|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Joi Iul 30, 2009 3:19 pm | |
| da, sa stii ca gras era si davidut , acum sa -l vezi cum sa inaltat ia scazut bolfutele, sanatosi sa fie ca asta conteaza cel mai mult  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Joi Iul 30, 2009 4:44 pm | |
| Irina,sper din suflet sa reusesti cu bine!! Tania,e bine Meliss. |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Joi Iul 30, 2009 5:47 pm | |
| ce sa intarci la 5 luni tania mama . vezi ca-ti dau bataie. da la fata sa suga acolo macar un an . altele ar vrea sa alapteze si nu se poate . |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Joi Iul 30, 2009 5:54 pm | |
| eu cand am nascut,mi-am dorit sa imi alaptez copilul minim 6 luni si maxim un an si am reusit 8 luni ma bucur ca am reusit atat,pt ca m-am descurcat cam greu cu alaptatul,pt ca aveam lapte ffffoarte mult si aveam dureri de sani mari |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | |
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Joi Iul 30, 2009 11:01 pm | |
| | tania a scris: | mi-a zis peditrul ca e bine.nici grasa nici slaba.in norme ari era mai mare la varsta ei acum are cam 7.400 nu stiu cand o voi itarca-o |
daca ai lapte dai la fata macar pina la un an,laso sa treaca iarna ca de nu o sa vezi ce repede raceste
eu l_am intarcat,e un fel de a spune la 4 luni,dar stiind ca am facut cezariana si cu frica de a nu ramine fara lapte instantaneu l-am invatat si la biberon,pe 6 ianuarie am inceput si munca,nu puteam sa ii spun la al meu sa mil aduca la alaptat,trebuia sa stea mai mult in masina si sa vie dupa mine in toata roma |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Vin Iul 31, 2009 9:12 pm | |
| asa e un cont daca lucrezi atunci e mai motivabil faptul... mie mi frica,ca voi ajunge ca si miky as inebuni sa o alaptez atata ,cu cat creste ii intarci mai greu _________________   |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 03, 2009 7:06 am | |
| Nu trebuie sa fie la fel Tania,macar un an asteapta. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 10, 2009 2:53 am | |
| | tania a scris: | asa e un cont daca lucrezi atunci e mai motivabil faptul... mie mi frica,ca voi ajunge ca si miky as inebuni sa o alaptez atata ,cu cat creste ii intarci mai greu |
eiii tania asa gandeam si eu de dinainte sa nasc a, zis ca ii dau san doar 10-11 luni,mai mult nu ca sa nu imi fie greu cu intarcatul si uite ca de cateva zile nu m vrea titica!! sa intarcat el singurel.acum nu m suge o ia in gura si se joaca cu ea dar nu imi este asa necaz...e bine si 8 luni cata a supt..desi voiam sa ii dau pana in septembrie cand incepe gradi _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 10, 2009 7:52 am | |
| frumos!!!!problema e ca ea nu vrea biberon.il rode si gata dar poate de nevoita.... _________________   |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 10, 2009 9:42 am | |
| te sfatuies sa-i dai macarpana la un an ca nu vei avea probl de sanatate, vei trece iarna mai usor, dupa 1 an oricum nu mai are valoare nutritiva prea mare e dor asa de alint oricum sa ii faci treptata program si mesele sa fie respectate , cu intarcarea vei reusi dar trptat ptr ca poate fi traumatizant ptr copil sa il rupi asa dintr-o data de tatzi, iti doresc alaptare placuta si sper sa ieiu cea mai buna decizie ptr copilasul tau |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 10, 2009 10:38 am | |
| si eu zic sa ii m dai tania si de protectie ce sa zic...lui fabio i-am dat de la 2 luni lapte praf si a racit prima oara la 1 an si nu ama vut delco probl cu el in schimb antoio alaptat exclusiv la san a racit de fiecare data cand am fost raciti vreunul dintre noi dpinde de copil la copil eu l-am invatat de mic si cu bibe si cu suzeta,am invatat lectia de la fabio incerca sa ii dai din biberon cerealele,sa sa e obisnuiasca cu el,o as se invete si cu lingurita ,e inca mica _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 10, 2009 10:55 am | |
