| | Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Lun Feb 09, 2009 2:21 pm | |
| cred si sper ca ii va iesi si la al meu cat de curand ceva prin gurita ca bagat tot ce prinde in gura si kaka am zis daca ii dau imediat baga la gurita |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 10, 2009 10:07 am | |
| cosmin sa iasa repede maselutele!!! si dariei trebuie sa ii iasa cev aca baga tot in gura si uneori baga toata mana si se musca. Mai sunt de iesit 4 maselute care nu au mai iesit de muuuuultttt |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 10, 2009 1:32 pm | |
| oo ati scapat si de canini Miha?ce bine! noi inca nu avem nici unul decat 4 masele si 8 dinti |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 10, 2009 1:37 pm | |
| da miha, canini au iesit de muuuuuult. a fost rapida la iesit dinti, dar astea 4 masele pe care le mai are, nu vor sa iasa deloc. A trecut mult timp de cand i-au iesit ultimele maselute.
aveti ca noi, dar fara canini :face: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 10, 2009 4:34 pm | |
| da da asa e,nici lui nu ia mai iesit de 5 luni nimic si astept si eu mereu ma uit in gurita poate poate zaresc ceva |
|
 | |
zana

Numarul mesajelor: 22 Varsta: 28 Localizare: VAIANO-ITALIA DESPRE NOI: mama Zana, tata Adi, copil Robert Andrea's Data de inscriere: 09/12/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 17, 2009 2:31 pm | |
| Noua nea iesit primul dintisor la 7 luni si 7 zile iar pana in prezent avem 6 unul nea iesit acum doua zile.... |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 17, 2009 4:41 pm | |
| Nici noua nu ne-a mai iesit nik,avem 5 maselute si 7 dintisori |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 17, 2009 6:30 pm | |
| Se pare ca e criza si la dintisori :() :() :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 17, 2009 9:24 pm | |
| la Cosmin sta sa-i iasa un canin,e umflat si tare plangacios e |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 17, 2009 10:19 pm | |
| mama fetelor inseamna ca al meu e ok cu toti dintisorii si maselele :() |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 17, 2009 10:30 pm | |
| lui eli-marie la 7 luni i-a iesit primul dinte ,la doua zile dupa la doilea si abia la 11 luni jumate i-au iesit trei odata de sus si acum doau zile i-a mai iesit unul,deci in total are 6 dinti la un an si 2 luni |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 19, 2009 1:40 pm | |
| Felicitari Eli! Si Isei ii mai iese un canin.Sa iasa fara dureri copilasi dintisorii! |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 19, 2009 2:29 pm | |
| isa succes la iesirea caninului sper sa iasa fara dureri, lui rares primul dintisor i-a iesit dupa 6 luni si atunci i-a iesit doi odata si in prezent are doar 7 dintisori, 3 jos si 4 sus |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 19, 2009 4:56 pm | |
| gata.acum avem si noi caninii iesiti complet! :!: |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 19, 2009 10:32 pm | |
| Felicitari Eli si Alex pt noii dintuci!!! Sa iasa si restul fara durere!!! Pe noi ne chinuie 2 maselute si nu vor deloc sa iasa |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Feb 20, 2009 6:21 am | |
| Felicitari Alexandra,ai scapat! Daria,sa iasa repede maselutele! |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Feb 20, 2009 8:21 am | |
| Multumim Stefy. D-ne ajuta sa scapam repede. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Feb 20, 2009 1:54 pm | |
| la Cosminel inca nu i-a spart caninul,uff si toate alea baga in gurita |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 24, 2009 8:29 am | |
| ufff, sa iasa dintucii la toti copilasii repede si fara durere! Noi ne chinuim cu al doilea rand de maselute... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 24, 2009 9:36 am | |
| Of asa face si Isa Mihaela.Tot baga in gurita. Ohoho,scapati Claudia! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 24, 2009 9:47 pm | |
| da Stefy indifent ce ia in manuta hop imediat baga in gura |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 24, 2009 10:15 pm | |
| la noi nici o urma de maselute. nici nu a mai plans noaptea pt ca i-am dat nurofel pt raceala asa ca numai de maselele nu o mai durea pe ea |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mar Feb 24, 2009 10:23 pm | |
| si noi ne chinuim cu un canin sper sa ii iasa mai repede |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 2:38 am | |
| usurel fetelor scapati voi si de astea |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 3:51 am | |
| Andra,cu un canin zici???? Deja? Daria,vin maselutele sau nu? Medy,voi cum stati? |
|
 | |
andrra19

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 10:30 am | |
| cred ca e canin ca masea nu poate sa fie dar nimic nu mai surprinde ca la claudia i-au iesit primi dinti din fata si apoi au navalit maselele si apoi restul dintilor |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 10:30 am | |
| am vrea noi sa vina Stefy, ca sa scapam, dar se lasa asteptate ultimele 4 acum nici nu mai pot sa ma uit in gura la ea ca ii e frica ii dau picaturi |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 1:39 pm | |
| n-am mai scris demult aici pt ca de acteva luni n-a mai iesit nimic.nici dinti nici masele..........insa dupa 2 luni ed cand e umflata la canin abia azi dimineata a iesit un canin jos......asa ca acum avem 9 dintisori si 4 maselute........tre tare rau a durut-o caninul asta...............daca la maselute numa am vazut-o cu ele in gura la canin numa in proasta dispozitie a tinut-o pupici si sa iasa dintisorii fara durere tuturor copilasilor |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 1:41 pm | |
| offf alexia, imi pare rau ca te-a suparat caninul asa de tare. sper sa scapi repede si sa iasa si celelalte maselute fara durere |
|
 | |
gazica

