|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: la plimbare Sam Mar 07, 2009 10:44 pm | |
| cat de des iesiti voi fetelor cu copilasii afara? pt ca la mine e obisnuinta sa iesim zilnic de 2 ori chiar si asta iarna cand era ger se obisnuise vecinii sa ne vada afara.va zic asta pt ca am vecini cu copilasi de 1 an care ii scot afara la o saptamana chiar si sa nu ma spun de asta iarna cand nu i-am vazut deloc de frica sa nu raceasca.eu cred ca e tocmai invers.cu cat il cocolosesti mai mult cu atat e mai rau. zilele trecute la aproape 10C am vazut copil destul de maricel cu fular la gura!! eu niciodata nu am tinut fata cu asa ceva.mi-a spus si dr ca e mult mai daunator asa.voi ce credeti? |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Dum Mar 08, 2009 1:02 am | |
| cred ca depinde si de copil uite eu practic ies zilnic cu selyn pentru ca mergem dupa melis la gradi am tinut-o fara fular la gura si acum tuseste in schimb ieri o colega de-a lui melis pe vantul ala am ramas surprinsa ca merge fara nimic pe cap si nimic la gat si sora ei mai mare se chinuia sa-si aduca aminte de cate ori a racit in 3 ani si 8 luni asta pentru ca nu prea a fost bolnavioara |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Dum Mar 08, 2009 5:00 pm | |
| eu l-am crescut pe mario cum cresc tiganii copii,nu conteaza de e frig sau cald il duc afara,si cind era mik si avea vreo 4 luni si era un frig afara de mureau broscarii astia de frig,cristi al meu se plimba cu mario de se cruceau care il vedeau e nu suporta ciorapeii si ii scoate si se plimba pe gresie descult,caciula doar cind ii fac baie,si pe afara doar aceea legata sub barbie ca sa nu si_o dea jos aici sunt un pik pe dos,el se infolfolesc cu haine ,iar copii ii lasa mai mult dezbracati,eu inteleg nu il imbraci prea gros,dar cind bate vintul e rece 0 grade o mogildeata de vreo 2 luni sa o vezi fara caiulita ,cu bluzita desfacuta si geaca la fel,si cu muci la nas,si maicasa era imbracata parca era in siberia |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Dum Mar 08, 2009 5:19 pm | |
| e mai bine ca te-ai riscat si l-ai invatat asa mihaela noi cand am fost la jumatatea lui noiembrie la paris in disneyland am vazut dar majoritatea copiilor erau foarte bine imbracati cu geaga ,bocanci dar in capul gol si fara nimic la gurita chiar am ramas mirata vreau sa zic ca era totusi rece baietii nostrii chiar isi cautau fesuri le inghetasera capatinile iar copilasii aia erau in capul gol desi aveau pana intr-un an |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Dum Mar 08, 2009 6:41 pm | |
| Nici eu nu il infofolesc,dar nici cu capul gol cand bate vantul.Daca bate vantul foarte tare,nu il scot afara.Daca e doar frig atunci nu este problema. Oricum,atunci cand am avut treaba sa ies neaparat,nu a contat cum a fost afara.Oricum pana acum nu s-a imbolnavit deloc.Si nici fular la gura nu ii pun. |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Dum Mar 08, 2009 10:41 pm | |
| ai facut bine Mihaela ca l-ai obisnuit asa.am aici o vecina care are un bebe mic si l-a scos abia la 3 luni din casa prim oara si acum tot cu batista pe fata ca vezi doamne trage aer rece! nici eu nu exagerez pe vant puternic cu statul afara.atunci e cel mai periculos.dar cel mai tare urasc faza cu fularul pe gura... |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Dum Mar 08, 2009 11:23 pm | |
| a fulare avem doua si nu stiu ici pe unde sunt,daca i l_aspune lagura 100%il roade pina il rupe,dar nu l_ar suporta
sunt patita de la mihaita baiatul cel mare,noi stam la tara si cind il scoatea maicamea cu saniuta pe afara imediat racea,cind se trezea el dimineata deschidea toate usile si mergea descult prin zapada ca sa o caute pe mama (ea era pe la animale)si nu i seintimpla nimik sevi nici eu nu sunt deacord fara caciulita pe cap cined e vint si e frig,si cum mario al meu nu are par elar simnti mai repede |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Lun Mar 09, 2009 10:20 am | |
| Eu niciodata nu i-am pus fularul peste gura,niciodata,si am iesit cu ea si la 6 luni si erau afara -5 grade si nu i-am pus |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2412 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Lun Mar 09, 2009 10:37 am | |
| nici eu nu pun fular la gura !! si iesim de doua ori pe zi de obicei acuma problema e ca kinga nu vrea sa stea in carut ,si nici nu vrea sa -mi dea mana ,vrea sa mearga asa singura ! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: la plimbare Lun Mar 09, 2009 10:50 am | |
| eeeeeeeeee o lasi singura si o pazesti din spate ranjet |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 10, 2009 9:57 am | |
