|
| Autor | Mesaj |
|---|
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: neglijenta in spitale Joi Ian 08, 2009 3:40 pm | |
| ieri am vazut o stire la televizor: a nu -stiu-cata nenorocire de genul asta: un copil a murit la nastere pentru ca doctorii nu au vrut sa-i faca mamei cezariana!!! daca s-ar face o lista cu toti parintii care si-au pierdut copiii din cauza doctorilor, cred ca ar fi la fel de mare cu cea a nasterilor. ce credeti despre neglijenta doctorilor? ce ar trebui sa pateasca acesti criminali? oare se face dreptate in Romania parintilor carora le-a fost ucis copilul fara mila??? ma uit la prietenii mei carora le-a murit fetita asta- vara, v-am povestit... le e frica sa mai faca un copil... COPIUL LOR A FOST UCIS DIN NEGLIJENTA!!!!!!!!! la cezariana i s-a facut taietura mica si copilul a fost fortat sa iasa, incat a facut hemoragie pulmonara - motivul??? DOCTORITA NU A VRUT CA MAMI SA-I RAMANA O CICATRICE MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: neglijenta in spitale Joi Ian 08, 2009 7:33 pm | |
| Of,sa ne fereasca Dzeu de asa ceva.Trebuie sa stim cum ne alegem medicii fetelor.Sau spitalele sau clinicile. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: neglijenta in spitale Joi Ian 08, 2009 8:40 pm | |
| oare ce au in cap acesti oameni,parca mama ar fi fost vreo mis sau vreun vip |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: neglijenta in spitale Joi Ian 08, 2009 8:49 pm | |
| off groaznic eu sunt foarte revoltata pe acesti dri ias impusca pe toti in cap nu stiu ce ar trebui facut dar nu e bine Nu e bine si nu va fii,atata timp cat avem asa dri neglijenti si nepriceputi pacat de aceste mamici ,pacat de aceste fiinte minunate |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: neglijenta in spitale Vin Ian 09, 2009 8:57 am | |
| :no: nu stim in cine sa mai avem incredere....si sunt atat de multe cazuri.... :no: |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: neglijenta in spitale Lun Ian 12, 2009 10:36 am | |
| da, se inmultesc pe zi ce trece cazurile genul asta.. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: neglijenta in spitale Lun Ian 12, 2009 1:36 pm | |
| Da din pacate cazurile astea nefericite se inumltesc pe zi ce trece.... Eu cunosc un caz a unei amice mele de aici din Gherla....care a nascut un bebe de 5,5 kg....va dati seama ca usor nu i-a fost deloc....Ehhhh in aceea noapte nu era medic ginecolog de garda si pe amarata asta chiar atunci a apucat-o nasterea.....Ajunsa la spital saraca nu stia ce sa faca si a rugat-o pe asistenta sefa sa sune medicu sa vina de urgenta....ca era destul de complicat....Stiti ce a zis medicu asistentei?..."Draga...eu abia la 8 dimineata intru in tura....de ce ma deranjezi cu nnoaptea in cap?"..... ::: ::: Auzind asa ceva asistenta...a sunat de urgenta la Cluj si a trimis acolo mamicuta.....Ca noroc ca o cunostea si i s-a facut mila de ea..... Dar ce se intampla cu mamica si cu copilasul daca nu o cunostea pe asistenta?Mureau acolo amandoi pana ce venea medicu dimineata?Ca oricum cezariene la Gherla nu se fac ca nu sunt conditii.....Uneori bietele femei nascu cu asistentele si cu infirmierele....din cauza lipsei de personal.... E vai si amar de capu nostru....atat pot sa zic |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: neglijenta in spitale Lun Ian 12, 2009 1:41 pm | |
| offf andreea chiar asa,sa nu se faca cezariana de urgenta daca e nevoie ptr ca nu sunt conditii chiar e vai de capul nostru :cherry: _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: neglijenta in spitale Lun Ian 12, 2009 6:27 pm | |
| Doamne, ce nenorociti!!! sunt asa de furioasa pe ei, ca scapa cu fata curata!!! fara probleme... nu stiu daca v-am povestit, mama a fost asistenta medicala, acum a iesit la pensie pe caz de boala si sa va povestesc de ce!!!!! acum 4-5 ani a venit la spital - un spital renumit de copii din bucuresti - un copil innecat, dar plin de voma si nu mai dtiu ce. mama, care a lucrat 25 de ani la reanimare, cum l-a vazut a zis ca e coma de gradul 3. doctorita rezidenta a zis ca e intoxicatie alimentara, mama i-a spus ca e coma si ca daca nu se ocupa de ea atunci moare, dar asta s-a simtit jignita ca o asistenta nue de acord cu ea, a facut scandal, s-a dus la sefu', iar sefu'i-a spus ca daca mama i-a spus ca e coma, coma e, si sa faca ce zice mama. numai ca intre timp, copilul, care avea 13 ani, a murit. mama cand a aflat a facut pre-infarct si a fost si suspecta de accident vascular, si au scos-o la pensie... si uite asa copilul ala a murit pe ambitia unei doctorite tampite, care a ramas in sistem si va omori probabil si altii, iar mama s-a imbolnavit, ca a mai facut inca unul de atunci si are destule probleme,si a trebuit sa iasa si la pensie... |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: neglijenta in spitale Lun Ian 12, 2009 6:32 pm | |
| la noi in tara totul e posibil. pedepsele pentru asa tragedi sunt foarte mici. daca ar fi pedespre foarte aspre cu siguranta nu se vor mai intampla asa ceva |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: neglijenta in spitale Mar Ian 13, 2009 5:17 am | |
| Vai cat sunt de nesimtiti unii medici! fereasca Dzeu sa dam si noi de ei! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: neglijenta in spitale Joi Mar 19, 2009 3:28 pm | |
| o groaznic Lumi saraca mama iti dai seama cumsa simtit,poate putea ajuta daca se miscau putin si asa a pierdut un copil lumea asta si inca cine stie cati au murit asa din cauza neglijentei |
|
 | |
|