| | Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Apr 22, 2010 8:06 pm | |
| rabdare multa si succes, fetelor! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Apr 23, 2010 9:17 am | |
| Eliza mea nu face la olita nici acum,am zis ca la vara am sa o dezvat de pampers,o sa o las fara,si o las sa faca pe ea,sa vedem ii place sa stea pisata,nu cred??????? Nu sunt genul sa-mi bat copilul ca nu vrea sa stea sa faca la olita,am incercat tot posibilul dar dak nu vrea,asta e ce pot face. |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Apr 23, 2010 9:18 am | |
| super chry idee la astas ma gandeam si eu  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Apr 23, 2010 9:22 am | |
| Pai altfel eu nu am sanse nici la olita si nici la WC.Sa faca pe,si sa stea asa,caci sigur nu-i v-a place. |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Apr 23, 2010 9:24 am | |
| e sigur ca nu le place ca emi cum face caca in pempars imi spune si se trge de el |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Apr 23, 2010 9:26 am | |
| Asa si Eliza dak face caca,nici sa stea jos nu vrea,vrea sa o schimb imediat,cateodata si dak face pisi,zice mama am facut pisi,schimba pe Eliza. |
|
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Apr 23, 2010 9:38 am | |
|  elisa |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Apr 23, 2010 10:17 am | |
|  eliza cine trage o fuga sa-l invete pe pufos cum sta treaba cu olita?  eu nu vreau samastresez deloc  |
|
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Apr 23, 2010 10:19 am | |
| trag eu o fuga poate pe elreusesc sail invat  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Apr 23, 2010 1:09 pm | |
| | chry1 a scris: | | Pai altfel eu nu am sanse nici la olita si nici la WC.Sa faca pe,si sa stea asa,caci sigur nu-i v-a place. |
cu siguranta nu ii va placea Cris,asa l-am dezvatat si eu pe al meu,vara i-am dat pampersul jos si zic acum fa pipi,a facut de cateva ori pe el si asa cracanat mergea si plangea,nu-i convenea deloc pana cand a acceptat sa faca la olita si wc sau mai bine zis la pomisor ii spuneam sa udam iarba si a acceptat. ce sa zic bafta si sa auzim de bine,sigur o sa scape la vara de el |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Apr 26, 2010 3:59 pm | |
| Da tin minte Miha,ca asa l-ai scapat pe Misu asta mic de pampers  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Apr 28, 2010 6:49 am | |
| da da am scapat repede,ee mai se scapa pe el cateodata de puturos ce era ca si acum de altfel are momente cand se ia cu joaca si spune in ultima clipa si il mai gasesc un picut ud |
|
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Apr 28, 2010 7:26 am | |
|  draga ca ati scapat de pampers cat as vrea sa scapam si noi de el |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Apr 28, 2010 9:03 am | |
| super miha  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Apr 28, 2010 9:44 am | |
| as vrea si eu atat de mult,sper sa reusesc la vara |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Apr 28, 2010 10:46 am | |
| Bravo, Cosminel, asa si eu cu Vladut... nu se mai scapa deloc, cine stie cum cand bea apa multa, mai faca o picatura pana fuge la olita.. Ei, lasa, ca se invata si Eliza la vara... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Apr 28, 2010 10:56 am | |
| savina vara sa aruncam pemparsoaiele pufosilor  |
|
 | |
chry1

