buburuza1

Numarul mesajelor: 551 Varsta: 32 Localizare: suceava Joburi/Distractii: vesela Stare de spirit: suntem o familie implinita DESPRE NOI: copii:Arina,Petra
mami :elena
tati: silviu Data de inscriere: 10/11/2008
 | Subiect: ce papa bebe cand merge cu noi in concediu? Mier Iun 03, 2009 10:07 am | |
| anul acesta mergem la mare toti 4.ma preocupa papa pentru ARINA care o sa aiba 1 an atunci.stam la hotel dar parca nu i-as da mancare de la restaurant.ma gandesc sa cumpar borcanele ,desi nu i-am dat niciodata.poate nu am surpriza sa nu-i placa. voi ce le-ati dat cand ati fost? |
|
manolecarmen

Numarul mesajelor: 1558 Varsta: 34 Localizare: constanta DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu Data de inscriere: 22/10/2008
 | Subiect: Re: ce papa bebe cand merge cu noi in concediu? Mier Iun 03, 2009 11:32 am | |
| eu cand am fost cu Andra la munte, avea 1 an si 3 luni si i-am dat de la restaurant, dimineata era bufet si fiecare isi lua ce vroia si ii dadea iaurtel cu biscuite, iar la pranz ciorbita, pilaf, piure, depinde... ii mai luam si in camera fructe, mai duceam la bucatarie si ne facea suculet, ne-am descurcat, a fost bine, nu a patit nimic, dar mancare la borcan i-am luat si nu a vrut sa manince asa ca am renuntat. |
|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce papa bebe cand merge cu noi in concediu? Mier Iun 03, 2009 12:17 pm | |
| Si eu i-am dat Isei ciorbica de la restaurant.Sau daca nu stati la hotel,poti sa faci mancarica in casa,ceri voie gazdei si rezolvi problema.Sau poate gasesti cazare cu bucatarie comuna. |
|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: ce papa bebe cand merge cu noi in concediu? Joi Iun 04, 2009 1:53 pm | |
| Ciorba i-am dat si eu de la restaurant si avea 1 an si 3 luni,nu a patit nimic desi recunosc imi era cam frica,in rest tot asa i-am mai dat borcanele banane,iaurt,lapte,a cam fost problema cu mancarea ca nu prea voria mai nimic si tot la hotel am stat |
|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce papa bebe cand merge cu noi in concediu? Vin Iun 05, 2009 6:02 am | |
| Trebuie sa mentionezi ca vrei pentru bebe si iti recomanda o papa proaspata. Si mie mi-a fost cam teama Mihaela,dar a fost ok. |
|