| | spanacul..la ce varsta si cum il preparam? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz şi melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Iun 28, 2009 8:52 pm | |
| eu chiar ca nici nu am vazut la piata spanac acuma la noi ne place la fiecare nu avem treaba cınd iau atunci iau cıte doua trei kg proaspat aici nu este congelat şi nici nu aş cumpara mai ales pentru denzi e mult mai bun proaspat |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Lun Iun 29, 2009 5:24 am | |
| Eva si eu mai cumpar si congelat.Am facut zilele trecute pilaf cu spanac si cu pui.Papa foarte bine Isa. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Iul 05, 2009 8:32 pm | |
| Hmmmmm idee buna pe maine fetelor...Iulia adora spanacul.... Liviu la inceput nu manca spanac...a zis ca el nu mananca buruiene.... Dar de cand am inceput sa-i dau Iuliei spanac a fost obligat sa manance si el... Eu de la bun inceput i-am dat Iuliei spanacul asa cum il fac pt noi...Evident cu mai putin usturoi si sare....si acuma cum vede spanacu tremura fata mea _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Iul 08, 2009 11:35 am | |
| Azi i-am pus spanac in ciorbica si ii place. |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Iul 22, 2009 8:57 am | |
| eu nu i-am mai facut de mult timp spanac! stefy e bine ca papa ,am sa incerc si eu sa ii pun in ciorbica! |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz şi melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Sam Iul 25, 2009 7:40 pm | |
| eu am facut ultima data placinta cu spanac şi ai place la deniz şi mie ımi place este foarte buna |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Iul 29, 2009 12:40 pm | |
| Ai incercat Stefania? A papat? Ce bine faci ca papi spanac Deniz!! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Iul 29, 2009 2:54 pm | |
| eu am incercat sa le dau luni spanac insa nati nici nu a pus gura iar ariana care pana acum papa a scuipat si ea nu a vrut _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Iul 30, 2009 5:40 am | |
| |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Iul 31, 2009 1:39 pm | |
| foarte şmechere fetele tale simo la al meu ai place tare mult şi la om şi la deniz ieri am facut dar cum lam terminat sa şi gatat pe loc deniz a papat mult eu iar nu ma puteam opri şi aşa a trecutn |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Aug 05, 2009 2:21 pm | |
| foarte bine eva ca papa e bun spanacul _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Aug 05, 2009 3:46 pm | |
| da şimie ımi place simo nu ma puteam opri din mıncat apoi şi deniz vroia şi ia aşa ca am papat rapid tot mıine iar cumpar |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Aug 26, 2009 4:52 am | |
| Bravo Deniz,tu stii ce e bun!!! |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Aug 26, 2009 2:58 pm | |
| mıine credcai facspanacca am la congelator |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Aug 27, 2009 5:15 am | |
| Bravo Eva!! as face si eu mereu dar nu papa sotul. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Sam Aug 29, 2009 10:29 am | |
| noi inca papam bine si spanacul, fara probleme. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Sept 02, 2009 5:48 am | |
| Asa Sara,  !! eu nu am facut de mult spanac,insa ii pun in ciorbite. |
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Sept 09, 2009 12:23 pm | |
| azi vom incerca si noi. sper sa-i placa. |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Sept 09, 2009 1:33 pm | |
| sa ne zici mirela daca a papat, ai mei nu vor si  _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Lun Noi 02, 2009 11:22 pm | |
| trebuie sa incep si eu cu spanacul ptr antonio si binenteles fabio lui anto nu i-am dat deloc pana acum maine ii fac,chiar am la frigider spanac,eu pun si in salate asa crud,ne place ft mult maine fac o supa de legume cu spanac _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Lun Noi 02, 2009 11:24 pm | |
| eu ii pun la ari in supica de legume si il dau in piure _________________   |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Noi 03, 2009 8:56 am | |
| si eu i-am dat Sarei de la 6 luni, i-am pus in piureul de legume, cum e amestecat cu mai multe nu a facut niciodata nazuri, |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Noi 03, 2009 10:07 am | |
| si mario papa inainte spanac dar acum cind e mai mare nu vrea papa 2-3 linguri si gata nu ii mai trebuie desi e ff sanatos |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Noi 03, 2009 10:15 am | |
| da aşa este e foarte sanatos spanacul cei drept nu am cumparat cam demult dar o sa cumpar joi cınd erg la piata proaspat şi am sa fac ca şi noua ne place |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Noi 03, 2009 7:58 pm | |
| si eu uitasem de spanac nu am m vazut demult in piata asa ca am cumparat din magazin e pe foc supica,ii pun si spanac la sfarsit _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Noi 03, 2009 8:30 pm | |
| inainte il papa si Sara mai bine, acum nu prea mai vrea spanac. |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Noi 03, 2009 8:32 pm | |
| fabio il papa si crud in salata acum sa vedem ce zice antonio...dar daca il pasesz cu celelalte legume nu cred ca face figuri _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Noi 04, 2009 8:49 am | |
| | ionifabio a scris: | si eu uitasem de spanac nu am m vazut demult in piata asa ca am cumparat din magazin e pe foc supica,ii pun si spanac la sfarsit |
supa cu spanac nu am mancat niciodata, spune cum o faci'?? |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Noi 04, 2009 8:55 am | |
| e ft bguna mama facea ca si cea de salata _________________   |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Noi 04, 2009 1:34 pm | |
| mie nu imi place,nici s anu vad,am la lada dar o s aii fac pt Cosmin |
|
 | |
Iony

