Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Spital privat,maternitate la Constanta!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Spital privat,maternitate la Constanta!   Sam Dec 13, 2008 11:16 am

Fetelor am aflat azi ca s-a deschis o clinica privata in Cta,unde profeseaza si medicul meu ginecolog Cristurean.Inca nu am detalii multe,nu cunosc preturile.

ISIS MEDICAL CENTER este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica-ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie-pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.

Odata ce veti trece pragul, veti uita ca sunteti intr-o maternitate. Veti fi cu adevarat rasfatate de personalul nostru medical care va face tot ce se poate pentru ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta si confortabil. Va oferim facilitati precum: aer conditionat, televizor, frigider, baie, internet wireless, facilitate de apelare a asistentei, toate acestea adaptate la cele mai inalte standarde medicale. Ne veti simti aproape oricand aveti nevoie.

Suntem niste fericite fetelor!!!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mar Dec 23, 2008 9:09 pm

ce fain ca sa deschis asa ceva
pe langa maternitatile noastre e chiar binevenita
ar fii bine sa fie in fiecare oras asa o maternitate
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Sam Dec 27, 2008 6:28 am

Da Noemi,ar fi super fain pentru toate mamicutele insarcinate.
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9052
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Sam Dec 27, 2008 9:04 am

da e super dar cred ca totusi nu toata lumea isi va permite sa mearga sa nasca acolo din ce am auzit eu asta vara intr-o emisiune la tv neptun nasterea va costa in jurul a 1 000 euro aici binenteles este inclus tot onorariul medicului ,asistentele si alte servicii.
Ma gandesc ca totusi pentru femeiile cu venit mic tot spitalul judetean va fi singura optiune daca stam sa calculam cat costa si consultatiile este totusi mult...in schimb ma gandesc ca ar fi totusi convenabil daca in acesti 1 000 euro ar intra si consultatiile din timpul sarcinii desi nu cred

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Ian 02, 2009 1:03 pm

A,Sevi,pai daca r intra si consultatiile!!! Pai un echo e 8 sute si un control 1 mil.Adica in total pe 9 luni de sarcina 5 sute euro.Crezi ca sunt prosti?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Ian 02, 2009 1:15 pm

Da ai dreptate dar eu zic ca totusi e ceva
Pt cine isi permite i se merita
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Ian 02, 2009 1:48 pm

Asa este Noemi.Ar fi frumos ca toate sa ne permitem sa nastem in siguranta,nu?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Ian 02, 2009 3:28 pm

da de ex multe gravidute din Satu Mare pleaca dincolo s anasca caci e mult mai curat ,frumos drii de treaba asa ca mai bine fac ele un sacrificiu dar stiu ca nasc in conditii favorabile
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Ian 02, 2009 8:21 pm

Ce bine Noemi.Si noi avem la Medgidia o sala de nasteri cu camere cu tv,cu sifonier,etc.Foarte frumos.Am o cumnata care a nascut acolo.sun multe mamici si din Cta care merg acolo.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Ian 02, 2009 9:22 pm

super
de la noi mai merg si la Baia Mare
am auzit ca si acolo exista o Clinica particulara si sunt super conditii
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Joi Mar 19, 2009 6:19 am

Am auzit ca s-a deschis clinica la noi in Cta.Acolo e si medicul meu Cristurean.O nastere in apa ajunge la 1 mie de euro.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Lun Mai 25, 2009 6:24 am

S-au deschis doua maternitati in Cta.O nastere costa cam 1 mie Euro.
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4502
Varsta: 24
Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;))
DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Joi Mai 28, 2009 11:31 am

Eu am o vecina de 42 de ani care a nascut acum cateva zile acolo, a fost foarte multumita, intr-adevar, 1000 euro a costat-o, a facut cezariana, dar cica sunt conditii ca de hotel. Eu una, chiar daca as avea bani, tot n-as naste acolo, mai bine i-as folosi pentru copii mei banii aia.
Pe langa Cristurean, mai e un singur doctor - Zaher - si nu mai profeseaza nici unul in Spitalul Judetean ca cica nu mai fac fata, deci daca vrei neaparat sa nasti cu unul dintre ei trebuie ori sa scoti banul din buzunar ori sa renunti la ei.
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 14738
Varsta: 34
Localizare: SIBIU
Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista.
DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Joi Mai 28, 2009 11:34 am

