| | CAT E BINE SA ALAPTAM ??? | |
|
|
| CAT TIMP AI ALAPTAT ??? | | ALAPTEZ IN ACEST MOMENT | | 18% | [ 9 ] | | NU AM VRUT SA ALAPTEZ | | 0% | [ 0 ] | | NU AM PUTUT SA ALAPTEZ | | 16% | [ 8 ] | | 0-6 LUNI | | 22% | [ 11 ] | | 6-12 LUNI | | 31% | [ 15 ] | | 12-18 LUNI | | 4% | [ 2 ] | | 18-24 LUNI | | 6% | [ 3 ] | | MAI MUL DE 24 DE LUNI | | 0% | [ 0 ] |
| | Total voturi : 48 | | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Mier Apr 01, 2009 8:50 pm | |
| pai chiar ca nu m-a invatat nimeni mi-a aratat la spital cat am fost o doctorita de vreo doua ori si de atunci nu mi-a mai aratat nimeni si nu stiam cum sa-i dau si eu tot timpul dupa ce ii dadeam ma ungeam cu crema dar degeaba |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Apr 02, 2009 5:53 am | |
| Of,ce nesimtiti!!! Poate ai fi alaptat macar 6 luni Adriana! Eu am prietene cu bebei mici si mereu le sfatuiesc sa aibe rabdare,sa nu dispere,le explic ce mai stiu si eu.Am o prietena care 3 saptamani a avut rani cu sange si a avut rabdare si acum nu maia re probleme.Important este sa avem pe cineva aproape ca sa ne dea un sfat. |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Apr 02, 2009 8:54 am | |
| asa am patit eu cu arianna.1 luna jumate m-am chinuit da nu m-am lasat.plangeam cand o alaptam si transpiram toata de durere.si am alaptat doar 4 luni jumate ca am facut febra mare in cauza unei infectii si am ramas fara lapte acum n-am avut deloc probleme.inca o alaptez si pare ca ii ajunge caci creste bine _________________   |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Apr 02, 2009 12:32 pm | |
| exact asa pateam si eu tania cand alaptam transpiram si plangeam de durere din pacate eu nu am rezistat asa i-am cumparat lapte praf si l-a acceptat bine si am zis ca ii dau lapte praf si gata.. tania felicitari pentru printesa mica ii tare dulce  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Apr 02, 2009 12:48 pm | |
| offf e chin mare.eu mi-l trageam cu mulgatoarea electrica si il dadeam in biberon.asa mi s-au indecat putin ranile.nu aveam mameleonul format daca as fi avut aceeasi problema si cu melissa nu m-as mai fi chinuit....lapte praf si gata multumesc adriana _________________   |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Vin Apr 03, 2009 6:37 am | |
| Adriana,a crescut si cu lapte praf,nu? Tania ma bucur ca acum nu ai probleme. Sa ne mai arati printesele! |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Vin Apr 03, 2009 10:16 am | |
| da ai dreptate dar n-am mai fcut demult poze _________________   |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Vin Apr 03, 2009 12:40 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Adriana,a crescut si cu lapte praf,nu? Tania ma bucur ca acum nu ai probleme. Sa ne mai arati printesele! |
da normal , mi se pare ca manca mai bine laptele praf, ca i-am luat milupa si ii placea foarte mult tania te asteptam cu poze noi cu printesele tale |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Dum Apr 19, 2009 4:22 pm | |
| am alaptat-o pe ari pana la 4 luni jumate ca am avut o infectie urinara cu febra mare si am as fara lapte _________________   |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Mier Apr 22, 2009 11:02 am | |
| Eu stiu ca pana la 1 an,dupa laptele nu mai este asa bun. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Mier Apr 22, 2009 1:34 pm | |
| Este bun Analis,insa nu mai este consistent pentru varsta de 1 an.La 1 an copilul nu se mai satura doar cu el. |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Apr 30, 2009 8:33 am | |
| eu i-am aplaptat pe toti pana la 6 luni. miky ce ai mai facut ai reusit _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 5:55 pm | |
| Buna Miky,eu am 2 copilasi un baietel de 7 ani si acum fetita de apoape 7 luni.Baiatul l-am intarcat la 4 luni,am facut nodul la sanul drept....papa numai din sanul stang si la cel drept ma mulgeam,iti inchipui ce dureri si chin am tras.In fine,fetita insa e o mancacioasa si papa intruna san si imi este mila sa nu ii mai dau,dar ma uit la sanii mei si in curand nu ii mai vad asa sunt de mici(dar lapte este ,nu stiu de unde vine atat lapte).Si sunt in dilema,nu stiu ce sa fac sa ii mai dau sau sa ma gandesc si la mine ca raman fara san....daca as stii ca nu mai este la fel de bun sanul as intarcaoo...Iar tu din propria experienta cand ii pregatesti biberonul cu laptic sa pape,da altcuiva sa ii dea sa manance si tu stai in alta camera sa nu te vada....eu asa am facut cu baiatul si a mers |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8605 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 6:02 pm | |
