Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AutorMesaj
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Varsta: 34
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Aug 12, 2009 9:39 am

mmm tania tare bun

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Joi Aug 13, 2009 4:40 am

Nu,nu am incercat Tania si cu vin,dar voi incerca!! Sa spui cum il faci.
Sus In jos
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14087
Varsta: 27
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Joi Aug 13, 2009 8:02 am

e bun asa
deci prajesti 2 catei de usturori in ulei de masline.numai i rumenesti putin pana prinde uleul putin ust de usturoi,pui fileul de pangasius pana ti se albeste putin si pe o parte si pe alta,apoi o canita de cafea pe jumatate cu vine si le lasi la foc mare sa se evapore putin vinul apoi pui o canita de apa si le lasi la foc mic sub capac
la sfarsit dupa preferinte poti pune putin patrunjel taiat marunt

Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Lun Aug 17, 2009 6:51 am

Multumesc Tania.Poate incerc diseara.
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Lun Aug 17, 2009 8:47 pm

Mi-a mancat si bastonase de peste, i-au placut, le-am facut la microunde.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mar Aug 18, 2009 6:16 am

Ii dau si eu ocazional batonase Anca.
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mar Aug 18, 2009 1:53 pm

azi i-am facut peste cu orez
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Aug 19, 2009 4:17 am

Si eu i-am facut aseara cu piure pangasius.
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Aug 19, 2009 3:34 pm

Din conserva le dati?
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Aug 19, 2009 5:20 pm

ton
atata

Sus In jos
pufosul
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 18718
Varsta: 31
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: infinite....
Stare de spirit: de obicei...vesela
DESPRE NOI: irina&david
Data de inscriere: 22/07/2009

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Lun Aug 24, 2009 12:59 pm

singurul peste pe care il dadeam lui david era pangasius, dar, de cand am aflat ca este injectat cu urina de femeie gravida ca sa creasca fortat si ca nu stiu ce chimicale ii baga fortat ca sa creasca repede mi sa cam intors pe dos si nu mai iau pangasius
prefer sa cumpar crap mare si viu de la pescarie, am mai multa incredere ca e proaspat si nu contine toate prostiile
Sus In jos
pufosul
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Lun Aug 24, 2009 1:05 pm

Cheap cheap fish! Ieftin ieftin pește! The above is an ad (from one of the large supermarket chains in France) for the fish known as Pangas (also called, Pangasius, Vietnamese River Cobbler, Basa Fish and White Catfish, Tra, Gray Sole). Cele de mai sus este o reclama (de la unul din marile lanțuri de magazine din Franța) pentru pește cunoscut ca Pangas (numită de asemenea, Pangasius, Vietnameză River cizmar, Basa pește alb și somn, Tra, Gray unic). It was a reminder to tell you about the dangers of this strange but increasingly popular fish. A fost un memento să-ți spun despre pericolele de acest ciudat, dar din ce în ce mai popular pește. I learned about them and how they're raised a while ago on an informative documentary online here: Documentary about Pangas . (which is in French. If you don't speak French, read below.) Am aflat despre ele și modul în care acestea sunt ridicate un timp în urmă pe un documentar informativ online aici: Documentar despre Pangas. (Care este în limba franceză. Dacă nu vorbesc franceza, citiți mai jos.)

Would the French call it Poisson ou poison ? Ar putea franceză spune Poisson ou otravă?

Industrially farmed in Vietnam along the Mekong River, Pangas or whatever they're calling it, has only been recently introduced to the French market. Industrial cultivată în Vietnam-a lungul râului Mekong, Pangas sau ce sunt sunat-o, a fost introdus recent pe piața franceză. However, in a very short amount of time, it has grown in popularity in France. Cu toate acestea, într-o foarte scurtă perioadă de timp, aceasta a crescut în popularitate în Franța. The French are slurping up Pangas like it's their last meal of soup noodles. Francezii sunt slurping până Pangas ca e ultima lor masa de supa de taitei. They are very, very affordable (cheap), are sold in filets with no bones and they have a neutral (bland) flavor and texture; many would compare it to cod and sole, only much cheaper. Ele sunt foarte, foarte accesibile (ieftine), sunt vândute în filets cu oasele și nu au o neutru (blând) aroma și textura; mulți ar compara cu cod unic și, numai mult mai ieftin. But as tasty as some people may find it, there's, in fact, something hugely unsavory about it. Dar, așa cum gustoase ca unele persoane pot găsi-o, nu e, de fapt, ceva extrem de neplăcut despre asta. I hope the information provided here will serve as very important information for you and your future choices. Sper că informațiile furnizate aici vor servi ca foarte informații importante pentru dumneavoastră și viitoarele alegeri. Here's why I think it is better left in the shops (and not on your dinner plates): Iată de ce cred eu ca este mai bine stânga în magazine (și nu de pe platouri cina):