Fata dar de ce a costat-o 1000 de euro,e spital particular?
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Lun Iun 01, 2009 5:45 am

Da Chry,e maternitate privata.E super fain.Am fost acolo,ca a nascut o prietena in apa prin hipnoza.
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Lun Iun 01, 2009 7:56 am

Am citi Stefy,de aia costa asa mult.
Sus In jos
Adriana_84
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 3006
Varsta: 28
Localizare: -
Joburi/Distractii: -
Stare de spirit: -
DESPRE NOI: -
Data de inscriere: 24/04/2009

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Lun Iun 01, 2009 9:56 am

Noxa_Kitty a scris:
Eu am o vecina de 42 de ani care a nascut acum cateva zile acolo, a fost foarte multumita, intr-adevar, 1000 euro a costat-o, a facut cezariana, dar cica sunt conditii ca de hotel. Eu una, chiar daca as avea bani, tot n-as naste acolo, mai bine i-as folosi pentru copii mei banii aia.
Pe langa Cristurean, mai e un singur doctor - Zaher - si nu mai profeseaza nici unul in Spitalul Judetean ca cica nu mai fac fata, deci daca vrei neaparat sa nasti cu unul dintre ei trebuie ori sa scoti banul din buzunar ori sa renunti la ei.

ce nesimtire : nu mai fac fata ca acolo nu iau atatia bani cat iau aici la clinica privata
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Lun Iun 01, 2009 10:40 pm

intradevar mi se pare multicel nu toate femeiile isi permit multe abia reusesc sa stranga spaga ce se da in spitale si daca mai calculezi si hainute carucior si tot ce trebuie iti trebuie o avere sa faci copil

Sus In jos
andrra19
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1835
Localizare: tulcea si norvegia
Joburi/Distractii: distractia si copii
Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate
DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani)
Data de inscriere: 30/07/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mar Iun 02, 2009 1:18 am

si daca majoritatea banilor se duc la nastere,cu ce o sa cresca copilul ala???
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mar Iun 02, 2009 5:37 am

Asta asa e fetelor. Insa sunt conditii faine,stai linistita ca nu patesti nimic nici tu nici copilul,toata lumea iti sta in picioare,ai liniste,te invata ce sa faci daca esti mamica nestiutoare,au pediatrii bine pregatiti si un avantaj:poti plati in rate.
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Joi Iun 04, 2009 12:45 pm

chry1 a scris:
Fata dar de ce a costat-o 1000 de euro,e spital particular?

E privat si ea a nascut prin cezariana si tot 1000 de euroi a fost pretul!! Am vorbit cu ea si a fost super multumita de conditii, de la doctori pana la femeia de serviciu!!
Sus In jos
Adriana_84
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 3006
Varsta: 28
Localizare: -
Joburi/Distractii: -
Stare de spirit: -
DESPRE NOI: -
Data de inscriere: 24/04/2009

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Joi Iun 04, 2009 12:48 pm

dar ar fi bine sa fie astfel de conditii pentru toate mamicile din romania;nu doar pentru cele cu bani
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Joi Iun 04, 2009 12:53 pm

Asa e fata,dar banu-i ban la roman,pana moare
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Iun 05, 2009 6:00 am

Ce sa facem fetelor? Daca guvernantii nu renoveaza spitalele de stat?
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8122
Varsta: 29
Localizare: istanbul/turcia
Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata
DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa
Data de inscriere: 03/04/2009

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Iun 05, 2009 1:14 pm

Vizitato a scris:
super
de la noi mai merg si la Baia Mare
am auzit ca si acolo exista o Clinica particulara si sunt super conditii

da este o clinica privat ši la baia mare mmulte femei ši de la satu mare merg acolo ši eu daca eram ın tara acolo našteam cu siguranta nu la spitalul mare ca vai e jale acolo
ši aici tot la spital privat am nascut dar am avut ši conditi ši a dormit ši sotul cu mine ın camera ši pe deniz lauy pus ın patut lınga mine
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Sam Iun 06, 2009 5:31 am

