| | Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Aug 28, 2009 4:42 am | |
| Ce tare Tania!! Asta ziceam,sa o scoata in jurul blocului la inceput sa nu aibea surprize. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Aug 28, 2009 2:00 pm | |
| hahaha, tania, si mie mi-e jena de momente din astea, de asta am tot amanat sa o scot fara pampers, dar cred ca voi incerca cum ziceti voi, sa o scot cate putin  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Sept 01, 2009 5:35 am | |
| Sa ne spui daca da roade Anca!! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Sept 01, 2009 6:44 am | |
| In dimineata asta s-a trezit Alesia la 6 si mi-a zis "mami, pish", am pus-o pe olita si mi-a facut si caca. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Sept 01, 2009 9:43 am | |
| |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Sept 01, 2009 11:31 am | |
| Felicitari Alessia!pupici! ei Anca asa ziceam si eu ca imi e teama sa-l scot fara pampers dar asta a durat doar cateva zile si gata |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Sept 01, 2009 12:15 pm | |
| de ce iti este teama anca? profita cat mai eate cald afara _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Sept 01, 2009 2:05 pm | |
| O o mai las si in casa fara pampers, mai face ea pe ea, dar de cele mai multe ori se pune pe olita. Cand face pe ea ma striga: "mamiiiiiiii, pishhhhhhh, iete!!" ca nu-i place ca e uda. Bine, avantajul meu e ca n-am covoare prin casa, doar la bucatarie niste drumuri vechi, inca nu ne-am luat covoare, asa ca profit. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Sept 01, 2009 2:31 pm | |
| oo pai asta e bine doar speli pe jos si gata |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Sept 01, 2009 3:23 pm | |
| asa si eu am dar in salon unde se joaca covor in rest gresie.si mai face si pe jos _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Sept 02, 2009 5:52 am | |
| Bravi Alessia!! Isa aseara nu a facut deloc pishu pe ea. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Sept 02, 2009 1:25 pm | |
| |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Sept 02, 2009 4:03 pm | |
| ieri am scos-o dupa-masa pana la o matusa aici in cartier, si era fara pampers. eviva!! nu a facut pisu pe ea! am pus-o la matusa, dar nu a facut, eram asa stresata sa nu faca pe ea si o tot intrebam.... mi-a zis matusa ca sunt stresata rau, sa las copilul in  , ca cere ea  vreau sa zic ca la ea nu a facut si ne-am intors acasa dupa mai bine de o ora, ca am stat 15 minute si afara, apoi mi s-a parut mie ca ar vrea sa faca, ca se legana de pe un picior pe altul, am dus-o in casa si a facut la olita !!!!  hai ca e bine asa!!! inceputul era greu!!  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mier Sept 02, 2009 4:35 pm | |
|  sara puiule anca nu te ma stresa ca o stresezi si pe ea si e normal ca la inceput sa se mai scape pe ea pana se obisnuieste sa se tina _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8606 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Sept 03, 2009 9:33 am | |
| fetelor eu am o mica mare problema. marco de ceva vreme face la olita iar seara doarme fara pampers si nu face pipi in pat. dar caca nu vrea sa spuna. si daca este langa olita si nu are pampers , ca nu il mai vrea, face caca pe jos. nu vrea sa se puna pe oala sa faca . de ce oare? |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Sept 03, 2009 10:42 am | |
| miky, nu stiu ce sa zic.... sa ii iei riduttore si sa-l pui direct pe wc, poate ii place mai mult si se simte altfel. sa ne zici cum merge!!  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Sept 03, 2009 11:45 am | |
| si ari pe wc face cand face e indragostita de pampers nu stiu cand oi scapa de el _________________   |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Joi Sept 03, 2009 8:34 pm | |
|  Sara!e un inceput bun! Miki poate ii e teama de olita.....asa e nepotul meu are 3 ani jumate si face caca pe unde apuca numai la olita nu,nici macar nu vrea sa o vada........incearca cu colacel si poate ii place la wc |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Vin Sept 04, 2009 3:41 pm | |
