|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Sam Mai 10, 2008 12:37 pm | |
| ma bucur ca ma imbarbatati si voi una pe cealalta capul sus fetelor |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 6:03 am | |
| Am auzit si eu de branca ursului.Lua si cumnata mea.Insa nu stiu cat de mare sau mic este efectul ei. |
|
 | |
cornelia

Numarul mesajelor: 950 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: eu cornelia pritesa ce-a mare cristina si porubita ce-a mica denisa iar tati gigi Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 8:17 am | |
| |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 10:30 am | |
| n-avem incotro, trebuie sa mergem inainte :tongue: |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 10:32 am | |
| asa e fetelor...trebuie sa fiti tari pt ca intr-o zi totul va fii bine |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 3:34 pm | |
| |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 5:59 pm | |
| speram sa va dau vestea ce buna, dar nu a fost sa fie... poate luna viitoare :tongue: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 6:01 pm | |
| offf,nui nimic niic luan viitoare nu e tarziu te pup scumpo |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 6:11 pm | |
| noemi, nu ma mai supar. am zis ca nu mai stau cu teste de sarcina, plansete si asteptari disperate. cand o vrea Dumnezeu, o sa fie. poate si eu m-am fortat prea tare :cheers: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 6:19 pm | |
| f bine zici nu stiu daca tiam mai spus dar asa am fost si eu de disperata si m-am enervat si m-am pus pe cura de slabire,si dupa o luna pur si simplu nu puteam sa ma rabd sa nu mananc,si surpriza,am aflat ca sunt insarcinata asa ca nu mai fii stresata mie drul asa mia spus,ca daca in timpul actului eu ma tot gandesc ca na oare asta va fii bb ,asa nu va fii niciodata s anu ma gandesc mereu la acel lucru te pup |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 6:21 pm | |
| ai perfecta dreptate.... oricum, trebuie sa-mi revin complet psihic!!! esti o scumpa, noemi. pupici multi!!!! :23: :affraid: :pig: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 12, 2008 6:29 pm | |
| mersi tu esti o scumpa,si ma bucur ca incerci sa fii happy te pup |
|
 | |
Luciaand

Numarul mesajelor: 121 Varsta: 40 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Economist Stare de spirit: Terminata dar vreau sa mai incerc Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mar Mai 13, 2008 3:48 pm | |
| Draga etinc3lle imi pare rau ca n-ai ramas acum, dar simt ca vei reusi. Intr-o zi trebuie sa fie bine si pt. tine, mami de 3 ingerasi, c-ai suferit destul, gata!!! Poate ne vom intalni intr-o zi la burtoase, ce zici, sa mergem mana-n mana, sa ne tinem una de alta, sa schimbam impresii, sa fim cu ochii in 4 impreuna... Bebelusii nostri se joaca impreuna acolo sus... in timp ce noi santem aici impreuna si la bine si la rau. :cyclops: :sunny: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Mai 13, 2008 5:51 pm | |
| mami de doi ingerasi, sper din toata inima.... nu numai sa ne vedem burtoase, ci si mamici.... drumul asta e atat de greu... as vrea sa dorm si sa ma trezesc cu bb n brate, sa nu mai trec prin atatea luni de emotii.... |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Mai 13, 2008 5:53 pm | |
| sunt convinsa, mami, ca si ei sunt impreuna, asa cum si noi ne sprijinim una pe cealalta.... as fi preferat sa ne cunoastem in alte imprejurari si sa povesti despre scutece si nazdravanii... dar stie Dumnezeu ce face.... poop dulce, lucia :23: :sunny: :sunny: :sunny: |
|
 | |
Luciaand

Numarul mesajelor: 121 Varsta: 40 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Economist Stare de spirit: Terminata dar vreau sa mai incerc Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mar Mai 13, 2008 6:20 pm | |
| Draga etinc3lle/mami de 3 ingerasi, ai dreptate. Eu am ametit de cand tot sper, o iau de la capat si iar esuez, parca m-as invarti intr-un carusel, dar trebuie sa mai incercam. Iti doresc din inima sa ai intr-o buna zi un bb sanatos in brate, dar pana atunci sa ai grija de tine si sa te relaxezi. Si mie mi-ar fi placut sa ne cunoastem in alte imprejurari, si noi si alte fete de pe forum, dar nici asta n-a depins de noi. Poate ca norocul ne va surade si noua data viitoare si vom fi si noi cu adevarat in randul lumii, ca eu de anul trecut nu ma mai simt chiar in randul lumii, chiar daca ma straduiesc. :cyclops: :sunny: |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 14, 2008 11:08 pm | |
| sa va ajute DUMNEZE fetelor.!! sper sa treceti cu brio acest pas... |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Joi Mai 15, 2008 11:07 am | |
| sper din toata inima, lucia, sa te vad fericita. meriti asta din plin!!! multumesc mult, maryna, pentru gandurile tale bune... :23: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Joi Mai 15, 2008 11:09 am | |
| pana acum nu avem nicio burtica noua??? hjai, nu ne da nimeni curaj??? :() |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Vin Mai 16, 2008 7:27 pm | |
| da si eu astept sa va felicit |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 19, 2008 8:20 pm | |
| Nu va pierdeti speranta, Dumnezeu are un plan pentru fiecare!!! |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 19, 2008 11:44 pm | |
| fetelor sunt convinsa ca veti reusii sa aveti bebelusul pe care il veti dori si atunci dumnezeu va va rasplati pentru pentru toata suferinta voastra...si eu am pierdut primul copilas dar acum am o fetita suberba de care sunt tare mandra |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Mai 20, 2008 9:05 pm | |
| buna, sevi!!! sa-ti traiasca fetita!!! cum e cu bb 2? :rabbit: |
|
 | |
Luciaand

