|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Capsunile...de cand? Lun Apr 07, 2008 11:04 pm | |
| Eu i-am dat fetei dupa 6 luni.Ii amestecam cu banane,dar le cojeam de semintele de deasupra despre care se spune ca sunt alergogene. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Lun Apr 07, 2008 11:05 pm | |
| asa stiu si eu analis...eu nu ii dau...poate la vara cand va avea 1 an... |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mar Apr 08, 2008 10:46 am | |
| Cred ca la vara.Fiind sezonul rece,nu am incercat ca nu au gust. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mar Apr 08, 2008 10:55 am | |
| acum nu mai stiu.este interzis sa-i dai capsuni pana la un an,dar Danonino e cu capsuni,siropurilede ex. de tuse,e cu capsuni. fiecare face cum crede ! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mar Apr 08, 2008 7:50 pm | |
| Fructele crude.Adica nepreparate. |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mier Apr 09, 2008 7:53 am | |
| | anail75 a scris: | acum nu mai stiu.este interzis sa-i dai capsuni pana la un an,dar Danonino e cu capsuni,siropurilede ex. de tuse,e cu capsuni. fiecare face cum crede ! |
Asa este.Dar poate daca sunt fierte sau preparate nu exista probleme. |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mier Apr 09, 2008 4:21 pm | |
| eu nu i-am dat bubulinei decit la 1 an 8 luni prima data.mi-a fost frica sa nu faca alergie. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mier Apr 09, 2008 5:04 pm | |
| ANALIS,daca le fierbi..... adio vitamine !.... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mier Apr 09, 2008 5:07 pm | |
| |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mier Apr 09, 2008 10:30 pm | |
| aici iaurturile cu capsuni sunt indicate dupa 8 luni,iar fructul dupa un an ,la capsuni si mie imi este frica sa i le dau |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: buna Joi Apr 10, 2008 6:48 am | |
| eu i-am dat lui alex capsuni de la 7 luni...nu le cojeam..le amestecam cu alte fructe si le pasam cu blenderul...
iaurt cu capsuni....adica danonino...i-am dat de la 5 luni..atat de mult i-a placut |
|
 | |
monica_2008

Numarul mesajelor: 207 Varsta: 41 Localizare: Baia-Mare Joburi/Distractii: sa am grija de fetitele mele Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Joi Apr 10, 2008 12:29 pm | |
| danonino cu capsuni si eu i-am dat karlei de la 5 luni,iar capsuni poate am sa incerc cand v-a fii sezonul lor |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Joi Apr 10, 2008 5:51 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Cred ca la vara.Fiind sezonul rece,nu am incercat ca nu au gust. |
Asa este Stefytza...si eu tot la vara, ca acum nu au nici un gust si nu are rost |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Apr 11, 2008 2:26 am | |
| eu stiu ca capsunile,kiwi si fructele cu seminte f multe se dau de la 8 luni in sus ca sunt alergogene.. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Sam Apr 12, 2008 7:37 am | |
| Asa e Petruta,insa nu toti copii au reactie alergica la ele.Eu nu am incercat ca nu aveau gust si Isei oricum nu ii plac deloc fructele.Mai nou incerc cu caise uscate,sa le roada. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Sam Apr 12, 2008 10:35 am | |
| depinde de organismul fiecarui copil... eu la alex i-am dat kiwi si capsuni d ela 6 luni....kiwi cel putin i-au placut la nebunie,,,
si am pus pt iarna in congelator toate fructele...si am avut de toate...
la inceput mi-a facut nazuri la piersici...si banane...acum le mananca de rupe...