| | Miky a scris: | fetelor eu am o mica mare problema. marco de ceva vreme face la olita iar seara doarme fara pampers si nu face pipi in pat. dar caca nu vrea sa spuna. si daca este langa olita si nu are pampers , ca nu il mai vrea, face caca pe jos. nu vrea sa se puna pe oala sa faca . de ce oare? |
poate el a inteles ca numai pisu trebuie sa faca acolo ,incearca sa ii explici ca si caca se face acolo .Incearca sa areti ca acoolo faci si tu sau daca ai ceva copii in preajma pune si pe ei sa arate ca acolo se face si caca. Poti expica ca la un om mare ca intelege deja |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Sam Sept 05, 2009 2:57 pm | |
| asa-i, julia, poate ca nu stie marcolino ca acolo se poate face si kk. azi Sara mea statea in chilotel cu olita langa ea. a dat jos chilotelul, ca a zis ca vrea sa faca kk, dar saracuta, cum ii venea sa faca, se ridica de pe olita  parca ii era frica sa dea drumul. a facut asa de vreo 3 ori, dar pana la urma, fara sa o stresez, i-am zis ca trebuie sa faca acolo, sa ii dea drumul ca "il aruncam la Olt" dupa aia  vreau sa zic ca pana la urma a facut kk la olita si l-am dat pe Olt la baie dupa, spre incantarea ei  am mai dus-o afara fara pampers cate putin si vad ca tine, nu face pe ea. si am mai observat ca ii place in chilotel, ca daca seara vreau sa ii pun pampers, trage de el si striga nuuuuuu mami, fara pampers  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Sam Sept 12, 2009 8:06 pm | |
| anca,  ai fetita mare de acum, asa face si david ii place sa-l aplaud si sa-l las sa-si duca olita la wc si sa traga apa, e o satisfactie ptr el acest lucru,  dar asa imi face si pisu si kk si sunt tare multumita de el, ii mai pun doar la somnul de amiaza si cel de seara sau daca mergem afara |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Sam Sept 12, 2009 8:51 pm | |
| felicitari frumosilior!tineti-o tot asa! |
|
 | |
ingerasulseby

Numarul mesajelor: 1892 Varsta: 33 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: sa-mi plimb ingerasul Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mami Violeta, tati Cosmin si bebe Seby Data de inscriere: 19/10/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Sam Sept 12, 2009 9:48 pm | |
|  micutilor care stati la olita. Si noi am mai progresat Seby ia olita spune pis, pis, se aseaza imbracat pe ea, sta o secunda si se ridica. Dezbracat daca il pun tipa cat il tin puterile.  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Sam Sept 12, 2009 11:58 pm | |
| ari nici acum nu zice dar o las fara ii pun pampers doar cand doarme ca oricum fac tot face pipi in el _________________   |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16787 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 8:31 am | |
|  , copilasi asa trebuie, incet-incet se invata toti... si lui Vladut ii mai pun doar noaptea, dar rar face... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 9:34 am | |
| sincer am lasat-o fara la amiaz dar nu am chef sa tot schimb asternuturile.salteaua mi-o salvez ca pn ceva sub cearceaf _________________   |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 1:32 pm | |
| Clau noaptea de ce ii mai pui daca face rar?eu asa l-am dezvatat daca am vazut ca numai face o data de doua ori i l-am scos si singur se scoala noaptea si cere la olita apoi se culca iar |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 1:38 pm | |
|  cosminel! si noi facem progrese, ziua sta fara, chiar si cand mergem afara, ii mai pun noaptea si cam atat. acum doarme de amiaza fara el. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 1:51 pm | |
| foarte bine Sara!asa si trebuie! |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 1:52 pm | |
| mersi, miha  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 4:27 pm | |
|  sara, esti fetita mare de acum!!! |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 4:27 pm | |
| | irinaratoi a scris: | sara, esti fetita mare de acum!!! |
