Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Cercelusi - cand le punem cercelusi?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
patricia2006
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 336
Varsta: 27
Localizare: bologna
Joburi/Distractii: mamica de printesa
Stare de spirit: optimista
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 23, 2008 10:19 pm

Eu sincer mi-am dorit de cand sa nascut Paty sa ii pun cercelusi, dar aici din pacate nu se fac gauri asa mici , decat dupa 6-8 ani. Asa ca am asteptat pana cand am venit in tara adica la 8 luni, si i-am pus. A plans putin, ia trecut destul de repede. Oricum mi-as fi dorit din maternitate sa ii pun, dar asta e. Voi ce parere aveti? Cam pe la ce varsta ar fi adecvat sa le punem cercelusi?
Sus In jos
Alice
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 362
Varsta: 28
Localizare: Bucuresti
Stare de spirit: mamica fericita
DESPRE NOI: Alice si Sarah :mama si fiica

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 23, 2008 10:26 pm

Eu i-am facut gauri si i-am si pus cercelusi in maternitate.Erau asistente care se ocupau de lucrul acesta.Cunosc pe cineva care i-a facut gauri fetitei la 7 ani cand a dat-o la scoala
Sus In jos
dia
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 449
Varsta: 34
Localizare: timisoara
DESPRE NOI: eu sunt Claudia ,tati Nutu,iar printesa noastra Bianca-Andreea

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 23, 2008 10:29 pm

noi am facut gauri inainte sa iesim din spital,a facut si vaccinul si i-a facut si gaurile
Sus In jos
Ali
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 4433
Varsta: 32
Localizare: timisoara
Joburi/Distractii: intendent
DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian

Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 24, 2008 8:40 am

noi i-am facut gauri la 2 saptamani de la nastere si i-am pus cerceii
Sus In jos
nickol
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 23
Varsta: 31
Localizare: Giurgiu
DESPRE NOI: Eu sunt Nicoleta pe fetita mea o cheama Andreea Beatrice, pe scurt Bea

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 24, 2008 11:35 am

la Polizu, unde am nascut, nu se faceau gauri in ureche da a venit o asistenta acasa si i-a facut cam pe la 2 saptamani, a urlat un pic da a trecut repede.

eu zic ca e bine de bebelusi sa le facem gauri, cumnata-mea are 40 si ceva de ani si nu are gauri in ureche pt ca ii e frica sa-si faca daca i se faceau de mica nu mai avea acum problema asta. :face:
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 24, 2008 1:15 pm

Eu i-am pus cerceii la 1 luna si 1 saptamana.
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2239
Localizare: lugoj
Stare de spirit: vesela

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 24, 2008 2:17 pm

noua ne-a pus din maternitate,am platit ca acolo (la spitalul )unde am nascut se facea pe ascuns ,ca o asistenta a facut din greseala la un baiat si directorul nu mai da voie de atunci sa se faca gauri in ureghiuse :::
Sus In jos
patricia2006
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 24, 2008 8:15 pm

simohrencsar a scris:
noua ne-a pus din maternitate,am platit ca acolo (la spitalul )unde am nascut se facea pe ascuns ,ca o asistenta a facut din greseala la un baiat si directorul nu mai da voie de atunci sa se faca gauri in ureghiuse :::

Doamne fereste cum sa ii faca gauri la un baietel, asa ceva nu am auzit. :()
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 24, 2008 9:56 pm

eu i-am pus cercelusiii la iesirea din maternitate avea 2 zile, nu am avut nici o problema
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 24, 2008 10:41 pm

Ce asistente nebune! Saracul baietel!
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mar Mar 25, 2008 8:12 am

:()
Sus In jos
michelle
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 43
Localizare: Bucuresti

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mar Mar 25, 2008 10:44 am

eu i-am facut gauri la iesire din maternitate,si nu a plans delok...cred k cel mai indicat e sa se faca d mititele. :idea:
Sus In jos
mary83
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 200
Varsta: 28
Localizare: mangalia
Joburi/Distractii: de toate
Stare de spirit: casatorita
DESPRE NOI: mary,bianca,fabian si razvan
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mar Mar 25, 2008 11:27 am

eu iam pus lui bianca cercelusi de la 6 luni
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mier Mar 26, 2008 12:34 pm

cel mai bine e sa le faci in maternitate,sunt mici si se vindeca repede
eu am stat 3 zile in spital,dar cand am plecat acasa,avea deja gaurelele vindecate,asa ca i-am si pus cercelusi....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mier Mar 26, 2008 1:28 pm

noi i-am pus cercei in a 3 zi de la nastere..chiar cand plecam acasa.a fost bine si s-a vindecat repede....pupici
Sus In jos
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14087
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mier Mar 26, 2008 10:45 pm

eu i-am facut la 5 luni tot in romania!ca aici pana la un an cica nu se fac.dar pe urma mi-am facut un tatuaj si ala de acolo a zis ca el a facut si la fetite de o luna.cred ca trebuie sa stii unde sa te adresezi
patricia....mi se pare absurd pana la 5-7 ani!astia din bolognia is si mai batuti in cap?
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7757
Varsta: 29
Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare
Stare de spirit: mai mereu optimista......
DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mier Mar 26, 2008 11:55 pm

minola a avut cercei in urechiuse la 2 ore dupa nastere. :flower:
Sus In jos
corina28
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2304
Localizare: Cluj-Napoca
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: fericita si implinita
DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina.
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Joi Mar 27, 2008 9:17 am