| fetelor eu l-am intarcat la exact 1 an si 9 luni . a fost greu . nu a papat nimic o saptamana . apoi a inceput sa pape din sticluta normala caci biberon nu a vrut niciodata . |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 6:05 pm | |
| lui marcolino ia placut mult tatica lui mami e bine ca ai reusit sa il alaptezi pana la varsta asta si cu sticluta am auzit multe mamici care au patit asa in general la copilasii care au supt atat de mult timp |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8605 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 6:06 pm | |
| marco nu a luat nici suzeta nici biberonul . |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 6:06 pm | |
|  marco ca esti baiat mare de acum _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 6:37 pm | |
| pai marco la cat e de dependent de tine nici nu ma mr..asa avea el confortul lui si se alinta mai io inca un copil ca si el n-am vazut.asa e de lipit de ma-sa _________________   |
|
 | |
Miky

| |
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 6:45 pm | |
| pai asa este doar din masa a iesit asa rad eu de melis ca acum ii tare obsedata de mine ar fi in stare sa stea cu mine si la wc si ii spun tot timpul cand o creste nu o sa mai dea doi bani pe mine o sa fuga sa stea lipita de baieti si atunci o sa umblu si eu dupa ea sa o tin cu mine sa vedem de dragul meu o renunta la intalniri |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 6:47 pm | |
| | sevi_80 a scris: | asa rad eu de melis ca acum ii tare obsedata de mine ar fi in stare sa stea cu mine si la wc
|
marco sta cu mine la wc. sta ppeste tot. nu pot o secunda sa ma despart de el . daca il ia tasu in brate zbiara de zici ca vrea sa il rapeasca cineva . |
|
 | |
tania

| |
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 6:49 pm | |
| eu nu o mai las miki vine ea da ori o pun sa stea cu spatele azi spre exemplu era ea tare curioasa sa vada ce fac cu tampoanele si nu e vorba ca vede da vara trecuta le zicea la colegii sotului ca mami poarta pampers de femei si dupa ce am nascut le spunea la toti ca sunt taiata acolo jos si imi curge mult sange asa ca acum ma feresc |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Mai 07, 2009 8:48 pm | |
| ce tare-i melis.ma prapadesc de ras _________________   |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Dum Aug 29, 2010 5:45 pm | |
| cred ca ii intarc pe astia mici ca nu mai pot . ma obosesc prea tare cu alaptatul . |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16784 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Dum Aug 29, 2010 6:44 pm | |
| Cred, Miki, ca e greu cu doi..... oricum au papat destul laptic de la mami... le mai dadeai si supliment? _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Dum Aug 29, 2010 7:01 pm | |
| miky, nu cred ca ar fi probleme daca i-ai intarca, iti mai revii si tu, mereu ma gandesc la tine cat de greu trebuie sa-ti fie pana cand se mai maresc si ei un picut. poop dulce si succes |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Lun Aug 30, 2010 11:50 am | |
| eu am alaptat 1 an si 9 lun  |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Lun Aug 30, 2010 12:29 pm | |
| si eu pe marco 21 luni dar cu gemenii nu mai rezist.sug si noaptea . daca era doar 1 il tineam pana la 2 ani daca aveam lapte . cum vine frigul ii intarc . |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Lun Aug 30, 2010 1:10 pm | |
| eu am alaptat pe Eni pana la 1 an si 6 luni, |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
Data de inscriere: 17/02/2009
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Lun Aug 30, 2010 7:07 pm | |
| pana la 3 luni exclusiv doar de la san apoi pana la 6 luni cu completare ca nu am mai avut lapte . Oricum ma bucur ca am reusit sa ii dau si atat , pentru mine a fost o surpriza ca am avut lapte ca mama nu a avut nici cu mine nici cu fratele meu. Sper sa am si la al doilea macar pana la 6 luni , o sa vedem . |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Lun Aug 30, 2010 7:13 pm | |
| eu am lapte , nu e asta pb . dar nu mai rezist fizic . e stresu prea mare . mai ales ca sug noaptea. sunt mereu treaza . de la unu la altu . deja le-am dat prea mult. |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Lun Aug 30, 2010 8:52 pm | |
| of miki cred ca iti e greu......si cu unul e greu la alaptat...mai ales noaptea....iar tu esti flux continuu...........trebuie sa faci cumva sa te gandesti un pic si la tine...pup lali doamne ajuta sa ai lapte cat de mult |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Lun Aug 30, 2010 9:32 pm | |
