| | Comunicarea cu bebelusul... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Apr 22, 2009 1:38 pm | |
| Bravo Melissa,deja vorbesti cu mami? |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Apr 22, 2009 9:16 pm | |
| da mancu-igurita.daca stau acolo sa-i povestesc vrute si nevrue n-am treaba deloc cu ea _________________   |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Vin Mai 15, 2009 9:36 pm | |
| annya prefera queen, desi cand era in burtica eu ascultam straus mult, dar ii place queen. de vorbit vorbeste non-stop, o sa fie mai vorbareata decat mine, toata ziua gangureste si rade.  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Mai 16, 2009 6:07 am | |
| Asa Annya,  galusca mica! Cred ca te topesti cand o auzi Lumi! |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Mai 16, 2009 6:12 am | |
| alexia cand era in burtica a ascultat muzica rock zi de zi........si acum la fel ii place foarte foarte mult.....Europe e formatia preferata a lui roby .........dar vreau sa av zic fetelor ca alexia incepe si canta si ea anumite piese cum poate ea.ii place atata de mult........sincer cred ca bebeii inmagazineaza multe informatii in burtica..mai ales muzica..............dialogul mama bebe inca din burtica cred ca facilizeaza relatia mai apoi dupa ce el se naste.........se creaza o legatura mult mai stransa intre mama si copilas.........cel putin eu asa am simtit |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Mai 16, 2009 9:56 am | |
| asa si e cornelia annya iubita fa-i capul calendar mamicii tale  _________________   |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Mai 16, 2009 10:04 am | |
| | etinc3lle a scris: | annya prefera queen, desi cand era in burtica eu ascultam straus mult, dar ii place queen. de vorbit vorbeste non-stop, o sa fie mai vorbareata decat mine, toata ziua gangureste si rade.  |
annya te pap bombonica mica,de acum vorbesti tu?alexya ,bravooo,esti fetita mare mai nou si antonio imi arata talentele lui la muzica,toata ziua gangureste si tipa,dar nu plange,asa face el  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Dum Mai 17, 2009 1:36 pm | |
|  ce dulci, cantaretii scumpi asa e, cornelia, inmagazineaza orice informatie inca din burtica. in ultima luna de sarcina am stat la bucuresti si sor-mea trebuia sa invete evgheni oneghin, avea premiera cam cand am nascut eu ( e artist liric la opera) si acum asculta cu mare atentie opera, in special ce-i canta matusica ioni, asa face si annya  |
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mar Mai 19, 2009 7:43 pm | |
| muzica nu prea i-a placut in burtica, dar povestile da. si acum ne plac povestile foarte tare, dar am descoperit si muzica deja.si dansam cand avem chef. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Mai 25, 2009 4:39 pm | |
| ce dragut, mirela, cred ca e un scumpic!!!  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Iun 01, 2009 6:11 am | |
| Bravo David! Te face mama dansator! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Vin Iun 12, 2009 10:52 am | |
| si noi vb fff mulot cu bb,ii citim ii cantam si ne asculta ff atent....... |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Vin Iun 12, 2009 8:52 pm | |
| da, da, ii place tare mult si anniei  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Dum Iun 14, 2009 6:28 am | |
| Bravo Annya!! Vorbesti cu mami tau? |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Vin Aug 07, 2009 4:08 pm | |
| tot timpul, nu-i tace gurita. canta, tipa la jucarii, gangureste... cand o sa inceapa sa vorbeasca, o sa fie vai de noi, ca nu o sa mai avem loc de ea  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Aug 12, 2009 7:19 am | |
| Asa va trebuie Lumi!! Fa galagie Annya!! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Aug 12, 2009 5:37 pm | |
| | etinc3lle a scris: | tot timpul, nu-i tace gurita. canta, tipa la jucarii, gangureste... cand o sa inceapa sa vorbeasca, o sa fie vai de noi, ca nu o sa mai avem loc de ea  |
asa e fetelor,noi cand mergem cu masina nu ne mai trebuie radio avem unu pe gratis |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mar Aug 18, 2009 4:25 pm | |
|  julia, te cred!!! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Aug 19, 2009 4:19 am | |
| |
|
 | |
| | Comunicarea cu bebelusul... | |
|