|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Sarea - da sau nu? Lun Ian 12, 2009 7:54 pm | |
| Fetelor le puneti la copii sare in mancare? _________________  |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Lun Ian 12, 2009 8:39 pm | |
| Dupa 1 an am pus sare in mancare lui Alex...daca nu-i stie gustul nu face mofturi dar dupa o varsta chiar are nevoie de ea. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Lun Ian 12, 2009 9:38 pm | |
| si eu ii pun dar foartee putin |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Lun Ian 12, 2009 10:54 pm | |
| si eu tot dupa 1 an i-am pus in ciorbica |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Ian 13, 2009 12:10 am | |
| si eu la fel ac si voi am facut pana la un an nu i-am pus strop de sare in mancarica si o papa ft bine _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Ian 13, 2009 5:27 am | |
| Eu i-am pus de la 8 luni parca,ca nu vroia sa pape. |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Ian 15, 2009 5:01 pm | |
| Eu din pacete iam pus putin de pe la 6 luni si acum mia zis dc sa nu ii mai pun untimp caci nu iau iesit analizele bune :scratch: _________________  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Ian 15, 2009 6:04 pm | |
| dar nu e de la sare,doar nu i-ai pus multa sare ,si sa nu uitam ca mamele noastre ne dadea ciorbita pe care o mincau si ei si avea un pik de sare |
|
 | |
nickol

Numarul mesajelor: 23 Varsta: 31 Localizare: Giurgiu DESPRE NOI: Eu sunt Nicoleta pe fetita mea o cheama Andreea Beatrice, pe scurt Bea Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Ian 15, 2009 7:51 pm | |
| cam pe la 1 an am inceput si eu sa-i pun sare in mancare. Nu va spun ce ma batea soacra-mea la cap sa-i pun sare, ca de aia nu mananca ca cica nu are gust mancarea. Eu zic ca depinde cum te obisnuiesti, daca mananci sarat ti se pare ca nu are gust mancarea fara sare, dar ei nici macar nu cunosc gustul sarat. Eu in general nu pun prea multa sare in mancare. Mai nou tata mi-a recomandat sarea de mare cica e mai buna.... |
|
 | |
ela

Numarul mesajelor: 151 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca DESPRE NOI: Mihaela mamica de Robert Data de inscriere: 13/01/2009
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Ian 16, 2009 8:18 am | |
| cred ca avea 10 luni cand am inceput sa i pun sare in mancare , si pe mine mama ma tot batea la cap sa i pun putina sare in mancare sa i dea gust . acum Robert ca este mai marisor mananca mancarea care o fac pentru toata familia dar nu pun multa sare , pe urma isi pune fiecare cata vrea . dar mai nou ne am invatat si noi sa nu mancam foarte sarat |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Ian 16, 2009 10:18 am | |
| Nici eu nu pun muilta sare nici in mancarea pt. noi _________________  |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Ian 16, 2009 1:11 pm | |
| acum ii pun sare in mancare, dar foarte putin, doar de gust, insa pana la varsta de 1 an nu i-am pus nici macar un praf. |
|
 | |
alex68

