| | Comunicarea cu bebelusul... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Comunicarea cu bebelusul... Lun Apr 07, 2008 7:44 pm | |
| Aceasta se face inca din primele luni ale vietii. Ei incearca sa imite persoanele din jur, scotand zgomote asa cum reusesc ei, iar noi va trebui sa vorbim cu ei in aceste momente pentru a stabili "o comunicare".
Mai apoi o sa il auzim spunand cateva silabe, precum ma, da, nu, ta unele dintre ele legate ne vor da o mare satisfactie: "MA MA"... cu putin noroc poate chiar "TA TA". Asta se intampla dupa luna a opta sau a noua in mod normal, iar dupa un an de zile o sa ii observam, cum intorc capul si devin mai atenti cand sunt strigati pe nume, sau cum stau atenti la televizor, mai ales cand aud muzica, sau la reclame.
Si uite asa, pana la un an jumate, doi ani chiar, "ne vom multumi" cu MAMA TATA PAPA APA si ne vom bucura sa il privim cum se uita la televizor, cum rade, cum priveste imagini colorate, cum isi va rosti numele, bineinteles nu perfect, sau cum va lega fraze scurte de doua sau trei cuvinte. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Apr 07, 2008 8:17 pm | |
| analis, si prin joaca putem comunica cu ei. eu stiu ca la 5-6 luni isi recunosc numele,isi intorc capul cand sunt strigati....acum depinde de unde ne-am informat fiecare,nu toti copii sunt la fel.... |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Apr 07, 2008 10:26 pm | |
| Asa este!Fiecare are ritmul sau de dezvoltare de aceea nu trebuiesa ne ingrijoram daca nu cresc asa cum scrie in carte.Ideea este ca daca noi ca parinti comunicam cu ei cat mai mult cu atat dezvoltarea lor va fi mai rapida,desi nu sunt de acord sa ii fortez. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Apr 09, 2008 10:45 pm | |
| din ce am citit mai sus nu ne caracterizeaza,tata a spus de la 6 luni,acuma spune dada,papa,baba dar mama doar o singura data a spus.Daca se aud reclame la tv gata arunca jucariile din mina si sta atent |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Joi Apr 10, 2008 10:00 pm | |
| Serban a zis tata tot la aproape 6 luni,zice : ma-ma,ta-ta,da-da,ne-ne... nu zic ca-i fenomenal sau super destept,dar...... daca a zis... |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Vin Apr 11, 2008 2:23 am | |
| gabita spune multe cuvinte si eu vorbesc cu el mereu, tati spune mereu cu mami e mai greu spune doar cand ii zic eu sa spuna, pisica, cutu,ham ham...sunt multe cuvinte... |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Apr 12, 2008 7:41 am | |
| isa la 6 luni aproape zicea mama,dar nu ca ar fii stiut ce inseamna mama,sunt sigura.Ne recunoaste dupa voce de la 3 luni cred.Capul il sucea imediat cum auzea un zgomot.La numele ei a raspuns cred ca de la 4-5 luni ca o strigam pe ea.Acum nu poti face o miscare fara ac ea sa stie.Este foarte curioasa.La 7 luni am mers la ortoped si era foarte uimit de felul in care ne recunoaste si cat de bine statea in fund si ce flic-flacuri facea cu picioarele pe masa :suspect: |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Dum Apr 13, 2008 1:26 am | |
| bv isa, esti o fetita f desteapta si frumoasa.. :pig: |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Apr 16, 2008 1:16 pm | |
| Noi suntem prea micuti. Scoate doar zgomote si niste sunete, "ca" inteleg eu... |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Apr 16, 2008 3:50 pm | |
| ariana a zis ta-ta la 6 luni si la 7 luni ma-ma............acu mai zice apa, da-da, ba-ba, si altele mai multe pe limba ei, dar cand ii trebuie ceva a invatat sa arate cu degetul in directia obiectului care ii trebuie |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Joi Apr 17, 2008 7:49 am | |
| |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7273 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Joi Apr 17, 2008 10:17 pm | |
