|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Sam Aug 01, 2009 12:12 pm | |
| Ma bucur ca v-a placut reteta de painici. Si eu i-am dat salata de vinete Sarei (dar fara maioneza, desigur), mananca cu pofta si nu are nimic. Poate depinde si cat le dam si cat de sensibili sunt copiii, dar noi nu am avut probleme deloc. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Sam Aug 01, 2009 2:14 pm | |
| mm vinete i-am dat doar sa guste,dar nici macar nu a pus gura,e mai bine asa,are timp,eu morrrrrrrrrr dupa ele |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Lun Aug 03, 2009 6:57 am | |
| Anca,ai dreptate,cu cat ii cocolosim mai mult cu atat devin mai sensibili. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Lun Aug 03, 2009 2:05 pm | |
| eu sincer nu l-am cocolosit,i-am dat tot ce mancam si noi,evident unele in cantitai mici cum ar fi prajeala care ii dau fff rar |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Lun Aug 03, 2009 2:13 pm | |
| vreau eu mihaela carte de bucate nici eu nu le-am cocolosit cu mancarea dar evit totusi sa le dau in special lui selyn ca ii micuta ce nu este recomandat ,ii dau doar sa guste si cam atat spre exemplu i-am dat saptamana trecuta sa guste putina fasole si a luat cateva linguri si seara a cam durut-o burtica de vinete stiu si eu ca nu se recomanda cat sunt micuti si maioneza mai ales stiu ca trebuie evitat |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Lun Aug 03, 2009 7:57 pm | |
| ari_ana3030@yahoo.com,intra pe messs,si iti trimit emaill |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Mar Aug 04, 2009 10:25 am | |
| Eu i-am dat sa guste din aproape orice, nu mult, evident. Ieri, de ex, a facut mama mancarica de ardei grasi cu sos de smantana si vreau sa zic ca ar fi devorat unul intreg, dar nu am lasat-o. La fel si cu fasolea boabe sau porumbul, ar manca mai mult de cat ii dau, ca e pofticioasa, dar ii impun eu limite si ea se supara pe mine  |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Mier Aug 05, 2009 3:54 pm | |
| sa va zic ceva ınainte ınainte acolo demult nu se facea atıte asta nui voie astea nui voie la copii detoate li sa dat acuma cu atıtea retete nici nu mai šti ce sa le dai imediat nu ai voie nimic asta e parerea mea eu iam dat la deniz absolut tot ce mıncam noi manınca ši el prajeli oricum rar fac |
|
 | |
Imposibila Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 369 Varsta: 24 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: imi place foarte mult sa cant, sa ascult muzica si sa scriu poezii Stare de spirit: vesela si nebunatica DESPRE NOI: mama : Gabriela, tatal : Nelu si ingerasul nostru micut :: Andreea-Cristina Data de inscriere: 28/07/2009
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Mier Aug 05, 2009 4:06 pm | |
| Eu am evitat sa i dau de toate pana pe la un an jumate, dupa aceea i am dat absolut tot ce mancam si noi, si n a avut nimic, e frumoasa si santoasa, eu una nu sunt de acord cu mancarea separata la copii pana la varste destul de mari, cat sunt mici da dar dupa ce cresc cred ca ar trebuii sa aiba o alimentatie ca a noastra |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: retete pentru copii... Lun Aug 10, 2009 11:24 am | |
| Vreau sa va zic ca ieri a gustat din mici, a mancat jumatate din unul, dar mai mult nu am lasat-o  , inca e devreme, zic eu, dar i-am dat la insistentele unor rude. Asa ma supar cand eu zic ca nu vreau sa ii dau si altii insista ca nu are nimic!!!! Voi nu? |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Lun Aug 10, 2009 12:39 pm | |
| cum dracu nu!fiecare isi creste cum vrea copilul.e f deranjant si eu m-am certat rau cu taica-meu cand am fost in tara ca ei umblaucu lingura dupa fata si ea era obisnuita sa manace frumos la masa _________________   |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: retete pentru copii... Mier Aug 12, 2009 7:10 am | |
| Eu nu cred ca ar trebui sa aibe o alimentatie ca a noastra.trebuie sa manance cat mai sanatos.Daca ii invatam asa e cel mai bine pentru sanatatea lor. Sa guste e altceva.Nu sunt bune grasimile,salamurile,tocaturile. De-aia ne imbolnavim noi. |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: retete pentru copii... Mier Aug 19, 2009 3:36 pm | |
| Nu mai pune nimeni retete pt. copii? |
|
 | |
|