| | Cercelusi - cand le punem cercelusi? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 02, 2008 6:33 am | |
| :() Adica era o perioada in care eram ff obosita si stresata ca Isa nu papa si nu facea nani bine. |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 02, 2008 8:13 am | |
| aaaaaaaaaaa,am intales ,scuze |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 02, 2008 10:39 am | |
| foarte tare faza stefyta,cred ca ti-a stat inima in loc. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 02, 2008 2:47 pm | |
| Pai am inceput sa plang nu alta! Si cand m-a vazut al meu,sa lesine de ras! |
|
 | |
Mihaela

Numarul mesajelor: 818 Varsta: 38 Localizare: BUCURESTI DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Apr 03, 2008 3:25 pm | |
| eu i-am pus fetei cercei la 7 luni la policlinica....indicat e de o asistenta sa nu faca infectie....nu ce-am patit eu....m-a dus batrana mea D-zeu s-o ierte la o baba din sat ...eram mare...si mi-a pus doua oua an mana....si mi-a spus sa nu le scap ca ma pune vecina sa le platesc....si mi-a frecat urechile cu sare mare....si m-a chinui o gramada ...am tipat....dar nu am dat drumul la oua sa nu le sparg....ma gandeam ca o pune vecina pe mama(bunica) ea m-a crescut,sa-i plateasca ouale :() |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Vin Apr 04, 2008 12:28 pm | |
| ::: Offfffff,tare nasol! Asa se faceau inainte,se freca lobul urechii cu sare.Asa mi-am facut si eu 2 gauri. |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Vin Apr 04, 2008 1:19 pm | |
| waw ,ce naspa,eu in locul tau Mihaela dadeam drumul oualor si o luam la fuga ;) |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Sam Apr 05, 2008 2:18 pm | |
| Eu la o luna i-am pus prima pereche de cercelusi.La 1an si jumatate i-am pus altii. |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Dum Apr 06, 2008 12:57 pm | |
| Cercelusii de la nasica i-am pus Biancai la maternitate , in ziua cand am iesit, avea o saptamana.Nu am avut probleme cu urechiusele ,sa faca infectie sau altceva. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 10:37 am | |
| wow ce experienta neplacuta mihaela..... :() |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 10:42 am | |
| Foarte neplacuta.....mie mi i-a pus mama mea pe la 7 ani la policlinica si la a doua gaura am vrut sa fug afara ca ma durea de numai |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 10:47 am | |
| si eu am 3 gauri intr-o ureche.... :() 2 mi le-a facut o prietena cand eram in liceu...acum le las sa se astupe....hi hi |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 10:49 am | |
| Eu nu mai pot sa port cercei deloc din cauza ca mi-am mai facut o gaura intr-o ureche si acum fac alergie de la orice fel de metal |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 10:50 am | |
| asa mi se intampla mie...dak nu sunt din aur sau argint...si la ureche sau la mana...imi apar bubite... :() |
|
 | |
simo

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 10:52 am | |
| Eu deloc...nici aur sau argint nu pot ca imediat mi se infierbenta urechile si incep parca sa mi se umfle.....nu suport nimic |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 11:30 am | |
| Si eu i-am facut lui Yvo gauri inca din maternitate, arata ca o maimutica cu cercei :suspect: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 11:44 am | |
| hi hi asa sunt toate la inceput....cu capsorul ala mic...si cerceii mai mari decat urechiusele lor... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 11:46 am | |
| intre timp am trecut la a 2-a pereche de cercei ... pt ca ramasese mica :cyclops: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 4:32 pm | |
| Ca si mine fetelor.Eu am facut testele alergologice la Bucuresti,cutanate si sub cutanate.Am alergie la 80% dintre metale.Daca pun ceva care nu e aur sau argint la urechi,fac bubite,urticarie.Si nici la gat sau mana nu pot purta.Ma irita chiar si nasturii metalici. |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 7:51 pm | |
| | iriss27 a scris: | | Si eu i-am facut lui Yvo gauri inca din maternitate, arata ca o maimutica cu cercei :suspect: |
Si Analis era la fel!Ce caraghioasa era...! |
|
 | |
analis