| da miky e destul de greu cu 1 dapai cu 2 eu tare mult as fi vrut sa pot alapta dar..deh asta-i viata..sper can o veni celalalt sa se poata |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Mier Sept 01, 2010 3:26 pm | |
| miky, ooo iubita e greu cu 2 fato normal ca te da jos din picioare daca ii alaptez pe amundoi, sunt marisori o s apape si la biberon stai linistita,  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16784 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Sept 02, 2010 9:18 am | |
| Laly, sa dea Dzeu sa ai laptic! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Dum Oct 03, 2010 9:27 pm | |
| La David nu avut cine sa ma invete ca aveam mameloanele foarte mari si tari si nu putea sa le apuce.Asa ca i-am dat doar vreo 3 luni cu pompa de muls si in biberon. La Rebecca insa nu mai am probleme ,am destul si o sa ii dau atat cat este.Normal a nu maimultde 2 ani |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Lun Oct 04, 2010 5:39 pm | |
| Eu la Beata nu am dat ca nu am avut lapte, la Eni am dat 1 an si 6 luni |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Sam Oct 23, 2010 10:01 am | |
| de 3 zile picii mei nu mai vor sa suga la san. nu mai vor ei asa ca .. gata cu tzitzi merg luni sa iau pastilute sa mi se opreasca laptele. |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18281 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Sam Oct 23, 2010 10:05 am | |
| lasa miky ca ai alaptat destul |
|
 | |
Claudiaa

Numarul mesajelor: 2 Varsta: 35 Localizare: cluj DESPRE NOI: Claudia o fetita Adina-1an Data de inscriere: 24/11/2010
 | Subiect: A fost o revelatie acest articol pentru mine Mier Noi 24, 2010 2:59 pm | |
| aici am gasit lucuri interesante despre alaptat nici nu am crezut ca este asa de important alaptatul, am ajuns chiar sa condam mamiciile care nu alapteaza , consider ca nu-si iubesc copiii www.loculnostru.wordpress.com/2010/11/10/secretele-laptelui-matern/ | Miky a scris: | Am deschis acest subiect deoarece eu ma confrunt cu o dilema.Marco are 1 an si 7 luni si eu tot il alaptez. Unii spun ca este bine altii ca nu. Voi ce parere aveti? Pana cand si de ce alaptati/ ati alaptat copilul?
Va astept si cu sfaturi pediatrice in legatura cu asta . |
|
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Mier Noi 24, 2010 9:25 pm | |
| nu este adevarat claudia,eu de exemplu la primul copil aveam lapte foarte mult dar nu era consistent cind am venit acasa cu baiatul in loc sa creasca el scadea,si plingea non stop,si eu ii dadeam non stop sa suga a venit doctorita in vizita acasa si cind a vazut ce era pe capul meu,acuma 16 ani a puso pe mama sa fiarba laptele de vaca de 3 ori,sa ii ia caimacul a pus trei parti ceai una de lapte,i-a dat ea personal la copil,si mi-a dormit baiatul de la 12 la ora 18 seara fara sa se trezeasca,de il prindeam de nas sa vad daca traieste la mario,am avut lapte gras si bun,cind l-am nascut avea 4,200kg,si cind am iesit din spital dupa 3 zile avea 4,220k,el nu a coborit ci a urcat in greutate cind l-am pus la sin prima data cin a prins sfircul am crezut ca imi trage laptele de prin cap,minca ca un purcel de ii curgea din gura i-am dat sin pina la 4 luni,cind am inceput sa muncesc cite 6 ore pe zi ,si avind si cezariana doctorul din spital mi-a spus ca as putea sa ramin fara lapte instantaneu,si ar fi bine sa ii mai dau ca suplimet si lapte praf ca sa se obisnuias altceva este cind mama nu are chef si altceva este cind nu poate sau are alte probleme |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Noi 25, 2010 7:40 am | |
| da miha dar sunt si mamici care nu vor sa alapteze ca-si strica sanii _________________   |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Noi 25, 2010 7:44 am | |
| tania alea s de condamant intradevar !dar de exemplu nici denis n a supt decat 2 luni si gata !am chemat dr si mi a spus ca nu am laptele satios si asa l am dat pe praf !oricum el de cand am iesit din maternitae sugea la san da trebuia si supliment ca nu se satura niciodata ptr ca nu am avut laptele gras si in final am ramas doar pe lapte praf ! care zic ca nu alapteaza ca si strica sanii nu stiu la ce au mai facut copii ! |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18281 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Noi 25, 2010 10:07 am | |
| am citit o stire care m-a lasat masca..o mamica inca isi mai alapteaza copilul de 4 ani..totusi, mi se pare exagerat
Convinsă că laptele matern e cel mai hrănitor aliment, o mamă își alăptează copilul de 4 ani! 25 Noiembrie 2010 | Articol semnat de Oana Timar
Roxana Duduș, mama lui Darie (4 ani), și-a inscripționat pe un tricou mesajul Ligii Laptelui: “Mami, alăptează-mă!”
