|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Lun Apr 27, 2009 10:40 am | |
|  , Antonio, sti tu ce e bun! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Mar Apr 28, 2009 5:49 am | |
| Asa Antonio,ma bucur ca iti plac cerealele. |
|
 | |
danutza

Numarul mesajelor: 109 Varsta: 40 Localizare: italia Stare de spirit: vesela, prietenoasa Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Mar Apr 28, 2009 9:53 pm | |
| si noi papam cereale f bn, in general de la nestle, iam luat diverse feluri si le-a papat f bn pe toate |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Sam Mai 02, 2009 1:56 am | |
| | mihaela mihai a scris: | Iony, e super bine ca ii plac. Era mai problema daca nu vroia.
Bravo Antonio, sa papi cereale ca sunt foarte bune!!! |
va multumesc fetelor mihaela ai dreptate tu ii plac asa mult ca se mica da din picioare cand ii dau ,abia ii nimeresc gurita ii placeau si lui fabio dar nu facea asa rau eu am vrut sa ii iau milupa,deastea i-am dat lui fabio si eram multumita de ea,dar nu am gasit atunci fara gluten si daca am vazut ca ii place mostra asta am ramas la ea acum sa vedem cum o sa accepte fructele si legumele dar mai asteptam putin _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Joi Mai 07, 2009 3:58 pm | |
| Buna,mamici....eu folosesc doar de la Milupa cu 4 fructe....asta mananca cel mai bine.  |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Joi Mai 07, 2009 5:27 pm | |
|  Briana f bine ca papi!Sa cresti mare si frumoasa |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Joi Mai 07, 2009 7:29 pm | |
| |
|
 | |
lucaciu claudia

Numarul mesajelor: 35 Varsta: 35 Localizare: cluj napoca DESPRE NOI: claudia si copiii Raul si Luca Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Joi Mai 07, 2009 9:58 pm | |
| Luca are aproape 2 ani dar inca mai papa cereale de la Milupa indiferent de care ii plac ff mult |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Vin Mai 08, 2009 1:49 pm | |
| si eu tot la cele de la milupa am ramas,sunt foarte bune |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Sam Mai 09, 2009 3:48 pm | |
| Vai MIha dak vii la Sibiu sa-ti dau tie punga de cereale ca asa am inteles ca din alea ii dai cu 7 cereale de la MIlupa. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Mier Mai 13, 2009 12:41 pm | |
| Eu am luat unele de la Ulker si le papa foarte bine.In laptic doar. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Mar Mai 19, 2009 8:03 am | |
| eu i-am luat ieri tot de la milupa cereale,,vise placute,,cu fructe,le-a topit imediat |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Mar Mai 19, 2009 8:05 am | |
| astazi am sa caut si eu in carefoaur milupa am laptele de milupa si as vrea sa ii iau si cerealele dar fara gluten daca gasesc _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Lun Mai 25, 2009 11:54 pm | |
| noi papam cerealele de la nestle. am incercat si altele dar a facut alergie sau nu i-au placut. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Mar Mai 26, 2009 2:02 pm | |
| Alergie de la cereale?eu i-am dat din toate si bebelac,nestle si am ramas numai la milupa |
|
 | |
giaserbu

Numarul mesajelor: 574 Varsta: 32 Localizare: Galati DESPRE NOI: Mami:Gianina,Tati:Danut,Bebe:Cosmin Data de inscriere: 31/10/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Dum Mai 31, 2009 10:08 am | |
| Eu am incercat sa-i dau azi cereale de la Milupa,pentru prima oara,pentru ca se pare ca este intr-o perioada mai...ciudata a cresterii lui,in sensul ca i s-a redus semnificativ pofta de mancare si am zis sa incerc si eu cerealele,dar nu a vrut nici macar sa guste....imi impinge mana din start...e foarte frustrant pentru mine,el fiind un mancacios... |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Dum Mai 31, 2009 10:09 am | |
| si eu ii dau acum cereale milupa si le papa bine si laptele ptr creale tot milupa este eu sunt ft multumita de marca asta _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Lun Iun 01, 2009 5:47 am | |
| Eu ii dau acum cereale Hero. Ii plac,dar numai in lapte. |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Lun Iun 01, 2009 8:54 am | |
| eu lui fabio ii dau hero de cand am venit aiic nu sa plictisit de ele ii plac mult binenteles ca le m schimb si eu,cateodata ii iau cu miere ,alta data cu fructe si m sunt multicereale,desi nu se cunoaste asa mult diferenta de gust _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Mar Iun 02, 2009 5:43 am | |
| Asa ii mai schimb si eu sortimentul,ca sa nu se plictiseasca! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Dum Iun 14, 2009 4:25 pm | |
| | mirela1974 a scris: | | noi papam cerealele de la nestle. am incercat si altele dar a facut alergie sau nu i-au placut. |
Nu cred ca a facut alergie,probabil nu i-au placut,sau ce stii ce altceva o fii fost,nu de la cereale. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Mier Iun 24, 2009 3:02 pm | |
| Iulia nu papa cereale....i-am luat de la Nestle....le mananca asa goale din farfurie.....cu lapte nu vrea deloc.... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Joi Iun 25, 2009 6:28 am | |
| Sunt bune si asa Iulia,decat deloc. |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Vin Iun 26, 2009 8:31 am | |
| | Andrea27 a scris: | | Iulia nu papa cereale....i-am luat de la Nestle....le mananca asa goale din farfurie.....cu lapte nu vrea deloc.... |
sa stii andreea ca si raul tot asa le papa cu lapte sa nu le vada, ii mai dadea la gradi si nu le mancat deloc asa ca le-am zis sa nu le mai puna lapte_________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Vin Iun 26, 2009 10:05 am | |
| I-am luat cereale iarasi...de fapt tata-so i-a luat de la Viva...ca el nu stia de care sa cumpere....bilute de alea de cioco...mamaaaaaaaa ce-i plac la Iulia...  _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Vin Iun 26, 2009 10:08 am | |
| si eu le dau la fetite din ale andreea ele le papa si cu lapte si fara _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Vin Iun 26, 2009 10:08 am | |
| si eu le dau la fetite din ale andreea ele le papa si cu lapte si fara _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Vin Iun 26, 2009 10:33 am | |
| am inceput sa-i dau si eu lui Alex cereale de la NESTLE-orez cu roscove....ii dau la masa de seara si ii place ff mult |
|
 | |
manolecarmen

