| | Ce pozne fac baietii nostri (2) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Dec 18, 2008 3:37 pm | |
| |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Dec 18, 2008 6:46 pm | |
| Nu prea mai face prostii,dar cand va face voi scrie negresit :face: il dau in vileag |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Dec 21, 2008 9:53 pm | |
| de cate ori mergem la cumparaturi are o placere sa puna in carucior pateu de ficat...si noi nu prea mancam pateu si nici lui nu-i place f tare...dar el pune mereu cate 10 cutii... |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Lun Dec 22, 2008 5:19 am | |
| Ce poznas esti Gabita.Poate ii plac cutiile doar. |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Lun Dec 22, 2008 9:05 am | |
| Pai de Alex ce sa mai zic caci deja te miri ce mai face intro zi a raspurnat cosul de gunoi si la imprastiat pe tot  intro zi tragea covorul sa se inveveasca  _________________  |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Dec 25, 2008 6:17 pm | |
| Vai Alex mare poznas esti,iar de Gabita nu mai spun,el vroia sa faca provizii pt iarna,nu de alta dar poate scumpesc astia iar alimentele :face: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Dec 25, 2008 6:23 pm | |
| mama Alex dar ce harnic esti :suspect: |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Vin Dec 26, 2008 6:30 pm | |
| mario a distrus jucaria de la mos ,in 2 zile a nenorocito8 |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Vin Dec 26, 2008 7:37 pm | |
| asa e Miha..............nici Cosmin sa sti ca nu le tine |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Sam Dec 27, 2008 2:08 pm | |
| Vai Mario,mai stiu eu unul care nu tine asa mult la jucarii,doar daca sunt mai bune,ca material rezista,in rest le face praf |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Dec 28, 2008 8:04 am | |
| Ei fetelor asa sunt toti... nu ai ce le face _________________  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Dec 28, 2008 8:02 pm | |
| ufff Cosminel se tine numai de prostii,are ce are sa tina biberonul invers si sa ude peste tot,il cert si el mai rau face,nu mai zic de saritul din patut,imi e era frica sa nu cada in cap dar acum i-am scos salteaua de la pat si nu mai poate sa sara |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Dec 28, 2008 8:11 pm | |
|  asa arat domnul dupa ce a furat un biscuit cu nutela,nu va spun restulcum era,mobila,,,, |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Dec 28, 2008 8:22 pm | |
| nazdravan mai esti Mario1pup boticul tau plin de nutela! |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Dec 28, 2008 11:15 pm | |
| ne imaginam ca si pereti au fost pictati nu doar mobila... |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Ian 01, 2009 9:13 pm | |
| Mario ce moscolici esti (p: _________________  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Ian 01, 2009 10:37 pm | |
| Mario ce bine iti sta Inca un Mario maggalit  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Vin Ian 02, 2009 12:40 pm | |
| Vai mario... dar ce ai papat acolo atat de bune de teai moscolit tot? :() _________________  |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Vin Ian 02, 2009 5:23 pm | |
| sigur a papat un biscuit cu ciocolata,la cum arata pe botic |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Vin Ian 02, 2009 8:33 pm | |
| Alex,ce pozne faci micutule! Mario 1 si Mario 2 m-ati dat pe spate! Mai,asa papati cioco? Asa am gasit-o si eu pe Isa ieri,dar o lasase tasu ca a spus ca vrea si el sa o vada pe fiisa murdara de cioco. :() |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Sam Ian 03, 2009 2:14 pm | |
| :suspect: Ce tare e sotul tau Stefy _________________  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Sam Ian 03, 2009 8:04 pm | |
| Da mai Andreea.Sa vada si el fata murdara,insa eu nu ii dau cioco. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Sam Ian 03, 2009 8:45 pm | |
| a mancat eugenie si asa papa el eugenia sau orice biscuiti cu crema'il desface si linge doar crema |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Ian 04, 2009 9:12 am | |
| Adica nu mananca noemi?doar linge crema? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Ian 04, 2009 9:13 am | |
| exact Steffy asa face cu orice care are crema atata se chinuie pana ii desface in 2 si linge crema e atat de haios |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Ian 04, 2009 5:58 pm | |
| mario al meu intii a lins nutela si dupa aceea incepuse sa manince biscuitul |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Ian 04, 2009 8:08 pm | |
| Cred ca asa fac aproape toti copilasii, pana la o varsta, primada data ling crema si apoi biscuitele _________________  |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Lun Ian 05, 2009 1:58 pm | |
| bine ca papa si biscuitele, nu doar crema! :face: |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Lun Ian 05, 2009 11:54 pm | |
| | andreea86 a scris: | | Cred ca asa fac aproape toti copilasii, pana la o varsta, primada data ling crema si apoi biscuitele |
nu numai copii fac asa si eu daca nu imi plalce o prajitura aleg doar crema sa mai nou doar blatul
al meu domnisor astazi a furat un glob si se juca cu el,la un timp am auzit un zgomot ciudat,nenea minca din glob,off eu am crezut ca e dintr-un palstic mai dur poze nu am facut ca eramimpietrita de frica
offf cite poate face pe minut,fratesu a fost ingeras pe linga el |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Mar Ian 06, 2009 6:28 am | |
| Pai din ce era globul Mihaela? |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Mar Ian 06, 2009 2:08 pm | |
