| | Desertul, cat este de indicat? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Sam Iun 06, 2009 5:37 am | |
| Stiu ca nu e bun,insa un biscuite,un pufulete,un chec ,un corn,ar merge ca e maricica de acum. |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Sam Iun 06, 2009 11:00 am | |
| lasa stefy ca o sa pape ea uite asa e sora mea nu ii place dulcele nici cand era mica nu vroia.nu cred ca e ceva necesar mai bunue sunt fructele _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Dum Iun 07, 2009 6:09 am | |
| Of,nici cu astea nu se topeste.Papa dar pasate numai dimineata,atat. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Dum Iun 07, 2009 12:08 pm | |
| Cosmin ieri a papat o nectarina dar fara coaja el nu mananca nimic cu coaja |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Dum Iun 07, 2009 12:40 pm | |
| Lasa ca nu e buna coaja.  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Dum Iun 07, 2009 12:49 pm | |
| pentru el nu e buna dar in fond mai ales coaja de la mar are vitamine |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Dum Iun 07, 2009 1:14 pm | |
| lasa miha ca o sa creasca acu e micut nici ai mei nu papa cu coaja sunt inca micuti zic eu _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
Data de inscriere: 17/02/2009
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Iun 09, 2009 1:07 am | |
| pana sa faca alex trei ani si el papa foarte rar dulce , acum ii dau eu controlat ca altfel nu ar mai sti sa se opreasca, diferenta este ca acum vine el si mai cere . |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Iun 09, 2009 6:45 am | |
| Bine ca il controlezi Laly.Eu am noroc pe de-o parte ca nu imi cere deloc. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 10, 2009 11:35 am | |
| Ii mai dau desert facut in casa, ce am, o clatita, un pic de prajitura sau chec facut de mine. Cand iesim in parc ii iau si eu vreo prajiturica Magura sau Kinder. Ciocolata nu prea multa, mai rarut. Fructe, cat de multe. Alte dulciuri nu ii dau, mai prinde cate o bomboana gumata, dar o cam feresc de ele. |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 10, 2009 4:43 pm | |
| nu inghite gumele anca , mie mi-ar fi frica sa-i dau, cred ca sunt eu prea paranoica  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 10, 2009 6:14 pm | |
| | laly a scris: | nu inghite gumele anca , mie mi-ar fi frica sa-i dau, cred ca sunt eu prea paranoica  |
Nu sunt gume, Laly, sunt bomboane moi, tip caramele, toffees, ca din alea tari nu ii dau. Si nici guma de mestecat!! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Aug 12, 2009 7:02 am | |
| Si Isa mai molfaie cate o caramea,apoi o scuipa.Dar nu o inghite.Ieri a papat placinta facuta in casa. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Aug 12, 2009 1:16 pm | |
| Cosmin s-a cam invatat la bomboane,cum il vede pe tasu ca vine de la servicu ii zice,,tati boboaie,,si tasu ii da,dar tot asa mesteca putin si o arunca |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Joi Aug 13, 2009 4:37 am | |
| Isa nu tipa dupa ele.Daca nu ii dau nu-i bai.Bine ca le arunca macar. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Vin Aug 14, 2009 12:20 pm | |
| ooo pai al meu daca vede ca mesteci ceva in gura zice ca ai bomboana si incepe sa planga |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 17, 2009 6:49 am | |
| Valeuuuuu!! Nasol asa!! Eu ma rog de ea cateodata sa pape ceva dulce si nu vrea. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 17, 2009 7:45 am | |
| stefy asa era si fabio inainte dar uite ca de un timp face ca si cosmin ma inebuneste vrea sa pape bomboane des  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 17, 2009 9:16 am | |
| Pai da-i,dar cu portia Ioni,e mai bine. |
|
 | |
laly

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 17, 2009 8:38 pm | |
| o sa vezi stefy ca si isa o sa vrea si o sa-ti ceara, inca e micuta si alex era la fel cand era mai micut nu il tentau dulciurile , daca ii dadeam era ok, daca nu, era acelas lucru . Acum s-a mai schimbat situatia vine el si cere dar chiar si asa am mare grija cat ii dau . |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 17, 2009 8:45 pm | |
| A mea s-a cam invatat sa ii dau in fiecare zi cate o caramea Sugus macar, desi evit cand pot. Chiar acum a bagat una in gurita.... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Aug 18, 2009 6:17 am | |
| Laly,sper sa nu ii placa totusi  |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Aug 19, 2009 3:40 pm | |
| Stiti ce ii mai fac uneori? Tortulet de biscuiti. Adica fac o budinca de oricare, mai putin de ciocolata, apoi o torn peste straturi de biscuiti tari, asa fierbinte, ca sa se inmoaie. Termin cu strat de biscuiti. E f bun, cred ca mai sanatos decat alte prajiturele. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Aug 19, 2009 3:51 pm | |
| A mea habar n-avea de dulciuri inainte... inainte sa nasc, acum mai sta cate o zi pe la cumnata-mea si ii da dulciuri, cu toate ca eu nu sunt de acord... |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Aug 19, 2009 3:52 pm | |
| Pe mine ma enerveaza lumea pe strada! Alaltaieri un batranel necunoscut i-a pus in manuta 2 bomboane tari, ce scandal mi-a facut ca nu i le puteam lua din manuta!!! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Aug 25, 2009 5:45 am | |
| Eu nu las pe nimeni sa ii dea fetei bomboane. |
|
 | |
laly

