| | Baietii si gagicutele lor | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Dum Ian 11, 2009 7:01 pm | |
| multumim, trebuie sa recuperez de la Ligia niste poze, ca din cate stiu eu ea a surprins si mai bine momente de acest gen. Flory, sper ca aceasta prietenie sa dureze intr-adevar. Acum se pun bazele si va...mai tin eu la curent cum decurge. |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Dum Ian 18, 2009 10:08 pm | |
| Asa sa fie Diana,noi avem o fetita Miruna cu care ne vizitam mai des,dar de la un timp defapt decand am inceput serviciul nu mai avem timp de vizite,mai vine la noi vecinul din spate,Edy,e mai mare cu trei luni decat Rares si vad ca se inteleg foarte bine,daca atunci cand erau mai mititei se mai impingeau,acum chiar se bucura cand se revad |
|
 | |
ela

Numarul mesajelor: 151 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca DESPRE NOI: Mihaela mamica de Robert Data de inscriere: 13/01/2009
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Lun Ian 19, 2009 10:02 am | |
|  prietena lui Robert, numa Robert parca dormea. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Lun Ian 19, 2009 10:11 am | |
| Ei lasa ca nu dormea,e de la aparat :face: :face: :face: :face: :face: |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Lun Ian 19, 2009 10:13 am | |
| Vai robert va-ti si asortat? _________________  |
|
 | |
ela

Numarul mesajelor: 151 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca DESPRE NOI: Mihaela mamica de Robert Data de inscriere: 13/01/2009
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Lun Ian 19, 2009 10:16 am | |
| | chry1 a scris: | | Ei lasa ca nu dormea,e de la aparat :face: :face: :face: :face: :face: |
da, dar ii jmecher mare , de cate ori ii fac poze inchide ochii , ca stie ca ma enerveaza :() pai...da, sau asortat ca doar sunt prieteni buni :face: |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Lun Ian 19, 2009 5:27 pm | |
| Frumusica foc prietena lui Robert |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Ian 20, 2009 6:19 am | |
| Ce frumosi sunt amandoi,si asortati! |
|
 | |
alex68

Numarul mesajelor: 140 Varsta: 44 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: Diana mama,claudiu baiatul Data de inscriere: 16/01/2009
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Ian 20, 2009 9:34 am | |
| Ela,frumoasa prietena dar si flacaul la fel de frumos. Clau si prietena de la gradi.    " border="0" alt="" /> |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Ian 20, 2009 9:46 am | |
| |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Ian 20, 2009 1:41 pm | |
| Ce prietena frumoasa are Claudiu!!! |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Ian 20, 2009 2:51 pm | |
| Clau dar ce frumoasa e fetita :() _________________  |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Ian 20, 2009 4:44 pm | |
| noi nu ne putem lauda ca avem gagica suntem prea mic avem doar prietena de joaca la tara de gagica o tinem pe selyn |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Joi Ian 22, 2009 9:00 pm | |
| si rares al meu are o gagicuta numai poza este facuta cand a fost mai micut o sa revenim cu o poza recenta ia uitati voi cum o privea  |
|
 | |
ela

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Joi Ian 22, 2009 9:02 pm | |
| ce prietena frumoasa are Claudiu , si el este foarte frumos si Rares si prietena lui de joaca sunt foarte dulci si dragalasi |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Joi Ian 22, 2009 9:04 pm | |
| Rares iti placfetitele mai mari puiut? dar ce privire ai o topeai din priviri! |
|
 | |
alex68

