| | Cercelusi - cand le punem cercelusi? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
ramo_sara_arad

Numarul mesajelor: 1399 Varsta: 32 Localizare: arad Joburi/Distractii: muzica,dansul Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama Ramona
fetita Sara-Beatrice
tata Alin
Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Dum Feb 28, 2010 5:38 pm | |
| eu la bijuterie cand a avut Sara 2 saptamani in maternitate se mai fac gauri i-a facut finutei mele in ianuarie |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Dum Feb 28, 2010 5:45 pm | |
| eu cand am fost la maternitate,nu se faceau..si ii voi face la bijuterie,luna asta! |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Dum Feb 28, 2010 5:59 pm | |
| Si eu trebuie sa ii fac Andrutei...ca acum intelege Costin sa nu o traga de urechi.  Numai ca nu stiu unde sa ma duc...trebuie sa ma interesez. |
|
 | |
mihaela_radu

Numarul mesajelor: 91 Varsta: 27 Localizare: Varias...Jud.Timis Joburi/Distractii: mamica... Stare de spirit: asa cum vreau! DESPRE NOI: mami: Radu Mihaela-Dorina
tati: Radu Florin
bubulina:Radu Evelyne-Andreea
 Data de inscriere: 05/11/2009
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Apr 01, 2010 12:23 pm | |
| cand am iesit din spital la 4 zile |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mar Apr 20, 2010 9:06 pm | |
| la2 sile dupa ce am nascuto |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 21, 2010 7:37 pm | |
| | vivi.emilia a scris: | | la2 sile dupa ce am nascuto |
wow, ce repede i-ai pus cercelusii! sara avea 7 luni, i-am pus la bijutier, la roma. |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mier Apr 21, 2010 8:07 pm | |
| ši eu am vrut sa ai pun la o luna dar aici nu se pune numa la un an cınd ma duc ın tara ai pun |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Mar Apr 27, 2010 10:51 am | |
| | vivi.emilia a scris: | | la2 sile dupa ce am nascuto |
Bine ai facut,si eu i-am pus in spital cand ne-am externat in a 7-a zi. |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Vin Oct 01, 2010 7:28 am | |
| i-am pus in ziua in care am iesit din spital |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi? Joi Dec 16, 2010 2:28 pm | |
| eu vreau sa ai pun ınainte de ziua ei |
|
 | |
| | Cercelusi - cand le punem cercelusi? | |
|