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Aug 25, 2009 6:24 pm | |
| asa facea si o prietena de-a mea care venea cu dulciuri , ma inebunea ca nu vroiam sa-i dau lui Alex si ea tot spunea " lasa ca nu pateste nimic, ce-i daca mananca " , ma termina cu nervi . |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Aug 25, 2009 7:27 pm | |
| eu ii dau dulciuri lu marco  papa si dropsuri . le suge pana se termina. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Aug 25, 2009 7:38 pm | |
| bv marco ,mario vrea sa le mestece asa tari socramea i_a dat asa ca, gata cu bomboanele ii mai din acelea pufoase ,parca sunt din burete,adika imi iau pt mine si ii mai scap si lui cite una daca ar fi dupa taicasu ,mario nu ar minka in viata lui bomboane |
|
 | |
laly

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Aug 25, 2009 8:05 pm | |
| pana la urma si dulciurile isi au rostul lor , dar nu-mi place cand cineva insista sa-i dea daca eu nu vreau |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Aug 25, 2009 8:26 pm | |
| azi am fost la medic sa-mi iau trmitere la eco si avea un cos cu bomboane , asa sunt in orice cabinet medical.marco de cum le-a vazut a sarit pe ele ... bobo mama bobo zicea si s-a servit copilu cu doua. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Aug 25, 2009 8:42 pm | |
| Eu am o baba care sta la fina in curte si mereu ma cert cu ea ca ii da bomboane,zici ca e tampita!! Miky,a fost finut fata,doar doua?  |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mar Aug 25, 2009 8:47 pm | |
| da doar doua ca acolo unde am muncit eu cand intra ia cosul cu totul  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Aug 26, 2009 4:48 am | |
| Valeu Miky,macar stie unde are prioritate!! |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ºi melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Aug 26, 2009 3:03 pm | |
|  miky deniz nu prea manınca dulciuri ºi nici nu aiprea dau |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Aug 26, 2009 3:18 pm | |
| Vaaai, Miky, asa mi-a facut mie Sara intr-un cabinet de oftalmologie, a luat din bol cu pumnul si nu stia pe unde sa le bage, zicea sa le pun la mine in geanta hahahaha mi-era asa rusine!!! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Joi Aug 27, 2009 5:13 am | |
| Pai de ce sa iti fie rusine Anca? E micuta!! Are voie!! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Dum Aug 30, 2009 9:28 pm | |
| Trebuia s-o lasi, Anca, mancai si tu bobo pe gratis!!!! Eu ieri i-am facut clatitutze ca la americani, a papat de s-a spart, sunt si sanatoase, le-am facut cu ou si unt si-au iesit delicioase. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 31, 2009 6:03 am | |
| Mama,Elena,ce bine ca papa!!! |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 31, 2009 2:21 pm | |
| Da, mai ales ca nu ii prea place untul in mancarica, am observat ca gusta si se stramba, asa am gasit o metoda buna de a papa si unt. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Lun Aug 31, 2009 9:10 pm | |
| al meu e innebunit dupa bomboane dar le mesteca putin si le arunca ii iau sugus sau jeleuri |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Sept 02, 2009 5:38 am | |
| Sugus ii mai dau si eu Laly,dar le scuipa repede,le linge doar. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Sept 02, 2009 12:45 pm | |
| exact as aface si al meu,mesteca putin si gata o arunca,apoi cere alata ca s afaca la fel |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Joi Sept 03, 2009 3:27 pm | |
| a mea a inceput sa zdrobeasca in dinti si cate o bomboana mai tare  cand mai prinde cate una se descurca.... |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Joi Sept 03, 2009 4:03 pm | |
| Ieri am fost in market si a mea tragea de o acadea si i-am luat-o, cand i-am dat-o acasa s-a facut toata lipicioasa, ii curgea din gurita, mi se lipeau sosetele de parchet si gresie... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Joi Sept 03, 2009 8:28 pm | |
| hii la fel face si Cosmin cand ii mai iau cate una sau o tine invers |
|
 | |
ramo_sara_arad

Numarul mesajelor: 1399 Varsta: 32 Localizare: arad Joburi/Distractii: muzica,dansul Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama Ramona
fetita Sara-Beatrice
tata Alin
Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Sam Sept 05, 2009 9:55 am | |
| eu desert ii dau cand se trezeste dupa somnul de amiaz kinder pingui, felie de lapte sau delice, corn cu cioco |
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Sept 09, 2009 12:20 pm | |
| depinde de varsta si de desert. ceva facut de casa daca se poate |
|
 | |
manolecarmen

Numarul mesajelor: 1558 Varsta: 34 Localizare: constanta DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu Data de inscriere: 22/10/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Mier Sept 09, 2009 1:18 pm | |
| Ieri a facut o vecina chec si Andra ii spune "mie imi place mult checul" si vecina saraca s-a dus si i-a taiat o feliuta si i-a dat la care Andra ii spune "eu nu mai vreau acum, o maninc mai tarziu" deci.... pot sa va sun ca nici nu s-a atins sa guste, nu-i plac cocaturile de-aia nu pune in gura nici paine, cine stie cum sa ciuguleasca putin miez dar foarte putin! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Vin Sept 18, 2009 7:41 pm | |
| off al meu s-a chitit bine pe dulciuri mai ales ciocolata,cum vede la vreun copil cum cere si el |
|
 | |
| | Desertul, cat este de indicat? | |
|