Numarul mesajelor: 140 Varsta: 44 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: Diana mama,claudiu baiatul Data de inscriere: 16/01/2009
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Ian 23, 2009 9:11 am | |
| Frumoasa fetita rares,nu? |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Ian 23, 2009 10:00 am | |
| O rares dar ce frumosi sunteti amandoi _________________  |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Ian 23, 2009 10:07 am | |
| pai nici noi nu venim dodo cu pozici cu baietei selyn ii este fidela lui mario o sa facem pozici la vara daca ne vedem la mare pana atunci ne pastram pupicurile si privirile doar pentru el rares dar ce atent te uitai tu la fetita |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Ian 23, 2009 12:08 pm | |
| da da foarte frumoasa fetita numai ca este mai marisoara cu un anisor jumate,dar lasa ca o sa cresc eu si nici nu o sa se vada... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Ian 23, 2009 1:56 pm | |
| Valeu,masca a ramas la ea!!!! Gagicar mare! |
|
 | |
Mosutza

Numarul mesajelor: 56 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: job:asistent medical:distractii:orice distractie in familie Stare de spirit: mereu vesela,energica,buna si glumeata. DESPRE NOI: mami Emilia,bebe MATEI si tati TITI. Data de inscriere: 16/01/2009
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Ian 23, 2009 2:06 pm | |
| ce frumusel e!!cum se uita!!!m am amuzat rau!!! |
|
 | |
MALINA

Numarul mesajelor: 26 Varsta: 36 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: BUCURESTI Stare de spirit: FOARTE BUNA! DESPRE NOI: MALINA-EDUARD-MADALIN Data de inscriere: 19/02/2009
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Feb 20, 2009 8:29 pm | |
| | mihaelamiha a scris: | cred ca fiecare baietel are cate o gagicuta hai sa-i vedem cu toti :() |
corect ai mare dreptate!o seara buna mamico. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Feb 24, 2009 9:40 pm | |
| | adriana21 a scris: | si rares al meu are o gagicuta numai poza este facuta cand a fost mai micut o sa revenim cu o poza recenta ia uitati voi cum o privea
 |
wowww Rares nu o scapi din ochi nu?pup dulce pe amandoi! |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Feb 27, 2009 8:36 pm | |
| rares dar ce privire ai,chiar ca nu o scapi deloc din ochi,frumosi amandoi,pupicei |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Feb 27, 2009 8:53 pm | |
| | DianaJidavu a scris: |  iata poza promisa: momentul in care Alex a primit cadoul de la ingerasul lui, Teo: un puzzle si cioco. |
Diana super interesant obiceiul asta la voi adriana am murit de ras la poza asta e super tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :inimioara: |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Feb 27, 2009 9:23 pm | |
| da e un obicei mult asteptat de toti din grup si e interesant sa vezi cine ti-a nimerit pe biletel. Anul acesta s-au nimerit 3 cupluri. Nu e usor sa tii secret in aceasta situatie.Ei,dar spiritul Craciunului a trecut si vine cel al Pastilor. Sa vedem ce poze mai apar intre timp. Mai pun o poza cu Teo si Alex , de la ziua lui de luna asta.  ca sa vedeti cum umbla EA dupa EL. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Sam Feb 28, 2009 5:48 am | |
| Dar umbla dupa el,nu se incurca!!! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Sam Feb 28, 2009 4:04 pm | |
| hi hiiiiiiiiiiiiiiiiii ce tare e poza Dar vad ca Alex nu o prea baga in seama :ignor: |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Sam Feb 28, 2009 4:46 pm | |
| Hihiiihihi,,ce lipitoare mica |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Dum Mar 01, 2009 1:28 pm | |
| stiti ce face? o striga si dupa aia se duce in alta parte. Iar Teo e fericita ca poate sa isi exerseze modul ei de deplasare. Alex se bucura cand vede un copil, dar apoi isi vede de joaca lui. Teo, in schimb, ar vrea sa stea mai mult cu el. Sa vedem peste cateva luni cum evolueaza relatia... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Lun Mar 02, 2009 5:39 am | |
| Asa se intampla Diana. Si Isa face la fel.Insa ii plac copii mai mari decat ea. |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Lun Mar 02, 2009 5:57 pm | |
| da, cam asta e tendinta. Tin minte cand eram si eu copil ca eram mereu prietena cu fete mai mari. |
|
 | |
florena_florentina

