|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Invitatie la botez!!!! Lun Mai 11, 2009 3:50 pm | |
| Alexandru-Valentin- BEBELUSUL FORUMIST  Sunt un pusti rasfatat pe nume Alexandru Valentin,iar mami,tati si fratiorul meu mai mare Andrei au hotarat sa imi faca prima baita oficiala...,asa ca va invitam sa ne fiti alaturi in aceasta frumoasa zii de sambata 16 mai |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Lun Mai 18, 2009 7:53 am | |
| O feliuta de tort ptr toate mamicile active   |
|
 | |
Adriana_84 Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 3006 Varsta: 28 Localizare: - Joburi/Distractii: - Stare de spirit: - DESPRE NOI: - Data de inscriere: 24/04/2009
 | Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Lun Mai 18, 2009 9:36 am | |
| multumim sorina! a avut un tort superb si cred ca a fost deliicos! sa-ti traiasca puiutul!  |
|
 | |
manolecarmen

Numarul mesajelor: 1558 Varsta: 34 Localizare: constanta DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu Data de inscriere: 22/10/2008
 | Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Lun Mai 18, 2009 9:38 am | |
| sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare si sa fie sanatos!
Delicios tort mmmmm, vreau si eu! |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8605 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Lun Mai 18, 2009 9:40 am | |
| Multumim Sorina , arata foarte bine tortul . Iar Alexandru este un frumos . Sa creasca mare si sanatos . Pupici dulci de la noi .  |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Lun Mai 18, 2009 9:58 am | |
| Multumim Sorina.... arata foarte bine tortul Alex este un scump si sun dragalas Sa traiasca si sa fie fericit _________________  |
|
 | |
Crina

Numarul mesajelor: 702 Varsta: 37 Localizare: Suceava DESPRE NOI: Crina mami si fetita mea Denise. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Lun Mai 18, 2009 3:35 pm | |
| Alexandru, foarte frumos tortul tau.Sa cresti mare si fericit. Sorina sa-ti traieasca printisoru si sa fie sanatos. |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Lun Mai 18, 2009 4:06 pm | |
| sa-ti creasca mare si voios si la buzunar gros. multi pupici dulci _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Lun Mai 18, 2009 6:21 pm | |
| Sa ti traiasca baiatu sa creasca mare frumos si sanatos ce tort frumos a avut pupici |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Mar Iun 09, 2009 2:03 pm | |
| sa-ti traiasca baiatul, sorina sa cresca mare si sanatos foarte frumos a fost tortul si ma gandesc ca si foarte delicios |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: Invitatie la botez!!!! Dum Iun 20, 2010 9:48 am | |
| Sa-ti traiasca baiatul Sorina si scuze ca nu am vazut subiectul mai devreme, a fost super tortul  |
|
 | |
|