1. Pangas are teeming with high levels of poisons and bacteria. 1. Pangas sunt teeming cu un nivel ridicat de otrăvurile și bacterii. (industrial effluents, arsenic, and toxic and hazardous by-products of the growing industrial sector, polychlorinated biphenyls (PCBs), DDT and its metabolites (DDTs), metal contaminants, chlordane-related compounds (CHLs), hexachlorocyclohexane isomers (HCHs), and hexachlorobenzene (HCB)). (industriale efluenților, arsenic, și toxice și periculoase de produse din sectorul industrial în creștere, bifenilii policlorurați (PCB), DDT și metaboliții săi (DDTs), din metal contaminanți, chlordane legate de compuși (CHLs), hexaclorciclohexan izomeri (HCHs), și hexaclorbenzen (HCB)). The reasons are that the Mekong River is one of the most polluted rivers on the planet and this is where pangas are farmed and industries along the river dump chemicals and industrial waste directly into it. Motivele sunt ca Mekong River este unul dintre cele mai poluate râuri de pe planetă și în cazul în care acest lucru este pangas sunt de crescătorie și industriile de-a lungul râului dump substanțe chimice și deșeuri industriale direct în el. To Note: a friend lab tests these fish and tells us to avoid eating them due to high amounts of contamination . Pentru a Notă: un prieten de pește aceste teste de laborator și ne spune, pentru a evita mincindu-le din cauza sumelor mari de contaminare. Regardless of the reports and recommendations against selling them, the supermarkets still sell them to the general public knowing they are contaminated. Indiferent de rapoartele și recomandările împotriva lor de vânzare, încă de supermagazine le vândă către publicul larg, știind că sunt contaminate.

2. They freeze Pangas in contaminated river water . 2. Ele se congela Pangas în râu apei contaminate. Ew. Ew.

3. Pangas are not environmentally sustainable, a most unsustainable food you could possibly eat – “Buy local” means creating the least amount of environmental harm as possible. 3. Pangas nu sunt ecologice, o mai nedurabile alimente ce ar putea eventual să mănânce - "Cumpăr locală" înseamnă a crea cea mai mică sumă de mediu rău posibil. This is the very opposite end of the spectrum of sustainable consumerism. Acest lucru este foarte sfârșitul opus al spectrului de consumerism durabile. Pangas are raised in Vietnam. Pangas sunt ridicate în Vietnam. Pangas are fed food that comes from Peru (more on that below), their hormones (which are injected into the female Pangas) come from China. Pangas sunt hrănite cu produse alimentare care vine din Peru (mai mult pe faptul că de mai jos), hormonii lor (care sunt injectate în Pangas de sex feminin) provin din China. (More about that below) and finally, they are transported from Vietnam to France. (Mai multe despre faptul că de mai jos) și, în sfârșit, acestea sunt transportate din Vietnam în Franța. That's not just a giant carbon foot print, that's a carbon continent of a foot print. Asta nu e doar un gigant de carbon picior de imprimare, care este un continent de carbon dintr-un picior de imprimare.

4. There's nothing natural about Pangas – They're fed dead fish remnants and bones, dried and ground into a flour, from South America, manioc (cassava) and residue from soy and grains. 4. Nu-i nimic despre Pangas naturale - acestea sunt hrănite a resturilor de pește mort și oase, uscate și măcinate într-un făină, din America de Sud, de manioc (manioc), precum și reziduuri de la soia și cereale. This kind of nourishment doesn't even remotely resemble what they eat in nature. Acest tip de hrană chiar și la distanță, nu se aseamănă cu ceea ce mănâncă în natură. But what it does resemble is the method of feeding mad cows (cows were fed cows, remember?) What they feed pangas is completely unregulated so there are most likely other dangerous substances and hormones thrown into the mix. Dar ceea ce se aseamănă nu este metoda de hrănire supărat vaci (vaci au fost hrăniți cu vaci, vă amintiți?) Ce au pangas hrana pentru animale este complet nereglementat astfel încât există, cel mai probabil, a altor substanțe periculoase și hormoni aruncat în amestec. The pangas grow at a speed light (practically!): 4 times faster than in nature…so it makes you wonder what exactly is in their food? Pangas crește într-o lumină de viteză (practic!): 4 ori mai rapid decat in natura ... așa că vă face să vă întreb ce este exact în produsele alimentare lor? Your guess is as good as mine. Ghici dvs. este la fel de bun ca al meu.