| daca ai sti cat am insistat si cu suzeta si cu biberonul.....nimic.dar oricum n-am alternativa o sa incep cu programul de mancarica si oricum melese la piept se reduc.si cand ajung sa-i dau doar dimineata si seara piept voi incepe sa il dau cu biberonul sau cu canita lapticul ca asa il bea multumesc irina de sfat.sunt deja invatata de la prima fata _________________   |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 10, 2009 1:26 pm | |
| o sa se obisnuiasca ea tania sunt si ei mai micuti acum la fel de des papa sanul noaptea? _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 10, 2009 1:39 pm | |
| de 2 zile se trezeste doar spre dimineata sa pape pe la 6 apoi mai doarme pana la 7 jumate ar fi cazut sa o pun iar in patut daca nu se mai trezeste asa de des doar ca se intoarce pe burta n smn si in patut nu prea are loc si se trezeste cand da de margini _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Mier Aug 12, 2009 7:20 am | |
| Si-a facut un program un pic mai lejer pentru tine Tania,nu? |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Mier Aug 12, 2009 8:52 am | |
| da au fost doar 2 zile ca iar se mai trezeste peste noapte sa pape _________________   |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 17, 2009 3:29 pm | |
| asta e bine, poti sa dormi si tu in liniste , bravoo yhugdfde |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Aug 17, 2009 6:26 pm | |
| da numai ca la noi e ori una ori alta...asa e cand sunt ambi copii mici _________________   |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Mar Aug 18, 2009 10:04 am | |
| Eu i-am dat doar 3 luni san si pe undeva imi pare rau.... succes cu intarcatul, v-am citit postarile, vad ca e dificil...  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Mar Aug 18, 2009 10:16 am | |
| n-ai mai avut laptic anca? si eu pe ari 4 luni jumate.ca am facut o infectie si am ramas fara lapte _________________   |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Mar Aug 25, 2009 6:19 am | |
| ba am mai avut, dar papa foarte rau, ii dadeam in completare si praf si saraca voma mult, nu stiam pe ce sa dau vina. apoi ma dureau sanii foarte tare si ma mulgeam intr-una, ca ea nu papa, si uite-asa, epuizata, nu i-am mai dat. acum imi cam pare rau. la bebe2 sper sa pot alapta mai mult. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Mar Aug 25, 2009 8:24 am | |
| si io cu ari mi-l trageam si il dadeam in biberon ca ma chinuiam cate 2 ore pana lua sanulcalmea in gura apoi mi s-au foat si n-am mai avut probleme dar o luna...plangem cand trebuia sa o alaptez _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Mier Aug 26, 2009 4:58 am | |
| Fetelor,ei nu prea sug pentru ca fac si icter si sunt puturosi. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Joi Aug 27, 2009 4:00 pm | |
| exct asa am patit cu ari facuse icter si a tinut-o 2 zile in terapie asta e acum m-am ales cu o mastita de toaa frumusetea iau antibiotic si i-a zis ca pot continua sa alaptez ca e compatibil sa vedem daca mi-a mai ramane ceva cu ari tot asa am facut o infectie si de la antibiotic ramasesm fara lapte _________________   |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Joi Aug 27, 2009 4:14 pm | |
| marco a stat la solar 6 zile cuu icter da tot mancacios era dupa ce l-au scos dfe acolo  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Joi Aug 27, 2009 11:51 pm | |
| 6 zile????multisor a mea de solar si-a facut 10 ore dar au mai tinut-o sub observatie si era lenesa rau marco era indragostit de san!cine sie cu cine seamana  _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Vin Aug 28, 2009 4:37 am | |
| Cam mult 10 zile Miky,dar imi aduc aminte.Scumpul de el. |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Vin Aug 28, 2009 2:12 pm | |
| off topic: a mea nu a facut icter deloc, spre surprinderea mea. eu am avut o experienta per total cam naspa cu alaptatul, dar la bebe 2 as vrea sa pot alapta muuult mai mult, sa vedem, depinde si de bebe. |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Mier Noi 04, 2009 10:38 pm | |
