|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 09, 2008 10:46 pm | |
| Felicitari Clara! sarcina usoara si bebe sanatos! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Joi Iul 10, 2008 12:59 am | |
| Clara, acum am vazut!!!! Feliciitari!!!!!! Ma bucur pentru tine,sarcina usoara, iti suntem alaturi!!! :23: |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Joi Iul 10, 2008 9:36 am | |
| vezi cat de mult te icurajam?bucura-te la maxim de sarcina si ai grija de tine si de bebic,fie baiat sau fata!te pupam! |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Joi Iul 10, 2008 9:42 am | |
| sa va povestesc si eu cum a fost cu testul de sarcina...imi intarziase 2 zile,dar eu sincer stiam ca sunt insarcinata,nu stiu parca simteam..mai ales ca avusesem 2 zile si niste ameteli de era sa cad jos pe strada in drum spre servici...am mers vineri seara sa-mi iau test,desi il faceam asa ca o confirmare,va zic ca simtem si nu mai aveam nevoie de test...cu toate ca mereu aveam intarzieri e...in fine.. sambata dimineata m-am trezit la 5 sa-l fac si radeam cu gura pana la urechi si inainte de a vedea liniutele,parca eram in filemel cu prosti ce fata aveam...l-am trezit pe al meu si i-am zis ca va fi tatic,de fapt tot ii bagam degetele prin ochi si ii zic,uite asa va face bebita a tau peste 9 luni,a sarit ca ars si m-a luat in brate si in 10 sec a adormit iar,ca el e un somnoros si jumate,da faza era ca voiam sa ma ridic si nu mai puteam ca el ma tinea asa de tare!va dati seama ca nici nu mai puteam dormi nici nimik!zisesem ca nu le vom spune inca parintilor dar nu am rezistat,in aceeasi zi a m mers la tara unde au ai mei casa si la masa le-am zis ca vor fi bunici,ei au inteles ca ne hotarasem sa avem un copil,si ne-au zis,f bine,acu cat sunteti tineri....cand imi amintesc ce bucurie simteam atunci tremur si acum! m-am bucurat din plkin de sarcina si m-am rugat sa fie totul bine... prima sarcina,primul bebe...sper ca si la al doilea sa pot spune la fel si sa ma bucur de 2 copii! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Vin Iul 11, 2008 9:01 am | |
| Emotionant intr-adevar Mela! Sa dea Dzeu sa fie si asa la bebe 2!!!!!! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 14, 2008 8:09 am | |
| felicitari clara,sarcina usoara si sa ai grija de tine si de burticutza...pupicei |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 14, 2008 9:11 am | |
| FELICITARI CLARA!!!MA BUCUR NESPUS PENTRU TINE,SA AI PARTE DE O SARCINA FARA PROBLEME :23: ACUM NUMAI SUNT SINGURA GRAVIDUTA DE PE FORUM :34: :09: |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 14, 2008 9:29 am | |
| maiasteptam gravidute!sa ne mai bucuram!!!!!!!!! |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 14, 2008 12:23 pm | |
| Tare emotionant Mela! Te astept in randul gravidutelor :23: Multumesc frumos pt urari si tot sprijinul acordat .Sunteti tare dragute! |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 14, 2008 3:00 pm | |
| fetelor,stiti ceva de luminita?am vazut la ea la semnatura ca r fi burticuta???????? clara sper ca peste vreo 2-3 luni sa impartasim impresii despre sarcina!!!!!!!! |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 14, 2008 5:20 pm | |
| Luminita a aflat azi ca este burtica 8) |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 14, 2008 5:22 pm | |
| Felicitari luminita si clara...si eu am aflat sambata ca voi avea ptr a 2-a oara burticuta :bom: |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Mar Iul 15, 2008 8:42 am | |
| felicitari burticutelor!!!sa fiti sanatoase sa aveti bebei frumosi si sanatosi si aveti grija de voi,da? :cat: :cat: :cat: |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mar Iul 15, 2008 9:08 am | |
| Felicitari burticutelor! Sarcini usoare!!!!!!!! |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mar Iul 15, 2008 9:12 am | |
| :23: :23: Stefy multumim frumos! |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mar Iul 15, 2008 8:50 pm | |
| sorina si clara, o punem de o pertrecere la naterea puiutilor? fetelor, eu am incercat sute de teste de sarcina, pe asta mic si patrat nu l-am folosit, dar am vz ca toate sunt bune. acum am gasit unu' la farmacie aici in sat la 20 de mii, dar el mi-a dat vestea cea buna iata-l  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Mar Iul 15, 2008 8:53 pm | |
| Da bineinteles etin3lla voi naste aici cu voi si voi face petrecerea ,botezul,taierea motului cu echipa mamici active |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mar Iul 15, 2008 8:58 pm | |
| :cheers: :bom: :222: :rabbit: ramane stabilit |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mar Iul 15, 2008 8:58 pm | |
| Logiiic facem party la nasterea puilor! :pig: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 16, 2008 6:07 am | |
| Pai noi suntem nasicile virtuale,nu? |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 16, 2008 1:17 pm | |
| Pai voi sunteti nasicile virtuale ale bebeilor din forum . Nasica la puiul nostru e Giulya si abia asteapta sa il cunoasca pe bebe :face: |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 16, 2008 1:24 pm | |
| felicitari fetelor sa aveti toate sarcini cat mai usoare si bebelusi frumosi si sanatosi,noi va sustinem moral ca altfel nu avem cum dar eu una chiar ma bucur pentru voi ,cu asta mica ma port de parca nu as mai fi avut un bebe imi este atat de draga si o iubesc atat de mult desi la inceput de sarcina imi puneam intrebari si ii spuneam sotului meu ca imi este teama ca nu o voi iubi la fel de mult ca pe melis...acum pot sa spun ca le ador si le iubesc la fel de mult,cel putin asta mica imi este atat de draga si de sotul meu ca sa mai spun este topit dupa ele. Asa ca felicitari inca o data fetelor,o sa vedeti ca o sa fie totul bine. |