| Bianca tot asa pe la 7 luni a inceput sa zica tata, mama.Acum zice si papa,apa, aie adica mamaie.Face la revedere cu manuta, saluta cand vede pe cineva tot asa ridicand manuta spre persoana respectiva si razand la ea! :face: |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Apr 19, 2008 8:23 pm | |
| Dupa nastere, indata ce iti vei putea tine in brate bebelusul, incepi deja sa comunici cu el, prin faptul ca "schimbati" primele priviri, sunete si atingeri. Micutul tau se familiarizeaza cu lumea inconjuratoare, prin intermediul simturilor. Pe masura ce zilele trec, bebelusul se obisnuieste tot mai mult sa te stie in preajma si se va concentra, treptat, asupra chipului tau. Cele mai importante sunt auzul si simtul tactil. Cel mic va fi curios in legatura cu orice sunet pe care il aude, dar nimic nu-i va capta atentia atat de mult ca vocea umana. De aceea, vorbeste-i cat mai mult, ori de cate ori ai ocazia.
Chiar daca nu intelege ce spui, vocea ta calma si sigura, cu inflexiuni de alint, il va face sa se simta in siguranta. Cu fiecare noua atingere, el invata cate ceva despre viata, despre lumea inconjuratoare, asa incat saruta-l cat mai des si alinta-l, pentru ca viziunea lui despre lume sa fie una pozitiva si sa se simta in siguranta. Comunicarea cu bebelusul reprezinta, in esenta, raspunsul cat mai prompt la dorintele si nevoile lui.
De aceea, fii langa el de fiecare data cand plange - sau mai ales, in primele luni de viata - chiar daca acest lucru se intampla adesea in timpul noptii. Raspunsul tau prompt ii va da de inteles ca este important pentru tine - un aspect esential pentru dezvoltarea emotionala optima in viitor. Probabil vor fi si momente cand, cu toate ca ai raspuns tuturor dorintelor si nevoilor sale, bebelusul plange in continuare. Nu dispera - poate ca este pur si simplu stresat, are colici sau efectiv are prea multa energie si are nevoie de o portie de plans pentru a se descarca. Multi copii au intervale de agitatie, mai ales in timpul noptii sau dimineata devreme.
Stiu ca acest lucru se poate dovedi foarte suparator cateodata, dar vestea buna este ca situatia nu va dura mult timp; majoritatea copiilor depasesc acest moment in jurul varstei de trei luni. Exista cateva metode prin care poti incerca sa il calmezi.
Unii bebelusi se linistesc atunci cand sunt leganati sau pur si simplu plimbati prin camera, in timp ce altii reactioneaza favorabil daca asculta o muzica linistitoare. S-ar putea sa dureze ceva timp pana cand te vei edifica la ce stimul raspunde cel mai bine micutul tau. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Apr 19, 2008 8:52 pm | |
| Alesia raspunde bine la muzica, cand e agitata se linisteste daca ii pun o mel, ea deja se uita la tel si ii place cand o iau in brate ca se uita si ea de la inaltime pe...pereti...(colorati, ce-i drept!)... |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Mai 12, 2008 2:02 pm | |
| subscriu si eu la cele spuse mai sus.fiecare copil are ritmul sau ed dezvoltare.Alexia a silabisit de pe la 5 luni.ta-ta a zis pe la 7 luni iar ma-ma deabia la 11 luni.tot pe la 7 luni a zis pa-pa, da-da, ba ba ..onomatopee si silabisiri diverse.acum cred ca intelege tot ce-i zicem.daca-i cerem un pupik vine si-si apleaca fruntea sau ne da obrajorul la pupat.daca-i cerem manuta la pupat ridica manuta.....stie sa faca tai-tai...sa bata 2 palmute sau sa se joace cu palmele noastre cum ii aratam noi....tot felul de chestii dinastea de-ti vine s-o mananci.are jocuri diferite cu minepe care nu se joaca cu tati si invers jocuri cu tati care nu le face cu mine...ce sa mai zic e o dulce si-o iubim foarte foarte mult |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Mai 14, 2008 10:12 am | |
| Felicitari, Cornelia, sa-ti traiasca fata!!!   |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Mai 14, 2008 4:00 pm | |
| merci Kitty ...asemenea si voua |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mier Mai 14, 2008 6:23 pm | |
| |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Dum Mai 18, 2008 8:07 pm | |
| |
|
 | |
elenita21

