| | marsupiul - de la ce varsta? | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: marsupiul - de la ce varsta? Mier Apr 29, 2009 10:23 am | |
| as vrea tare mult sa iau un marsupiu pentru annya, sa iesim la plimbare, cu caruciorul imi este tare greau, pt ca inca ma doare operatia si nu pot cobori cu el pe scari. oare de la ce varsta este sigura folosirea marsupiului? |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Mar Mai 05, 2009 1:55 pm | |
| lumi eu le-am pus de la o luna pe amandoua mai ales acum mi-e comod ca o pun pe melissa in marsupiu si pe ari de manuta...pana la 3 luni neaparat cu fata spre tine apoi poti sa o intorci sa vada si ea ce se intampla in jur.amadorora le-a placut mult _________________   |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Mar Mai 05, 2009 2:06 pm | |
| lumi si eu l-am pus pe anto tot pe la o luna in marsupiu dar nu l-am purtat decat cateva zile ptr ca ma durea spatele ptr ca era greu si mai ales operatia _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Mar Mai 05, 2009 2:11 pm | |
| asa da eu l-am folosit pana la 5 luni cu ari.spatele nu ma doare ca e de-ala cu sustinere dar umerii ma taiau deja la cat era de grasuna.cu meli il folosesc inca fara probleme _________________   |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 07, 2009 11:34 am | |
| mie mi-a zis dr ca de la 4 luni. am studiat un marsupiu si am vazut ca practic se sprijina in fundulet. era de la baby care. mi-e frica sa nu aiba probleme cu coloana |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 07, 2009 12:33 pm | |
| Marsupiu se foloseste din primele zile. Eu l-am folosit de la 2 saptamani cand trebuia sa ies la cumparaturi, nu aveam cu cine lasa fata si afara ninea ca in povesti. Nu l-am mai folosit de cand fetita avea 2,5 luni. Se facuse grea si ma durea spatele. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 07, 2009 6:45 pm | |
| nu are lumi nu-ti bate capul ca si eu l-am folosit.si multe altele de la 4 luni n-are sens cumparat ca nu-l mai poti folosi din cauza ca bebe e greu _________________   |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 07, 2009 6:50 pm | |
| si eu l-am folosit la melis chiar foarte mult timp si daca nu ma insel cam de la o luna jumate |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 07, 2009 6:51 pm | |
| eu l-am folosit de la o luna pana la trei luni. lumi vezi sa fie marsupiu cu spatar din burete mai gros. iar cand o pui in marsupiu sa fie perfect lipita de tine pitica . o pui cu fatza la tine . iar intre marsupiu si pieptul tau sa nu ramana spatiu liber. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 07, 2009 6:54 pm | |
| da asa stiu si eu trebuie sa fie un pic mai tare in spate sa-i sustina bine coloana si gatul mai ales tin minte ca sotul o purta pe melis asta pana cand a crescut si avea un obicei ridica picioarele si le trantea si cand a vazut sotul ca il loveste intre picioare gata am renuntat mie imi era bun mai ales cand plecam sa fac piata |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 07, 2009 7:42 pm | |
| eu am primt cadou dar nu l-am folosit niicodata era de la chicco din acela in care poti sa pui copilul si culcat la 4,200 kg la cit l_am nascut pe mario,l_am tinut citeva minute si ma durea spatele dar mai mult operatia |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Mar Mai 12, 2009 9:49 am | |
| am vazut si eu ieri un marsupiu in care puteai sa pui bebitu' culcat. mi s-a parut mai sigur. |
|
 | |
tania

| |
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Mier Mai 13, 2009 12:33 pm | |
| Isa nu a stat mult in marsupiu.Am pus-o pe la 3 luni,insa ocazional. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Mier Mai 13, 2009 12:36 pm | |
| | tania_arianna a scris: | nu are lumi nu-ti bate capul ca si eu l-am folosit.si multe altele de la 4 luni n-are sens cumparat ca nu-l mai poti folosi din cauza ca bebe e greu |
eu deja i l-am dat cumnatei la patrare era pana la 7 kg anto are acum 7.900 si oricum nu l-as m pune acolo ca e mare ,si ar m sta acolo _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Mier Mai 13, 2009 3:37 pm | |
| asta e pana la 9 da nu duc eu atata si eu il duc cu mine in tara si va tot ramane acolo _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 14, 2009 2:27 pm | |
| nu stiu, as vrea sa ii iau, dar nu am curaj... |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 14, 2009 2:46 pm | |
| l-ai cumparat sau inca nu? _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 14, 2009 3:10 pm | |
| nu inca, am vazut unul de la chicco in care poate sa stea si culcata, cred ca o sa-l iau pe asta... |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Joi Mai 14, 2009 7:22 pm | |
| io sincer iti zic ca dacate mai gandesti 2-3 saptamani nu mai are rost sa-l iei a nu o sa o poti duce am iesit ieri cu melissa si deja are 6 kg daca nu mai mult.am ajuns acasa ca eram rupta de spate _________________   |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Vin Mai 15, 2009 5:36 am | |
| Lumi, e mai bun zic eu carutul,ai si tu liberate de miscare mai buna.Asa cu marsupuil doar sa cobori sa iei o paine,ceva. Mie imi era mai bine sa ies cu carutul afara,putea sa si doarma,indiferent unde mergeam. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Vin Mai 15, 2009 8:58 am | |
| o sa-i iau un carucior mai usor, ca al meu are 12 kg. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Sam Mai 16, 2009 6:11 am | |
| Ohoho,are destul.Eu zic ca e mai comod asa decat cu marsupui.Cel putin mie asa mi-a fost. |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Sam Mai 16, 2009 6:15 am | |
| fetele alexiei nu-i placea in carucior deloc...plangea in continuu dupa 5 minute ce ieseam afara....mie marsupiul mi-a fost amna cereasca...am dus-o foarte mult in el.....pana mi s-a rupt o clema de la el.....ca grasana mea cantarea deja destul de mult........cred ca pana la 7-8 luni am dus-o.nu mai stiu chiar exact.... |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Sam Mai 16, 2009 9:44 am | |
| ai putut cu spatele?pe mine deja ma rupe in 2 _________________   |
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: marsupiul - de la ce varsta? Mar Mai 19, 2009 7:45 pm | |
| recomandat este cand sta singur in fundulet, altfel isi strica coloana din cate stiu eu. iar cand sta in fundulet e deja cam mare...si cam greu. |
|
 | |
| | marsupiul - de la ce varsta? | |
|