5. Pangas are Injected with Hormones Derived from Urine – I don't know how someone came up with this one out but they've discovered that if they inject female Pangas with hormones made from the dehydrated urine of pregnant women, the female Pangas grow much quicker and produce eggs faster (one Panga can lay approximately 500,000 eggs at one time). 5. Pangas sunt injectată cu hormoni derivate din Urina - nu stiu cum cineva a venit cu asta, dar le-am descoperit că în cazul în care injecta feminin Pangas cu hormoni fac de la deshidratate urină de femei gravide, femei Pangas crească mult mai rapid și să producă mai repede ouă (o Panga poate pune aproximativ 500000 de ouă la un moment dat). Essentially, they're injecting fish with hormones (they come all of the way from a pharmaceutical company in China) to speed up the process of growth and reproduction. În esență, ei 'injectarea de pește cu hormoni (acestea provin tot de la drum de la o companie farmaceutică în China) pentru a accelera procesul de creștere și de reproducere. That isn't good. Asta nu e bine. Some of you might not mind eating fish injected with dehydrated pee so if you don't good for you, but just consider the rest of the reasons to NOT eat it. Unele s-ar putea să nu minte mănâncă pește injectat cu deshidratate pipi, deci, dacă nu este bun pentru tine, dar să ia în considerare restul de motive pentru a nu-l mănânci.

6. You get what you pay for – and then some. 6. Ai plătiți pentru ceea ce ai - și apoi unele. Don't be lured in by insanely cheap price of Pangas. Nu este atras de insanely ieftine în prețul de Pangas. Is it worth risking your health and the health of your family? Merită a risca sănătatea dumneavoastră și de starea de sănătate a familiei tale?

7. Buying Pangas supports unscrupulous, greedy evil corporations and food conglomerates that don't care about the health and well-being of human beings. 7. Cumpararea Pangas acceptă fără scrupule, lacomi rău corporații și alimente conglomeratele care nu le pasă de sănătatea și bunăstarea de ființe umane. They only are concerned about selling as many pangas as possible to unsuspecting consumers. Acestea sunt doar îngrijorat de vânzare cât mai multe pangas ce este posibil pentru a unsuspecting consumatorilor. These corporations only care about selling and making more money at whatever cost to the public.8. Pangas will make you sick – If (for reasons in #1 above) you don't get immediately ill with vomiting, diarrhea and effects from severe food poisoning, congratulations, you have an iron stomach! Aceste corporații pasă doar de vânzare și de a face mai mulți bani de la orice cost de public.8. Pangas va face rău - Dacă (pentru motive în # 1 de mai sus) pe care nu le lua imediat bolnav cu vărsături, diaree severă și efecte de la produse alimentare otrăvire, felicitari, ai un stomac de fier! But you're still ingesting POISON not poisson . Final important note : Because of the prodigious amount of availability of Pangas, be warned that they will certainly find their way into other foods: surimi (those pressed fish things, imitation crab sticks), fish sticks, fish terrines , and probably in some pet foods. Dar sunteți încă ingerarea toxicologie nu poisson. Notă finală de important: Pentru că din suma prodigioasă de disponibilitate de Pangas, să fie avertizați că vor găsi cu siguranță calea lor în alte produse alimentare: lucruri surimi (cele de pește presat, bete imitație de crab), pește bastoane, terrines de pește, și, probabil, în unele produse alimentare pentru animalele de companie. (Warn your dogs and cats and hamsters and gerbils and even your pet fish!) (Warn dvs. câini și pisici și hamsteri și gerbils chiar si animalele de companie pește!)
Sus In jos
pufosul
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Lun Aug 24, 2009 1:07 pm

sursa am citat-o din acest linkhttp://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/

scuze adminului dac sunt pe langa subiect dar am vrut sa va arat si voua acest articol
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Lun Aug 24, 2009 2:12 pm

foarte interesant
eu am facut de 2 ori cand eram in romania ca efectiv nu prea ai ce face...pestele de apa dulce nu-mi place

Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mar Aug 25, 2009 5:43 am

Eeeeeeee,eu mananc pangasius.Toate sunt injectate oricum fetelor!! Anca,nu ii dau deloc conserve fetei.
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mar Aug 25, 2009 12:57 pm

nici eu nu le dau din conserve
am papacit duminica peste facut pe disc cu mujdei mmm foarte mult le-a placut

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
rucsandra
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3051
Varsta: 29
Localizare: mioveni
Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu
Stare de spirit: vesela si increzatoare
DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor

Data de inscriere: 14/10/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mar Aug 25, 2009 12:58 pm

eu fac pestele cu ou ca pe snitel si lui andrei ii place mult
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mar Aug 25, 2009 1:54 pm

eu fac foarte des peste avand invedere ca simo mi-l aduce proaspat lucrand cu el

Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mar Aug 25, 2009 8:42 pm

Si in seara asta a papat pestic!! Asa fac si eu Rucsandra.
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Joi Sept 03, 2009 3:43 pm

nu stiu ce sa zic de pangasius..... nu prea pot sa cred asa ceva, irina.... cred ca se si exagereaza si ca o fi vreo campanie impotriva companiilor care exporta peste, eu stiu..... mi se pare cam exagerat... eu iau si mananc, si Sara mananca, nu am patit nimic pana acum, slava Domnului!!
Sus In jos
mirela1974
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 107
Varsta: 38
Localizare: timisoara
Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul
Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund!
DESPRE NOI: Mirela si David
Data de inscriere: 11/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Lun Sept 07, 2009 1:44 pm

deocamdata i-am dat doar file de merlucius sau somon. mai tarziu vom introduce si alte feluri. astea i le place tare si ma bucur.
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Lun Sept 28, 2009 7:29 am

lasa ca e bine,pestele e foarte sanatos
Sus In jos
DavidOctavian
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 507
Varsta: 38
Localizare: Giurgiu
Joburi/Distractii: casnica
Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa.
DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca
Data de inscriere: 08/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Joi Noi 05, 2009 8:27 am

si eu ii dau mult peste lui david.Niciodata conserva.Conserve,desi imi plac foarte mult,nu mai mananc nici eu de vreo 3 ani.Adica de cand am ramas gravida cu David.Sunt mult mai periculoase decat pestele proaspat sau congelat din supermarketuri.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Dum Noi 08, 2009 8:55 pm

Foarte bine faci Victoria!!
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Vin Ian 15, 2010 1:14 pm

fetelor care ati dat la copilasi file de rechin?,mi-a luat sotul si nu stiu daca sa-i dau sau nu.pangasius mi-a zis sa nu ii mai dau ca cica a auzit lucruri rele despre acest peste
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 15007
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei

Data de inscriere: 08/07/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Vin Ian 15, 2010 1:16 pm

eu nu iam dat Miha, dar cred ca poti sa ii dai
alex al meu nu papa decat file de pangasius

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Vin Ian 15, 2010 1:18 pm

da si eu tot din asta i-am dat dar nu ma mai lasa al meu barbat,acum sa vedem
Sus In jos
gagaritz
Sponsor

feminin
Numarul mesajelor: 262
Varsta: 28
Localizare: MORENI_DIMBOVITA
DESPRE NOI: sunt Mia ,mamica gagaritzei Andreea
Data de inscriere: 10/11/2009

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Vin Ian 15, 2010 1:36 pm

rechinul ,nu este indicat la copii mici,contine mercur carnea de rechinm,se poate da file de pangasius sau alt file !
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Vin Ian 15, 2010 1:39 pm

Miha pai dc nu te mai lasa sa ii dai pangasiuis?
este cel mai indicat pt copii

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Vin Ian 15, 2010 1:43 pm

asa stiam si eu dar cica a auzit el ca ar fi cancerigen,acum eu mai stiu daca stam sa ne luam dupa multe chestii nu le mai dam nimic sa manance
Multumesc Mia de raspuns,chiar nu stiam
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Vin Ian 15, 2010 1:47 pm

Miha ei situ ca am intrebat pe dc mea de fam ce peste pot sa ii dau lui Alex si mia zis ca pangasius este cel mai bun

feminin
Numarul mesajelor: 1391
Localizare: Bucuresti
Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin
Data de inscriere: 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Vin Ian 15, 2010 4:48 pm

