| | DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
madamio

Numarul mesajelor: 104 Varsta: 30 Localizare: braila Joburi/Distractii: deocamdata,cea mai mare preocupare a mea este baietelul meu scump Stare de spirit: sunt o mamica fericita DESPRE NOI: Mioara,Marius si bb Madalin Victor Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Feb 28, 2009 9:15 pm | |
| Nici eu nu i am dat parizer,dar ousor ii dau fiert,si prajit,ii place foarte mult |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Lun Mar 02, 2009 5:45 am | |
| Ieri i-am dat si eu o feliuta de parizer.Papa tasu si vroia si ea. O felie rar nu face nici o problema.Important e sa nu manance zilnic,sau saptamanal. |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 635 Varsta: 29 Localizare: iasi DESPRE NOI: mami Anca si puiutul meu Alexandru Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Lun Mar 02, 2009 3:10 pm | |
| Alexandru nu prea adora oul, ma chinui cu el...ii fac pe apa si il amestec cu rosie, uneori il prajesc in tigaie si ii dau cu masline ca ii plac foarte mult...cat despre parizer nici nu poate fi vorba, nu i`am dat niciodata...a mancat o singura data un cremwusti mic si am in plan sa ii evitam cat putem de mult |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Lun Mar 02, 2009 5:07 pm | |
| al meu nu se omoara dupa oua nicidecum nu-i plac mai deloc, dar eu i-am dat crenvusti de pui si a mancat dar i-au placut de ce nu sunt sanatosi? |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 635 Varsta: 29 Localizare: iasi DESPRE NOI: mami Anca si puiutul meu Alexandru Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Lun Mar 02, 2009 5:21 pm | |
| | adriana21 a scris: | | al meu nu se omoara dupa oua nicidecum nu-i plac mai deloc, dar eu i-am dat crenvusti de pui si a mancat dar i-au placut de ce nu sunt sanatosi? |
pai la 1 an si o luna cat vad eu ca are copilasul tau zic ca nu e tocmai bun pt el...in primul rand ca in cremwusti nu exista carne...e numai tocatura...nu stii ce pun in el i`a priviti aici ce am citit eu despre cremwusti: Cremwurstii se fac din organe de vita, porc, sorici, cartilaje, stabilizatori de aroma, apa, sare, arome identic naturale, gelatina, etc. Dupa ce mi-a spus astea am inceput sa mananc tot mai rar cremwursti. Adica extrem de rar. din cate am mai auzit in crenvursti se baga si carne degresata, macinata alaturi de alte "rebuturi" de carne:oase,mate,etc. si chiar pe timpul lui Ceausescu se auzea ca baga hartie igienica |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Lun Mar 02, 2009 5:37 pm | |
| wow ce naspa eu nu stiam de asta, nu ii dadeam multi decat vreo 2 pe saptamana acum nu am mai mancat demult si nici nu cred ca o sa mai cumpar degraba crenvusti |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Lun Mar 02, 2009 6:55 pm | |
| si eu i-am dat crenvusti de doua ori si cand ma citit pe eticheta din ce sunt facuti, am renuntat sa ii mai dausi am renuntat sa mai mananc si eu |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mar Mar 03, 2009 5:46 am | |
| Anca,poti sa ii bati ou in ciorbica.Si ai rezolvat problema daca nu il papa. In general mezelurile contin tot felul de tocaturi si nu sunt indicate copiilor.Eu mai scap o feliuta de salam sau un crenwust la luna. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mar Mar 03, 2009 8:30 pm | |
| | mihaela mihai a scris: | fetelor, daca ii dau ou o zi da una nu, o fi mult oare? voi ce ziceti? | mihaela ai grija,oule indigat dar nu asa de mult ,gindestet ca ea are ficatul prea mik ,iar oul e un pik greoi lui mario ii da o data pe saptamina la cresa omleta
la mine imi vine un pachet din romania si mama mea mi_a pus oua proaspete de tara pt mario |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mar Mar 03, 2009 9:14 pm | |
| mierci miha, voi incerca sa am grija, doar ca ii place foarte mult |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mar Mar 03, 2009 9:27 pm | |
| | mihaela mihai a scris: | | si eu i-am dat crenvusti de doua ori si cand ma citit pe eticheta din ce sunt facuti, am renuntat sa ii mai dausi am renuntat sa mai mananc si eu |
nici noi nu mancam cremvusti...e mult mai bine asa...mai bine o feliuta de salam si ala foarte rar...eu ii fac gratat din carnita de vita sau piept de pui si e putin mai bun ...desi nici un fel de carne din comert nu e sigura |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mier Mar 04, 2009 4:36 am | |
| Mihaela sunt tare bune ouale de curte.Si eu primesc de la tara de la un cumnat pentru Isa.Indicat este sa pape cam 3 oua pe saptamana. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Joi Mar 05, 2009 10:22 pm | |
| fetelor aici in italia maninca foarte putin ou,o data pe saptamin si numai omleta |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Vin Mar 06, 2009 6:43 am | |
| De ce Mihaela? Nu sunt bune ouale? Sau asa recomanda pediatrul?