Numarul mesajelor: 140 Varsta: 44 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: Diana mama,claudiu baiatul Data de inscriere: 16/01/2009
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Ian 16, 2009 7:26 pm | |
| Pana la un anisor incercati sa evipati pe cat posibil sarea. Sarea ingreuneaza activitatea rinichilor copilului, folosirea exagerata a acestiua putand conduca mai tarziu la aparitia hipertensiunii arteriale. Pana la implinirea varstei de un an, rinichii sugarului nu sunt capabili sa elimine in mod normal sarea. Atat timp cat copilul nu-i cunoaste gustul, mancarea nesarata nu este o probleme pentru el. De altfel, toate toate sarurile minerale de care are nevoie organismul copilului pot fi luate din alimentele obisnuite. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Ian 20, 2009 9:28 am | |
| Stim asta Diana.Insa Isa nu voria sa pape mancarica.Din cauzaa sta am pus putina sare.Ca altfel nu pupa. |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Dum Ian 25, 2009 7:22 pm | |
| Nici un strop pana la 1 an si dupa ,foarte putina.Nici noi nu mancam sarat tare. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Dum Ian 25, 2009 7:44 pm | |
| no defel nu mancam sarat asa ca nici la bebe |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Ian 27, 2009 5:13 am | |
| Eu mananc foarte sarat de obicei,si nu e bine.Insa Isei nu ii pun decat sa ii dea gust la mancarica. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Ian 27, 2009 5:39 pm | |
| off Stefy nu e bine si mie imi place sarat dar nu exagerat,de obicei la noi in casa soacra face mancare si nu pune sare multa,dar imi pun eu cat cred |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Ian 27, 2009 7:28 pm | |
| oau stefy nu e bine chiar si ptr voi fff sarat |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mier Ian 28, 2009 6:14 am | |
| Da fetelor,stiu,dar nu ma pot abtine.Si Isa seamana cu mine.Prinde saratoarea si o linge! :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mier Ian 28, 2009 9:46 am | |
| woww asta nu e bine,vezi cum o dezveti! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Ian 29, 2009 6:18 am | |
| Pai vreau,nu o las cu sarea.Insa o mai fura cand nu sunt pe faza Mihaela. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Ian 29, 2009 7:50 am | |
| ce tare e!nebunatica mai e! |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Ian 29, 2009 1:00 pm | |
| si noi mancam f sarat.cel putin eu.alexandra ma dispera cand ii iau covrigi.linge toata sarea dupa el si macul si dupa aia mi-l da inapoi.cred ca e la fel ca mine cu sarea. |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16785 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Ian 29, 2009 1:06 pm | |
| Eu nu i-am dat deloc sare pana la un an, chiar dupa un an... apoi am inceput sa-i pun putina sare... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Ian 29, 2009 2:08 pm | |
| | lavinia a scris: | | si noi mancam f sarat.cel putin eu.alexandra ma dispera cand ii iau covrigi.linge toata sarea dupa el si macul si dupa aia mi-l da inapoi.cred ca e la fel ca mine cu sarea. | Alta zuza mica! Isa linge sticksurile de sare! Foarte bine Claudia! Mihaela,chiar e nebunatica Isa mea! |
|
 | |
raruta

Numarul mesajelor: 176 Varsta: 31 Localizare: Piscu Joburi/Distractii: Sunt bibliotecar scolar Stare de spirit: sunt o fire deschisa si foarte vesela DESPRE NOI: PETREA ANA-MARIA-mama PETREA RARES-VALENTIN-copil Data de inscriere: 06/09/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Ian 29, 2009 5:17 pm | |
| Si eu ii pun lui Rares sare in mancare, dar nu in toate. Ii pun la orez ca nu-l mananca deloc nesarat. Folosesc chiar delikat si nu stiu daca e bine acest lucru. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Sam Ian 31, 2009 5:18 am | |
| Mai bine pui putina ceapa la pilaf,ca ii da un gust bun Ana Maria,decat delikat. |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Dum Feb 01, 2009 12:49 am | |
| eu daca tot facem mancarea mai nesarat gatesc normal si ii dau si lui..dar la cat de scarandiv e abia manaca mancare :() |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 635 Varsta: 29 Localizare: iasi DESPRE NOI: mami Anca si puiutul meu Alexandru Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Feb 05, 2009 6:43 pm | |
| eu la fel ca mai toate dintre voi, i`am pus dupa 1 an sare in manare si cu zaharul la fel am facut |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Feb 05, 2009 8:38 pm | |
| Eiu cred ca dupa un an se poate da incet de toatre |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Feb 06, 2009 8:41 pm | |
| Sare i-am dat dupa 1 an insa ii pun putina.Rinichii trebuie protejati. |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Feb 06, 2009 8:59 pm | |
| uneori se imbolnavesc de rinichi si cei acre nu prea mananca sarat dar e bine sa nu folosim sarea f mult |
|
 | |
DavidOctavian

