| | Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Vin Sept 18, 2009 1:48 pm | |
| | adriana21 a scris: | pai acum nici eu nu-l mai dau doar daca are bubite sau ceva cand a fost mic am avut multe probleme cu el mai tot timpul mai ales cand am iesit din spital saracutul avea sange la fundulet ca asistentele nu s-au ocupat cum trebuia de el si atunci am folosit o crema preparata de la farmacie |
off da am avut si eu probleme cu el cand am iesit din spital dar apoi nu |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Vin Sept 18, 2009 1:55 pm | |
| apoi nici eu nu ca iti dai seama ca eu l-am schimbat eu l-am spalat dar acolo alea nu s-au ocupat ca mine de el |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Sam Sept 19, 2009 10:05 pm | |
| noi inca mai folosim crema de fundulet caci inca mai folosim pampersi crema am de la mustela si sunt foarte multumita de ea sampon folosesc 2in1 (gel de dus si sampon) caci acela il pot folosi atat pt cap cat si pt corp... folosesc de la disney...imi place ca face multe spume scutece de la pampers ulei de corp nu folosesc caci nu imi place sa pun mana pe el... folosesc lapte de corp _________________  |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Dum Sept 20, 2009 11:08 am | |
| de cand era Mario bb mic am folosit doar produse din gama Johnsons Ne-am obisnuit si sunt si multumita |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Dum Sept 20, 2009 5:04 pm | |
| | dodoandreea a scris: | de cand era Mario bb mic am folosit doar produse din gama Johnsons Ne-am obisnuit si sunt si multumita |
asa si noi de bb folosim johnshon, am incercat si nivea si dalin dar tot cu johnson ne impcam cel mai bine!!! |
|
 | |
trandafira

Numarul mesajelor: 26 Varsta: 30 Localizare: Constanta DESPRE NOI: mami Trandafira, tati Daniel si baietelul Stefan-Daniel Data de inscriere: 28/12/2009
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Lun Ian 11, 2010 7:19 pm | |
| buna,fetelor am si eu un baietel stefan de 3 luni,si de cand s-a nascut are o roseata pe pleoapa si in frunte,care nu i-a mai trecut...voi v-ati confruntat cu asa ceva....? stiti ceva cu ce as putea sa il dau? |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Lun Ian 11, 2010 7:49 pm | |
| dute la pediatru care sper sa te trimita la dermatologie, |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Lun Ian 11, 2010 9:07 pm | |
| si andrei a avut roseata pe pleoapa si la ceafa la spital mi-au zis ca pana la varsta de 1 an dispar. i-au disparut dupa 1 an.asa au foarte multi noi nascuti.la unii dispar mai repede la atii mai greu dispar treptat nu brusc |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Mar Ian 12, 2010 10:07 pm | |
| Trandafira si Isa mea a avut,dispare in timp,stai linistita. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Mar Ian 12, 2010 10:20 pm | |
| | trandafira a scris: | | buna,fetelor am si eu un baietel stefan de 3 luni,si de cand s-a nascut are o roseata pe pleoapa si in frunte,care nu i-a mai trecut...voi v-ati confruntat cu asa ceva....? stiti ceva cu ce as putea sa il dau? |
ii va trece draguta. nu te speria. asa cum au zis si fetele mai sus._________________  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Mier Ian 13, 2010 9:00 pm | |
| da Trandafira ii trece pana la 1 an,al meu a avut la ceafa o pata roz si eu tot ii dateam cu crema crezand ca se irita si pediatra a zis sa-l las asa ca va disparea,majoritatea copiilor au.vezi ca e si un topic deschis despre pata roz uite aici http://www.faracearta.com/copilul-mic1-3-ani-f3/pete-din-nastere-t990.htm fetelor voi ati folosit la copilasii vostrii sampon sau sapunel Teo? am primit eu ieri de la cineva si nu stiu cat de bun e |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Mier Ian 13, 2010 11:54 pm | |
| miha am mai auzit mamici care folosesc si sunt multumite acum depindee si daca lui ii prieste zic eu |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Joi Ian 14, 2010 1:04 am | |
| in alegere unor produse depinde de piele copilului.lui andrei de exemplu nu ii merge nimic de la jonshon. la spital unde l-am nascut chiar ne spunea sa nu folosim gama asta.nu stiu de ce. eu am folosit cel mai mult mustele,dar sunt scumpe,eu am noroc ca mi le trimite mami si in afara sunt mai ieftine |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Joi Ian 14, 2010 1:22 pm | |
| cu Johnson nu ia mers nici lui,facuse o iritatie urata pe piele,am folosit mereu numai de la nivea baby dar acum am zis sa incerc si altceva |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? Lun Dec 19, 2011 3:44 pm | |
| v-am citit noi folosim sapun solid si lichid nivea baby ulei de maslne nu mereu si sevetele umede din spania trimise de sora mea tortolino ceva de genu dar nu prea ca numai cand pleam ca acsa il bag in bideu ..s sunt ff multumita d nivea baby..am folosit odta sapun jonshon si facea cozite si pielea grasa. |
|
 | |
| | Ce produse de ingrijire folositi pt baieteii vostri? | |
|