Si cat ai platit Eva?
Sus In jos
dia
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 449
Localizare: timisoara
DESPRE NOI: eu sunt Claudia ,tati Nutu,iar printesa noastra Bianca-Andreea
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Dum Iun 07, 2009 10:25 am

si la noi la timisoara este un spital privat dar la noi e 1800 de euro,super mult,prea putine femei isi permit
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Dum Iun 07, 2009 12:36 pm

Cam mult frate!!!!! Ce fac acolo de atatia bani?
Sus In jos
dia
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 449
Localizare: timisoara
DESPRE NOI: eu sunt Claudia ,tati Nutu,iar printesa noastra Bianca-Andreea
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Dum Iun 07, 2009 1:14 pm

creca si nasc in locul tau tavalesc
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Dum Iun 07, 2009 1:22 pm

tare de tot claudia tavalesc tavalesc

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Lun Iun 08, 2009 10:00 am

Mama, mai mult ca la noi!!!!
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Varsta: 31
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Vin Iun 26, 2009 2:22 pm

Si in Cluj sunt 2 clinici private....una recent deschisa are niste scoruri de ma speriu....hihi

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
stem health unirea
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 25
Localizare: Bucuresti
Stare de spirit: Cu noi incepe sanatatea copilului tau!
DESPRE NOI: Regina Maria - banca centrala de celule stem!
http://www.reginamaria.ro/celulestem/
Data de inscriere: 09/12/2010

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 10:43 am

Buna fetelor. Sunt Maria si eu tot de maternitatea ISIS din Constanta stiu mai multe detalii. Am avut o colaborare frumoasa cu aceasta maternitate in cadrul unei campanii de recoltare celule stem pentru Stem Health Unirea. Au pus mereu la dispozitia mamicilor toate informatiile, membrii echipei, asistentii, cu totii au fost foarte amabili si se comportau foarte frumos cu mamicile.

Si in plus, asa cum scria si Stefytza mai sus, ofera multe servicii de genul: obstetrica-ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie-pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie si au in stoc chituri de recoltare celule stem (in colaborare cu SHU) pentru mamicile care vor si aceasta optiune.
Mie mi-au facut o impresie tare bune... bigem_Natale11
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 770
Stare de spirit: yo's yo
DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P )
Data de inscriere: 20/02/2009

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 8:36 pm

eu voi naste tot la o clinica particulara din Cta.. dar la EUROMATERNA cu dr Raica.
serviciile sunt impecabile. va ajunge pana in 6000 ron.(incluzand onorariile, tot ce'ti trebuie tie si copilului, 3 zile de spitalizare, filmare/poze in sala de nasteri, nu imi mai vin in cap alte servicii jyvds)

cand am nascut'o pe Ryana, in 2006, nu am avut alta alternativa decat spitalul judetean (si daca ar fi fost deskise aceste clinici particulare nu mi'as fi permis sa nasc acolo---asta'i adevarul)

e adevarat ca e o suma mare..dar eu o strang in timp
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 8:52 pm

60 de milioane vechi ramona ?
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 8:53 pm

cam asa Eva ... e o suma mare! exorbitanta pt anumite mamici...dar eu si sotul meu facem efortul de a o strange din timp
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:00 pm

ši eu am nascut la privat dupa cum am mai zis aveam camera mea cu pat pt copil baia mea canapea pt sot daca vrea sa doarma cu tine televizor ši am platit doar 10 lilioane vechi aia doar la directorul spitalului ın rest nimic alceva ši mau tinut putin de exemplu cu melisa am nascuto la ora 11 ši 15 la amiaza ši la 5 seara eram acasa deja
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:06 pm

acum 3 ani?
astea sunt preturile de acum Eva.
am multe prietene care au nascut la Euromaterna...si pe care le'am vizitat... pot spune ca, camerele aratau ca la un hotel de 4 * ... iar atentia cadrelor medicale era peste asteptari!
asa este si aici. ai camera proprie, patut pt copiul, kiuveta mare pt spalat copilul, fotoliu/pat cu masaj pt sotz sau pt lehuza, tv, baie cu cabina de dush...
sa iti zic ce aveam in spitalul judetean? un pat cu salteaua in valuri, lenjeria jalnica (am adus alta de acasa), patutul copilului groaznic, la baie functiona DOAr apa rece.. eram 3 mamici in camera. tratamentul era preferential ..adik dupa spaga!
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:08 pm