Ultima editare efectuata de catre Stefytza in Vin Mar 06, 2009 1:13 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Vin Mar 06, 2009 9:08 am | |
| Offf Alex nu papa ou firt... doar daca fac cartosi sau ceva la ciptor si bat oul si il pun deasupra _________________  |
|
 | |
Mihaela

Numarul mesajelor: 818 Varsta: 38 Localizare: BUCURESTI DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Vin Mar 06, 2009 9:15 am | |
| | Stefytza a scris: | | De ce Mihaela? Nu sunt bune ouale? Saua sa recomada pediatrul? |
da asa e ...sant foarte bune eu i-i dau doua pe saptamana...se spune ca un ou contine un gram de sange...bine cel de gaina de la curte... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Vin Mar 06, 2009 1:14 pm | |
| Andreea,bate-i si in ciorbica si ai rezolvat.Nici Isa nu papa acum cateva luni si ii puneam in piure,in ciorba. Am inteles Mihaela. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Vin Mar 06, 2009 2:36 pm | |
| Alesia nu papa ou fiert si ma tot chinui, asa in ciorba papa! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 07, 2009 5:42 am | |
| e foarte bine si asa Elena. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 07, 2009 7:35 am | |
| nici melis nu prea papa ou eventual sa il dau omleta sau prajit fiert sa nu-k vada iar lui selyn il fac in diverse combinatii |
|
 | |
raruta

Numarul mesajelor: 176 Varsta: 31 Localizare: Piscu Joburi/Distractii: Sunt bibliotecar scolar Stare de spirit: sunt o fire deschisa si foarte vesela DESPRE NOI: PETREA ANA-MARIA-mama PETREA RARES-VALENTIN-copil Data de inscriere: 06/09/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 07, 2009 2:23 pm | |
| Noi papam ousor fier fara probleme. Pot spune ca Rares e un mare mancacios. La recomandarea pediatrului ii dau 3 sau 4 oua pe saptamana. Si bineinteles ou de curte ca noi stam la tara. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 07, 2009 6:44 pm | |
| Si eu iau de la maica-mea oua, rar cumpar! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mar Mar 10, 2009 1:04 pm | |
| Ana Maria,asa ne-a spus si noua pediatrul,3,4 oua pe saptamana. |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mar Mar 10, 2009 2:05 pm | |
| ale ar manca oua in fiecare zi daca i-as da..ii plac oricum..sa nu fie prea mult pt ficatul ei, ii dau cam 2-3 pe sap-tamana |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mier Mar 11, 2009 5:49 pm | |
| ce ma bucur ca a inceput iar Alexandra mea sa pape ou.i-am fiert ieri si a papat! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Joi Mar 12, 2009 5:48 am | |
| Bravo Alexandra! sa mai papi outz! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Joi Mar 12, 2009 8:19 am | |
| asa stiu si eu de 3-4 pe saptaman si fierte la pitici |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Joi Mar 12, 2009 10:26 am | |
| la noi toti suntem innebuniti dupa ou de la mic la mare |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Vin Mar 13, 2009 9:56 pm | |
| e bine Noemi,ca e sanatos oul!mie nu imi place fiert dar omleta da sau amestecat in cartofi |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Vin Mar 13, 2009 10:38 pm | |
| miine e zi de ou la noi,eu ii dai simbata sau duminica deoarece el la prinz e la cresa si seara nu ii dau ou eu daca as avea ou fiert cu mamliguta,sau ochiuri cu cartofi prajiti |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 14, 2009 12:24 pm | |
| da Miha bun si asa cu mamaliga,mi-ai dat o idee cu mamaliga nu i-am mai dat cam de multicel |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 14, 2009 2:43 pm | |