:23: ,buna dimii dragelor,si noi am pus cercelusi in maternitate ,cind a venit sa-i faca vaccinul inainte sa plecam acasa ia facut si gaurele si pot sa spun ca am plins eu mai mult ca ea,ma gindeam ce mama denaturata sunt ca ii provoc durere asa de mititica,dar a trecut si a fost mai bine asa.va pooooooop.
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Joi Mar 27, 2008 4:04 pm

pai si eui-as fi facut in maternitate dar dc astia nu-i fac...n-am avut alternativa
Sus In jos
simona
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 244
Localizare: valcani
Joburi/Distractii: forum
DESPRE NOI: simona,sot bogdan,fetitele timeea si maya !!!
Data de inscriere: 27/03/2008

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Vin Mar 28, 2008 3:16 pm

eu leam pus cercelusii cand leam scos din maternitate !!! si numi pare rau deloc ...a fost mai putin dureros atunci !
Sus In jos
florares
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 136
Varsta: 37
Localizare: SIMERIA
Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES
DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Vin Mar 28, 2008 7:03 pm

eu iam pus la o luna atunci ia pus nasa
Sus In jos
patricia2006
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Vin Mar 28, 2008 11:43 pm

tania_arianna a scris:
eu i-am facut la 5 luni tot in romania!ca aici pana la un an cica nu se fac.dar pe urma mi-am facut un tatuaj si ala de acolo a zis ca el a facut si la fetite de o luna.cred ca trebuie sa stii unde sa te adresezi
patricia....mi se pare absurd pana la 5-7 ani!astia din bolognia is si mai batuti in cap?

Pai eu nu am fost la cei care fac tatuaje, ca nu am incredere. Am vazut un caz in care i-au facut gresit gaura. Oricum nu m-am zbatut stiam ca vin in ro si am sa ii fac acolo.
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Sam Mar 29, 2008 6:36 am

asa e cel mai bine la 2 -3 zile,deoarece cand mai cresc intaleg si ei mai multe si plang mai mult.saracutele de ele.cat despre asistentele ale nu pot comenta nimic doar as fi vrut sa vad cum reactionau daca era vorba de copii lor.pusi
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Sam Mar 29, 2008 10:23 am

Se spune ca la nastere nu au nervii lobului urechii bine formati si nu prea simt.
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Sam Mar 29, 2008 2:46 pm

despre tipul asta cere le face(gaurile si tatuajele)n-am decat cuvinte de lauda.ariannei i-au gaurit cu pistol....si e nasoul ca nu se prea pot steriliza.el in schimb foloseste un lef de ac care e de unica volosinta.ma incred
mia aici pediatrul mi-a zis ca durerea tot o simte dar nu stie ce i se intampla.si ca pot fi asimetrice gaurile pt ca lobul in timpul cresterii se mai modifica putin.deci nu stiu ce sa zic ca toate parerile sunt impartite
Sus In jos
simonabcr
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 9
Localizare: braila
Data de inscriere: 29/03/2008

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Sam Mar 29, 2008 5:40 pm

na ca noi am fost mai lenesi si i-am dat gauri pentru cercei cam la 20 de luni, am stat cu cei medicinali pana la aproape de 2 ani cand i-am inlocuit cu unii frumosi :23:
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Sam Mar 29, 2008 9:25 pm

buna simona,da dar acum aveti cercei frumosi :23:
Sus In jos
simona
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 244
Localizare: valcani
Joburi/Distractii: forum
DESPRE NOI: simona,sot bogdan,fetitele timeea si maya !!!
Data de inscriere: 27/03/2008

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Sam Mar 29, 2008 10:56 pm

ale mele au cercuri , cercei deaia rotunzi, mie mi se par foarte practici ca nu se agata deloc...

am schimbat o gramada de cercei pana am ajuns la cerculete...am pierdut si se tot agatau in haine ...ca erau ff mici ,...asa ca am ramas la cerculete...!!
Sus In jos
simo
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 518
Localizare: Dej, jud.Cluj
Joburi/Distractii: Profesor
Stare de spirit: mereu fericita