Numarul mesajelor: 64 Varsta: 25 Localizare: constanta Joburi/Distractii: reprezentant avon,studenta,ambalator Stare de spirit: optimista, curajoasa, vesela, ambitiosa Data de inscriere: 23/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Iun 09, 2008 6:48 pm | |
| larisa fetita mea are o luna jumate abia e mititica,ii place f mult galagia.bebele inca din burtica aude vocea mamei si cand se naste recunoaste vocea mamei.in perioada de lauzie exista o legatura speciala intre mamica si bebel ca si cum ar fi conectati in aceasi retea,e bn sa vorbim cu bebeii chiar dk ei nu inteleg pt ai ajuta sa vb mai repede |
|
 | |
elenita21

Numarul mesajelor: 64 Varsta: 25 Localizare: constanta Joburi/Distractii: reprezentant avon,studenta,ambalator Stare de spirit: optimista, curajoasa, vesela, ambitiosa Data de inscriere: 23/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Iun 09, 2008 6:50 pm | |
| si este bn sa-i strigam pe nume inca de mici,pt caei sunt f receptivi si cand incep sa creasca intorc capul cand aud numele lor |
|
 | |
elenita21

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Iun 09, 2008 6:57 pm | |
| |
|
 | |
elenita21

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Iun 09, 2008 6:57 pm | |
| ea este adriana larisa bebitza mea :face: |
|
 | |
elenita21

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Iun 09, 2008 6:59 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Iun 09, 2008 7:46 pm | |
| Elenita toate astea puteai sa le pui intrun mesaj please incearca mersiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Iun 09, 2008 11:08 pm | |
| noi...deja am ajuns la stagiu..."ata te ete" asta ce este si trebuie sai spun fiecare cgestie in parte ce este si la ce foloseste...este foarte precoce si foarte vorbareata!! astazi nu ia tacut guritza deloc...dar "ata ete" fac si io ca andreea |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Iun 09, 2008 11:22 pm | |
| Noi am incercat sa vorbim tot timpul cu el normal sa explicam si acum incepe sa se vada. Dupa cum ati mai spus si voi fiecare are ritmul lui. Suntem mandre de copii nostrii si in curand vom avea parte de foarte multe bucurii din partea lor: SUNT SIGURA |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mar Iun 10, 2008 12:32 pm | |
| Asa e, Medy, ne chinuim acum, dar mai tarziu ne vor rasplati!! |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mar Iun 10, 2008 12:48 pm | |
| Asa trebuie sa fie.Pupici |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Joi Iun 19, 2008 9:04 am | |
| A inceput si fata mea sa scoata tipete si cand e singura face asa, cred ca isi aude tipatul si e constienta ca dupa rade de nu mai poate... |
|
 | |
analis

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Iun 21, 2008 9:10 am | |
| Cred ca e tare dulcica! Antonio de abia poate sa planga...mai mult scanceste! |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mar Iun 24, 2008 11:22 pm | |
| e normal sa comunicam cu ei inca din burtica tasu vb cu ea cand era in burtica eu nu prea mai rar |
|
 | |
lolo

