| | Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Apr 16, 2008 4:41 pm | |
| mai fetelor...inca nu ii cresc dintisorii deloc..i ies amandoi in acelasi timp...sunt crescuti doar 1 sfert sa zic....si a inceput cam acum 1 sapt si...mi-e mila de ea mititica...sper sa iasa mai repede... |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Apr 16, 2008 5:57 pm | |
| da vali dar eu stiu ca in momentul care ies nu o mai doare vezi sa nu ii mai iasa alti |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Apr 16, 2008 6:52 pm | |
| Noua acu ne ies caninii si ne chinuie de mama focului......unul e gata iesit, il asteptam pe celalalt |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Apr 17, 2008 8:13 am | |
| | simohrencsar a scris: | | da vali dar eu stiu ca in momentul care ies nu o mai doare vezi sa nu ii mai iasa alti |
inca nu i-au iesit complet..doar 1 sfert din amandoi cei de jos...sunt primii care ii ies acuma..de aia nu stiu in cat timp ii ies ei..dintisori...inca se mai miortaie..si papa la alea gingivale...sper sa reusim cat mai repede |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Apr 17, 2008 1:17 pm | |
| eu ma refeream din gingie cand ii ies pana pocneste sau cum se spune.... |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Apr 17, 2008 1:52 pm | |
| mai simo...deja ii ies caninii arianei tale?ce fain ...arianna mea abea ca are 2 mici:( mai avem pana la canini. felicitari dintoaselor!!!!!!!:23: |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Apr 19, 2008 8:45 pm | |
| Cateva zile dureaza Simo! |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Apr 19, 2008 9:05 pm | |
| destule,acum cred ca si aici depinde |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Lun Apr 21, 2008 9:40 pm | |
| Primul dintisor i-a aparut la 8 luni, acum are 4 dinti sus, 2 jos si 4 maselute, nu am avut probleme mari cu somnul noaptea si durerile, nu i-am dat cu calgel sau altele pt ca nu a vrut, nu i-am dat nurofen pentru durerile de dinti...suntem fericite in privinta asta..am mai citit si la alte mamici de pe alte situri ca se chinuiau mititeii cu dintisorii. |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Lun Apr 21, 2008 10:09 pm | |
| si noi am fost la fel de norocosi |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Apr 22, 2008 9:15 am | |
| Bravo! Ii asteptam si noi pe cei de sus! |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Apr 22, 2008 2:00 pm | |
| Noi ii avem aprope pe toti,trebuie sa-i mai iasa ultimele 4 maselute dar nu stim cind ca inca nu se vede nimic. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Apr 27, 2008 9:18 pm | |
| |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Apr 29, 2008 9:26 am | |
| Lui Rares i-a iesit primul dintisor la 8 luni,urmatorul dupa o saptamana,apoi 3 luni pauza si de la 11 luni au inceput sa-i apara restul.Acum avem 8 dintisori,4 maselute si zilele astea asteptam primul canin sa sparga gingiuta caci da semne ca vrea sa iasa.Pana acum n-am avut probleme cu dintii,putin mai agitat,dar caninul asta l-a cam suparat fiind foarte marait |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Apr 30, 2008 5:56 am | |
| acum ne luptam cu ei sa iasa ,ies toti acum a avut 2 sus si 2 jos ca un iepuras acum iau iesit maselute si 4 sus  |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 08, 2008 12:16 am | |
| primi 2 dintisorii iau dat la 8 luni...iar dupa un an iau iesit ceilalti 6 o data...iar dupa un an si patru luni iau iesit 4 masele o data...pe la 1 an jumate toti canini o data ....sii acuma cred ca ii mai iese un rand de masele...tot asa toate o data |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 08, 2008 9:17 am | |
| primele doi la 6 luni si ceva duap care au inceput sa apara si restul |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 08, 2008 12:14 pm | |