Numarul mesajelor: 1558 Varsta: 34 Localizare: constanta DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu Data de inscriere: 22/10/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Vin Iun 26, 2009 10:35 am | |
| si Andra papa, dar nu se omoara cand are pofta cereale de la Nestle cu miere si ii mai pun si cateva de-ala cu cioco ca ii plac tare mult!!!! |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Vin Iun 26, 2009 4:51 pm | |
| eu ınca nu iam dat cereale dar am sa cumpar sa vad daca ai place ši aici este de la milupa hero nestle ši altele o sa vad de care o sa iau cınd ies sa vedem daca ai place |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Sam Iun 27, 2009 11:09 am | |
| Incearca Eva vezi dak ii plac groase cu lingurita,dak nu in sticla cu biberonul,Eliza la inceput a papat groase cu lingurita si nu a mai vrut asa,si acum le papa in biberon seara |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Sam Iun 27, 2009 12:37 pm | |
| eu i-am mai luat din alea de la nestle cu gust de scortisoara dar nu le vrea s-a invatat cu cele de bebelusi |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Dum Iun 28, 2009 9:08 pm | |
| | chry1 a scris: | | Incearca Eva vezi dak ii plac groase cu lingurita,dak nu in sticla cu biberonul,Eliza la inceput a papat groase cu lingurita si nu a mai vrut asa,si acum le papa in biberon seara | nu ai plac am cumparat ieri nici aša cu lingura nu vrea nici ın sticla deloc aša ca o sa mai ıncerc alt model ca cu astea nu merge mai bine papa mıncare mıncare |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Lun Iun 29, 2009 5:19 am | |
| Eva,nu o sa pape nici altfel de cereale.Asa am incercat si eu cu Isa diferite tipuri si degeaba. |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Sam Iul 25, 2009 7:56 pm | |
| nici nu am mai ıncercat mai bine ai dau mıncare mıncare decıt sa ıl fortez |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Mier Iul 29, 2009 12:38 pm | |
| Nu e problema Eva ca nu vrea!! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Joi Iul 30, 2009 10:21 am | |
| acum are cereale de la milupa cu fructe |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Sam Aug 01, 2009 12:05 pm | |
| Eu nu ii dau cereale deloc. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Sam Aug 01, 2009 2:14 pm | |
| |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Lun Aug 03, 2009 6:56 am | |
| Isa mai papa cereale,dar numai din biberon,ca si pana acum. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Mar Aug 04, 2009 10:28 am | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | de ce nu ii dai Anca? |
Cand era mai mica nu le manca prea bine, iar acum ca e mai mare, nu am mai incercat. Nu m-am mai gandit sa ii dau. Nu are nimic, asa-i? Sau sa incerc si eu sa ii pun in laptic dimineata? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Mier Aug 05, 2009 1:38 pm | |
| Pai poti sa ii pui in laptic cereale Anca,trebuie sa pape si fibre scumpica.Nici Isa nu papa cu lingurita dar ii pun in biberon. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Mier Aug 05, 2009 2:05 pm | |
| | ancagabriela a scris: | | MIHAITZA29 a scris: | | de ce nu ii dai Anca? |
Cand era mai mica nu le manca prea bine, iar acum ca e mai mare, nu am mai incercat. Nu m-am mai gandit sa ii dau. Nu are nimic, asa-i? Sau sa incerc si eu sa ii pun in laptic dimineata? |
poti sa mai incerci Anca,poate o sa-i placa,eu i le dau seara in biberon inainte de culcare |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Mier Aug 05, 2009 2:59 pm | |
| O sa ii iau si eu si o sa va zic daca le mananca!  |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Mier Aug 05, 2009 3:43 pm | |
| ašteptam anca rezultatele daca a papat deniz nuı vrea nicicum nici cu lingura nici ın sticla ši nici nu vreau sa-l fortez poate mai ıncolo o sa vrea |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Cereale pentru copii Mier Aug 05, 2009 3:45 pm | |
| la mine niciuna nu se omoara dupa cereale ii luam lui melis sa pape dimineata inainte de gradi da chiar nu se dadea in vant o zi manca 4 nu si tot asa |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Joi Aug 06, 2009 12:02 am | |
| eu i-am luat acum Nutriben cu fructe uscate si miere ii plac mult lui anto i le m aschimb sa nu se plictiseasca _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Joi Aug 06, 2009 1:15 pm | |
| azi i-am luat tot de la Milupa cu 7 cereale,el le termina repede ca ii plac mult |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Joi Aug 06, 2009 3:32 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | azi i-am luat tot de la Milupa cu 7 cereale,el le termina repede ca ii plac mult |
Astea ii dau si eu Isei. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cereale pentru copii Sam Aug 08, 2009 1:38 pm | |
| da sunt bune,eu i le schimb mereu ca sa se invate cu toate,asa i-am facut de mic |
|
 | |
|