| sunt din palstic,am 2 tipuri.lea mate sunt din plastic dur,iar cele poleite sunt dintr_un palstci subtire |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Mar Ian 06, 2009 3:40 pm | |
| ii era foame?sau doar pofta? s-o fi gandit ca e mar? |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Mier Ian 07, 2009 9:08 pm | |
| daca as sti ce avea el in capul lui ma repet viata linga mario e o aventura,aseara s-a urcat pe comodinele de linga pat si vroia sa mearga in picioare,se urca singur in pat sare pe el,si mai nou face un pas si isi da drumul pe burta ca in armata,mie frica sa nu faca la cresa asa sa se arunce asa pe pamint,
am sunato pe mama si ma plingeam la cit e de neastimparat mario si stit ce mi-a spus,,ii seamana ei ,cind era mica de vreo 10 ani a fost in stare sa taie un cires la o vecina care nu o lasa sa mainince cirese,facea telefon se urca pe casa bunicii si puneau ata de la o casa la alta de era sa o omoare bunica ,ii srticase toata ata cu care facea ea covoare,spinzura broaste,aduce pasari cu tot cu puii acasa la bunica pina si de serpi nu ii era frica,a fost un adevarat ion creanga mama mea,,bine ca eu nu am mostenito,cred ca minkam bataie non stop |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Ian 18, 2009 10:10 pm | |
| Vai Mario dar ce bunica nazdravana ai :suspect: In seara asta l-a prins tati se dadea cu crema pe maini,sare si al meu in pat si mi-e frica mereu sa nu cada,in alta zi s-a ridicat de pe olita si facuse caca,si s-a asezat in fundulet pe covor si l-a murdarit :face: |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18281 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Ian 18, 2009 10:11 pm | |
| ei, lasa ca spala mama..bine ca face baiatul la olita.. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 1:02 pm | |
| aseara l-am lasat pe tati cu Cosmin,eu eram la bucatarie si ce credeti ca a facut:a mancat sapun,aveam un sapunel de-al lui nedesfacut si cum el a vazut ca miroase frumos a inceput sa-l ia la tocat cu dintii pana a rupt hartia si a ros din el,bineanteles ca sotul nu a vazut ca naaa era la calculator si cand am venit era numai sapun pe jos si la gura,parca era ros de soricei asa arata sapunelul |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 1:07 pm | |
| Cosminel,ce prostioara ai facut!!! Isa pune gura pe sticluta cu sampon mereu. |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 2:48 pm | |
| ieri am plecat cu rufele sa le duc in uscatorie si cind m-am intors ce credeti ca am gasit, mario era la ghivechiul cu flori si manca de zor pamant, avea gurita plina, i-am facut si o pozadar inca nu am descarcat-o |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 3:45 pm | |
| |
|
 | |
gazica

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 32 Localizare: brasov Stare de spirit: foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: RAMONA SI BOGDAN GEORGE Data de inscriere: 18/06/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 6:30 pm | |
| Azi piciul meu a avut "multa treaba" a mers cu sotul meu care facea curatenie in baie si asa bine l-a ajutat de a spart unul din paharele in care tinem periutele de dinti si pasta, nu stia prima data cum sa reactioneze ca s-a si pseriat. Am mers repede si am strans cioburile si apoi l-am luat de acolo si l-am certat putin, cu corpul delict in faras :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 7:30 pm | |
| ohooo se pare ca s-au pus iar baietii pe prostioare! |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 8:33 pm | |
| mario ajunge si deschide toate usile,eu stateam sa votez si el tiptil,tiptil a iesit a intrat in baie a dat drumul la apa la bideu,a luat ligheanul in care scot rufele si sejuca pe hol pe intuneric |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 8:35 pm | |
| Chiar ca fac prostioare nazdravanii nostrii |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 8:36 pm | |
| mamam Mario ce ai facutasteptam poza vad ca avem baieti harnici pe aici :suspect: |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Joi Feb 05, 2009 11:38 pm | |
| ce copii nazdravani avem pe aici :suspect: o deliana stai sa-l vezi pe al meu cand mananca pamant de la flori, si cand apuca sa deschida dulapurile si sa-mi scoata toate hainele , dar totusi stati sa va arat o poza cum manca el nuttela intr-o seara  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Vin Feb 06, 2009 11:00 am | |
| :() mama Rares puiule cum arati... sa iti fie de bine _________________  |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Sam Feb 07, 2009 6:21 pm | |
| rares ce murdarici esti ,lasa ca asa arata mario dupa ce amninca napolitane sau biscuiti umpluti cu ciocolata |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Sam Feb 07, 2009 11:02 pm | |
| hihihihi rares ce nazdravan esti.  murdarici mic. ia priviti ce a facut robert al meu in seara asta.   scuzati oala de pe soba mereu o am acolo cu apa, e de rea. :face: |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Feb 08, 2009 12:07 am | |
| :suspect: :suspect: :suspect: :suspect: vai robert ce tare esti i-ai facut de lucru la mami |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Ce pozne fac baietii nostri (2) Dum Feb 08, 2009 9:21 am | |
| vai rober dar esti tare de tot voiai sa cureti cuptorul nu a fost si mario prin preajma sa te ajute adica sa manance cenusa ca la tara asa face merge si scoate cenusa si o mananca rares esti dulce foc eu care credeam ca ai pamant la gurita lasa ca e mai bine asa cu nuttela uitati-l pe mario cu pamant la gura   |
|
 | |
| | Ce pozne fac baietii nostri (2) | |
|