| Primii doi dejos la 8 luni, la interval de 1 saptamana, apoi restul dupa 1 an, acum are 2 jos, 4 sus si 4 maselute. |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 08, 2008 12:40 pm | |
| noi avem toti dintisori si 4 maselute... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 08, 2008 12:42 pm | |
| si noi ii avem deja pe toti |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 08, 2008 2:59 pm | |
| si noi si 4 maselute deocamdata |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 08, 2008 3:01 pm | |
| |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 08, 2008 3:16 pm | |
| da dar deea nu ma lasa pe mine se spala singura dar sincer mai mult suge pasta de dinti de pe periuta |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Mai 09, 2008 11:12 pm | |
| | noemi80 a scris: | | ii spalati pe dintisori? |
da in fiecare seara la baitza...intai il spal eu bine si dupa el singur... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Mai 09, 2008 11:15 pm | |
| fetelor lui dia ii dua 4 dintisori sus ..toti odata....e posibil asa ceva....? mi-e o mila de ea mititica....sper sa trecem repede peste |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Mai 09, 2008 11:19 pm | |
| | valicutza a scris: | fetelor lui dia ii dua 4 dintisori sus ..toti odata....e posibil asa ceva....? mi-e o mila de ea mititica....sper sa trecem repede peste |
felicitari dia pt dintisori...pt durere pupi mami si trece repede... |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Mai 10, 2008 7:16 am | |
| da Vali e posibil stiu pe cineva care i-au iesit 7 intr-o saptamana saraca sa dus cu el la spital ca ildurea prea tare si lau internat sa iltina sub supraveghere |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Mai 10, 2008 2:21 pm | |
| Saracutii....ce tie si cu dintii astia,cind ies dor,cind ii scoti dor,numai probleme cu ei,noi inca asteptam ultimele maselute chiar o sa ma uit azi sa vad nu incep sa iasa ca prea saliveaza. |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Mai 10, 2008 10:36 pm | |
| da mi-a spus cineva ca cel cu cornite dupa ce D-zeu a facut atatea sa dus la El si la rugat sa il lase si pe el sa faca un singur lucru si D-zeu la lasat iar el a dat durerea dintilor nu stiu daca e adevarat vam spus ce mi-au spus alti |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Mai 11, 2008 5:26 am | |
| vai iau iesit acum imtr-o saptamana 3 masele si 2 dintisori....a fost asa de agitat de nu mai stiam ce sai fac saracutul... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Mai 11, 2008 3:18 pm | |
| mai eu m-am enervat pe un dr,despre care stiam ca e un dr bun,. a fost la el soramea cu copilasul cu febra mare si sora mea a zis ca poate are febra cai vin 4 maselute deodata si nebunul a zis ca astea sunt vorbe de la tara cum ca nu pot face febra de la dinti ce tampit eu am citit pe net nu odata si nu de 2 ori ca pot face si e ceva normal vai ce m-am enervat |
|
 | |
ralu192000

Numarul mesajelor: 521 Varsta: 34 Localizare: Ploiesti Stare de spirit: Fericita! Data de inscriere: 06/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Mai 11, 2008 5:19 pm | |
| dar e posibil sa fie de la dinti, mie chiar dr mi-a zis asta, ca am dus-o pe na la cabinet pt ca nu manca, plange mult...si mi-a zis ca e de la dinti(erau caninii vinovatii). deci cred ca dr respectiv era pus pe glume sau intr-o pasa proasta...oricine stie chestiile astea..! |
|
 | |
gabyy

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Mai 11, 2008 6:27 pm | |
| Eu am avut noroc cu Niko , nu a facut febra de la dintisori si nici alte probleme cand au crescut...sper sa o tinem tot asa...doar mici scartaieturi noaptea si gemete, dar scurte, o linisteam imediat. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Lun Mai 12, 2008 6:25 am | |
| Pai de la durere face febra.Dienuta,4 o data? Of! |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Lun Mai 12, 2008 9:19 pm | |
| unu doctori daca le putem spune asa cred ca si-au gresit meseria |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 29, 2008 12:20 pm | |