| |
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Apr 29, 2010 10:57 am | |
|  vladut |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Apr 29, 2010 1:21 pm | |
|  vladutz  |
|
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Apr 29, 2010 1:23 pm | |
| abia astept siua in care sa  si eu ca emi nu mai sta cu pempars  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Apr 29, 2010 2:37 pm | |
| Mersi, fetelor! Se vor invata toti fara pampers mai devreme sau mai tarziu. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Mai 10, 2010 11:50 pm | |
| off...si noi tot fara pampers suntem ziua, gata , nici cand plecam prin magazine numai punem, cere si se tine pana gasim un wc...cu toate ca nu-mi place, dar nu am incotro...noaptea inca nu vrea fara, nici nu insisit prea mult ca e cam frig, a fost intr-o seara , la mama, cand nu a vrut ea pampers, a facut pipi odata, a schimbat-o mama, tot nu a vrut pampers si a facut si kaka in pantaloni...o durea burtica....a doua zi a facut in iarba si la olita...dar doar atat... acum are momente cand cere kaka, cand e fara pampers, dar pana se aseaza pe olita, chiar daca ma grabesc, ii trece; "off...nu vine kaka asta, ma eneveaza!!!" mai astept sa se incalzeasca putin, ca e rece peste noapte, in cazul in care se uda si nu observ, si o voi lasa fara...
cel putin sunt bucuroasa ca nu se mai constipa...face kaka de obicei dimineata, pana ii dau pampersul jos, dacail dau repede si nu apuca sa faca...abia a doua zi face... |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Mai 11, 2010 7:08 am | |
| |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Mai 11, 2010 8:07 am | |
|  chira, denisiuca de acum va cumpara mami de mancare si jucarii in loc de pampersi speram ca urmatorul pe lista sa fie pufosul  |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Mai 11, 2010 8:52 am | |
| Bravo, Chira, Denis, asa trebuie! O sa urmeze si David, stai linistita, Irina! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Mai 11, 2010 9:40 am | |
| |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Mai 11, 2010 3:00 pm | |
|  Denis...felicitari, chiar ati scapat... noi inca nu am scapat de tot, seara tot mai punem, mereu zic si eu ca numai cumpar...dar tot am cumparat... Davis, Eliza...va asteptam pe lista... |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Mai 12, 2010 10:11 am | |
| |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Mai 23, 2010 9:59 pm | |
| Felicitari ,dragi mamici si pitici...chiar e o mare realizare,sincer! Si noi trebuie sa lucram intens la operatiunea "olita" daca avem pretentii sa intra la gradi din toamna  . Stau la olita,dar cand e vorba sa faca ceva,imi cer pampersul.Chiar,fetelor,voi cum i-ati invatat la olita pe prichindeii vostri?Cum ati procedat,concret?  Eu am zis ca la vara,ca va fi cald,ii voi lasa fara pampers!Si sa vedem atunci cand vor face pisu ,daca le convine!  Poi alta metoda nu stiu...spuneti voi...?  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Mai 24, 2010 9:09 am | |
| asa si noi Mihaela, stateam pe olita, si cand vroia sa afca cerea pampersul...in vara trecuta am lasat-o fara pampers, a facut odata pe ea, nu i a placut , a mai facut odata si gata, de atunci a cerut pipi la olita, nu am mai avut probleme...la kaka stam mai prost... |
|
 | |
Adriana

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Mai 24, 2010 3:09 pm | |
| la noi trecerea de la pampesi la olita a fost usoara chiar num aasteptam sa fie atat de usoara si mai ales noaptea acum se trezeste singur si cere pipilica noaptea !eu n am facut decat sa i spun sa nu faca pipi ca nu mai are pamapers si sa se trezeasca sa mi spuna ca face si asa a facut !gata pampesrul acum e de domeniul trecutului !succes si voua fetele ! |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Mai 24, 2010 3:31 pm | |
| | mami_de_gemeni a scris: | Felicitari ,dragi mamici si pitici...chiar e o mare realizare,sincer! Si noi trebuie sa lucram intens la operatiunea "olita" daca avem pretentii sa intra la gradi din toamna . Stau la olita,dar cand e vorba sa faca ceva,imi cer pampersul.Chiar,fetelor,voi cum i-ati invatat la olita pe prichindeii vostri?Cum ati procedat,concret? Eu am zis ca la vara,ca va fi cald,ii voi lasa fara pampers!Si sa vedem atunci cand vor face pisu ,daca le convine! Poi alta metoda nu stiu...spuneti voi...?  |
mihaela daca sunt ca mario ,atunci e de rau eu l-am lasat ud si nu i-a pasat,s-au uscat pantalonii pe el si nu avea nici o reactie si noi trecem la partea mai grea,sa nu ii punnoaptea pampers in rest stam fara,si in parc mergem si facem pipi ca barbati(ca tati)din picioare si facem la copaci ca sa creasca mari i-am pus aseara pampers deoarece am fost la restaurant,si nu vreau sa il duc la toalete publice |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Mai 27, 2010 5:17 pm | |
| Multumesc pentru raspunsuri ,fetelor!  Inseamna ca asa fac...ii las fara pampi,sa vad ce reactie vor avea cand se vor uda... |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 08, 2010 3:09 pm | |
| mihaela ito tin pumnii sigur vei reusi,  noi spunem ADIO PAMPERS ii mai pun doar noaptea astazi primesc numai felicitraile voastre urmand ca zilele urmatoare sa vad comportamentul de noapte ca asa se mai aplauda zingur si face bavo daid o focut baetu  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 08, 2010 3:12 pm | |
| Bravo David...tine-o tot asa...si in curand vei scapa de el si noaptea. Noi inca lucram la capitolul asta, aseara nu a vrut ea pampersul, si de la ora 22, pana dimineata la 9, nu a facut pipi deloc, nici pe ea, nici la olita. pe la 3 noaptea a strigat-o pe mama, mama a intrebat-o daca vrea pipi si a zis ca nu, si a adormit in continuare...sa vedem in seara asta |
|
 | |
Adriana

