|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Mar Iun 16, 2009 10:35 am | |
| si eu am slabit in jur de 6 kg dar nu am mai luat de cand am fost prin romania in calatorie si vreau sa incep din nou.eu incepusem cu super slim si ma simteam foarte rau si le-am schmbat cu capsula de slabit si nu mai aveam nici un simtom |
|
 | |
Adriana_84 Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 3006 Varsta: 28 Localizare: - Joburi/Distractii: - Stare de spirit: - DESPRE NOI: - Data de inscriere: 24/04/2009
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Mar Iun 16, 2009 11:17 pm | |
|  gianina si andra! pai andra, reapuca-te de ele sa vedem ce iese  |
|
 | |
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 19, 2009 10:29 am | |
|   cam asta e diferenta!!! o sa revin cu poze mai frumos scoase,astea sunt pe fuga! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 19, 2009 10:32 am | |
| Felicitarile mele Giani....ai o ambitieeeeeee si vointa....  mare diferenta.......poate ii dai si sotului meu din ambitia si vointa ta |
|
 | |
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 19, 2009 10:34 am | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 19, 2009 10:35 am | |
| multam...i zic mereu sa nu mai manance dupa 8 sera carne,prajeli,zice ca este ultima seara si nu se tine de cuvant |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 19, 2009 5:04 pm | |
| foarte mare diferenta gianina ma bucur ptr tine aproape nu te-am recunoscut  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
cathya27

Numarul mesajelor: 67 Varsta: 32 Localizare: tg frumos DESPRE NOI: mami:Catalina si fetita Daria Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 19, 2009 5:24 pm | |
| Felicitari Gianina, se vede ca ai slabit. Ai avut vointa...mie imi lipseste . |
|
 | |
 Numarul mesajelor: 3006 Varsta: 28 Localizare: - Joburi/Distractii: - Stare de spirit: - DESPRE NOI: - Data de inscriere: 24/04/2009
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 19, 2009 5:58 pm | |
|  gianina! se vede diferenta foarte clar;acum sa ai grija la intretinere  |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 19, 2009 10:26 pm | |
| Am cautat si eu azi la farmacie capsula de slabit dar nu mai aveau numai super slim ,au zis ca deocamdat au oprit vanzarile si nici nu mai comanda pina nu se clarifica situatia cu compozitia ei.Maine incerc la alta farmacie. |
|
 | |
gianninna

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 21, 2009 1:07 am | |
| fetelor e aceeasi chestie pastila de slabit cu super slim,... |
|
 | |
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 21, 2009 1:12 am | |
| da cica au compozitie diferita; de aia le-au si retras pe alea de pe piata;nah, nu stiu, eu zic din ce am auzit |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 21, 2009 7:05 pm | |
| eu am auzit la radio la stiri ca l-au retras pe super slim de pe piata neagra deoarece nici nu era aprobat si astia de la bruxsell au trimis un raport si au descoperit ca pastilele contineau o concentratie foarte mare de amfetamine(droguri) |
|
 | |
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 21, 2009 10:00 pm | |
| deci mai bine ti le iei din farmacii |
|
 | |
andrra19