| Vara ies cu ea de doua ori pe zi.Acum doar o data,cam 1 ora. evit sa ies cand bate vantul sau cand ploua.daca e ger iesim afara.Lavinia,si eu ii mai pun fular,dar pentru gat,ca la gura nu l-a tinut toata iarna. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 10, 2009 1:26 pm | |
| eu l-am scos pe Cosmin afara de cand avea o saptamana si l-am scos si pe ploaie bine nu asa mic,sub umbrela,pe vant si pe ger mai putin dar tot l-am scos in fiecare zi cate o jum de ora,acum cand s-a mai incalzit si de 2 ori pe zi si cate 3,4 ore depinde |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 10, 2009 3:50 pm | |
| off asa m-am suparat azi cu ploaia asta ca nu am putut iesi la plimbare.am scos-o putin de tot cam 10 min dar ploua prea tare.. ploua |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 10, 2009 4:09 pm | |
| Si la noi e lapovita,nici noi nu am putut iesi afara. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 10, 2009 5:02 pm | |
| nici noi nu am iesit azi ploua tare si bate si vantul destul de puternic |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 10, 2009 9:18 pm | |
| la mine e frumos,cind vin de la cresa se opresc in parc,face topoganul singur(se urca fara sa il ajuti)se joaca cam o ora si cind trebuie sa vie acasa ii stie tot cartierul duminica si-a luat geaca ,caciula,papucilor le dadea cu sutul si statea in fata usii si ne spunea pa,pa |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: la plimbare Mier Mar 11, 2009 2:33 pm | |
| Mihaela,Mario se da singur pe topogan sau n-am inteles eu bine? |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: la plimbare Mier Mar 11, 2009 8:57 pm | |
| daaaa,si la naiba topoaganul are scarile din fier ,si mie imi este frica dar taicasu doar il supravegheaza din spate |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: la plimbare Mier Mar 11, 2009 9:09 pm | |
| si mie imi sta inima in loc de cate ori se urca alexandra pe tobogan sa se dea singura ca e tare capoasa.urca treptele alea si pana se pune jos in fundulet stau pe langa ea |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: la plimbare Mier Mar 11, 2009 9:19 pm | |
| | MIHAELA 73 a scris: | la mine e frumos,cind vin de la cresa se opresc in parc,face topoganul singur(se urca fara sa il ajuti)se joaca cam o ora si cind trebuie sa vie acasa ii stie tot cartierul duminica si-a luat geaca ,caciula,papucilor le dadea cu sutul si statea in fata usii si ne spunea pa,pa |
exact asa patesc eu cu Cosmin e foarte bucuros cand se vede la leagane la topogane si cand trebuie sa plecam urla de ma stie toata lumea..............asa se suie si el singur dar totusi il tin ca mie frica sa nu cada |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 12, 2009 6:01 am | |
| Fetelor,aveti incredere in ei. sa va spuna Adrra si sevi cum zburda Isa peste tot.Si in topogan se urca singura de asta vara,nu va mint. Are o dexteritate.Trebuie lasati si singurei ca altfel o sa le fie frica de toate cele. Bine,eu o las doar in locurile cu nisip,o supraveghez,sau in locurile de joaca pentru copii. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 12, 2009 12:42 pm | |
| asa e Stefy dar mie imi e frica ca el nu cere cand vrea sa se dea joc din leagan sau topogan vrea singur si nu e atent si gata,o data a cazut din leagan noroc ca era jos nisip altfel........................ |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 12, 2009 1:41 pm | |
| eu si daca as vrea sa o tin nu pot.daca vede ca pun mana pe ea sa o ajut urla ca din gura din sarpe si zice..eu, eu! si se urca pe toate cele! asa face si cu scarile de acasa.stam la 4 si vrea sa urce singura pana sus.fara nici un ajutor. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 12, 2009 6:21 pm | |
| ce ambitie ai tu Alexandra!doar esti fetita mare nu? |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 12, 2009 7:55 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Fetelor,aveti incredere in ei. sa va spuna Adrra si sevi cum zburda Isa peste tot.Si in topogan se urca singura de asta vara,nu va mint. Are o dexteritate.Trebuie lasati si singurei ca altfel o sa le fie frica de toate cele. Bine,eu o las doar in locurile cu nisip,o supraveghez,sau in locurile de joaca pentru copii. |
de asta il las sa se urce singur unde vrea,astazi pe topogan nu s_a mai dat pe fund ci pe burta |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 12, 2009 8:05 pm | |
| asa este fetelor stefy are dreptate are isa o dexteritate si o viteza si este asa haioasa asa mititica cum este ea si eu am pazit-o mult prea mult pe melis mai ales la tobogan de asta sa obisnuit asa greu sa faca totul singurica |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 12, 2009 8:09 pm | |