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 08, 2010 3:14 pm | |
| felicitari david si chira !  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 08, 2010 3:15 pm | |
|  pufosule ,Chira,un inceput bun ma bucur ptr voi si noi cam de o luna am scapat de pampers,nici nopatea ,nici ziua cand doarme nu ii mai pun,nu face pipi pe el,foarte rar se trezeste singur noaptea  acum urmeaza Antonio,dar mai am un pic de asteptat _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 08, 2010 3:33 pm | |
| chira, sa va luati de-o mana si asa sunbtei promisi unul altuia  tine-o tot asa frumoaso iony, mai astepata iubita,inca e micut , ai timp sa-l inveti,  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Iun 11, 2010 3:58 pm | |
| Wow vad ca toti faceti progrese numai noi NU,rusinica Eliza,ar fii fost fain sa fii stat la casa,sa-i dau drumul in curul gol  |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Iun 11, 2010 5:14 pm | |
| ei, lasa, Cris, ca se invata si Eliza usor-usor _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Adriana

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Iun 14, 2010 8:37 pm | |
| am gasit astea pe net mi s au parut destul de interesante si nu scumpe erau 120 de ron   |
|
 | |
mami_de_gemeni

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Iun 14, 2010 11:07 pm | |
| Am inceput si noi operatiunea "olita"...Numai ca se pare ca medoda care mi-o pusesem in cap nu merge....pentru ca,desi spuneam ca ii las asa putin sa vad daca le convine,ei de dezbraca singuri imediat ce se uda... Imi spunea o mamica in parc ca ea a reusit in 3 zile sa il obisnuiasca pe copil la olita dupa o "reteta" luata dintr-o revista: Cum se trezeste copilasul il pui pe olita,indiferent ce bea el...apa ,ceai...Dupa 30 min il pui iar pe olita,apoi dupa 35...pana ajungi la interval de o ora ,si apoi cand cere copilasul. As incerca si eu...poate merge... |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 15, 2010 8:35 am | |
| miha, eul-am pus dimineata la trezire si cam la o ora ca in veci nu cerea dupa el, facea pe el si striga la mine sa il schimb, acum si-a intrat in reflex isi da singur chiloteii si se pune la olita pe urma vine la mine si imi spune ca a facut  ce sa zic pune-i tu pe olia la trezire si ca la o ora ca o sa se invete stai linistita, multa bafta iti doresc noaptea nu mai avem probl deloc avem 4 zile de cand am spus adio pampersilor noaptea am baietel mare gata sunt happy |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 15, 2010 8:48 am | |
| Da, Adriana, am vazut si eu , cred ca sunt ok. Da, Miha, cam asa il punea si eu, ca si Irina, si incet-incet am reusit... in schimb, al meu nu isi da singurel chiloteii jos.... striga dupa noi prin casa.... fuge de colo-colo si se tine pana ii dam noi jos....  .. sper sa reusesc sa-l invat _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 15, 2010 10:17 am | |
| Claudia, ce simpatic trebuie sa fie Vladut, fugind prin casa si tipand sa le da-ti pantalonii jos  mi-l imaginez Eu nu reusesc sa o conving pe Sara, cand era mai micuta a facut de vreo 4 -5 ori la olita si am zis sa mai asteptam ca ii intra funduletul in gaura olitei si acum stie ce e aia si nu sta pe ia, se ridica singura si fuge cu pantalonii in vine  |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 15, 2010 10:42 am | |
|  , Luminita! Ei, poate se invata si Sara! Trebuie! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Iun 15, 2010 7:51 pm | |
| eu nu mai am treaba cu Cosmin,acum vrea sa faca singur afara dar nu prea tine bine putzulica si vrea sa faca numai pe ciment,asfalt sau pe casa ori pe gard si i-am zis ca nu e frumos trebuie sa faca la pom sau in iarba dar nu vrea |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Iun 16, 2010 8:57 am | |
| haha, ce haios e Cosminel, lasa sa faca pe unde vrea... ca se dezvata el si o sa faca doar la pom... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Iun 16, 2010 9:41 am | |
|  ce chestii si cu baietii astia, Cosmin  |
|
 | |
| | Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) | |
|