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 30, 2008 11:13 am

Eu i-am pus cerceii in maternitate, sunt asistente care se ocupa de acest lucru.......am platit si i-a pus
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 30, 2008 11:19 am

ca de obicei peste tot unde mergem trebuie sa platim la noi in Romania nimic nu se face fara bani,saraci oameni care nu au ce fac?
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 30, 2008 11:20 am

ce de mamici cu numele Simona :face:
Sus In jos
simonabcr
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 9
Localizare: braila

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 30, 2008 12:23 pm

simohrencsar a scris:

chiar fetelor suntem cateva mamici cu numele Simona pe acest forum :222:
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 30, 2008 12:44 pm

eu ma bucur lasand modestia la o parte mie imi place numele asta, :lol!:
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 30, 2008 4:20 pm

asa e simonahrencsar
e durere ce se intampla in romania!
eu cercelusi cu surub i-am pus.i-a facut cadou bunicul la botez cu diamante.are ea mai multe podoabe decat mine :face: ster sa nu ii piarda si pe astia ca bratarica de la bunica am pierdut-o :scratch:
Sus In jos
simo
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 518
Localizare: Dej, jud.Cluj
Joburi/Distractii: Profesor
Stare de spirit: mereu fericita

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 30, 2008 5:23 pm

simohrencsar a scris:

Am observat si eu...o multime :face:
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Dum Mar 30, 2008 8:58 pm

nu poti sa ii strangi la bijutier,imi pare rau de bratara :geek:
las ca fetita mea mi-a pierdut telefonul si era si de ala scump rau,dar nu ea e de vina ci capul meu ca am pus telefonul in buzunarul de la geaca ei si acum imi vune sa imi dau cu ceva in cap :() si mai sper inca ca poate mi-l aduce careva
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 31, 2008 7:59 am

:() Dati faliment! Eu nu ii pun decat cerceii si ocazional bratara sau lantisor.Sa nu ma falimenteze.
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 31, 2008 11:52 am

dau faliment bunici :suspect:
pai trebuie sa semene cu cineva fata asta
ca nici ma-sa nu-i mai cu capul pe umeri.acum am vazut ca iar mi-am pierdut buletinul.si am nevoie de el cand merg in tara sa-mi fac un cont pt banii de la alocatie.e al doilea ce-l pierd in it :scratch: asta e.cred ca fiica-mea l-a pierdut ca mi se tot joaca cu pormoneul.vina e a mea ca il dau
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 31, 2008 2:05 pm

asta spun si eu ,noi suntem de vina ca le dam sa se joace cu orice
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 31, 2008 2:30 pm

apropo de lantisoare si bratari la copii mici, mie dr pediatra a Alexiei mi-a interzis sa-i pun lant si bratara, cu lantul se poate sugruma f usor, iar bratara vezi doamne e purtatoare de microbi... ocazional poarta si ea bratara(deja are 3 primite toate la turta si la botez ) lantul inca nu i l-am pus ca-i cam lung
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 31, 2008 3:23 pm

noi nu avem nici bratara nici lantisor astept sa mai creasca
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 31, 2008 5:56 pm

tania,chiar cu capul in nori! da eu si mai si! Credeam ca am pierdut fata in super marchet o data!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 31, 2008 9:03 pm

si de fapt unde era fata stefytza..........?
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Lun Mar 31, 2008 10:15 pm

super tare stefytza :suspect:
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mar Apr 01, 2008 5:54 am

Pai era in supermarchet,dar cu tasu si eu credeam ca e in cos,cu mine.
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mar Apr 01, 2008 1:25 pm

ha ha ha super se jucau scunsa cu tine cred :face:
Sus In jos
patricia2006
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mar Apr 01, 2008 2:55 pm

Stefytza a scris:
Pai era in supermarchet,dar cu tasu si eu credeam ca e in cos,cu mine.
:suspect:
am murit Stefy esti tare rau, sa stii ca si mie mi sa intamplat odata. Am crezut ca mor.
Sus In jos
monica_2008
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 207
Varsta: 41
Localizare: Baia-Mare
Joburi/Distractii: sa am grija de fetitele mele
Data de inscriere: 31/03/2008

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mar Apr 01, 2008 5:56 pm

Eu la Deny i-am pus cercei cam la sase saptamani,iar la Karla in maternitate in ziua cand am iesit,avea patru zile.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mar Apr 01, 2008 6:38 pm

Deci chiar uitasem!Nauca rau.,era in perioada Isei de nu papa,nu nai.
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Cercelusi - cand le punem cercelusi?   Mar Apr 01, 2008 10:23 pm

[size=18]era in perioada Isei de nu papa,nu nai
nu am intales ce ai vrut sa scri.pusi
Sus In jos

Cercelusi - cand le punem cercelusi?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 9Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: SUNTEM MAMICI :: MAMICI FERICITE :: CLUBUL MAMICILOR DE FETITE-