| |
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Noi 04, 2009 2:44 pm | |
| ioni dar ai tocat marunt spanacul in supa? mario nu ii place sa simta frunzulite |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Noi 04, 2009 2:51 pm | |
| daleiana nu l-am tocat chiar asa marunt ptr ca fabio nu zice nik daca simte bucati sau altele si lui antonio il bat cu blenderul,am vazut ca manaca si asa bucatele daca suunt fieret bine dar imi este mie mai comod cu blenderul ptr ca papa mai repede tu le poti toca marunt marunt.poti prinde si cu un ou eu nu am pus ptr anto nu are inca 1 an ca sa poate papa albusul _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
dodoandreea

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Noi 04, 2009 2:59 pm | |
| am inteles ioni voi incerca si eu reteta ta eu ii dadeam lui mario pina la un an doar galbenusul si galuste faceam doar din galbenus incearca si tu e mai bun |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Noi 04, 2009 3:08 pm | |
| asa fac s eu de obicei deliana dar ieri nu am mai pus eu ou ptr ca a iesit destul de gustoasa sa ne spui cum ti-a iesit _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
luminita toader

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Noi 05, 2009 7:27 am | |
| apropo de bucatele, Sara mea pana mai acum vreo 2 saptamani mancat totul pasat, de cand i-au iesit dintii vrea sa dau bucatele:biscuiti, painica, i-am facut omleta de spanac si am taiato bucatele cat sa poata lua ia o imbucatura si o maninca singura, zici ca e o babuta asa molfaie, mie imi vine sa o maninc pe ea  |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Noi 05, 2009 8:18 am | |
| hahaha,imi inchipui ce dulce este.Si eu am patit la fel cu David. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Noi 08, 2009 8:56 pm | |
| Fetelor,am gasit spanac proaspat in sfarsit,nu mai vazusem de cateva luni!! |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Ian 10, 2010 5:31 pm | |
| annya papa spanac cu placere. ii fac spanac cu orez, cu sos de rosii, cu carnita, cum imin trece prin cap  am congelat, din acela cuburi, e bun si pentru noi  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Ian 12, 2010 10:25 pm | |
| Bravo Annya,o sa fi fetita puternica!! |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Ian 12, 2010 11:41 pm | |
| eu i-am dat Chirei de la 7 luni...la inceput a mancat, dupa aceea au fost 2-3 dati cand nu a mai vrut , dupa o pauza, am facut iar si a fost ok. Acum mananca cu placere, cel putin de 2-3 ori pe luna ,in general tot congelat iau...il fac cu branza si ou...oul il pun in spanac si il mai las pe foc, mie asa imi place, dar uneori fac ou ochi, asa ii place lui Vali. Chira mananca oricum...Chiar o sa fac zilele astea ...si mie imi place foarte mult |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Ian 14, 2010 7:38 am | |
| Asa Chira,  .Am gasit iar spanac proaspat si o sa fac peste doua zile.Dar ce m-am chinuit sa il curat ca e mica frunza!! |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Mar 19, 2010 10:14 am | |
| eu ai pun spanac si n ciorbita si il fac si simplu cu ou deasupra dar si spanac cu orez mananca oricum il fac !sav edem daca si urzici o sa pape cand o sa i fac |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Apr 23, 2010 9:34 pm | |
| fetelor noi avem probleme uc spanacul, macrisul si salta...nu vrea nicicum oricum le-as gati...si in gradina avem de toate...si ce sanatoase sunt...sper ca sa pape cu timpul |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Sam Apr 24, 2010 6:31 pm | |
| coco, sa speram ca ii vor placea cu timpul. sara papa fara probleme spanacul, chiar si urzicile, si stevia din ciorbita (ca mai fac de la congelator, cu cartofi). sunt fericita la capitolul asta. salata verde o papa si cruda, in salata, la fel si varza. deci chiar nu stiu ce nu ii place dintre astea cu frunza. |
|
 | |
| | spanacul..la ce varsta si cum il preparam? | |
|