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Joi Iun 25, 2009 11:46 pm | |
| acum o sa pun si 2 fotografii sa vedeti daca se vede un pic diferenta inainte  dupa  |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Joi Iun 25, 2009 11:53 pm | |
| Buna fetelor!...VAd ca a-ti mai intrat la apa!...Felicitari Giannina si ANdrra...Se vede diferenta!... Si eu am reusit sa dau jos 10 kg....in 2 luni....o sa revin cu poze....MAi am de lupta cu greutatea....mai ar trebui sa slabesc inca 10.....macar....Acum am 90....Oricum sunt multumita....  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 26, 2009 12:44 am | |
| Andra se vede si la tine ca ai slabit. se vede in talie si la fatza .
felicitari fetelor pentru vointa. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 26, 2009 9:25 am | |
| Felicitari Andrra si Giannina.... La amandoua se veede ca ati slabit bine de tot.....tineti-o tot asa dragelor mele _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 26, 2009 9:47 am | |
| mama ce mult ai slabit andra! foarte bine ma bucur rozy ca ai reusit sa dai jos 10kg, enorm de mult,  si tie! |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 26, 2009 2:21 pm | |
| andra si la tine se vede ca ai slabit inca m iei pastilute? felicitari si tie rozy multa vointa va doresc parca se vede si la sotul meu ceva ceva,o sa se cantareasca la sfarsitul tratamentului  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Vin Iun 26, 2009 3:30 pm | |
|  fetelor pt kg date jos am o curiozitate cu reactioneaza pielea,nu se lasa in jos,mai ales pe burta |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Sam Iun 27, 2009 1:09 pm | |
| nu am avut comp pana acuma de acea am tras chiulu o sa revin si eu cu poze
si eu am slabit fetelor dar nu am apucat sa iau decat 12 zile pt ca eu fac un tratament si ceva interventii cu laser si pana nu termin cu asta nu mai am voie eu am luat capsula din farmacie dar si asa in astea 12 zile toata lumea i-mi spune ca am slabit |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Sam Iun 27, 2009 4:18 pm | |
| Rozy si tu iei tot pastilele care le ia Andra? |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Sam Iun 27, 2009 6:20 pm | |
| Si eu am cautat sa iau Chry capsula de slabit dar cica sa oprit deocamdata comercializarea lor,o sa mai caut saptamana viitoare da de gasesc vreo farmacie care mai are in stoc,sa sti ca chiar dau rezultat,multe cunostinte de ale mele au slabit bine cu ele,si nu au efecte secundare ca super slim. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 28, 2009 11:14 am | |
| eu zic ca toate pastilele au efecte secundare Corina,dak nu imediat in timp,eu nu as lua asa ceva |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 28, 2009 1:03 pm | |
| Chry la mine nu e prima oara cand iau, si mai cunosc o gramada care iau si au luat si nu li sa intamplat nimik
miha depinde de corpul fiecaruia si ce activitati are depinde de cat de elastica e pielea etc eu una nu am ramas cu burta moale alerg destul de mult in casa sunt robotel si mai fac si 10 abdomene pe zi eu dupa doua sarcini nu am nici o vergetura pe burta pt ca am pielea elastica am facut si sport in copilarie si adolescenta |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 28, 2009 1:37 pm | |
| |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 28, 2009 1:48 pm | |
| Fiecare face cum crede chry,eu cum gasesc imi iau  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 28, 2009 1:50 pm | |
| |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 28, 2009 1:52 pm | |
| nu exagerat de scumpe ,in jur la 100 lei cura pe 1 luna,si ajungi sa slabesti in jur de 5 kg. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 28, 2009 2:13 pm | |
| |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Dum Iun 28, 2009 5:49 pm | |
| Fata,nici pe mine nu ma incurca 100 lei in buzunar,chiar delo in perioada asta dar nu le iau toate odata ca mie mai usor asa,iau pe 15 zile acum la salar,la celalalt salar iar pe 15 zile si tot asa,pentru ca chiar imi doresc sa mai slabesc un pic. |
|
 | |
andrra19

