|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: cojite pe cap Lun Mar 02, 2009 10:35 am | |
| Ieri la baita am observat ca fetita mea a facut cojite pe cap. O clatesc bine, deci nu poate fi din cauja clatirii. O spal pe cap cu sampon de la Sanosan. Nu poate fi vorba de cojite de la laptic. O hranesc numai la san si deja are 4 luni, e marisoara. Saptamana asta ajung la medic si voi intreba ce pot face. Dar pana atunci trebuie sa incerc sa scap de ele, sa fac ceva. Ati patit si voi aa cu bebelusii vostri?Ce ati facut? |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Lun Mar 02, 2009 12:35 pm | |
| Mie mi-a spusdoctorulca din cauza ca nu ii este inchisa fontanela inca are cojite. Dupa ce i s-a inchis nu am mai avut probleme! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Lun Mar 02, 2009 1:05 pm | |
| Se numeste dermatita seboreica a bebelusilor fetelor.De cele mai multe ori, cojitele de pe capusorul bebelusilor sunt normale. Pielea lor se poate descuama pe tot corpul dupa nastere, deci inclusiv si pe caput. Este un fenomen normal. Ai putea sa-i faci bainta in apa in care ai pus o mana de tarate de greu pentru ca ajuta la inmuierea pielii, insa trece si daca nu folosesti aceasta metoda. Umezeste-i bine capusorul la baita pentru a se inmuia cojitele si apoi piaptana-l cu o perie moale pentru bebelusi. In timp se duc toate. Pe fata poti sa-l dai inainte sau dupa baita cu putin ulei de masline pentru a-i hidrata tenul. Nu incerca sa i le indepartezi cu mana pentru ca poti sa-i iriti pielea. Ele vor cadea atunci cand pielea de dedesubtul lor va fi deajuns de bine regenerata incat sa poata face fata stimulilor externi (apa, aer, praf, etc). Sunt multe procese fiziologice prin care trec bebelusii dupa nastere si nimeni nu ni le spune dinainte pentru a sti despre ele astfel incat ne ingrijoram la cea mai banala chestiune. Important este sa ne pastram capul pe umeri si sa citim sau sa intrebam medicul pe masura ce ele apar pentru a sti intotdeauna sa facem ceea ce este mai bine pentru puiutii nostrii. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Lun Mar 02, 2009 2:54 pm | |
| eu lui fabio ii dadeam cu ulei de bebe inainte de baie cu ceva timp si se luau singure lui antonio -am luat un sampon m bun si se ia singure dar sunt normale si nu trebuie sa va faceti griji ,o sa treaca in timp  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cojite pe cap Lun Mar 02, 2009 8:03 pm | |
| Prima reactie a mea a fost sa o ung cu ulei de masline. Deci am facut bine. :)
Ioni, ce fel de sampon ai folosit? |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Mar Mar 03, 2009 5:50 am | |
| Mihaela,nu prea conteaza samponul.Ca de obicei toate folosim un sampon bun pentru copil.Cojitele apar din cauza sebumului parului si dispar cam pe la 1 an. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cojite pe cap Joi Mar 05, 2009 1:47 pm | |
| Am scapat de ea. :) Am folosit ulei de masline. Va multumesc pentru sfaturi |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Joi Mar 05, 2009 8:42 pm | |
| daaaa ,apar la copii care au par,Mihaita baiatul celmare era plin,il dadeam cu ulei si dupa ce se inmuiau il spalam si i le luam cu un piaptan din ala cu dintii desi Mario nu are par nu are corjite |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cojite pe cap Vin Mar 06, 2009 6:33 am | |
| |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Sam Mar 07, 2009 4:50 pm | |
| Mihaela ai facut bine,si noi tot asa am scapat,o faceam cu ulei de masline,o zi,apoi la baita,o pieptanam in apa,si sa vedeti ce usor se luau cojitele in 3 saptamani a ramas caputul curat ca lacrima |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Mar Mar 10, 2009 1:31 pm | |