multumiiiim!! voi cum va mai descurcati cu olita? ii mai pui noaptea pampers sau cand il duci afara? |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 6:28 pm | |
| eu inca ii pun ca mi-e teama sa-l las fara, speram sa ne obisnuim si fara pampers , incet dar sigur scapam noi de el  |
|
 | |
myky22

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 26 Localizare: turnu magurele Joburi/Distractii: FERICITA CA AMun bebe DESPRE NOI: mihaela eu...bb catalin marian sotul cristinel Data de inscriere: 21/07/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 7:14 pm | |
| noi nu am reusit sa stam pe olita nici acum...  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8606 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 7:28 pm | |
| si marco doarme fara pampers si bea apa cand doarme . dar se da jos din pat si cere pipi . acum face pe wc nu mai vrea la olita  |
|
 | |
pufosul
 | |
 | |
tania

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 8:21 pm | |
| felicitari marco miha ti-o dau pe ari sa o inveti si pe ea?  _________________   |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 8:30 pm | |
| si pe mario al meu,mai lipseste sa ii cumpar colac pt wc ,care are si scarita |
|
 | |
Miky

| |
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 8:41 pm | |
| pe linga ai tai 3 al meu si al taniei sunt 5 faci fata asa devii mama eroina |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 9:44 pm | |
| face cresa la ea fata pe bune cresa particulara cu 7 euro la or ai vazut faci si bani  _________________   |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 11:09 pm | |
| |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 11:31 pm | |
| avem olita de cind avea 6 luni,i-am luat colac pt wc doua,unul alb si altul cu pisici nimik nu vrea dar nu il stresez o sa vada la nido pe ceilalti si o sa vrea si el |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Dum Sept 13, 2009 11:35 pm | |
| nu se cere o pun eu si face dar de cerut nu vrea sa se ceara si la cresa o trimit fara din 4 zile o singura data a facut pe ea _________________   |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Sept 14, 2009 2:58 pm | |
| Mario sta la olita si de cele mai multe ori face dar vreau sa il dezvat de pampers Azi cel putin am facut cu nervi pina la ora 2 cind l-am culcat a facut pipi de 5 ori in pantaloni noroc ca a facut pe gresie si nu pe covor. De cite ori l-am pus la olita a facut kk, sper sa reusesc sa il invat sa spuna el |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Sept 14, 2009 3:25 pm | |
| deliana, succes si tie, ca nu usor pe cat pare!  eu nu stiu ce sa fac, de maine o duc la gradi si nu stiu daca sa ii pun pampers sau nu. acasa imi zice ca vrea sa faca si o las toata ziua fara pampers, chiar si acum cand doarme. dar la gradi daca ii e frica sa zica, nu cunoaste persoanele de acolo? poate uita, se ia cu joaca? voi cum faceti? sa ii las pampers la gradi, ce ma sfatuiti? va sta pana la 12. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Sept 14, 2009 4:15 pm | |
| daaaaaaaa si eu fara o duc drept e ca iar am venit cu hainele ude in punga dar asta e le zici sa o puna des pe wc sa faca _________________   |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Sept 14, 2009 6:39 pm | |
| deci sa nu ii pun pampers? zau ca nu prea am curaj.... daca face pisu pe ea si ramane asa uda pana la 12  poate maine o las cu, macar pana se invata cu educatoarea si cu femeia care ii duce la baie. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Lun Sept 14, 2009 11:16 pm | |
| da nu are haine de schimb acolo? si ari a facut azidar are schimb.o spala si o schimba de haie daca faceasta e face si gata _________________   |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) Mar Sept 15, 2009 8:16 pm | |
| azi i-am cumparat alta olita ca pe cealalata a spart-o si tare incantat era de cum arata,facea ce facea hop mami pipi si nu facea dar ii placea sa stea pe ea |
|
 | |
| | Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(2) | |
|