|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Dum Iun 26, 2011 7:11 pm | |
| sevi, distractie pe cinste se vede ca sau simtit bine fetele, copiii la multi ani si aici sa creasca mari si sanatoase _________________  |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Mar Iun 28, 2011 7:22 pm | |
| Ne pregatim si noi de party...Vineri se va intampla, dar cred ca o vom sarbatori pe Bya doar cei mari...cei mici sunt plecati la bunici, la mare, care incotro....Offf..asta e...Poate la anul o sa-i fac ziua cu copilasi... |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Mier Iun 29, 2011 8:50 am | |
| |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Joi Iun 30, 2011 8:46 pm | |
| vaii ce tort mare a avut fetita ta Eva...Super...vad ca a-ti chefuit mai mult cei mari...asa o sa fie si la noi... Frumos tortuletul...Sa-ti traiasca printesa...Pupici! |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Vin Iul 01, 2011 7:52 am | |
| asa este Rozy, a fost frumos mersi mult |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Lun Iul 11, 2011 9:06 pm | |
| |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Mar Iul 12, 2011 4:27 am | |
| bia, la multi ani din nou  frumoase pozele!!! |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Mar Iul 12, 2011 9:16 am | |
| superba bia, ca de obicei..ce tort frumos si ce artificii ati avut ..super eva, v-ati distrat fain la ziua fetei  |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Mar Iul 12, 2011 3:25 pm | |
| Multumim fetelor!...a fost tare incantata de artificii cu toate ca la inceput s-a speriat... |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Mier Iul 13, 2011 4:35 pm | |
| Erika ce fain a fost tortul. ce fain ii sta cu palarie
Rozy ce fain ai imbracato. e o dulce. fain torul _________________  |
|
 | |
erikaeva3

Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Dum Iul 17, 2011 10:11 am | |
| multumim fetelor!!!!!!! Bia ce frumos esti imbracata si ce tort frumos ai avut!!!!!!! |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Lun Iul 18, 2011 12:49 pm | |
| Multumim fetelor!...Am profitat ca nu a fost asa de cald si aveam o rochita dintr-o catifea mai subtire...si a mers la fix....MAi asteptam poze de la aniversarile copiilor!... |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Lun Mai 21, 2012 11:04 pm | |
| |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5646 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Ieri la 7:48 am | |
| ce petrecere a avut Chira...mare distractie a fost... |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Ieri la 11:25 am | |
| Vaai ce de copii...superbe pozele Mariana!...Sa va traiasca printesa inca odata...sa fie sanatoasa si sa aveti puterea sa o sarbatoriti asa in fiecare an1...Pupici1... |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Ieri la 4:50 pm | |
| multumim fetelor.
da intr-adevar s-au distrat tare frumos, se vede diferenta de anul trecut fatza de acum, sunt mai mari si se joaca mult mai frumos. in ultimele poze, isi facusera o "trupa de vedete rock" , au fost tare haioase, sa vad adca am ceva filmat, poate postez intr-o zi dac am ceva interesant.
Rozy , ea ar fi vrut mai multi copii, dar spatiul nu ne permitea mai mult, ca mai sunt si adultii, si de fapt asta era problema, nu copiii. au fost 8 copii in total, dar 2 mai mari, fata nasilor si una dintre finutze., care aveau 12 si 13 ani, si alta finutza de 10 ani, dar ea inca se joaca cu ele, nu e inca asa matura, dar nu puteam sa nu le invit, plus de asta Chira le adora, ca invatza multe de la ele |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Ieri la 5:02 pm | |
| sa-ti traisca printesa, mariana! superbe pozele,se vede ca s-au simtit bine..cu tortul, m-ai dat gata |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Ieri la 5:04 pm | |
| multumesc Ria. sa sii ca si eu am fost uimita de cum mi-a iesit tortul, ca si la 4 ani, am avut emotii de cum imi va iesi.Plus ca dorinta Chirei a fost cu printese si m-am simtit bine ca am putut sa ii indeplinesc dorinta. |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Ieri la 5:18 pm | |
| Foarte bine Mariana ca agreeaza si fetite mai mari ca ea...nu-i problema...bine ca are ce invata de la ele...si pana la urma sunteti rude prin alianta...era normal sa le inviti! Adultii astia ar trebui sa stea si ei pe la casele lor...sa lase copii sa se distreze! Oricum a fost o zi reusita si tortul a fost bestial...ti-a iesit super bine... |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Aniversarile fetitelor Ieri la 5:53 pm | |
| da Rozy asa e cu adultii, dar au venit doar mamicile fetitelor care sunt de aceeasi seama cu Chira, inca micutze, finii cu cea mica, care inca nu are 4 ani, sora si cumnatul meu si mama, nasii si ceilalti fini nu au venit ca fetele sunt mari.
daaa...nu aveam cum sa nu invit, chiar daca stiam ca ele sunt mai mari, dar si lor le e jena sa nu vina, cum si mie mie jena sa nu merg la ziua lor. cele doua mai mari, au vrut sa plece mai devreme, dar le-a fost jena sa imi spuna, sa nu ma supar, dar mi-a zis fina, asa ca la anul sa vina doar daca vor ca nu sunt de seama Chirei, si nu ma supar deloc. |
|
 | |
|