| eu i-am dat de mititel cu o crema speciala pt cojite preparata in farmacie,nu mai stiu exact cum ii zice si ii dateam in cap cu ea cu o jum de ora inainte de baita dupa care il spalam in cateva zile a scapat de cosji,mai are si acum dar foarte putin |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: cojite pe cap Mar Mar 10, 2009 1:49 pm | |
| si antonio facuse multe si i-am schimbat samponul,i-am luat mustela.si am scapast de ele fara sa dau cu ulei _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Mar Mar 10, 2009 1:52 pm | |
| cand era alexia mica o dadeam cu ulei niveea o lasam o jumate de ora cu el in cap si apoi o spalam si disparea repede |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Dum Apr 19, 2009 9:51 pm | |
| si noi avem probleme cu cojitele de pe cap si cu dermatita seboreica. acum ii dau pe tot corpul cu Trixera, o crema de la Avene, ca are bubite pe tot corpul. sper sa scapam repejor |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Dum Apr 19, 2009 10:02 pm | |
| ce dulce e fetita,aveti apr aveti si corjite,dar ar trebui sa te duci la pediatru pt bubite,sa nu fie vreo alergie |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Dum Apr 19, 2009 11:41 pm | |
| lumi o alaptezi?ca si lui melissa si lui ari ii ieseau ai ales pe fata si pe gat dar sunt normale mi-a zis mie pediatrul ca sunt din cauza hormonilor din lapte cu cojita am avut probleme mai mari cu ari.i-am luat ceva crema din farmacie si am scapat.melissa re da putina.se decojeste cu ulei _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cojite pe cap Mier Apr 22, 2009 1:53 pm | |
| Lumi,poate e si alergie scumpo. de cojite se scapa usor fetelor. |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Vin Apr 24, 2009 3:28 pm | |
| i-au mai trecut bubitele de la trixera, dar nu de tot. am luat si un unguent salicilic, azi ii dau prima data. dar vad ca voi ati scapat repede, asa ca sunt convinsa ca si noi o sa avem un capsor curatel in curand. pupici multi |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Vin Apr 24, 2009 8:39 pm | |
| Cosmin si acum mai are coji galbui nu multe dar are.oare de la ce se fac? |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Vin Apr 24, 2009 11:04 pm | |
| habar n-am asa de mare.cand cunt mici e normal.nu e matreata?ai incercatsa-i schimbi samponul? _________________   |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cojite pe cap Sam Apr 25, 2009 8:04 am | |
| Se pare ca la noi, uleiul de masline nu a mai dat rezultate. Acum am trecut pe Mustela. I-am luat o crema speciala si sampon. Astept sa vad rezultatele. La cat de scumpe au fost, sper sa nu fiu dezamagita. |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Sam Apr 25, 2009 8:14 am | |
| noi nu am avut niciodata probleme cu cojitele cu toate ca ma asteptam sa avem pt ca toata lumea mi-a zis ca va face. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cojite pe cap Sam Apr 25, 2009 11:35 am | |
| | tania_arianna a scris: | | habar n-am asa de mare.cand cunt mici e normal.nu e matreata?ai incercatsa-i schimbi samponul? |
nu e matreata Tania ca sunt lipite de cap si de abia pot sa le curat,samponul nu i l-am schimbat,il spal numai cu nivea baby de mult |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cojite pe cap Lun Apr 27, 2009 3:32 pm | |
| si eu to nivea folosesc si n-am probleme.incearca sa il schimbi poate nu-l mai tolereaza pielea mihaela is f ok produsele de l mustela.nu mai stiu cum era aia ce-m folosit-o pt ari si de la ce firma.stiu ca era tub alb mat si trebuia pusa seara si spalata dimineata.i-am pus de 2-3 ori si am scapat definitiv de ele _________________   |
|
 | |
Sihaia