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 32 Localizare: brasov Stare de spirit: foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: RAMONA SI BOGDAN GEORGE Data de inscriere: 18/06/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 2:04 pm | |
| Noi inca ne chinuim cu maselutele. E foarte nervos Bogdan de 3 zile, e tot cu mana in gurita in parti.. Pana acum suntem dotati in gurita cu 16 dintisori. |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 2:31 pm | |
| ramo, aveti la fel ca noi sa iasa si restl fara dureri prea mari |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 2:35 pm | |
| Felicitari Alexia pentru canin,si imi pare rau ca te chinuie asa tare si pe tine si tu pe mami |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 4:58 pm | |
| asta e....bine c-a iesit.dar mai trebuie sa iasa 3:)))))))) |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 5:13 pm | |
| avem si noi in sfarsit dousprezece dinti !!!!! |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 8:34 pm | |
| avem 8 dinti si 4 masele.Asteptam sa vedem cand o sa iasa urmatorul. |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 10:38 pm | |
| si noi tot asa victoria..sa vedem acum |
|
 | |
madamio

Numarul mesajelor: 104 Varsta: 30 Localizare: braila Joburi/Distractii: deocamdata,cea mai mare preocupare a mea este baietelul meu scump Stare de spirit: sunt o mamica fericita DESPRE NOI: Mioara,Marius si bb Madalin Victor Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Mier Feb 25, 2009 10:40 pm | |
| Primii 2 dinti ne au iesit la 6 luni.Acum avem 8 dinti,4 maselute,1 canin si in curand v om mai avea 1 2 canini,ca tare maraiti mai suntem |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 26, 2009 5:38 am | |
| Andra,se poate sa fie masea.Isei i-ai iesit intai 4 masele,apoi primul canin. Felicitari micutilor!!! |
|
 | |
cornelia.matyas

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 26, 2009 12:39 pm | |
| la fel si la noi stefy, 4 masele 2 sus si 2 jos apoi canin stanga jos |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 26, 2009 1:30 pm | |
| mama ce de dintisori si de maselute aveti, noi deocamdata avem numai 7 dintisori |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 26, 2009 1:47 pm | |
| Lasa ca vin si la voi altii!!!!!!!! |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 26, 2009 2:42 pm | |
| primul dinte ia iesit la 1 an si 2 luni deja imi faceam probleme si iau iesit tare aiurea primul a iesit sus apoi urmatorul langa tot sus la interval de 10 zile apoi ia spar 1 jos si in loc sai sparga cel deal 2 lea de jos ia spart o masea apoi ia spart inca o masea apoi cel de jos si a urmat al 3 lea de sus si acum pauza si are 1 an si 4 luni ce ziceti de asta a mai patit cineva asa? |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Feb 26, 2009 10:26 pm | |
| noi acum gata asteptam sa pice astia sa-i ias adefinitivii..dar mai e pana atunci |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Feb 28, 2009 6:07 am | |
| Lasa Marinela,ca in final nu are importanta care iese primul,nu? |
|
 | |
andrra19

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mar 05, 2009 6:36 pm | |
| | marinela_marin a scris: | | primul dinte ia iesit la 1 an si 2 luni deja imi faceam probleme si iau iesit tare aiurea primul a iesit sus apoi urmatorul langa tot sus la interval de 10 zile apoi ia spar 1 jos si in loc sai sparga cel deal 2 lea de jos ia spart o masea apoi ia spart inca o masea apoi cel de jos si a urmat al 3 lea de sus si acum pauza si are 1 an si 4 luni ce ziceti de asta a mai patit cineva asa? |
ceva de genul am patit eu cu claudia i-a iesit primul dinte la 1 an si i-a iesit jos apoi al doilea tot jos si urmatoarele au fost maselele si apoi restul dintilor de sus si lateral |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 635 Varsta: 29 Localizare: iasi DESPRE NOI: mami Anca si puiutul meu Alexandru Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mar 05, 2009 7:16 pm | |
| primul dintisor a lui Alex al meu a iesit la 9 luni si in prezent are 16 dintisori+maselute  |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mar 05, 2009 7:33 pm | |
| | anka9mai a scris: | primul dintisor a lui Alex al meu a iesit la 9 luni si in prezent are 16 dintisori+maselute  |
16 dintisori cu tot cu masele nu? ca de toti sunt numai 12 dinti batuta in cap |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Joi Mar 05, 2009 10:57 pm | |
| |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Vin Mar 06, 2009 6:35 am | |
| Anca,cam multi dintisori.Isei ii iese un canin jos si iar e maraita. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent Sam Mar 07, 2009 4:39 pm | |
| Si la eliza vrea sa-i iasa unul sus,nu face urat,doar ca o cam ia uneori durerea,si o fac cu Dentinox,apoi o lasa si uita,sau nu o mai doare/ |
|
 | |
| | Cand a aparut primul dintisor si cati aveti in prezent | |
|