|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Joi Oct 09, 2008 9:16 pm | |
| azi m-a durut burtica foarte rau... am stat mai mult in pat, cu nospa... |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Vin Oct 10, 2008 11:25 am | |
| Lumi,iei pastile Nospa? de ce nu faci injectabil? Eu am facut aproape numai injectabil si imi era bine! Pup burtica! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Vin Oct 10, 2008 11:50 am | |
| Da asa e Stefi e mai bine injectabil si nici nu dor Scobutil am facut eu .tu? |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Vin Oct 10, 2008 12:18 pm | |
| Pai daca iti trece de la No-Spa....e ok daca nu consulta medicu.....ca se poate si Scobutil injectabil cum zic fetele _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Vin Oct 10, 2008 1:50 pm | |
| am facut injectabil no-spa si scobutil anul trecut, dar acum iau pastile - de 80 mg. de obicei trece burtica fara probleme, si nu prea am nevoie, dar ieri am stat fara papucei pe ciment si cred ca de asta m-a durut asa. cum m-am incalzit in plapuma mi-a fost mai bine |
|
 | |
Allynuca

Numarul mesajelor: 460 Varsta: 33 Localizare: Iasi Stare de spirit: Don't worry! Be happy! DESPRE NOI: Alina, Gabi si Theo-Alexandru Data de inscriere: 26/06/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Vin Oct 10, 2008 1:52 pm | |
| pai de ce nu porti papucei ? trebuie sa te feresti de raceala si sa ai mare grija de tine! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Vin Oct 10, 2008 2:00 pm | |
| stiu, ally... a fost o mare greseala.... acum stau cu botosei tot timpul... |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Vin Oct 10, 2008 7:16 pm | |
| Ai grija Lumi si nu mai face prostioare,nu merita sa te risti cind e foarte simplu sa te protejezi. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Sam Oct 11, 2008 5:54 am | |
| Julia,eu faceam 2 nospa injectabil pe zi.In ultimile luni nu prea mai faceam,mai uitam cate o zi! Insa am facut mereu,chiar daca nu ma durea nimic.Lumi,fi cuminte si pune totosei la picioruse ca iei nana! |
|
 | |
Allynuca

Numarul mesajelor: 460 Varsta: 33 Localizare: Iasi Stare de spirit: Don't worry! Be happy! DESPRE NOI: Alina, Gabi si Theo-Alexandru Data de inscriere: 26/06/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Sam Oct 11, 2008 9:36 am | |
| offf...cand imi aduc aminte prin cate am trecut si eu! am facut Gravibinon injectabil de ma durea fundul...am luat la greu Utrogestan... si apoi in spital, ca m-am internat cu cateva zile inainte de cezariana, m-au ciuruit aia! nici nu mai stiam ce mana sa intind ca eram vanata toata si nu se mai vedeau venele, iar de asezat pe pat, mereu se lasa cu plans ca ma durea ingrozitor fundul de la atatea injectii. oricum, le multumesc asistentelor ca au avut mana usoara si nu am ramas cu noduli. a trecut, insa tot ma gandesc cu groaza la durerile pe care le-am suportat. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: burtici in devenire Sam Oct 11, 2008 10:40 am | |
| Si Gravibinon am facut,unul la 3 zile.Eu mi-am facut singura un nodul. Aveam fundul amortit,nu mai simteam durere! Imi vine sa rad cand imi aduc aminte~! |
|
 | |
Allynuca

| Subiect: Re: burtici in devenire Sam Oct 11, 2008 2:15 pm | |
| e bine sa nu se ajunga aici si sa fie sracina usoara si fara probleme. dar nu e cum vrem noi! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Sam Oct 11, 2008 9:38 pm | |
| am facut anul trecut gravibinon si no-spa si scobutil injectabil, dar anul asta nu am mai facut injectii. am scapat!!! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: burtici in devenire Dum Oct 12, 2008 6:07 am | |
| MAi bine lumi ca ai scapat.Ce face bebe,da din cracacei? Te lasa sa dormi? |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Dum Oct 12, 2008 12:11 pm | |
| nu inca... simt doar rar ca un fel de zvacnire in burtica... am aproape 18 saptamani, si astept de atunci incolo sa se manifeste |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 13, 2008 12:07 pm | |
| Simti ca ai niste fluturasi in burtica, LUmi, nu?....oooo ce senzatie minunata !...lasa sa creasca mare si sanatos.....sau sanatoasa! :face: Pupici! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 13, 2008 12:15 pm | |
| dar de ieri nu am mai simtit nimic... trebuie sa ma duc la eco... :scratch: cat de des ar trebui sa simt? |
|
 | |
Allynuca