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 07, 2008 7:52 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Ca si mine fetelor.Eu am facut testele alergologice la Bucuresti,cutanate si sub cutanate.Am alergie la 80% dintre metale.Daca pun ceva care nu e aur sau argint la urechi,fac bubite,urticarie.Si nici la gat sau mana nu pot purta.Ma irita chiar si nasturii metalici. |
Imi pare rau Stefy! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mar Apr 08, 2008 10:40 am | |
| E tare nasol ca nu pot purta nimic.Si la nunta mi-am pus un trandafir textil,as fi vrut si eu niste perlute,ceva. |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mar Apr 08, 2008 10:47 am | |
| imi pare rau simo si stefi!asae mai simti nevoia sa mai porti cate ceva nou,ceva la moda,sa schimbi accesoriile in functie de imbracaminte!Dar nu e de glumit cu alergiile astea! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mar Apr 08, 2008 1:47 pm | |
| si eu iam facut la ioana gauri in maternitate dar cand am ajuns acasa unul i sa desfacut si ia cazut si nu i lam mai pus inapoi si i lam luat si pe celalalt jos....acuma iam facut vaccinul de 2 luni si trebuie sa mai astept 1 luni si dupa aceea trebuie sa ma duc la medicul lui bb ca sa imi deie adeverinta ca altfel nu ii pune... |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Vin Apr 11, 2008 10:14 pm | |
| Noi nu i-am pus Iuliei cercei....am hotarat amandoi cu sotul ca sa decida ea cand creste mare daca-si pune sau nu cercei..... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Sam Apr 12, 2008 7:19 am | |
| Pai de ce sa nu ii puneti cercei Andreea? |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Dum Apr 13, 2008 7:15 pm | |
| Nici noi nu i-am pus inca cercei. Astept sa vina sotul sa vedem... Pai, dupa vaccinul de 2 luni nu ai voie sa-i faci gauri o luna sau cum? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 14, 2008 7:26 am | |
| Nu o luna Elena.Cam 2 saptamani stiam eu. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 14, 2008 8:03 am | |
| Aha... Of... uite asa mai aflu si eu unele chestii. Noi avem cercelusii pregatiti, imi pare rau ca nu stiam ca se pune din spital... Asta e acum... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Lun Apr 14, 2008 8:27 am | |
| Nu face nimic.Ii pui inainte de botez.Am auzit ca nu faci in Cta. |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mar Apr 15, 2008 8:14 pm | |
| Nu, il facem la manastirea Curtea de Arges, in mai. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 16, 2008 7:35 am | |
| |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 16, 2008 11:46 am | |
| Dap. dar speram ca o sa fie frumos... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 16, 2008 12:08 pm | |
| O sa fie mai mult ca sigur,la manastire! Super! |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 16, 2008 2:50 pm | |
| E prima manastire in acre am intrat eu cu sotul meu... amandoi 8) |
|
 | |
simo

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 16, 2008 3:31 pm | |
| Super....cred ca e foarte frumoasa, nu am fost in partea acea la manastiri decat in Moldova. si mai ales ca are si o valoare sentimentala pt voi cu siguranta va fii foarte frumos |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Apr 17, 2008 7:37 am | |
| super kitty...asteptam poze....distractie placuta |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Apr 17, 2008 10:18 am | |
| De-abia astept. E foarte frumos acolo. Din pacate, noi am prins cand se renova o parte din manastire, dar tot a fost ok. Nu prea o sa avem noi prea multe neamuri langa noi, dar asta e... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Apr 17, 2008 1:21 pm | |
| |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Apr 17, 2008 2:17 pm | |
| eu iam pus cercelus de a doua zi de cand sa nascut...iau dat gauri in spital...si nu am avut nici o problema..ii are si acuma |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Apr 17, 2008 2:18 pm | |
| super, si este micuta si nu-si da seama de durere..acum sunt sigura ca ar fi simtit mult mai mult durerea.. |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Apr 17, 2008 3:20 pm | |
| cu siguranta ca acuma cred ca nici nu statea daca era la gauri |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Apr 17, 2008 4:48 pm | |
| Multumim, Vali. Bine ai facut, Marina. Noi nu i-am pus inca si ma gandesc cu groaza... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Vin Apr 18, 2008 8:31 am | |
| o sa fie bine noxa...o sa vezi...eu una nu am avut curajul sa stau sa vad la spital cum ii da gaurile...dar nu cred sa o fii durut prea tare..avea doar 3 zile.... |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Vin Apr 18, 2008 9:17 am | |
| Cred si eu... Pe noi doi ne-a bufnit plansul cand i-a facut vaccinul de doua zile si cand a intepat-o in piciorus sa-i ia sange. |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Vin Apr 18, 2008 10:31 am | |
| da Kitty stiu cum este!si eu cand am vazut-o la maternitate cu branula in capusorul ei mic nu mai puteam de mila ei! :scratch: |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Vin Apr 18, 2008 11:47 pm | |
| Eu i-am pus cercei la 8 luni, nu am avut in maternitate ca ii puneam...ne-am chinuit cu ea mititica, a plans rau de tot, deabia a stat tinuta la tati in brate, i-a pus ata rosie si nu am avut probleme cu urechiusele, apoi nu mai stiu ,cam dupa 2 saptamani-3 , m-am chinuit sa ii bag cerceii..vreau sa zic ca am stat la o ureche sa ii bag un cercel 1 ora, si asta in somn, simtea imediat, apoi la cealalta urechiusa a fost mai simplu...parerea mea..daca aveti ocazia sa le puneti in maternitate..faceti-o ...mai tarziu va chinuiti copilul ..si simte durerea. |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Sam Apr 19, 2008 2:01 pm | |
| Cred si eu... tragem daca nu le gandim inainte... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Sam Apr 19, 2008 8:11 pm | |
| Asa e,cu cat e mai mic bebe cu atat mai bine.Nu simte mai nimic ca nu are nervii lobului bine formati. |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Sam Apr 19, 2008 8:39 pm | |
| Lasa ca-i pun si eu Alesiei in iunie :scratch: |
|
 | |
| | Cercelusi - cand le punem cercelusi? | |
|