| | spanacul..la ce varsta si cum il preparam? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
myky22

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 26 Localizare: turnu magurele Joburi/Distractii: FERICITA CA AMun bebe DESPRE NOI: mihaela eu...bb catalin marian sotul cristinel Data de inscriere: 21/07/2008
 | Subiect: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Mar 05, 2009 3:11 pm | |
| fetele as dori sa scrieti si voi aici../retele pe care le folositi la bb si de la ce varsta se da...ca vreau sa-i dau si eu lui catalin si nu stiu cum. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Mar 06, 2009 9:11 am | |
| eu iam dat de pe la 10 luni spanac... lam facut cum uil fac si pt noi doar ca nu pun ulei pun putin unt, mai putin faina si nu pun sare... il dau in combinatie cu piure de cartofi... moare dupa mancarea asta _________________  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Mar 06, 2009 1:15 pm | |
| Eu ii pun si in ciorba.sau ii fac piure cu diverse legume. Sau fac orez cu spanac.Intai oparesc spanacul,pun putina ceapa la calit,apoi orez,sa se umfle,adaog spanacul si supa de la oparit ,putina sare,si gata. |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Sam Mar 07, 2009 10:35 pm | |
| eu il fac tot asa ca pt noi cu putin unt, ceapa calita si neaparat piept de puica fara carne nu papa.l-am mai facut odata si stil budinca adica cu cascaval si ou. |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Sam Mar 07, 2009 10:41 pm | |
| in vremeurile cand manca Alex,era preferat...cu ceapa,orez ,piept de pui si rosii sau cu cartof,ou si unt. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Mar 08, 2009 1:40 pm | |
| da si eu tot asa fac ca tine Cristina |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Mar 08, 2009 2:43 pm | |
| Da, la fel il faceam si eu, dar nu i-a mai placut, nu a mai mancat demult, poate prin primavara o sa pape din nou. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Mar 10, 2009 1:00 pm | |
| Claudia,Cristina puteti pune cateva frunze de spanac si la ciorbica sau la supa. |
|
 | |
dianalupsa

Numarul mesajelor: 111 Varsta: 28 Localizare: Deva/Hunedoara Joburi/Distractii: Chimist/mamica Stare de spirit: happy DESPRE NOI: Mami Diana, bebe Tudor-Luca si tati Tony Data de inscriere: 02/11/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Mar 19, 2009 10:57 am | |
| aaa spanacul este preferatul nostru, il mancam in combinatie cu ficatel sau cu galbenus de ou
il fac asa: fierb spanacul, il toc marunt. Intr-o craticioara pun o lingura ulei, 1 lingura faina (dar uleiul sa fie incins sa nu se faca cocoloase), amestec cateva minute, torn spanacul tocat, un catel de usturoi pisat, un praf de sare si putin lapte. Il mai lasa sa fiarba cateva minute. Poti sa pui lapte cat vrei tu sa fie de moale pireul de spanac. Oul sau ficatelul il fierb separat si il amestec doar cand il servesc. Luca e innebunit dupa spanacul astfel preparat |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Sam Mar 21, 2009 8:48 pm | |
| Eu ii dau spanac Iuliei de la 4,5 luni.....si nu exista saptamana sa nu-i fac spanac....i-l fac scazut cum il fac pt noi si cu usturoi granulat....il adora Iulia....si este si foarte sanatos.... Abia astept sa apara spanacu in piata asta proaspat ca ii cumpar iarasi si i-l pun in congelator....il adora pur si simplu _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Sam Mar 21, 2009 9:18 pm | |
| noua ne-a recomandat doctora sa-i dau spanac cat de mult,iar maine incepem operatiunea spanac si tot cu usturoi am sa-i fac,i-am mai facut si ia placut asa |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Mar 22, 2009 2:55 pm | |
| Fa-i Miha,eu cand am inceput sa-i dau spanac la Eliza la 8 luni i-am pus de atunci usturoi ranjet si i-a placut,dar din pacate de la 1 an si 2 luni nu mi-a mai papat |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Mar 22, 2009 2:59 pm | |
| noi abia acum i-am dat spanac cu ou chiar..si am vazut ca i-a placut |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Mar 22, 2009 3:05 pm | |
| de ce numai acum Medy? ooooooooo |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Mar 22, 2009 3:25 pm | |
| singura mancare pe care a acceptat-o cand a fost in greva foamei a fost cu spanac... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Mar 22, 2009 7:44 pm | |
| lasa ca e bun spanacul Cris! a papat azi spanac cu ou,cartof si usturoi,nu va spun cum se lingea pe gurita,a papat un castron plin,de fapt ma asteptam sa ii placa. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Lun Mar 23, 2009 7:21 am | |
| O sa ii fac si eu ca Diana,spanac cu usturoi.Nu i-am facut asa pana acum.Insa nu ne lipseste nici noua spanacul! |
|
 | |
Mihaela