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 13, 2008 12:30 pm | |
| nu e o regula Lumi...fiecare copil se manifesta in felul lui! la mine Theo a devenit mai "bataus" dupa luna 6..pana atunci il simteam foarte putin si foarte rar... dar apoi, ma cocosa de durere cand primeam cate un picior! ar fi bine sa mergi si la un eco, dar asta pentru linistea ta! sanatate multa si asteptam vesti bune! |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 13, 2008 12:39 pm | |
| Stai linistita, Lumi!...Nu eo regula sa il simti nu stiu de cate ori pe zi...depinde cum se misca el....poate e mai linistit in perioada asta... |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 13, 2008 12:41 pm | |
| asa e cum zice alinuca. eu la prima sarcina nu o prea simteam la inceput decat foarte rar si nu-mi prea dadeam seama daca e arianna sau intestinul :() acum am simtit mai repede si mult mai des. depinde de la sarcina la sarcina.daca vrei sa te linistesti du-te la eco _________________   |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 13, 2008 1:32 pm | |
| lumi gandeste pozitiv. tania ai dreptate si la mine tot asa a fost. |
|
 | |
Allynuca

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 14, 2008 9:41 am | |
| Lumi , fara ganduri negre si fara scenarii sumbre! Fii increzatoare ca totul va fi bine! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 14, 2008 11:24 am | |
| multumesc, fetelor, aseara m-a fericit ca cateva zvacniri, asa ca m-am linistit.... o sa va parasesc iar, o sa-mi fie tare dor de voi... dar o sa revin cu poze de la eco!!! pupici si aveti grija de voi si de bbi!!! julia, sa auzim vesti cu manute si ochisori!!!!!!!! :23: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 14, 2008 2:46 pm | |
| Lumi,ti-ai facut griji degeaba!!!!! de acum in colo o sa ai parte de multa activitate! Te asteptam cu drag sa revii! Pupici dulci si fi vesela!!!!! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 14, 2008 3:03 pm | |
| Deci de la mine vesti bune nu o sa auziti din pacate cel putin o vreme .Am fost ieri la control aveam o speranta ca poate e peste ciclu,dar nu a fost asa .Deci dupa sarcina ce am pierdut un ianuarie am numai complicati de care imi era frica asa ca acum am un tratamentde 6 luni dupa care contol si una foarte scumpa cam 500 mil pe luna daca va trebui.
Asa ca numai printr o minune mai pot avea bebe ,orcum bine ca il am pe Tony ma consolez cu el :no: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 14, 2008 3:22 pm | |
| julia, dar ce s-a intamplat??? nu pot sa cred!!! ai incredere in Dumnezeu si o sa faci un bb, chiar daca mai ai de asteptat. ai mare grija de tine... imi pare tare rau... nu dispera... te  tare... :23: |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 14, 2008 9:23 pm | |
| Am avut o sarcina pierduta in ianuarie ,oprita in evolutie la 8 sapt si cu complicati pt ca am ramas insarcinata cu sterilet.Asa ca dupa interventie am ramas fara trompa si de aici au aparut problemele.
Sper ca dupa tratament voi fi bine ! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Oct 15, 2008 6:30 am | |
| Julia,sa inteleg ca ai doar o trompa? Si alceva probleme care?Eu am o prietena care a avut o extrauterina si a ramas fara o trompa si fara un ovar.A luat 4 ani anticonceptionale si apoi le-a lasat crezand ca intr-un an doi va ramane gravida.Dupa 2 luni era deja! deci nu e neaparat sa le ai pe amandoua,daca ai una functionala e foarte bine! HAi,curaj si tine-te de tratament.Ce iei? Acusica vine si printesa,o sa vezi ca eu am gura aurita sa stii1 |
|
 | |
Allynuca

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Oct 15, 2008 7:54 am | |
| speranta moare ultima! asa ca, capul sus si va fi bine! |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: burtici in devenire Joi Oct 16, 2008 4:18 pm | |
| Pai totmai asta e am numai una si cealalta e ,,atrofiata''cum a zis medicu ,asa ca ....si mai am si ovarul drept marit in volum si rana pe col care e problema cea mai importanta acum .Asa ca uite numai belele am ,stiu sic e inseamna rana pe col sper sa fie bine . |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: burtici in devenire Vin Oct 17, 2008 5:44 am | |
| Julia,mergi si cauterizeaza rana,nu lua medicamente ca tece greu asa.Eu am avut si m-am cauterizat de 2 ori,era mare.Apoi fa un Papa Nicolau.Ovarul cred ca il ai marit din cauza infectiei,datorita careia ai si rana pe uter. Apoi nu iti face probleme ca ai doar o tompa functionabile. O sa vezi ca vei ramane,ti-am dat exemplu mai sus.Tipa e sora nasei mele de cununie.Eu iti tin pumnii si o sa vezi ca la anul pe vremea asta o sa ai burtica.Dupa ce cauterizesi nu ai voie sa faci bebe repede. trebuie recuperare. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Dum Oct 19, 2008 6:22 pm | |
| vai, julia, imi pare tare rau.... dar eu zic salupti pana la capat, minuni exista... ai mare grija de tine si sa te ajute Domnul sa ti se implineasca dorinta... :tongue: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 21, 2008 6:30 am | |
| Lumi are dreptate.Si eu am avut probleme mari si uite ca la 5 luni dupa ultimul tratament am ramas cu Isa! Iti tin pumnii!!! |
|
 | |
amelia_pitik