Numarul mesajelor: 16 Varsta: 37 Localizare: cipru Stare de spirit: implinita pe toate planurile DESPRE NOI: Carmen si fetita Alessia Christiana Data de inscriere: 09/03/2009
 | Subiect: Re: cojite pe cap Lun Apr 27, 2009 6:04 pm | |
| Eu folosesc sampon de la Dr.Fischer,Baby Tearless.Dupa ce o sterg bine ii dau cu putina crema de galbenele.Vad ca da rezultate.O piepteni dupa ce ii faci baita?Eu asa fac cu un pipten pt copii,usor se indeparteaza si cojitele ,sau cand e parul uscat. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cojite pe cap Lun Apr 27, 2009 7:40 pm | |
| eu o piaptan pe micuta de fiecare data cu peria aia moale si i se iau cojitele dar are putine _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cojite pe cap Mar Apr 28, 2009 5:59 am | |
| Carmen,sta sa o dai si cu crema pe capusor? Nu ii accentueaza cojitele? De ce nu incerci ulei de masline? e mai natural. |
|
 | |
Sihaia

Numarul mesajelor: 16 Varsta: 37 Localizare: cipru Stare de spirit: implinita pe toate planurile DESPRE NOI: Carmen si fetita Alessia Christiana Data de inscriere: 09/03/2009
 | Subiect: Re: cojite pe cap Mar Apr 28, 2009 9:32 am | |
| Alessia nu are par mult,multe cojite nu are si vad ca e bine cu crema asta.Nu am incercat cu ulei de masline,tu ii dai?Ii place sa fie cremuita,chiar se bucura cand vede tubul de crema.Cu galbenele ii dau pe cap si pe corp o ung cu lotiune moisturizing baby de la dr fischer. Folosesc produse de la ei ca sunt foarte bune.Va recomand cu placere. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cojite pe cap Mier Apr 29, 2009 9:59 am | |
| inca nu am scpat de cojite.... deja e aproape o saptamana de cand ii dau cu unguent salicilic... tot mai are. sper sa-i treaca... saracutii bebei, si bubite, si cojite, si colici... mi-e tare mila de puiuta mea |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cojite pe cap Mier Apr 29, 2009 10:14 am | |
| credddd lumi dulce! asa sunt si eu cu micuruta mea cand o vad ca se chinuie.lasa lumi ca vei scapa de ele.majoritatea copiilor fac _________________   |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cojite pe cap Joi Apr 30, 2009 12:07 pm | |
| Se pare ca da rezultat mustela. Am mai scapat de cojite. |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: cojite pe cap Joi Apr 30, 2009 12:13 pm | |
| | escu02003 a scris: | | Se pare ca la noi, uleiul de masline nu a mai dat rezultate. Acum am trecut pe Mustela. I-am luat o crema speciala si sampon. Astept sa vad rezultatele. La cat de scumpe au fost, sper sa nu fiu dezamagita. |
ti-am zis ca o sa scape cu asta,multe mamici mi-au zis ca este foarte bun ptr asta este mai scumpa dar tii mult din ele macar acum cand sunt mai micuti , cand m cresc nu o sa mai aibe pielea atat de sensibila lumi incearca si tu produsele astea si cele de la klorane sunt la fel de bune mie mi-au dat niste mostre cand i-am cumparat lui anto o colonie fara alcool am probat si sunt ft bune si frumos mirositoare suavinex este la fel de buna _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cojite pe cap Joi Mai 07, 2009 12:37 pm | |
| De colici si cojie am scapat dar cu dintisorii ce facem?Ce remedii sa folosesc? |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cojite pe cap Joi Mai 07, 2009 5:55 pm | |
| si eu as vrea sa stiu ca dentinox si calgel n-au efect la noi _________________   |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: cojite pe cap Dum Mai 10, 2009 11:07 pm | |
| Am sa incerc si eu cu uleil de masline pt ca fetia mea are 7 luni si are aproape toata suprafata capului acoperita cu cojite galbui...de cand am nascuto este asa....cand am nascut avea si pe frunte si pe langa urechii dar s-a curatat la baita insa cele de pe cap nik...si pt dintisori ma intereseaza si pe mine,au incept sa se simta dintisorii de jos, a aparut si febra si binenteles si maraiala.  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cojite pe cap Vin Mai 15, 2009 9:04 pm | |