| am citit si eu toate postarile de aici...si  ....daca as fi citit mai devreme sfaturile voastre poate nu as fi suferit atat nici eu nici vladut.Incerc sa-l intarc de 3 zile.......doamne ce greu e..........el sufera in continuu(l-am lasat la parinti)...iar eu si mai si........e o durere enorma ....si fizic si psihic.......acum cu psihicul mi-am revenit, nu mai plang si nu ma mai trezesc toata noaptea cautandu-l....dar fizic sufar mult, repet, desi am trei zile de cand iau pastile, inca am sanii plini de lapte, tari, ma storc, ma strang, imi pun gheata, iau pastile, iau antibiotice............ poate daca o luam treptat....nu sufeream asa mult.....asta e...... am sa incerc remediul cu varza......si mi-a mai zis cineva sa pun si cartofi cruzi, felii pe sani........sa vedem cum va fi ziua de maine....pupici, ma duc sa ma tratez |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Sam Noi 07, 2009 8:03 pm | |
| wowww ma uimesti Gabriela............dar de c enu i-ai mai dat? e bine ca totusi ai avut lapte mult,dar e cam greu acum ca nu se opreste ai fost la doctor? poate iti prescrie ceva |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Sam Noi 07, 2009 9:58 pm | |
| nu e de ajuns cat i-am dat?!!!!....slava Domnului.....nu credeam ca voi reusi atat...... am fost la doctor....mi-a prescris un antibiotic puternic......afara de brocriptin(din astea iau cate 2 pe zi)...si tot a fost naspa vreo 3 zile, in sensul ca aveam lapte si ma temeam de mastita.......dar m-au sfatuit cateva mamici sa ma storc cat de cat sa nu ma infectez si asa am redus lactatia si durerea......... super dureros a fost oricum.......nu l-am vazut o saptamana deloc, muream de dorul lui azi l-am vazut prima zi........in afara ca pupaturile nu se mai terminau , ce credeti?!!!........cand credeam ca nu mai am probleme cu sanii......cand a inceput sa planga am udat si sutien si prosopul cu care eram legata si bluza imi era patata pe mine....offffffffffffff......greu intarcatul asta, serios  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Noi 09, 2009 2:03 pm | |
| off doamne scumpul de el si draga de tine,chiar imi pare rau de ce ti s-a intamplat,sincer esti prima pe care o aud sa pateasca asa ceva. sanatate multa sa treci cu bine peste tot! |
|
 | |
mamaluivladut

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Lun Noi 09, 2009 9:32 pm | |
| pot sa spun cu bucurie ca greul a trecut........mai iau antibiotic dar ma simt bine si eu si bebe..........de dor, saracutul, adoarme cu capul pe pieptul meu, nu vrea altfel, macar putin sa ma simta......
adevarul e ca amanatul intarcatului e mai greu de indurat si e un pas mare si pt mama si pt bebe |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Dum Noi 22, 2009 1:43 pm | |
| mai bine de mine ca a renuntat ingur la 8 luni  nici nu am mai insistat gabriela cum mai sunteti tu si vladut? _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
mamaluivladut

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Dum Noi 22, 2009 9:55 pm | |
| foarte bine si eu si el........ in sfarsit a uitat de tot.......nu se mai trezeste noaptea sa pape iar eu , dupa ce am tras o spaima ca ramasesem cu chisturi, am continuat cu antibiotic si masaj cu o crema speciala pentru sani si acum sant foarte bine........insa am sanii asa mici, offff........eu care purtam 95 la sutien, acum  mor de ciuda ca am dat jos doua numere |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Dum Noi 22, 2009 11:58 pm | |
| eu tarecu greu o voi intarca-o e supe indragostita de sn si refuza total mancarea cat e mama la mine ma chinui sa o intarc ca m-am saturat de alaptat _________________   |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Intarcarea cand si cum? Mier Apr 28, 2010 11:05 am | |
| las tania ca mergi in tara la ai tai si ai sa reusesti e greu dar nu...imposibil daca era dupa capul meu si azi il alaptam pe pufos, a renuntatNEVOIT la 1 an si 9 luni singur ptr ca ma dat jos din picoare si m-a bagat astia de la urgente in perfuzii cu antibiotic acum in dorul tatzei adoarme numai cu manuta pe ea multa bafta tania |
|
 | |
|