Numarul mesajelor: 818 Varsta: 38 Localizare: BUCURESTI DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Lun Mar 23, 2009 10:40 am | |
| Dupa cum stiti spanacul e o mancare foarte buna pentru copii eu i-i dau de la un an ...fiert bine ,scurs,tocat calit cu putina ceapa verde daca ai,si cu ou batut e super la gust si-i pun si putin delikat ...daca vrea copilul si putina smantana in farfurie ..problema mea e ca nu am rabdare la curatat de frunze |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Lun Mar 23, 2009 8:36 pm | |
| azi i-am dat urzici cu ou..a mancat ceva |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Lun Mar 23, 2009 9:06 pm | |
| Mersi de ideea cu oul batut Mihaela.O sa fac si eu maine.Eu i-am dat lui David ciorba de spanac si stevie si mananca foarte bine. |
|
 | |
cathya27

Numarul mesajelor: 67 Varsta: 32 Localizare: tg frumos DESPRE NOI: mami:Catalina si fetita Daria Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Lun Mar 23, 2009 10:01 pm | |
| Am sa incerc si eu cateva retete de aici , poate reusesc sa o conving sii pe mofturicea mea sa manance spanac. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Mar 24, 2009 5:00 am | |
| Trebuie sa pape Caty. Medy,cum faci urzicile? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mar Mar 24, 2009 6:24 pm | |
| | medyflor a scris: | | azi i-am dat urzici cu ou..a mancat ceva |
chiar Medy cum ai facut urzicile? |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Mar 25, 2009 12:45 am | |
| hi hi hi credeti ca am apucat? Eu de cand am inceput serviciul am ajuns numai dupa 7-7.30 acsa ..dar a facut mama |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Mar 25, 2009 8:05 am | |
| azi ii fac si eu spanac lui selyn si il prepar cum il preparati si voi numai ca nu am incercat cu usturoi dar sigur o sa-i placa ieri a papat brocoli si la mancat chiar bine |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Mar 25, 2009 4:18 pm | |
| eu i_am dat urzici ,exact cum a m mincat noi,am pus ulei,ceapa,o lingura de faina,am stins cu zeama de urzici am adaugat urzicile care au fost fierte inainte si supa aceea tocate,le-am lasat pina au scazut i_am dat cu mamaliguta |
|
 | |
teodoraion