|
 | |
Giulya
 Numarul mesajelor: 861 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Referent gradul 2 Sectia 14 Politie Evidenta Populatiei Stare de spirit: O SOTIE FERICITA DESPRE NOI: IULIANA SI ADRIAN Data de inscriere: 28/03/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 16, 2008 1:28 pm | |
| | Berbecuta a scris: | Pai voi sunteti nasicile virtuale ale bebeilor din forum . Nasica la puiul nostru e Giulya si abia asteapta sa il cunoasca pe bebe :face: |
sa-l pape nasa pe el de smecheras mic si scump !!! toti te iubim enorm de mult, asa ca tu sa cresti mare la mami in burtica si sa te nasti sanatos ! noi te asteptam cu mare dragoste langa noi , ingeras mic ! :sunny: |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 16, 2008 1:37 pm | |
| :23: :pig: :23: Te  draga mea si sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine pana la bun final . |
|
 | |
Giulya
 Numarul mesajelor: 861 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Referent gradul 2 Sectia 14 Politie Evidenta Populatiei Stare de spirit: O SOTIE FERICITA DESPRE NOI: IULIANA SI ADRIAN Data de inscriere: 28/03/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 16, 2008 2:27 pm | |
| O SA FIE BINE IUBITA MEA , AM INCREDERE IN DUMNEZEU CA O SA FIE BINE ! VA IUBESC ENORM DE MULTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT PE AMANDOI !!! :23: :23: :pig: :D |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 16, 2008 2:42 pm | |
| Gata cumetria? Bravo fetelor!!!!!! |
|
 | |
Giulya
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 16, 2008 2:45 pm | |
| da stefytza eu sunt oficial nasica micutului ingeras !!!!!!!!!!!! clara este mai mult decat prietena mea cea mai buna , este ca si sora mea !!!!!!!!!!!!! este cea mai mare bucurie din viata mea venirea pe lume a acestui mic ingeras si abia astept sa se nasca si sa-l pot tine in brate ! :sunny: |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Mar Iul 22, 2008 10:05 am | |
| ce fain de voi! nasica,sa ai grija de bebita si pt noi,da? |
|
 | |
Allynuca

Numarul mesajelor: 460 Varsta: 33 Localizare: Iasi Stare de spirit: Don't worry! Be happy! DESPRE NOI: Alina, Gabi si Theo-Alexandru Data de inscriere: 26/06/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 28, 2008 12:50 pm | |
| Se spune ca e cel mai mare bine ce il poti face : sa botezi. Eu am deja 4 fini de botez, si nu m-as da deoparte daca mi s-ar mai ivi ocazia. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 28, 2008 12:51 pm | |
| Daca voi va cautai de zor nasici...eu caut o cuscra |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Iul 28, 2008 1:58 pm | |
| ma ofer eu sorina.....dak vrei bineinteles :)) |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Mar Iul 29, 2008 7:31 am | |
| pt cine sorina pt bb cel mare? |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 30, 2008 8:10 am | |
| vai sorina,da cam devreme! a,tu vrei sa o testezi mi se pare si astfel baiatul tau va avea cea mai buna soacra!e bun atunci!buna idee! :face: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Mier Iul 30, 2008 12:05 pm | |
| | sorina.popia a scris: | | Daca voi va cautai de zor nasici...eu caut o cuscra | Si eu ma ofer sa-ti fiu cuscra la baietel ,Sorina mai ales ca suntem aproape tu in Calarasi, eu in Slobozia. Ce zici, ne incuscrim? :flower: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Joi Iul 31, 2008 7:38 am | |
| OOOOOOO alicia dar ce aproape esti....mi-ar face mareeee placere sa ne intalnim intr-o zii si socrul meu a avut apartament in slobozia....si bineinteles ne cuscrim,ca doar esti de-a casei nu? Ptr bb mare fetelor.....ca bebe de la bord vreau sa fie fata... Eu am folosit testul de sarcina SURE SHICK si am ff multumita,este cel mai bun test de sarcina costa pana-n 10 ron  L-am facut saptamana trecuta si mi-o iesit...L-am repetat sa ma conving ca sunt la cate pareri diferite am auzit nici eu nu mai eram convinsa.  |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Joi Iul 31, 2008 9:00 am | |
| felicitari sorina pt liniute sa nedai vestea cat de curand ca este fetita :23: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Joi Iul 31, 2008 9:01 am | |
| Da I ileana am inteles ca la triplutest iti poate spune si de la 7 saptamani ce va fii |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Joi Iul 31, 2008 1:28 pm | |
| si eu tot tstul asta l-am folosit cand am aflat ca sunt gravida.e f bun.pupici multi sorina si in primul rand sa dea Dumnezeu sa fie bebe sanatos.si frumos ca mami :cyclops:  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Aug 11, 2008 1:40 pm | |
| Multumesc lavinia...abia astept sa aflu sexul bb cand se va putea vedea la eco |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Aug 11, 2008 5:18 pm | |
| Sarcina usoara sa ai apropo eu la amindoua sarcini am luat teste din astea si au fost sigur 100% |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Lun Aug 11, 2008 8:55 pm | |
| L andrei am luat barza si desi eram insarcinata nu mi-a iesit,dar mi-am dat seama ca sunt ca ma simteam ciudat |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Vin Noi 28, 2008 9:51 am | |
| Cat de sigure sunt testele de sarcina?