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Lun Feb 09, 2009 9:26 pm | |
| asta asa este medy,dar trebuie sa fim si noi atente. |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Lun Feb 09, 2009 10:49 pm | |
| asta clar victoria..eu o stiu pe propria-mi piele asa ca deschid bine ochii :() |
|
 | |
DavidOctavian

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mier Feb 11, 2009 7:56 pm | |
| Pai da,ca e pacat sa nu fim atente,ca pe urma sufera puiutii dar si noi pe langa ei si ne dam cu pumnii in cap ca daca faceam sau daca dregeam.Asa ca:"Paza buna trece primejdia rea" |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Joi Feb 12, 2009 12:47 am | |
| |
|
 | |
m0nyk

Numarul mesajelor: 68 Varsta: 25 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: monica si bianca florentina Data de inscriere: 26/05/2011
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mier Iun 08, 2011 10:57 am | |
| eu ii pun unt in piureul de legume cu carnita sau ou. sare ft ft rar ,adica un varf de cutitas.sunt tare banditi,simt imediat diferenta. |
|
 | |
Roxanna

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 27 Localizare: Pitesti DESPRE NOI: Roxana Stanciulescu
Copii: Staciulescu Larisa Data de inscriere: 12/06/2011
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Iun 17, 2011 9:36 am | |
| foarte putina. cred ca trb sa ii dai si putina sare din cand in cand. |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Iun 17, 2011 3:42 pm | |
| Pana la un an am exclus sarea,asa spune si doctorul.Mai bine prevenim,decat sa tratam! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Dum Iun 19, 2011 1:23 pm | |
| l-am ferit si eu de sare dar acum ii pun daca mananca unt cu paine sau ou fiert ii pic si lui acolo nitel,el ar manca non stop |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16785 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Dum Iun 19, 2011 8:13 pm | |
| eu nici acum nu pun sare, foarte putina la gatit.. de fapt nici noi nu mancam sare... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Roxanna

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 27 Localizare: Pitesti DESPRE NOI: Roxana Stanciulescu
Copii: Staciulescu Larisa Data de inscriere: 12/06/2011
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Iun 21, 2011 2:35 pm | |
| eu zic ca o cantitate foarte mica nu are cums a faca rau |
|
 | |
silviaMir

Numarul mesajelor: 50 Varsta: 36 Localizare: Ploiesti DESPRE NOI: Mama-Silvia
Copii- Marius 2 ani
- Cristina 8 ani Data de inscriere: 18/10/2011
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Oct 18, 2011 1:08 pm | |
| eu consider ca intr-o cantitate moderata e benefica |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Oct 18, 2011 2:50 pm | |
| eu nu mananc sarat deloc imi vine sa vomit am impresia ca mananc pastile algolcamin. |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Mar Oct 25, 2011 8:55 am | |
| Foarte tare, Andreea!  Noi mancam foarte putin sarat, la Vladut si acum sunt mancaruri pe care i le fac fara sare deloc. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Oct 28, 2011 7:38 pm | |
| eu de regula mananc sarat,la mine mancarea daca nu are sare e ca si cum nu ar exista pentru mine,nu pun multa dar cat de cat sa-i dea gust cat despre Cosmin chiar daca ii fac ceva special doar lui ii pun sare dar in cantitate mica |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Oct 28, 2011 10:27 pm | |
| eu as manca fara sare, dar la noi se gaseste cam sarat si condimentat, nu imi convine dar nu ma pot feri de sare decat cand gatesc eu. |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5514 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Vin Oct 28, 2011 10:32 pm | |
| eu gatesc cu foarte putina sare, Vali intotdeauna mai adauga, dar de cand ne-am casatorit nici el numai mananca asa sarat...Iar daca mancarea nu are sare deloc, nu ma deranjeaza, nu imi pun, nu imi place sa o simt...eu si rosiile le mananc fara sare, niciodata nu pun sare peste ele. In salata imi pun branza si imi este de ajuns...iar mama gateste fara sare, eu nu imi pun..e ok asa...nu imi place daca este prea sarat.... |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Sarea - da sau nu? Sam Oct 29, 2011 12:33 pm | |
| |
|
 | |
|