| fetelor, am scapat de cojite cu unguent salicilic, si de bubite, si de secretia de la ochisor. acum sunt o mamica fericita  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cojite pe cap Sam Mai 16, 2009 6:13 am | |
| AQdina,pentru dinti poti sa ii dai cu un gel din farmacie special si nurofen pentru durere si febra. Lumi,ma bucur ca a scapat micuta de cojite! |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: cojite pe cap Sam Mai 16, 2009 6:16 am | |
| lumi bine ca au trecut problemutele.va pusic cred ca am ami zis ca eu o dadeam pe alexia cu ulei pt bebelusi nivea....a trecut repede cu el |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: cojite pe cap Lun Mai 18, 2009 10:37 pm | |
| Mersi de sfat Stefy,am incercat cu calgel dar nu vad nici o diferenta inafara balutelor mai abundente....cand am sa merg in oras am sa vad ce zic fetele de la farmacie de acolo ca la noi nu prea gasesti pt bebici |
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: cojite pe cap Mar Mai 19, 2009 10:58 am | |
| david nu a facut deloc asa ceva, sper sa nu faca nici de acum inainte. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cojite pe cap Mar Mai 19, 2009 11:09 am | |
| nici Alex si nici Andrei....in schimb amandoi au facut bubite ori de cate ori ii ungeam cu ulei de corp de la jhonsons |
|
 | |
adyna_bis

| Subiect: Re: cojite pe cap Mier Mai 20, 2009 7:59 am | |
| Si eu am avut aceiasi problema cu uleil de la johnsons,Sorina.Doctorita mi-a spus sa renunt la uleiurile astea pt ca nu lasa pielea sa respire si de cand nu am mai dat-o nu mai am probleme. |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: cojite pe cap Mier Mai 20, 2009 8:37 am | |
| lumi ma bucur ca ati scapat de cojite ptr dintisori la fabio ma ajutat suzeta,nu prea am simtit ca i-au iesit dintisorii dar nu le mai stiu numarul la cate am schimbat si eu il dadeam pe fabio cu ulei pe corp dar nu ii ieseau bubite lui anto ii dau doar cu crema,am uei nivea nu il folosesc daca le ies bubite nu il m folositi m bine cumparati-le o lotiune pupici la bebei _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cojite pe cap Lun Mai 25, 2009 4:46 pm | |
| eu acum nu ii mai dau decat cu ulei de masline, am reuntat la uleiul pt bb, e mai bun cel de masline. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cojite pe cap Lun Iun 01, 2009 6:08 am | |
| Mai bine Lumi.Isa se cojea un pic de la uleiul de corp Jonson,si am renuntat la el. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cojite pe cap Vin Iun 05, 2009 4:03 pm | |
| fetelor, cojite pot sa apara si de la schimbat apa??? la tara i-au aparut uar cateva cojite, dar am scapat repede de ele, totusi m-a surprins ca au aparut iar  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cojite pe cap Sam Iun 06, 2009 5:40 am | |
| Eu am vrut sa va spun,ca pana la 1 an si ceva ele pot reaparea.Nu din cauza apei ci din cauza sebumului pielii Lumi. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cojite pe cap Sam Iun 06, 2009 6:41 am | |
| aham, am inteles. imi facusem ceva griji, dar e bine ca trec repede  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cojite pe cap Sam Iun 06, 2009 8:42 am | |
| Nu-ti mai face griji scumpa!! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cojite pe cap Vin Iun 12, 2009 10:36 am | |
| Am rezolvat si cu bubiteloe dupa ce-l ungeam cu uleiul de corp....cred ca ii apareau bubitele ca nu era obisnuita pielea cu el.....acum i-am dat toata saptamana cu ulei(la indicatiile dr)si intradevar nu-i mai apar acele broboane |
|
 | |
|