| | Desertul, cat este de indicat? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Vin Sept 18, 2009 7:52 pm | |
| andra draga dar de ce nu papi pıinica la deniz dulciuri nui dau daca fac acasa o prajitura da dar ın rest rar daca primešte ca eu nu ai cumpar ciocolata ši deastea mi bine ai cumpar kinder pinguin |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Vin Sept 18, 2009 7:57 pm | |
| pai kinder ii mai cumpar si eu si cateodata milka pentru copii |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Sam Sept 19, 2009 11:53 am | |
| in general ii dau dulciuri facute in casa gen chec , tortulet, prajitura cu mere cu branza, rar ii mai cumpar un kinder pinguin si in rest fructe cat cuprinde |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Sam Sept 19, 2009 12:30 pm | |
| e bine ca papa fructe,sunt cele mai bune |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Sam Sept 19, 2009 9:01 pm | |
| eu am mai rarit-o de vreo cateva zile cu prajiturelele, spre binele ei. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Dum Sept 20, 2009 1:39 pm | |
| asa e cel mai bine,trebuie date cat mai rar |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Joi Sept 24, 2009 8:14 pm | |
| uuups, azi i-au "scapat" 2 prajiturele Barni  ma supara ca eu am grija sa nu ii dau, dar ii dau altii, asa nu imi place..... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Joi Sept 24, 2009 8:41 pm | |
| of da asa e,mie mi se par cam dulci acele prajiturele..................si Cosmin azi a mancat o ciocolatica milka |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Joi Sept 24, 2009 8:46 pm | |
| la rares nu-i plac barni un timp le manca dar acum vad ca nu-i plac kinder delice ii dau ii place foarte mult, si ciocolata milkinis el imi cere coco si daca ,mergem la magazin imi cere bobo si tipa si atunci trebuie sa-i cumpar si sa-i dau ca altfel plange de numa |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Joi Sept 24, 2009 8:54 pm | |
| mie imi zici? ca si a mea s-a invatat sa o intrebe pe cea de la casa: tanti ai bomboane pt mine? sau tanti, vreau o bombonica! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Vin Sept 25, 2009 1:21 pm | |
| noi azi am fost la magazin si a vazut prajiturele kinder,a facut circ ca nu i-am luat,in final m-am intors si i-am cumparat numai s ataca ca se uita toata lumea la noi |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Vin Noi 27, 2009 5:19 pm | |
| pe mine de ceva timp ma dispera cu ciocolata,s-a invatat asa ca in fiecare zi vine la noi o matusa si ii aduce ciocalata si bomboane si imi cere mai tot timpul sa ii dau,dar eu nu ma prea ma iau dupa el |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Sam Dec 12, 2009 5:25 am | |
| Nasol asa.Spune-le sa nu ii mai dea lui,sa iti dea tie ca stii tu cat si cand sa ii dai.Macar a mea nu prea cere.Oul kinder il vrea pentru surpriza. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Desertul, cat este de indicat? Dum Dec 20, 2009 1:24 pm | |
| pai asa i-am zis si eu,ca e disperat dupa asa ceva si vad ca nu i-a mai adus deloc si asa e mai bine |
|
 | |
| | Desertul, cat este de indicat? | |
|