| azi a mancat iar oua mario ochiuri langa spanac |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Dum Mar 15, 2009 3:05 pm | |
| Cum le faci cu spanac Noemi? |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Dum Mar 15, 2009 3:31 pm | |
| si eu ii faceam cu spanac cu ou mai demult, faceam spanacul separat, apoi oul fiert si le amestecam, ii placea mult _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Dum Mar 15, 2009 9:58 pm | |
| mi-a adus tata oua de tara si am fiert azi si a papat si alex. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Lun Mar 16, 2009 9:40 pm | |
| asa i-am facut si eu Claudia si acum la fel |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mar Mar 17, 2009 6:18 am | |
| Nu i-am dat asa niciodata Claudia,insa voi incerca. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Mier Mar 18, 2009 12:47 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Andreea,bate-i si in ciorbica si ai rezolvat.Nici Isa nu papa acum cateva luni si ii puneam in piure,in ciorba. Am inteles Mihaela. |
In ciorbita ii fac de fiecare data cand ii fac si papa asa ii place_________________  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Joi Mar 19, 2009 6:45 am | |
| Asa Andreea,foarte bine/. |
|
 | |
cathya27

Numarul mesajelor: 67 Varsta: 32 Localizare: tg frumos DESPRE NOI: mami:Catalina si fetita Daria Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 21, 2009 1:56 pm | |
| Nici don'soara mea nu e fan ou fiert, de mica mananca doar prajit si numai galbebusul. De albus nu se atinge, nu-i place deloc doar daca e omleta si atunci nu il simte sau ou moale cu mamaliguta amestecat bine. Pretentiosi de mici nu alta! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 21, 2009 3:46 pm | |
| eliza mea papa,ochiuri,dar mai mult galbenus ca albus |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 21, 2009 8:44 pm | |
| Iulia seamana la mine in privinta ouluio.....si ea mananca doar galbenusul ca si mine...de albus sa nici nu auda....ca scuipa afara ca si mine ranjet ranjet ranjet _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Sam Mar 21, 2009 9:21 pm | |
| Cosmin il papa cu totul dar omleta,fiert nuuuu,cateodata il mai pacalesc in combinatie cu altceva |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Dum Mar 22, 2009 2:52 pm | |
| eu vreau sa-i dau fiert,dar ma tot gandesc ca-mi face varza cocvorul,numai galbenus pe el. |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Dum Mar 22, 2009 3:31 pm | |
| mie mi-a fost teama sa-i dau omleta pana acum.... |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Dum Mar 22, 2009 7:32 pm | |
| eu i-am facut omleta dar nu ii place as aca i-l dau tot fiert |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Lun Mar 23, 2009 7:26 am | |
| Pai Chry ,stii ce face Isa cu oul fiert? Cateodata il papa.Cateodata il farama si il imprastie pe covor.Noroc ca sunt covoarele mai vechi. |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Joi Mai 07, 2009 4:34 pm | |
| Noi nu am papat pana acum out...am sa incerc si eu maine cu galbenusul sa vad ce zice.... |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Joi Mai 07, 2009 5:27 pm | |
| sa ii dai ca e f bun galbenusul pt copii! |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? Joi Mai 07, 2009 7:32 pm | |
| Maine am sa vad ce spune printesita de noul gust.Am inteles ca intr-o saptamana nu ai voie sa bagi mai mult de un produs nou in meniul bebelusului.Stii ceva de asta??  |
|
 | |
| | DE CE ESTE ATAT DE BUN OUL? | |
|