Si eu tot pangasius le dau gemenutilor...si le place.
Daca manacam noi ,oamenii mari,macrou...le dau si lor un pic sa guste...le place si asta,numai ca nu stiu eu nimic despre el,daca e bun sau nu pentru ei...Daca stau totusi sa ma gandesc mai bine,ei sunt "familiarizati "ca gustul de macrou...papam in fiecare week-end,cand eram graviduta! jyvds
Sus In jos
m0nyk
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 68
Localizare: bucuresti
DESPRE NOI: monica si bianca florentina
Data de inscriere: 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Iun 08, 2011 10:47 am

noi sa mai asteptam o lunita pt a i da peste?
de care sa i dau pt inceput?fiert sau la cuptor dat cu putin ulei de masline?
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Iun 08, 2011 3:29 pm

eu i-am dat peste de la un an parca, la inceput fiert, dar repejor i-am dat si la cuptor sau la gratar
Sus In jos
Cecilia
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5646
Localizare: buc
DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana
Data de inscriere: 14/03/2011

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Iun 08, 2011 4:40 pm

eu tot dupa 1 an iam dat peste k se zice k daca ii dai mai devreme de un an o sa vorbeasca k pestele jyvds
eu Larisei ii fierbeam fileu-inafara de pangrasius,care nici acum nui dau-cu legume,morcov,cartof,ardei gras
Sus In jos
m0nyk
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 68
Localizare: bucuresti
DESPRE NOI: monica si bianca florentina
Data de inscriere: 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Iun 08, 2011 4:51 pm

atunci mai asteptam!ms
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Iun 08, 2011 10:16 pm

apoi nu stiu cat ii de bun pangasiusul.made in china
mancati-l voi ca mie nu-mi trebe jyvds
da-ti pe google sa vedeti pro si contra

Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8623
Localizare: aproape de voi
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Iun 08, 2011 10:52 pm

ce e asta pangasiusul
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Joi Iun 09, 2011 6:51 am

pangasius se cheama si aici miky.da mai bine-i dai o sogliola copilului.e si congelat.de alevamento,si vine de prin china

Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8623
Localizare: aproape de voi
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Joi Iun 09, 2011 7:37 am

pai eu le dau numai sogliola .

si mai fac biban prins de barbatamiu . e carne slaba si nu are oase deloc . jyvds
Sus In jos
gagaritz
Sponsor

feminin
Numarul mesajelor: 262
Varsta: 28
Localizare: MORENI_DIMBOVITA
DESPRE NOI: sunt Mia ,mamica gagaritzei Andreea
Data de inscriere: 10/11/2009

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Joi Iun 09, 2011 7:45 am

revin la acest topic ..chiar saptamina asta mi-a spus dr sa ii dau Andreei de 3 ori pe saptamina peste .....mi-a spus s afie peste oceanic ,merluciu ,cod ,macrou, somon,....si sa fie facut la tava ca in felul asta isi mentine grasimile care sunt foarte folositoare ptr copii...desi noi il preferam pe gratar .Referitor la faptul ca nu se da pina la un an ...eu i-am dat cam de la 8 luni si imi ziceau cu toti ca nu e bn ca nu mai vorbeste ,,,dar Andreea mea a vb ff bine si devreme ,tin minte ca avea 1 an jumate si stia deja poezia si toata lumea se mira ca vb asa repede si bine
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Joi Iun 09, 2011 7:53 am

bine faci miky!proaspat sa fie.somonul e bun ca are omega3

Sus In jos
Roxanna
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 136
Localizare: Pitesti
DESPRE NOI: Roxana Stanciulescu
Copii: Staciulescu Larisa
Data de inscriere: 12/06/2011

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Iun 15, 2011 10:05 am

cred ca os a incerc niste peste la gril. Si in special niste pastrav ca are carnea destul de usoar de digerat.
Sus In jos
riana
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 18350
Localizare: Sibiu City
Joburi/Distractii: plafar
Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine
DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra
Data de inscriere: 06/08/2008

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Mier Iun 15, 2011 2:02 pm

ale mananca cu placere cod, merluciu, dar si peste prins de tatal meu sau crochete de peste
Sus In jos
Roxanna
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 136
Localizare: Pitesti
DESPRE NOI: Roxana Stanciulescu
Copii: Staciulescu Larisa
Data de inscriere: 12/06/2011

MesajSubiect: Re: Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta   Vin Iun 17, 2011 9:35 am

oricum cred ca atunci cand vine vorba de carne cea de peste e cea mai usoar de digerat
Sus In jos

Ce peste are voie sa manance in funtie de varsta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 9Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: ALIMENTATIA COPILULUI-