _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Mar Iul 06, 2010 10:53 am | |
| Nepotelul meu face 5 ani,si inca nu vorbeste cum trebuie,eu oinca nu-l inteleg ce zice |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Mar Iul 06, 2010 10:58 am | |
| chry ar trebui sa il duca la un logoped, e cam marisor la 5 ani. _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Mar Iul 06, 2010 11:07 am | |
| Da a tot chemat acasa,dar e cam scump 100 de lei pe saptamana atat cere. |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Mar Iul 06, 2010 11:21 am | |
| nasol, dar nici asa nu il poate lasa
_________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Mar Iul 06, 2010 2:01 pm | |
| mda la 5 ani eu cam mi-as face probleme dar...... e scump un dr logoped, poate isi vada drumul daca incepe scoala , doamne ajuta |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Sam Iul 10, 2010 1:25 pm | |
| si nepotul meu cam la fel la 4 ani si 5 luni vorbeste ca si Cosmin,deci eu zic ca e o problema care se poate rezolva insa vorba lui Cris costa destul de mult |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Sam Iul 10, 2010 2:23 pm | |
| dar cu trimitere de la medicul de famile nu se poate rezolva sa nu te coste. sincer eu nu cred ca la scoala se rezolva
eu stiu pe cineva care a rezolvat aceasta problema cu logopedul dar uite ca nu stiu daca a platit ceva stiu ca i-a dat trimitere medicul de familie daca o vad o sa o intreb _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Sam Iul 10, 2010 5:17 pm | |
| Hmmmm nu stiu dak merge cu trimitere de la medicul de familie ar fii ceva bun |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Sam Iul 10, 2010 7:42 pm | |
| de ce sa nu fie ceva bun chry sa stii ca exista si doctori buni care nu asteapta spaga. eu am zis pentru ca stiu ca nu au o situatie prea roza persoana despre care vorbesc si nu cred ca au avut de unde da atatia bani.si sa stii ca vorbeste foarte bine nici nu zici ca vorbea "chineza" exista doctori si doctori depinde de sansa fiecaruia _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Dum Iul 11, 2010 2:50 pm | |
| Cred ca nu mai inteles bine Simo,am zis ca ar fii ceva bun dak ar merge cu trimitere de la medicul de familie |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Dum Iul 11, 2010 5:44 pm | |
| scuze nu am inteles, zii sa se duca la medicul de familie uite azi am fost la ai mei si m-am intalnit cu tipa si medicul a trimiso gratis a facut sedintele, chiar si azi a zis ca e asa de multumita ca a facut pasul de a vorbi cu medicul de familie _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Primele combinatii de cuvinte(2) Lun Iul 12, 2010 7:26 am | |
| E super dak merge asa,am sa-i spun.  |
|
 | |
| | Primele combinatii de cuvinte(2) | |
|