kiwi..ii dadeam cand era constipat ..si in 2 minute facea kk...la fel si cirese sau capsuni.. in schimb nu mananca legume.... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Sam Apr 12, 2008 10:49 am | |
| Ce bine ca papa fructe.La noi e invers,papa foarte bine tot felul de legume. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Sam Apr 12, 2008 1:25 pm | |
| dia papa si legume si fructe..si iaurturi...e super usor cu ea... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Sam Apr 12, 2008 2:41 pm | |
| Bravo Diana!Fetita cuminte! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Sam Apr 12, 2008 9:00 pm | |
| super valicutza....bravo dia... asa copil toti il doresc... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Sam Apr 12, 2008 9:02 pm | |
| multumim fetelor ...eu ma gandesc sa nu fie prea grasuna......hi hi |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Dum Apr 13, 2008 1:19 am | |
| bv diana!!! :cheers: sa papi tot.. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Dum Apr 13, 2008 11:06 am | |
| Lasa ca se inalta si nu o sa fie grasuna. |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mier Apr 16, 2008 3:55 pm | |
| Si ariana toata ziua mananca......pe langa mesele de mancare mai papa pufuleti, piscoturi, fructe........... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Joi Apr 17, 2008 7:47 am | |
| oricum..nu are cu cine sa semene...hi hi....sigur va fi supla ca noi... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Joi Apr 17, 2008 2:43 pm | |
| si alex la fel...ciocolata kinder stikcsuri, naty, pufuleti, biscuiti si ce se mai gaseste dulce.... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mier Apr 23, 2008 6:06 am | |
| Tare bune sunt sticksurile astea! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mier Apr 23, 2008 9:13 am | |
| si lui Mario trebuie sai dau toata ziua cate ceva in manuta.intre mese desigur pufuleti,sticsuri,piscoturi napolitane chiar si paine |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Mier Apr 23, 2008 10:01 am | |
| tony de cate ori iau paine trebuie sa dau si lui daca nu plange ,asa ca ajungem acasa cu painea rupta |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 11:02 am | |
| ma gandeam sa-i dau capsuni acum cum apar,cele romanesti,bineinteles! o sa vad cum reactioneaza. foarte buna ideea cu cojitul de coaja si seminte! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 11:47 am | |
| ai putea incerca ,si noi o sa incercam mai ales ca anul trecut nu am avut voie din cauza alergiei ,acum sper sa nu mai avem nimica |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 11:58 am | |
| bafta!!! o sa fie bine! acum asteptam capsunile.... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 12:03 pm | |
| da sa vina repede,cred ca voi papati mai repede ca noi ca e mai cald la voi |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 12:05 pm | |
| s-ar putea sa ai dreptate! am papat capsuni spaniole,dar ... nu sunt ca ale noastre! |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 2:10 pm | |
| e drept ,trebuie sa bagam o pila la Noiem ca la Satu mare e plin de capsiuni si poate ne face rost si de gem |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 3:41 pm | |
| buna idee! Noiem se rezolva? :cheers: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 5:07 pm | |
| se rezolva,si asa va trebui sa ma duc la piata nu peste mult si cum apar capsunele care sunt preferatele mele va anunt |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 5:10 pm | |
| chiar te rog ,daca dai ieftin venim sa cumparam de la voi!Voi nu venit la cluj in piata? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 02, 2008 5:44 pm | |
| eu nu am capsuni draga mea eu am vinete,castraveti,ardei,rosii si ardei iuti dar cum apar capsunii sunt mereu prezenta la ei.ii cunosc bine pe producatorii buni |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Dum Mai 04, 2008 6:50 pm | |
| noua nu ne plac capsuniile:(....nu le vrea sub nici o forma dar bine ca imi manaca celelalte fructe:) |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Dum Mai 04, 2008 9:24 pm | |
| iuuuuuui la ai mei tare mult ii plac capsunile |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Dum Mai 04, 2008 9:32 pm | |
| | MARYNA a scris: | noua nu ne plac capsuniile:(....nu le vrea sub nici o forma dar bine ca imi manaca celelalte fructe:) |
imi pare rau! dar asa cum ai spus si tu :bine ca papa alte fructe! :08: |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Dum Mai 04, 2008 11:28 pm | |
| da nu pot sa o fortez cu ceva ce nu ii place....:( |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Lun Mai 05, 2008 10:44 am | |
| poi corect maryna sunt alte fructe si multe alte fructe sanatoaser capsunile sunt oricum alergene,si decat sa faca o alergie urata e mai bine asa |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Lun Mai 05, 2008 12:36 pm | |
| Mie imi plac tare mult capsunile, dar daca alaptez am voie sa mananc? Voi ce ziceti?   |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Lun Mai 05, 2008 1:00 pm | |
| nu!!!! e interzis pt ca poate bebele face alergie de la capsiuni,eu am mincat o bucatica de castraveti murat la 3 luni si a facut alergie ,in iarna asta am dat sa manince si nu a facut alergie |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| |
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Lun Mai 05, 2008 8:31 pm | |
| Ok, am inteles, anul asta sar peste capsuni!! MAi ziceti-mi si mie ce e interzis cand alaptezi ca voi poate ati trecut prin din astea!   |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Capsunile...de cand? Lun Mai 05, 2008 9:05 pm | |
| fasole,mazare,varza,lapte de vaca in esces... daca imi mai amintesc iti mai spun! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Capsunile...de cand? Vin Mai 09, 2008 10:02 pm | |
| Oare o fi bine fetele daca as incerca sa-i dau si eu la al meu capsuni?cosmi are 1 1luni,e maricel dar totusi parca mi-e frica sa-i dau. voi ce ma sfatuiti? |
|
 | |
|