| |
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Lun Iun 29, 2009 9:36 am | |
| Felicitari Andrra..... Abia astept sa vad poze cu fetele care au mai slabit..... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mar Iun 30, 2009 5:24 pm | |
| In sfirsit am gasit si eu capsula de slabit numai ca nu am luat decit pentru 6 zile sa vedem cum ma simt,daca imi merge bine dupa ele,luni imi mai iau. |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Mar Iun 30, 2009 5:48 pm | |
| Felicitari Cori si Ali!...VAd ca nu sunt singura in lupta cu kilogramele!...Bravo!... Chry eu i-au un tratament de slabire sub forma de pastile , naturiste ..de la Pro Natura prescrise de un medik!...Fratele meu a urmat aceeasi cura si a dat jos 14 kg. in 2 luni jumatate....Noi suntem multumiti !...Eu dau ptr. o cura de 3 saptamani cam 30 lei...pe cutia cu pilule.....iau de 3 ori pe zi cu o jumatate de ora inaintea mesei...dar tin si regim...adika nu mai mananc prajeli, dulciuri, paste fainoase, nu mai beau decat sucuri necarbonatate si apa plata...cu lamaie!  |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Mar Iun 30, 2009 6:21 pm | |
| felicitari fetelor pentru ambitia voastra,apoi vreau s avad poza cu voi inainte de a slabi si dupa |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mar Iun 30, 2009 11:44 pm | |
| | corina28 a scris: | | In sfirsit am gasit si eu capsula de slabit numai ca nu am luat decit pentru 6 zile sa vedem cum ma simt,daca imi merge bine dupa ele,luni imi mai iau. |
corina sotul meu ia de 2 saptamani in primele zile ia fost putina ameteala acum nu m are absolut nimic abia astept sa termine cura ,sa se cantareasca mie m-i se pare ca a m slabit putin fetelor  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mier Iul 01, 2009 6:52 pm | |
| Am luat si eu azi prima zi ioni,dar nu sunt incintata,acuma nu stiu sigur din ce cauza dar am luat pastila pe la 8 jumatate azi dimineata si pe la 11 ma apucat un episod de tuse si in urma ei mi-a venit greata si am varsat.O sa mai iau maine sa vad cum ma simt si daca mai vars ma opresc,nu mai iau nimic.in rest sunt bine doar putin ametita asa cum zici ioni ca a fost sotul tau. |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mier Iul 01, 2009 8:10 pm | |
| corina nu se ia dimineata se ia pe la 11-12 dupa ce ai mancat ceva dimineata daca iei pe nemancate si asa de dimi tie rau din star |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mier Iul 01, 2009 8:28 pm | |
| dar am mancat pe la 7 dimineata ali si pastila am luat-o pe la 8 si jumatate,am luat-o asa pentru ca pe la 11-12 ma apuca o foame si nu pot atunci sa mananc,atunci am zis ca o iau dimineata sa nu am treaba. |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mier Iul 01, 2009 8:35 pm | |
| mai bine mananca masa de la 11-12 si dupa ia pastila oricum e bine sa ai in stomac dupa nu iti va mai fi foame doar nu vrei ca sa o iei dimineata si dupa sa nu mai manci deloc alea te fac sa nu iti fie foame si sa bei lichide si sa iesi mult la buda |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mier Iul 01, 2009 8:44 pm | |
| Sa sti ca azi am baut foarte multa apa,o sa incerc maine sa o iau mai tirziu,oricum sper sa nu fi varsat din cauza capsulei si maine sa fie bine daca nu....renunt la ele.Cit despre foame....azi nu am simtit absolut deloc,am mancat doar asa cite putin doar sa am ceva in stomac. |
|
 | |
andrra19

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mier Iul 01, 2009 10:15 pm | |
| eu am avut doar stari de voma dar nu am ajuns pana la varsat ca eu daca simteam ca imi vine stateam mai mult culcata in pat,dar poate tu nu ai timpul necesar sa stai mai mult in pat si mentionez ca starile de voma le aveam de la superslim dar de la capsula nu am nimic,decat senzatia de gura uscata in permanenta,si lipsa poftei de mancare de am ajuns ca mananc exact 2 linguri de mancare inainte de pastila si chiar nu exagerez,atat consta mancarea mea pe toata ziua.si chiar sunt mirata ca eu am probleme cu stomacul(gastrita cronica)dar nu ma doare deloc |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mier Iul 01, 2009 10:18 pm | |
| Asa si eu azi andrra,am bagat in gura mai mult fortat nu ca as fi simtit nevoia,doar ca incerc sa mananc mai mult fructe. |
|
 | |
andrra19

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Mier Iul 01, 2009 10:27 pm | |
| o sa vezi ca pe parcurs o sa dispara de tot pofta de mancare si o sa mananci o data in zi doar ca sa poti sa iei pastila ca altfel ti se face rau,eu azi nu am luat-o ca nu am mancat nimic |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Joi Iul 02, 2009 12:55 am | |
| corina spune si in prospect ca in primele zile poti avea ameteli de la ele,,deci enormal cat despre vomitat..cred ca este din cauza ca o iei prea devreme..cum zice ali nu renunta la ele..dar ia.le dupa o masa si mai tarziu,nu asa de dimineata sotul meu o ia dimineata cu lapte si cateodata m papa cate ceva.dar nu a avut probl cu voma asta e parerea mea..daca chiar iti doresti sa slabesti ,ia.le cand trebuie  azi am vbit cu cumnata mea,si mi-a zis ca ,daca sotul slabeste cu ele o sa cumpere si ea...:)asta daca vrea Ali sa imi mai trimita aici pastilutele  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Joi Iul 02, 2009 12:33 pm | |
| eu iti trimit ca nu ma doare mana  |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: Produse pentru slabit Joi Iul 02, 2009 2:30 pm | |
| inainte  si dupa dar eu am luat 2 saptamani numai  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Produse pentru slabit Joi Iul 02, 2009 2:36 pm | |
| ma ali fotomodel te faci mama si tu  |
|
 | |
|