| | Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Dec 12, 2009 6:58 pm | |
| ti-am luat-o inainte Isa! |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Dec 12, 2009 8:56 pm | |
| in sfarit inchiem si noi capitolul cu iesitul danturii...alexiei ii iasa ultimile 4 maselute toate deodata fetelor...nu stiam de ce nu mananca alexia...pana m-am uitat cu lanterna sa vad daca nu are rosu in gat si-am vazut cum ii strapung gingiutele maselutele |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Dec 12, 2009 9:08 pm | |
| |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Dec 13, 2009 6:29 am | |
| Saracuta Alexia, 4 deodata???!!! La Sara iau iesit primul dinte la 11 luni si jumatate, tarziu dar asta e si la o saptamana ia iesit si al doilea (jos iau iesit) acum are cateva zile ca e maraita si face si cate un pic de febra or sa-i iasa sus cred. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Dec 13, 2009 8:15 pm | |
| wwoww Alexia, 4?saracuta de tine,dar lasa ca ai scapat |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Dec 13, 2009 8:33 pm | |
| Cosminel,tu erai inainte oricum cu dantura,felicitari!! Alexuto,sa iasa fara dureri!! Nasol ca ies toate o data. La Isa se vede gingia rosie,insa doar una a iesit toata. |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Dec 23, 2009 2:22 pm | |
| a iesit ultima maseluta zilele trecute asa ca avem dentitia completa, are mama barbatel mare de acum, yupiiiiii ce ma bucur,  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Dec 23, 2009 6:04 pm | |
| sunt baieti mari ce mai,s avezi cum ma capseaza acum pe mine cu dintii,mama si sunt asa ascutiti de mor de durere |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Dec 24, 2009 12:04 am | |
| si noua ne-au mai iesit doua maselute, am vazut acum cateva zile, una stiam ca vazusem ceva, dar cealalata nu dadea niciun semn...mai avem doua sus si gata... |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | |
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Ian 15, 2010 4:54 pm | |
| |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Ian 15, 2010 5:34 pm | |
| daaaa numai cu 2 saptamani a gfost mai harnica decat ari _________________   |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Ian 16, 2010 12:18 am | |
| Bravo Ari, ai terminat cu durerile Meli, felicitari ...la tine bia acum incepe chinul  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Ian 16, 2010 9:09 am | |
| dada.acum incepem.de fapt am inceput de ceva vreme ari...o deraneaza ca acum are inca bucatele din gingie despicate.trebui sa i se vindece _________________   |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Ian 16, 2010 11:16 am | |
|  melissa,sa speram ca nu o sa ai prea multe probleme ari  ai scapat _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Ian 20, 2010 6:07 am | |
| Felicitari pentru maselute!! Noua trebuie sa ne mai iasa una si gata!! |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Ian 20, 2010 7:54 am | |
| imediat scapa si isa _________________   |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Ian 21, 2010 8:58 am | |
| ce mari sunteti, fetelor  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Feb 28, 2010 12:22 am | |
| avem 4 dintisori se pregatesc sa mai iasa 4 _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Lun Mar 01, 2010 9:25 am | |
| tania, faceti progrese  noi ne-am oprit la 8, desi o chinuie un canin. e gingia umflata de vreo 2 saptamani deja, dar tot nu iese |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Mar 02, 2010 6:25 am | |
| Felicitari printeselor!! Sa iasa fara dureri!! |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Mar 03, 2010 11:15 pm | |
| ne-a ieisit inca o maseluta, de ceva timp, am incercat zilele astea sa ma uit si la ultima, dar nu avea chef Chira sa ma lase, asa ca nu stiu daca a iesit si ultima... |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mar 04, 2010 9:48 am | |
| ati scapat si voi deocamdata eu cu ari am terminat cu meli mai avem de furca cu dintii _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Mar 07, 2010 2:59 pm | |
|  chira  si annyei i-a mai iesit un dintisor chiar aseara, cand rupeam turta  a facut scandal cateva minutele, apoi s-a linistit. pe mine nu m-a lasat sa vad, o verisoara a observat  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Mar 07, 2010 9:26 pm | |
| La cati mai multi Anya si s anu te mai doara! pupici dulci scumpete mica! |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Mar 07, 2010 10:25 pm | |
| Felicitari Annya...lasa ca treci peste durerile de dintisori si maselute....Iti doresc sa nu simti prea mult, cum a fost si la Chira...eu una nu am simtit cand iau dat dintisorii...doar putin mai agitata, mai nervoasa...dar atat, nu febra, nu scaune moi, nu plansete,nu greva foamei, nu nopti nedormite... |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Mar 07, 2010 11:36 pm | |
| oau eti deja a trecut 1 anisor avem dintisori nu gluma noua la 3,6 luni ne-a iesit primul si a fost nintel bazaiala apoi nu am stiut doar ii vedeam |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Lun Mar 08, 2010 7:40 am | |
|  miha, multumim poop multumesc mariana  la annya au fost cative dintisori - cred ca 3 - care nu au lasat-o sa doarma noaptea- nici pe mine  - dar au fost ceilalti crae au aparut brusc, asa cum a fost cu incisivii - s-a chinuit doar la primul si poai intr-o saptamana i-au aparut toti 4. nici febra, nici diaree. la caninul asta vad ca a facut ieri si un pic mai moale, inca are dureri, nu i-a spart decta un coltisor mic... sper sa-i iasa toti repede, sa nu se chinuie mult da, medy, cand o vezi zici ca are gurita plina de dinti  |
|
 | |
| | Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent | |
|