Menstruatia intarzie, ai dureri de cap, sanii s-au marit si sunt durerosi…Este momentul sa faci un test de sarcina!
Citeste mai jos despre cele doua metode: testul de sarcina pe baza de urina si cel pe baza de sange, care se face in laborator. Cum functioneaza un test de sarcina?
Fie ca vei face un test de sange intr-un laborator sau un test de urina acasa, principiul este acelasi. Se detecteaza prezenta hormonului HCG (gonadotropina corionica umana) secretat in organismul viitoarei mamici din momentul in care embrionul se fixeaza de peretele uterin. Trebuie sa treaca cam o saptamana de la fecundatie ca sa poata fi detectat hormonul. Cand pot face un test?
In ambele cazuri, testul poate fi facut din prima zi de intarziere a menstruatiei.
In farmacii poti gasi mai multe variante ale testului de sarcina pe baza de urina: Test de sarcina tip banda. Urinezi intr-un recipient curat si introduci banda in urina pana la zona de absorbtie indicate cu MAX. Test de sarcina tip caseta. Urinezi intr-un recipient curat si cu ajutorul unei pipete (care se gaseste in pachectul testului de sarcina) pui cateva picaturi de urina in zona de test. Test de sarcina tip jet. Urinezi direct pe stiloul testulului de sarcina.
Rezultatul apare in mai putin de 5 minute. Pe instructiunile de utilizare ale fiecarui teste de sarcina este specificat timpul in care trebuie citit rezultatul. Acest interval trebuie respectat.
Pentru testul de sange trebuie sa mergi la un laborator de analize medicale. Sangele ti se va recolta dimineata, iar pana dupa-amiaza vei avea rezultatul. Ce exactitate au testele de sarcina?
Testele de urina sunt precise in procent de 99% daca urmezi exact instructiunile de folosire. Este de preferat sa se utilizeze urina de dimineata, cand cantitatea de hormoni de sarcina este mai mare. Daca rezultatul iese negative si tot nu esti convinsa ca nu este insarcinata, poti face un alt test de sarcina peste 2-3 zile.
Pentru un rezultat sigur 100% este de preferat analiza pe baza de sange, care are avantajul de a putea determina cu precizie si data conceptiei. _________________  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Dum Noi 30, 2008 5:18 am | |
| Sunt destul de sigure testele.Cand sunt pozitive sigur e sarcina.La mine a iesit din prima. |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Sam Ian 23, 2010 9:18 am | |
| l-am facut insfarsit si e negativ ce bucurie pe capul meu.jur ca deja credeam ca-s insarcinata.pofte,dureri de cap,de spate.. _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Sam Ian 23, 2010 10:12 am | |
| tania, ai chef de bebe 3???  vrzi sa nu ai o alta problema medicala, iubita  |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Sam Ian 23, 2010 10:23 am | |
| te-ai usurat Tania eu astept menstra azi ,pe fiecare luna is "stresata"  desi iau AC dar nu stiu de ce nu am eu asa incredere in ele _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Teste de sarcina... Sam Ian 23, 2010 10:36 am | |
| nu lumiii intocmai nu vreau e de l alaptat precis si oboseala acumulata,spatele de la fete sigur ma doare ei la sa ion ca-sputine cazurile care raman cu antic _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Sam Ian 23, 2010 10:39 am | |
| tania, da, spatele de a fete te doare, sigur, pai eu cu una si ma rupe spatele de durere!!! pai si capul!!! ca daca sunt vorbarete ca annya, iti vine sa-ti iei lumea-n cap iony, pai de ce nu ai incredere, iubita? |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Teste de sarcina... Sam Ian 23, 2010 10:57 am | |
| la mine se plange stereo si plus toata ziua clocesc in casa _________________   |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | |
 | |
|