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Mai 20, 2008 10:15 pm | |
| Draga etinc3lle, sper sa ne dai tu prima o veste legata de barza, m-as bucura din suflet pt. tine. Vad ca ai pus si o poza cu voi doi plina de optimism. Trebuie sa reusesti mami... Santeti o pereche potrivita si incercata de suferintele vietii... stiu cum e. Nu uita: Sant alaturi de tine/voi. :cyclops: :sunny: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Mai 20, 2008 10:26 pm | |
| multumesc , mami de doi ingerasi... stiu ca esti langa noi, asa cum si noi suntem langa tine. amandoua trebuie sa fim optimiste. poop :23: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 21, 2008 5:51 pm | |
| SI EU SUNT ALATURI DE VOI\SI ASTEPT SA NE DATI VESTEA CEA BUNA
PUPICEI |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Joi Mai 22, 2008 7:09 am | |
| Asa, fetelor, luptati, toate suntem alaturi de voi!!! :23: |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Sam Mai 24, 2008 6:23 am | |
| Barza,barza,hai pe aici Sa aduci niste pitici!!!!!!! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Sam Mai 24, 2008 11:32 am | |
| :suspect: super poezioara :face: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Sam Mai 24, 2008 1:26 pm | |
| super Stefyyy ce draguta esti :joker: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: burtici in devenire Dum Mai 25, 2008 1:24 pm | |
| :face: Am scornit-o pe moment! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Mai 26, 2008 9:58 am | |
| |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 9:32 am | |
| Mi-ai placut Stefytza :cat: Lucia si Etinc3lle sunt alaturi de voi dragele mele :23: Dumnezeu o sa-si intoarca fata si spre noi :51: |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 9:41 am | |
| :santa: :santa: :santa: pt voi fetelor, trebuie sa fiti tari caci intr-un final totul o sa fie bine |
|
 | |
Luciaand

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 12:03 pm | |
| Multumim de sprijin fetelor! Dumnezeu sa va auda, va doresc de la bine in sus! :cyclops: :sunny: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 6:18 pm | |
| :23: multumim mult... berbecuta astem vesti bune de la tine... eu mai am pana sa aflu - in jur de 10 iunie... mai asteptam... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 6:40 pm | |
| da da berbecuta sa vii cu vesti bune etin3lle abia astept sa vina si 10 iunie cu vesti bune |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 6:44 pm | |
| Nu cred ca o sa fie luna asta ... zic si eu,dar vom vedea . :pig: :pig: :23: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 6:50 pm | |
| nici eu nu prea cred, am fost mult prea stresata si prea obosita, dar speranta nu moare niciodata |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 6:56 pm | |
| Etinc3lle anul trecut eu am ramas in cea mai stresanta perioada la serviciu .Aveam Rodisul in scoala (inspectii) ! Poate ne faci o surpriza totusi. :face: :pig: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 7:39 pm | |
| eu otusi mai sper si astept |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 8:02 pm | |
| berbecuta, esti profa? :face: asa am ramas si eu, cand eram stresata, dar ai vazut ce s-a intamplat.... dar acum o sa fie bine :face: si sper si la tine sa fie cu bb :tongue: |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 8:06 pm | |
| Trebuie sa fie bine la toate ca ne-a ajuns prin ce cosmar am trecut ! Am fost ,dar am plecat din invatamant ! :face: :51: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Mai 28, 2008 8:09 pm | |
| eu nu am mai putut sa plec... mi-a intrat in sange meseria asta... si copii imi aduc aminte de bbi mei.... si imi sunt dragi, dar de multe ori ma fac sa plang.... dar trecem noi peste asta |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Dum Iun 01, 2008 8:54 am | |
| |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: burtici in devenire Dum Iun 01, 2008 8:57 am | |
| Multumim frumos Analis! :23: |
|
 | |
atia

Numarul mesajelor: 70 Varsta: 25 Localizare: pascani, acum in italia Joburi/Distractii: pe acasa:p Stare de spirit: happy Data de inscriere: 03/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Sam Iun 07, 2008 7:53 pm | |
| fetelor, nu mai fiti cumoralul la pamant!!! ia hai, capu' sus!! voi nu artrebui sa va faceti probleme chiar daca ati pierdut 1, 2 , 3 sarcini!! ganditi-va ca nu era momentul potrivit in care sa vina bebe si mai ganditi-va ca dati totusi ati ramas, intr-o zi va veni si sarcina aia care va tine 40 de saptamani fara probleme..eu una nu mai zic nimic k in 2 ani nu am ramas nici o data...mie chiar k imi da de gandit pt ca la mien poate fi posibilitatea sa nu am nici o data copii...deci..incercati sa vedeti totusi si partea buna a lucrururilor...moralul sus fetelor, hai va rog!! stiu ca e greu simie mi-ar fi greu..dar uitati-v adupa partea buna |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Sam Iun 07, 2008 8:00 pm | |
| atia, am reusit sa trec peste perioada asta... si datorita si voua, fetelor de pe forum. :pig: :23: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Sam Iun 07, 2008 8:01 pm | |
| atia, am reusit sa trec peste perioada asta... si datorita si voua, fetelor de pe forum. :pig: :23: |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: burtici in devenire Sam Iun 07, 2008 9:58 pm | |
| Ai dreptate Atia . Fruntea sus si nu cedam ! :23: |
|
 | |
|