| pai asa suntem noi mamele Sevi ...nu ti se face inima cat un purice cand o vezi acolo sus? sunt unele tobogane mai inalte si acolo nu asa indrazni sa o las desi ea ar cam vrea sa se urce... |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: la plimbare Vin Mar 13, 2009 10:46 am | |
| Eliza mea urca singura scarile cand venim de afara ranjet pana la etajul 5,doar stau in spatele ei,sa nu cada pe spate,ma uimeste mereu de unde are atata putere, |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: la plimbare Vin Mar 13, 2009 11:12 am | |
| asa urca si Cosmin scarile cand mergem pe la parintii mei si la fel se tine singur de bara de la scara si eu il tin din spate |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: la plimbare Dum Mar 15, 2009 2:56 pm | |
| Mama,Chry,pe toate le urca? Isa e lenesa la scari! Sevi,multam. Alexandra,esti atre ambitioasa,ca Isa. |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16787 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Dum Mar 15, 2009 3:36 pm | |
| si noi iesim aproape zilnic, cum o fi vremea, numai sa nu ploua sau sa bata vantul rau... cat a fost bolnavior nu l-am scos, in rest e ok _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: la plimbare Dum Mar 15, 2009 9:36 pm | |
| eu am scos-o pe alexandra si cand a fost mai bolnavioara doar asa putin cat sa ia aer 10 min in fata blocului.mi-a zis dr ca daca nu are febra e ok. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 17, 2009 6:33 am | |
| Azi ploua si nu putem iesi la plimbare.Nici eu nu o scot daca re febra Lavinia. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 17, 2009 1:25 pm | |
| Si la noi e urat si frig,de dimi a plouat. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 17, 2009 5:03 pm | |
| la noi s-a inseninat si deja e afara cu mamaie |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 17, 2009 5:09 pm | |
| azi am fost doar cu masina lam dus pe mario pana la sora si eu cu sotul ne-am dus in Ungaria dar pla plimbare nu am fost |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 17, 2009 5:21 pm | |
| ooo pai esti asa aproape Noemi? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: la plimbare Mar Mar 17, 2009 6:54 pm | |
| ce bine de tine noemi;una doua mergeti la unguri de acolo de la tine;eu mai trebuie sa trec si huta sa ajung ranjet |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: la plimbare Mier Mar 18, 2009 2:09 pm | |
| azi nu iesim mai mult ca sigur,ploua mereu,ufff |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: la plimbare Mier Mar 18, 2009 9:57 pm | |
| al meu s-a invatat cind vine cu mine si ne dam jos din autobuz direct la parc mergem,si cind vine cu tati ii arat cu degetul si ii spune ,papi bibi,adika tati bimbi(copii) |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Mier Mar 18, 2009 9:58 pm | |
| noi am iesit azi umpic dar era un vant am fost pana la piata dupa la magazin pe jos prea putin |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Mier Mar 18, 2009 10:02 pm | |
| si noi am iesit azi un pic desi batea vantul destul de tare si ningea de mama focului........ |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 19, 2009 8:45 am | |
| Azi vad ca avem soare,iesim un pic afara.Sper sa nu intre soarele in nori pana iesim. |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 19, 2009 9:40 am | |
| la noi deja a intrat soarele in nori...vrem soare... |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 19, 2009 1:39 pm | |
| la noi de dimi a nins si la povita,acum vad ca s-a mai inseninat,poate de dupa-masa reusim si noi sa iesim |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 19, 2009 2:26 pm | |
| Uf,Chry,ce bafta aveti cu zapada asta si voi! Noi am fost afara,am prins un pic de soare. |
|
 | |
ingerasulseby

Numarul mesajelor: 1892 Varsta: 33 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: sa-mi plimb ingerasul Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mami Violeta, tati Cosmin si bebe Seby Data de inscriere: 19/10/2008
 | Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 19, 2009 2:28 pm | |
| Bine ca ati iesit devreme cand era soare afara. Noi pana am facut mancare si s-a trezit Seby s-a lasat rece. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 19, 2009 2:56 pm | |
| azi a iesit cu tati afara cam o ora,sa vedem dupa ce se trezeste cum e timpul si iesim iar |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 19, 2009 4:59 pm | |
| am iesit si noi dimineata.am ioesit pe soare si ne-am intors pe un mare frig si vant.intr-o ora s-a schimbat vremea |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: la plimbare Joi Mar 19, 2009 9:27 pm | |
| da,as aeste Lavinia si la noi la fel a fost dupa amiaza,am stat putin ca incepuse vantul si era frig |
|
 | |
|