Numarul mesajelor: 9 Varsta: 27 Localizare: buc DESPRE NOI: Am pierdut cel mai dulce ingeras,Raisa Mihaela! Data de inscriere: 27/10/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 27, 2008 5:24 pm | |
| Buna fetele!! Sper k ma primiti si pe mine in grup! :!: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 27, 2008 5:29 pm | |
| bine ai venit Amalia! sper sa te simti bine! |
|
 | |
amelia_pitik

Numarul mesajelor: 9 Varsta: 27 Localizare: buc DESPRE NOI: Am pierdut cel mai dulce ingeras,Raisa Mihaela! Data de inscriere: 27/10/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 27, 2008 5:30 pm | |
| amelia,ai sa imi dai un miel.. :cheers: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 27, 2008 5:41 pm | |
| bine ai venit, amelia! super avatarul tau :57: :23: |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Lun Oct 27, 2008 6:14 pm | |
| |
|
 | |
roxanik

Numarul mesajelor: 2722 Varsta: 32 Localizare: ploiesti DESPRE NOI: ALEXYA-IOANA , ROXANA-MIHAELA( mamica ei) , TIBERIU (taticul ei)...o familie fericita!!!! Data de inscriere: 30/06/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 28, 2008 9:42 am | |
| bine ai venit printre noi....Amelia.... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 28, 2008 9:44 am | |
| | amelia_pitik a scris: | | amelia,ai sa imi dai un miel.. :cheers: |
Bine ai venit cat timp ai ? Mai zi despre voi sa va cunoastem mai bine! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: burtici in devenire Mar Oct 28, 2008 10:00 am | |
| Bun venit Amelia ! Ne spui povestea ta? |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mier Oct 29, 2008 12:11 am | |
| | amelia_pitik a scris: | Buna fetele!! Sper k ma primiti si pe mine in grup! :!: |
bine ai venit :D :D :D cate luni ai?? e fetita sau baiat??? |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mier Oct 29, 2008 5:30 pm | |
| bun venit amelia,te asteptam sa ne spui despre bebele tau ! |
|
 | |
amelia_pitik

| Subiect: Re: burtici in devenire Mier Oct 29, 2008 5:54 pm | |
| Pai pov mea am scris-o la mamici de ingeri.. Acum am 11 sapt,am zile si zile ..zile in care ma simt super si zile in care wc e prietenul meu :43: Mom inca nu stim ce e pt e sarcina prea mica ,dar pe 20 mergem la eco morfologica si poate aflam ce e,asta depinde de bebe daca vr sa ne arate Sunt cam trista k mi-a iesit ureaplasma pozitiva,dar am vb azi cu dr la tel si m-a linistit a zis k imi da tratament si o sa fie bine mai ales k eu am ramas gravida cu ureaplasma.. Luni o sun sa imi zica knd sa merg iar la control Va multumesc de primire! :D |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: burtici in devenire Mier Oct 29, 2008 6:08 pm | |
| sanatate si numai bine. lasa ca dupa ce vei trece de cele 4 luni cand bebe va misca o sa fi iarasi ok. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: burtici in devenire Joi Oct 30, 2008 5:56 am | |
| Amelia,am citit povestea ta.Imi pare tare rau.Insa ma bucur ca acum ai un bebe in burtica.Asteptam sa ne spui sexul,daca se va vedea! Sarcina usoara si un bebe sanatos! |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Joi Oct 30, 2008 9:36 am | |
| sarcina usoara sa ai amelia! _________________   |
|
 | |
amelia_pitik

| Subiect: Re: burtici in devenire Joi Oct 30, 2008 9:37 am | |
| si eu sper sa fie bine!! Stefyutza ai o zanita de fata!!ptiu ptiu sa nu o deochi! :23: |
|
 | |
amelia_pitik

| Subiect: Re: burtici in devenire Joi Oct 30, 2008 9:38 am | |
| |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: burtici in devenire Joi Oct 30, 2008 9:42 am | |
| amelia bine ai venit si sarcina usoara stiu cum e sa ai zile in care sa nu te dezlipesti de wc la ambele sarcini am patit la fel dar efortul a meritat ,nu trebuie sa te descurajezi daca ai pierdut prima sarcina am patit la fel dar am fost recompensata pe masura am 2 pitice de care sunt tare mandra. |
|
 | |
|