Numarul mesajelor: 70 Varsta: 30 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: flory cu mara-bianca si robert-stefan Data de inscriere: 04/02/2009
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Dum Mar 08, 2009 11:09 am | |
| venim si noi cu o poza .e facuta cand o boteza pe nasica mica si el avea alta treaba decat sa se uite cumo baga in apa pe cea mica  nu mai vazuse biberon de cateva luni ca el bea cu cana si ii se parea interesant si biberonu si fetita |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Lun Mar 09, 2009 10:39 am | |
| Dar vad ca nu o prea baga in seama pe fetita ranjet |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Mar 10, 2009 5:34 am | |
| Of mititica! I s-au lungit ochisorii dupa el! |
|
 | |
lilique Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 282 Varsta: 28 Localizare: tg-jiu Joburi/Distractii: secretar scoala Stare de spirit: mamica si fiica fericita Data de inscriere: 23/02/2009
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Lun Mar 16, 2009 7:33 am | |
|  iubita si vecina lui Ionela |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Mar 17, 2009 6:06 am | |
| Ce iubita mare ai Florinel! |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Mar 17, 2009 11:43 am | |
| cam mare iubita ta florinel! |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mar Mar 17, 2009 1:35 pm | |
| Nu mai aveti niciunul nici o iubitica? ranjet |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mier Apr 01, 2009 3:44 pm | |
| nu mai vine nimeni cu gagicutele voastre? |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Mier Apr 01, 2009 8:09 pm | |
| stefi vad ca pe toti i-au parasit gagicutele!!! |
|
 | |
macoveianca

Numarul mesajelor: 1499 Varsta: 37 Localizare: iasi ,tg-frumos Joburi/Distractii: lupt pentru a aduce lumina in viata copiilor Stare de spirit: - DESPRE NOI: mama anca ,scorpion,tata Florin berbec , cel mare stefan,sagetator si alex cel mic rac ....! Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Joi Apr 02, 2009 9:47 am | |
| cel mic,cu mandruta lui ,andra si aici acum un an a cerut-o in casatorie  si ceva mai mare  iubeste si vei fi iubit...   cel mare nu are nici o treaba,tot vin fetele la usa dar...el nimic si ca sa-i fac poza trebuie sa-l pandesc ranjet |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | |
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Joi Apr 02, 2009 12:22 pm | |
| alex scumpule nu ti se pare ca a doua gagicuta ii cam mare? raul iubitule si a ta ii cam mare gagicuta las-o pentru tati.. ranjet |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Joi Apr 02, 2009 3:44 pm | |
| wow ce iubareti,ma bucur ca ati venit cu poze! |
|
 | |
macoveianca

Numarul mesajelor: 1499 Varsta: 37 Localizare: iasi ,tg-frumos Joburi/Distractii: lupt pentru a aduce lumina in viata copiilor Stare de spirit: - DESPRE NOI: mama anca ,scorpion,tata Florin berbec , cel mare stefan,sagetator si alex cel mic rac ....! Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Joi Apr 02, 2009 10:24 pm | |
| multumesc ,fetelor! din pacate nu am prea multe,doar cat au mai facut fetele cu telefonul si mi-au dat... dar din pacate,am cred un virus si nu-mi da voie sa intru pe mess si a sters toate pozele :suparata: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Apr 03, 2009 6:25 am | |
| Alex,ce de mandrute ai scumpule! Raul si gagicuta ta e cam mare! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Apr 03, 2009 7:54 am | |
| uiiii ce gagicute mari aveti voi!hmmm de pe acum incepeti!hii! |
|
 | |
Mihaela

Numarul mesajelor: 818 Varsta: 38 Localizare: BUCURESTI DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: Baietii si gagicutele lor Vin Apr 03, 2009 8:06 am | |
| Mai ce floare mare cui o dai??? la gagicuta ta???? |
|
 | |
| | Baietii si gagicutele lor | |
|