| Lui Cosmin i-a aparut primul la 9 luni,acum la 1 an are 2 dintisori si 2 coltisori.....cam putini dar asta e! |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 29, 2008 1:01 pm | |
| se spune ca cu cat ii ies mai tarziu cu atatva avea dintisori mai buni,sa speram ca asa si e,acum cred ca depinde si de cata dulciuri papa |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 29, 2008 1:11 pm | |
| asa stiu si eu Simo,dar vezi tu i-a iesit primul la 9 luni si tot mic e parca sta pe loc creste foarte greu |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mai 29, 2008 2:19 pm | |
| las ca iese el pana la urma si o sa pape toata ziua cosminel cu el bobo |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Mai 30, 2008 4:01 pm | |
| primul la aproape un an si al doilea la distanta de o zi....si de atunci pauza.are imediat 14 luni si nici urma de alti dinti deocamdata:( |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Mai 30, 2008 4:54 pm | |
| Noi acum avem 6 dinti si 4 maselute si acu tre sa iasa ceva, dar inca nu stim sigur ce asteptam sa vedem |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Mai 30, 2008 6:14 pm | |
| la 4 luni jumatate primii doi,iar la 9 luni avem 7 si al 8 e pe drum |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Iun 01, 2008 9:54 pm | |
| fetelor, eu sunt disperata! sarei i-au iesit primii 2 dinti de jos la 8, respectiv 9 luni. ce doi corespondenti de sus (sau incisivii centrali, na!) ii ies acum. deja sunt maricei, dar de 3 zile e maraita de nu se poate, nu mananca nimic, nici lapte, nici papa solida, ciuguleste pe ici pe colo, plange intr-una de nu o mai pot auzi...... mi-e mila de ea, cred ca ii mai ies sus, nu stiu, ca nici nu ma lasa sa vad! febra nu are, scaunele sunt taricele, nu face diaree. daca ii dau cate o felie de painica ar vrea sa o pape, dar nu reuseste, plange imediat! mi-e mila de ea, dar ma enervez repede cand vad ca nu o pot consola....uuuuuffffff! ce sa ma mai fac? in plus are si buzita de sus foarte rosie si umflatica, uneori si-o musca de nervi si plange si mai tare! saliveaza f. tare, ii curge din gurita, ceea ce nu i s-a mai intamplat de la 4-5 luni! si daca reuseste sa bea putin ceai, il vomita! o fi avand si altceva? nu stiu... are si mucisori, ca si cum ar fi racita.... ce sa ma mai fac? maine vreau sa o duc la pediatru.... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Iun 01, 2008 9:57 pm | |
| de ce nu ii dai cand plange asa tar eun piculet de nurofen o va ajuta eu asa ii dadeam lui Mario si il mai linistea pupicei si sai treaca buba cat de repede |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Dum Iun 01, 2008 10:06 pm | |
| noemi, i-am dat si nurofen.... chiar acum.....sper sa doarma bine la noapte, ca iar a avut o repriza de plans, s-a trezit din somn! ms! |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Lun Iun 02, 2008 8:25 am | |
| imi pare sincer rau,nu stiu cel mai bine ar fi sa mergi la doctor sa vezi ce spune,sa dea D-zeu sa fie cat mai repede bine sa nu mai sufere atat,incearca sa ii dai suzeta |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Iun 03, 2008 10:38 pm | |
| Biancai ii ies 4 dintisori sus...2 i-au spart de o saptamana iar alti 2 se vad la orizont...deci in total pana acum avem 6 dintisori... :cat: |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Iun 04, 2008 6:52 am | |
| bravo biencuta,acus ne intreci,sa dea D-zeu sa nu ai dureri sa le arati ca tu esti mai tare ca ei |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Iun 04, 2008 1:21 pm | |
| Bianca sa iasa repede dintisorii si fara dureri |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Iun 04, 2008 1:38 pm | |
| noua ne-am mai iesit o maseluta,mai avem 3 si am terminat cu dintisorii,aaaaa da si sa vedeti ce ne mai place sa-i spalam. |
|
 | |
| | Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent | |
|