ši acum un an tot atıta am dat cınd am nascuto pe melisa tot la acel spital am nascuto unde lam nascut ši pe deniz
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:16 pm

in Ro sau Turcia?
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:23 pm

am o prietena de la gradi a nascut acum 2 luni in spital a stat in rezervele noi fara sa plateasca rezerva singura totul nou si curat a nascut cu baietelul dr tomescu lui ia dat 500 lei si ei 200 ,iar cu moasa si neonatolog a costat-o 1000 lei,ea mi-a zis ca a fost multumimta mai ales ca acum se sta in partea renovata a spitalului

eu daca as mai naste o data mi-ar place sa nasc la privat dar nu as avea cum sa dau atatia bani,am avut dr super buna la ambele nasteri si mi-a fost tare bine

Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:28 pm

cu ce dr ai nascut Sevi?
nu stiu despre cum au modernizat spitalul..ca nu am mai fost din 2006 si sper sa nu ajung p'acolo
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:33 pm

aici ın turcia am nascut pe amındoi ramo
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:40 pm

eu ambele fete le-am nascut cu dr daduianu ioana acum o cheama torok si ea este tot la euromaterna acum dar este o super dr ,tanara si tare atenta cu pacientii,

iar cu dr raica ce sa zic eu am amintiri neplacute fata de el ,cand am ajuns cu iminenta de avort la prima sarcina el a fost de garda si era foarte nervos ca a fost trezit din somn am stat sus la etajul 7 o ora si l-am asteptat sa ma consulte sa vada ce tratament mi se da iar cand a venit si mi-a varat degetele atunci am pierdut sarcina,si a inceput sa si tipe ca am facut numai sange in ciuda faptului ca eram la prima mea sarcina eram terminata de spaima ,mie mie sila de omu asta

cand am nascut eu acum in 2008 am vazut si eu partea renovata arata super numai ca nu era data in folosinta acum sa dat si este si fara bani

Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:43 pm

fiecare dr are si parti bune si parti maiputin bune.
imi pare rau ca ai avut acea experienta cu Raica pupic
pe mine ma trateaza bine.. merg la Asclepios unde are el cabinetul/clinica ce naiba e...si ma costa lunar cate 200 ron.eco si consultatie.

Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8623
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:45 pm

si cand ma gandesc , ca aici nu platesti nimic absolut hstht mi se pare ciudat cand va aud ca dati bani.
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:47 pm

si CATZI bani dam.Miky hstht

acolo nici macar consultatiile astea lunare nu s eplatesc?
dar sa stii ca am inteles ca in Italiia este mai greu sa ajungi la un dr in caz ca nu esti urgenta-urgenta! adik daca vreau pur si simplu sa ma vada un dr.. trebuie sa astept nu stiu cat, asa'i?
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:49 pm

da la mine era ideea ca am avut deodata hemoragie,initial in aceea seara ma dusesem la iowemed mi-a dat tratament dar peste noapte ma pocnit cu hemoragie si am fost nevoita sa fug la urgenta

sunt constienta ca la cabinet pe bani e un super dr dar calitatea lui ca si om pentru mine ii o... daca era totul ok ii dadeam si eu dar in prima faza nu puteam sa stau sa ii arunc lui cu banii asa aiurea
apoi ma trimis jos la chiuretaj unde am dat de daduianu si mi-a placut tare mult de ea,si datorita ei o am acum pe melis mai ales ca eu am stat cu colul deschis toata sarcina

da mai miki daca erai in romania fi convinsa ca si tu dadeai bani si nu ti-ai fi permis sa mergi sa nasti in italia ,tot in constanta ai fi venit

Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8623
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:54 pm

da , trebuie sa astepti daca nu esti urgenta . dar gravidele si copii au prioritate . se pot vizita oricand la orice ora .
de ajuns sa mergi la urgente le spui ca te doare bburta si te viziteaza jyvds
toate gratuite .
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Spital privat,maternitate la Constanta!   Mier Ian 05, 2011 9:56 pm

la cine ai fost la Iowemed?
Sus In jos

Spital privat,maternitate la Constanta!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: MAMICI IN DEVENIRE :: MAMICI SI VIITOARE MAMICI :: CLUBUL VIITOARELOR BURTICI-