Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Spital privat,maternitate la Constanta!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8623
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:57 pm

sevi_80 a scris:

da mai miki daca erai in romania fi convinsa ca si tu dadeai bani si nu ti-ai fi permis sa mergi sa nasti in italia ,tot in constanta ai fi venit

si daca nu aveam bani de unde dadeam.
mergeam asa fara si dumnezeu cu mila dcfgt
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 770
Varsta: 32
Localizare: constanta
Stare de spirit: yo's yo
DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P )
Data de inscriere: 20/02/2009

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 10:00 pm

da Miky ..si stii cum stau saracele cele care nu au bani de dat? se Tavalesc la propriu de dureri pe podelele holurilor si nu le baga nimeni in seama . cu imaginea asta am ramas eu vis-a-vis de sp jud cta
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9052
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 10:14 pm

li se spune da ce draga crezi ca e asa usor sa nasti un copil
eu m-am dus la 8.30 sa imi provoace si la ora 14 am nascut deci sa putut pentru ca aveam dr
dar lor li se spunea nu noi decidem cand vine copilul asta este trebuie sa suporti durerea asa ca .....................dai miki nu ai ce face

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 10:16 pm

aaa apropo de ce li se zice..am auzit ceva degenul: ce te vaieti atat? ti'a placut sa desfaci picioarele? acum suporta durerea!

daca as fi fost eu cea careia i s'ar fi zis asa ceva maturam cu ele pe jos..chit ca nasteam acasa jyvds
dar era o amarata de la tzara care nimic nu a zis..iar nici eu nu amzis ca ma plimbam pe hol sa ameliorez durerile
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4502
Varsta: 24
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;))
DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 11:09 pm

Ramona, e bine daca ai sa nasti in privat, se merita ca esti tratat altfel... omenste as putea spune... Suna penibil, dar asta e adevarul!
Sus In jos
stem health unirea
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 25
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Stare de spirit: Cu noi incepe sanatatea copilului tau!
DESPRE NOI: Regina Maria - banca centrala de celule stem!
http://www.reginamaria.ro/celulestem/
Data de inscriere: 09/12/2010

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Joi Ian 06, 2011 10:38 am

Este ingrozitor ceea ce aud...sa-i fi spus asa acelei femei care trebuia sa nasca?! Doamne.. astia sunt niste barbari nu oameni. Tocmai de aceea, si eu sustin tot la fel.... este un eveniment important si mai bine platesti putin mai mult (bani pe care ii recuperezi apoi daca esti mai cumpatat cu lucrurile pe care le cumperi pt bebe) si stai linistita, toata lumea se poarta frumos cu tine si nu ai niciun stres... decat sa treci printr-un astfel de calvar.

In Constanta stiu doar despre maternitatea privata Isis, cand am colaborat cu ei si ce se poate citit pe forumul lor (daca va intereseaza sau doar de curiozitate, puteti sa aruncati o privire aici, sa vedeti ce au zis si alte mamici http://www.maternitate-constanta.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=213 ).
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Joi Ian 06, 2011 10:43 am

Euromaterna este mult mai cunoscuta decat Isis dertg
conteaza si unde este dr cu care vrei sa nasti..al meu e la Euromaterna
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4502
Varsta: 24
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;))
DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Joi Ian 06, 2011 9:55 pm

Eu am cunostinte care au nascut si la Isis si au fost foarte multumite..
Sus In jos
stem health unirea
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Ian 07, 2011 10:49 am

Intr-adevar.. acum conteaza si fiecare unde a avut recomandari mai bune si de ce maternitatea privata a auzit mai mult. Eu am scris strict din punct de vedere profesional si al colaborarii pe care am avut-o cu Isis. Oricum, sunt convinsa ca si euromaterna este o maternitate foarte buna. Si daca mamicile din constanta doresc sa recolteze celule stem la nastere,Stem Health Unirea colaboreaza la fel de bine cu orice maternitate si mamica...
Numai bine si multa sanatate va doresc!
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Varsta: 31
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Ian 07, 2011 11:07 am

stem health unirea a scris:
Intr-adevar.. acum conteaza si fiecare unde a avut recomandari mai bune si de ce maternitatea privata a auzit mai mult. Eu am scris strict din punct de vedere profesional si al colaborarii pe care am avut-o cu Isis. Oricum, sunt convinsa ca si euromaterna este o maternitate foarte buna. Si daca mamicile din constanta doresc sa recolteze celule stem la nastere,Stem Health Unirea colaboreaza la fel de bine cu orice maternitate si mamica...
Numai bine si multa sanatate va doresc!

Vroiam sa stiu cat costa recoltarea celulelor stem acuma in tara?Pt ca aici in Anglia o amica de a mea tocmai a incheiat un contract cu o firma.....si a ajuns la suma de 1800 de lire....cu depozitare pe 25 de ani.

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
stem health unirea
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Lun Ian 10, 2011 10:28 am

Buna Andreea. Este posibil ca firmele din afara tarii sa aiba politici proprii cu privire la preturi, stocare, etc.. In ceea ce priveste Stem Health Unirea, exista doua modalitati de plata: in rate sau toata suma o data. Pretul nostru este de 3.590 lei inclusiv TVA care poate fi platibil integral la emiterea certificatului de stocare, sau in 3 rate lunare – prima rata fiind la emiterea certificatului de stocare. Taxa anuala de depozitare este de 49 euro + TVA. Iar depozitarea se face pe o perioada de 20 de ani. In privinta contractului, te asigur ca nu exista chichite astfel incat sa fii inselat, pacalit cu ceva sau suma sa creasca subit... ce parere ai?
Sus In jos

Spital privat,maternitate la Constanta!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: MAMICI IN DEVENIRE :: MAMICI SI VIITOARE MAMICI :: CLUBUL VIITOARELOR BURTICI-