Nici un aliment nu e mai sănătos pentru copil decât laptele matern. De acest lucru e convinsă bucureșteanca Roxana Duduș (34 de ani), care încă își alăptează fiul de 4 ani.
“Eu încă îl alăptez pe fiul meu, deoarece laptele matern e cel mai natural și mai benefic aliment pentru un copil. Alăptarea se poate face atât timp cât mama și micuțul ei simt această nevoie, este încurajarea organizațiilor mondiale de sănătate”, ne-a explicat Roxana Duduș.
În paralel cu alăptarea, restul alimentelor au fost introduse treptat în meniul lui Darie, ca la orice alt copil. “Băiețelul meu merge la grădiniță și se dezvoltă normal, fizic și psihic. Mai mult, este foarte sănătos. Voi alăpta până când copilul meu se va înțărca natural”, a spus mama.
Are singurul blog despre alăptare
Roxana Duduș e consultantă “La Leche League” (Liga Laptelui) pentru România, o organizație internațională non-profit ce oferă sprijin de la mamă la mamă în alăptare. Pe singurul blog pe această temă, www.atasatlasanulmamei.blogspot.com, Roxana oferă sfaturi și le informează pe femei cum pot face față problemelor ce apar în hrănirea sugarilor. Dacă o mamă vrea să reia alăptarea copilului ei, poate apela la o consultantă specializată, precum Roxana.
Opinia specialistului
“Fiecare mamă are dreptul de a decide când să înceteze alăptarea copilului ei. Totuși, dacă aceasta se prelungește peste vârsta de 2 ani, există riscul ca micuțului să-i fie afectate relațiile cu alți copii”, ne-a declarat psihologul Mirela Zivari.
|
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Noi 25, 2010 10:23 am | |
| eeee nici chiar asa si mie mi se pare exagerat! |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Noi 25, 2010 10:28 am | |
| |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Joi Dec 23, 2010 6:02 pm | |
| Mama, 4 ani!!! Eu pe fata am reusit doar 8 luni sa o alaptez, iar pe baiat la un an si 2 luni l-am intarcat ca a trebuit sa urmez un tratament. |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Mier Mai 11, 2011 3:11 pm | |
| eu la luca inca mai alaptez, desi l-am trecut pe completare de la 2 saptamani. nu luase decat 150 g in 2 saptamani, si apoi pana la o luna a luat 1 kg. imi pare rau ca laptele meu nu e satios, dar il alaptez si eu cat mai am... e ciudat ca suge de obicei 20-30 de minute si apoi ia 150 ml de lapte formula, mi se pare tare mult, dar daca nu-l alaptez, ia tot 150 ml lapte formula... acum, de ieri nu mai suge decat cateva minute si apoi plange tare... cred ca nu prea mai are ce sa pape... acum, asta e, la annya nu am avut lapte decat 3 saptamani si e sanatoasa, si la bb o sa fie bine  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: CAT E BINE SA ALAPTAM ??? Mier Mai 11, 2011 4:15 pm | |
| lumi un cont ca ai lapte.decat asa mai bine ii dai praf macar e satul copilul _________________   |
|
 | |
| | CAT E BINE SA ALAPTAM ??? | |
|