Numarul mesajelor: 957 Varsta: 29 Localizare: pamant..cu gandul la CER!! DESPRE NOI: mama-teodora,ffirst love-BIANCA bebe mic-LARISA,tati-gabi
 Data de inscriere: 17/10/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Mar 25, 2009 4:21 pm | |
| spanacul e super bun si larisei ii place foarte mult..cu urzici inca nu am incercat |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Mar 25, 2009 7:46 pm | |
| | sevi_80 a scris: | azi ii fac si eu spanac lui selyn si il prepar cum il preparati si voi numai ca nu am incercat cu usturoi dar sigur o sa-i placa ieri a papat brocoli si la mancat chiar bine |
| MIHAELA 73 a scris: | eu i_am dat urzici ,exact cum a m mincat noi,am pus ulei,ceapa,o lingura de faina,am stins cu zeama de urzici am adaugat urzicile care au fost fierte inainte si supa aceea tocate,le-am lasat pina au scazut i_am dat cu mamaliguta |
si cum i-ai facut brocolii Sev?!eu nu i-am mai dat cam de mult si inainte il faceam cu diverse legume,acum chiar nu stiu cum sa-l mai fac Multumesc Miha am sa ii fac si eu s avedem daca ii place. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Mar 26, 2009 5:49 am | |
| Sevi ma bucur ca papa Selyn si spanac si brocoli. Mihaela,eu ii pun in piureuri brocoli,sau fac cu smantana sau in ciorbita. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Mar 26, 2009 9:15 am | |
| miha eu i-am dat brocoli dar atunci casnd l-am fiert am pus si un morcov si un pastranac si putin piept de pui cu 2 linguri de ulei de masline dupa ce s-au fiert le-am pasat cu blender si i le-am dat asa m-am gandit mai mult la morcov ca este dulce si asa la mancat mult mai bine |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Mar 26, 2009 9:24 am | |
| Multumesc fetelor,am sa ii mai fac si eu sa vedem daca ii mai place |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Mar 26, 2009 3:07 pm | |
| Urzicile se fac la fel ca si spanacul,cel putin mama mea asa le face |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Mar 27, 2009 2:27 pm | |
| Da,dar nu inteapa Chry?? Miha,a papat Cosminel?: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Mar 27, 2009 7:23 pm | |
| i-am facut azi brocoli cu diverse legume si peste la cuptor dar nici nu a gustat,mai ales c ae bolnavior a vrut numai lapte si iaurt |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Mar 27, 2009 7:25 pm | |
| La inceput ii faceam si eu spanac si ii placea f mult insa acum nu prea ii mai place!Voi mai incerca sa o pacalesc! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Mar 27, 2009 8:05 pm | |
| azi am facut spanac si au mancat foarte bine copilasii mei |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Sam Mar 28, 2009 6:02 pm | |
| Ce bine noemi ca le-a placut,fac si eu saptamana viitoare! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Sam Mar 28, 2009 8:37 pm | |
| da foarte mult mia trecut repede si am facut 1 kg cu un litru de lapte si a trecut intro zi |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Mar 29, 2009 6:11 am | |
| |
|
 | |
any81

Numarul mesajelor: 40 Varsta: 31 Localizare: hanuconachi DESPRE NOI: ani, geo si alice Data de inscriere: 03/02/2009
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Dum Mar 29, 2009 10:12 am | |
| cred ca o sa incercam si noi aceste retete......chiar nu stiam cum sa-i prepar spanacul... |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Lun Mar 30, 2009 2:11 pm | |
| si la rares ii place spanacul si diseara o sa fac urzici sa-i dau sa vad daca papa eu spanacul il prepar cu lapte sau cu smantana cu ce am atunci acasa |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Apr 01, 2009 6:56 am | |
| Si noi facem azi spanac. Cum il faceti cu lapte mai fetelor? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Apr 01, 2009 9:32 am | |
| i-am dat si eu ieri dar nu a mancat mult,eu nu il fac cu lapte ca deja in momentul cand il pasez impreuna cu oul si cartof e destul de subtire iar daca as pune lapte ar iesi mult mai subtire |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Apr 01, 2009 12:00 pm | |
| Nici eu nu il fac cu lapte,il fac simplu! |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Apr 01, 2009 8:48 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Si noi facem azi spanac. Cum il faceti cu lapte mai fetelor? |
stefy eu cu lapte il fac |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Mier Apr 01, 2009 8:56 pm | |
| am mancat si noi spanac azi kinga il adora ! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Apr 02, 2009 5:50 am | |
| Bravo Kinga. Tot nu inteleg gagici,il fierbeti in lapte? |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Apr 02, 2009 12:35 pm | |
| eu nu il fierb in lapte il fierb in apa si il prepar cu lapte |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Joi Apr 02, 2009 1:01 pm | |
| da se face si asa preparat cu lapte |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: spanacul..la ce varsta si cum il preparam? Vin Apr 03, 2009 6:35 am | |
| Adica cum mai fetelor? faceti din laptic sos? Nu inteleg. |
|
 | |
| | spanacul..la ce varsta si cum il preparam? | |
|