Numarul mesajelor: 251 Varsta: 30 Localizare: buc Data de inscriere: 22/05/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Joi Aug 14, 2008 2:17 pm | |
| cristian la 3 luni si ceva a zis ma-ma apoi ba-ba. acum la 8 luni de cate ori ii e greu, nu-i place ceva, e suparat, il doare ceva ma ma ma ma ....nu stiu dc constientizeaza ce inseamna mama, dar ma striga mereu.acum ii tot repet sa zica si tata. :face: |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Aug 16, 2008 2:43 pm | |
| Eu cand eram gravida ascultam foarte mult melodiile lui Cargo,si cand s-a nascut,cand era agitata,o luam in brate,si puneam sa cante si ma credeti ca se linistea,nu e vrajeala. |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Aug 16, 2008 2:55 pm | |
| o sa zica lolo..asa a facut si al meu si la un moment dat zicea numai tata :() iar mama doar cand era suparat. Ei retin cuvintele si mai tarziu o sa vezi ca incepe incet incet sa le zica...chiar si unele pe care le aude asa... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Aug 16, 2008 10:09 pm | |
| Cry sa stii ca asta eu citeam in multe carti e ceva adevar in ea si eu vorbeam f mult cat a fost in burtica,mai apoi de micut ,si sa-l auziti acum cat vorbeste toata lumea spune ca la gura seamana cu miine :face: |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Aug 16, 2008 10:12 pm | |
| eu ascultam manele :face: cand eram gravida si intradevar chry cand bb plangea si ii bagam manele se linistea :cat: _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Sam Aug 16, 2008 10:13 pm | |
| uau Manelistul de Fabi :suspect: si acum ii mai place? |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Aug 18, 2008 3:19 pm | |
| dupa atatea repetari si asteptari, de ieri bebe meu a invatat sa zica tata si numai asta mai zice de ieri :222: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Aug 18, 2008 5:57 pm | |
| uau bravooo,felicitari cred ca e mandru taticul |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Aug 18, 2008 9:21 pm | |
| vladut al meu e micut.....are 4 luni.......zice el niste silabe in legea lui........dar inca nu ceva notabil.....in schimb, cum imi aude vocea e cu ochii pe mine... :bounce: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Aug 18, 2008 9:29 pm | |
| scumpul de el poi si normal iti cunoaste vocea inca din burtica |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mar Aug 19, 2008 8:25 am | |
| | noemi80 a scris: | uau bravooo,felicitari cred ca e mandru taticul |
nu prea ma credea cand i-am zis, dar cand l-a auzit si el s-a inmuiat tot :face: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Joi Aug 21, 2008 1:13 pm | |
| Oooo ce mai vb si eu cu el cat l-am avut in burtica ...acum inteleg de ce este atat de vorbaret |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Joi Aug 21, 2008 2:13 pm | |
| Si eu citeam mereu si auzeam la TV,despre acest lucru,ca bb simte tot,si intelege,si nu credeam,pana am vazut pe propria piele. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Joi Aug 21, 2008 2:15 pm | |
| | noemi80 a scris: | uau Manelistul de Fabi :suspect: si acum ii mai place? |
daaaaaaaaa manelele sunt preferatele lui in special guta 8) _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Joi Aug 21, 2008 4:40 pm | |
| asa este..eu cand eram gravida si puneam muzica se linistea daac era agitat...asa e chry nu credem pana nu simtim pe pilea noastra |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Lun Apr 20, 2009 10:32 am | |
| melissa a inceput s scota sunete de 2 saptamani uuu ingheee hiiii heeeeeee cand ii vorbec rade(zambeste) si incearca sa comunice.cu ari imi dc aminte camai tarziu a inceput cu gangurelile.pe la 3 luni _________________   |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mar Apr 21, 2009 1:38 pm | |
| inseamna ca-i mai rapida tania pitica |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Comunicarea cu bebelusul... Mar Apr 21, 2009 1:44 pm | |
| daaaa .mancu-i gurita ei e fetita cumintica.macar eaca celalta ma termina _________________   |
|
 | |
| | Comunicarea cu bebelusul... | |
|