|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mier Ian 26, 2011 9:58 am | |
| nici eu nu prea le dau fetelor decat rar mai ales astea la cutie cu atatia conservanti si cu ce mai baga in ele ,prefer sa le dau eu ce fac in casa |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mier Ian 26, 2011 4:16 pm | |
| eu nu ii fac in casa,ii faceam cand era mic dar acum din ala la cutie ii dau |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mier Feb 23, 2011 7:47 am | |
| legat de pateu.... de cand am citit cate prostii contine, nu mai mancam nici noi pateu din conserva. o sa facem noi pasta de ficatei, de casa, de ccate ori vrem pateu, dar nu prea mai cumpar de la magazin. |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mier Feb 23, 2011 11:31 am | |
| ale tot nu vrea sa manance, nici pateu nici ficatei..nu vrea sa le guste si  |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mier Feb 23, 2011 12:51 pm | |
| noi nu mancam pateu... nu ne place, asa ca nici annya nu a mancat pana acum... |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mier Feb 23, 2011 12:53 pm | |
| eu am mai incercat sao fac sa manance, dar nu vrea.asta e..poate va vrea odata si odata sa incerce macar ficateii, ca sunt foarte sanatosi |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mier Feb 23, 2011 1:10 pm | |
| ficatei mananca, dar de obicei ii fac cu piure de cartofi sau sote de morcovi, nu pate - nu am incercat niciodata... |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mier Feb 23, 2011 3:43 pm | |
| Ai mei nu mai vor nici pate facut in casa,nici ficatei...nimic... |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mier Feb 23, 2011 3:47 pm | |
| nici Bia nu se omoara cu ficateii, i-am facut cand era mai mica si pateu dar...  ...degeaba nu-i place |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Dum Mar 20, 2011 2:05 pm | |
| la copilasii mei le-a dat intr-o dimineata la gradi chiar m-am intors inapoi si le-am zis la ingrijitoare ca ei nu mananca poate le da altceva si mi-au zis ca daca nu or sa manance binenteles ca nu ii lasa flamanzi, insa cica fetele au mancat chiar ele mi-au zis ca a fost bun insa acasa nu pun gura _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Dum Mar 20, 2011 4:14 pm | |
| S-o fi indemnat cu copiii,Simo...Bravo lor! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Dum Mar 20, 2011 4:21 pm | |
| mai mult ca sigur binenteles ca raul nu a mancat lui i-a dat lapte cu cereale raul imi seamana daca eu consider ca nu e bun pot sa-mi dai ce vrei tu ca nu pun gura _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
mami_de_gemeni

| Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Dum Mar 20, 2011 4:28 pm | |
| si eu sunt la fel...daca zic nu ,apoi nu ramane... |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Mar Apr 12, 2011 7:56 pm | |
| la Alex ii place foarte mult pateul _________________  |
|
 | |
mami_de_gemeni

| Subiect: Re: Pateu - de la ce varsta? Sam Apr 16, 2011 5:20 pm | |
| Nici acum nu se infig la pateu,si nici nu insist...Asta fact in casa,le fel,nu prea au treaba... |
|
 | |
|