|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Lun Ian 05, 2009 9:27 pm | |
| pai nici eu nu cred ca le face rau, ca nu are ce. Daria mananca prune uscate asa, bucatele si nu are nimic rau. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mar Ian 06, 2009 9:10 am | |
| Nu le face nici un rau,cumnata mea ii face baietelului ei de 3 ani asa,are probleme cu el,l-a si operat la mat,acum e din nou cu el la Cluj se pare ca a facut o complicatie dupa operatie. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mar Ian 06, 2009 10:38 am | |
| Cosminel,ma bucur ca ai rezolvat-o! Bravo! Noemi,multumim pentru sfaturi.Mihaela,nu are ce rau sa faca,ca sunt doar fructe . |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mar Ian 06, 2009 3:42 pm | |
| multumesc Stefy,dar se pare ca nici azi nu face,uffff ce o fi cu el nu stiu |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mier Ian 07, 2009 8:11 am | |
| Am zis noi ca nu avem probleme cu constipatia, dar uite ca de ieri face si Daria tare rau de tot si de fapt, abia face. Am incercat s ii dau eu zeama de prune, dar a luat o gura si nu i-a placut. Ieri i-am dat spanac si tot nimic. Sper sa se regleze azi. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mier Ian 07, 2009 8:29 am | |
| fetelor acum cateva zile si puiul meu cel mic ,antonio a fost constipat si ii dau doar san ::: i-am cumparat ceai special de la farmacie cu extract de pruna kiwisi inca u fruct si sa rezolvat,dupa a doua zi de ceai a facut caca normal m-am mirat si eu cum de este ceai ptr bb mic de cand se naste cu extract de prune si kiwi,da cine stie ,,,,e marca buna...io stiu....daca il recomanda pediata si pe cutie scrier ca il poti da de cand e micut ,,dar cu masura,,,inseamna ca e bun _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mier Ian 07, 2009 8:43 am | |
| noi nu am avut probleme cu constipatia decat foarte rar la selyn sa rezolvat cu ceai de musetel si la melis ea se constipa cand nu papa ciorbita si daca revine iar la mancarica gatita nu mai are probleme |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mier Ian 07, 2009 9:00 am | |
| multumim de sfaturi mihaela si eu am auzit ca sunt bune fructele usacate,si nu cred ca are ce rau s ale faca doar singura problema vedeti e,ca, poate nu le place la copii ce bine Iony ca ai gasit ceaiul; ideal pt el sanatate la copilasi |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mier Ian 07, 2009 7:31 pm | |
| azi a facut pe la 13 si nu a fost tare,se pare ca si-a revenit acum s avedem cat il tine |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mier Ian 07, 2009 10:06 pm | |
| off, daria nu a facut azi deloc kk. nu prea s-a intamplat decat o data sau de 2 ori sa treaca o zi fara sa faca kk. sper sa o rezolvam maine |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Joi Ian 08, 2009 1:02 pm | |
| cum mai e Miha?a facut Daria caca? |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Joi Ian 08, 2009 2:46 pm | |
| Fetelor,de ce nu folositi debridat? regleaza tranzitul intestinal.Ia sa incercati si sa vedeti! |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Joi Ian 08, 2009 6:58 pm | |
| Da Miha, azi a facut de doua ori, dar a mancat spanac si doua prune uscate. Am incercat sa ii pun prunele in apa si sa ii dau apa si nu a vrut si azi i le-am dat in mana si a papat doua.
Stefy, eu ii mai dadeam debridat uneori cand avea probleme la burtica, dar in ultimul timp nu a mai avut si nu i-am mai dat. Daca ar fi mai grav, sa nu iasa mai multe zile, i-as da si eu ca e bun. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Joi Ian 08, 2009 8:21 pm | |
| Ma bucur ca si-a revenit Daria! sa speram ca nu o sa fie nevoie ! |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Joi Ian 08, 2009 8:23 pm | |
| da debridatul e ft bun......si ca alimentetie pere, mere, citrice |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Joi Ian 08, 2009 8:42 pm | |
| noi am facut kaka normal.se vede ca a minkat aseara mamaliga cu iaurt |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Vin Ian 09, 2009 6:04 am | |
| Am zis eu ca e buna mamaliga! Ma bucur Mihaela! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Vin Ian 09, 2009 12:53 pm | |
| da e foarte buna mamaliga pentru asa ceva,am incercat si eu. Miha ma bucur ca si-a revenit Daria! |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Vin Ian 09, 2009 2:26 pm | |
| Merci Miha, si eu ma bucur. Nu stiam ca mamaliga este pt asa ceva. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Vin Ian 09, 2009 9:45 pm | |
| naaa ca am facut-o lata si azi,iar nu a facut caca si cred ca de la banana pe care a mancat-o de dimineata,ca altfel nu-mi explic de la ce |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Sam Ian 10, 2009 6:19 pm | |
| Mihaela, cum e cosmin, a facut kk azi?
Se pare ca Daria s-a destupat de la spanac si prune ca cum face biiiiiine. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Sam Ian 10, 2009 8:03 pm | |
| da Miha azi a facut si multtttttttttttttttt! |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Sam Ian 10, 2009 10:32 pm | |
| Bravo Cosmin!!!!!!!! Ma bucur ca azi ati bifat problema asta. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 11, 2009 6:22 am | |
| Pai nu ii mai da banana Miha. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 11, 2009 1:01 pm | |
| off Stefy e greu pentru ca le vede si vine cu ea la mine ca sa i-o desfac,ii plac mult de tot |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 11, 2009 1:03 pm | |
| miha, eu zic sa incerci sa ii dai mai multa supa sau ciorba si legume , pt ca acestea contin fibre si ajuta la digestie. iaurt papa? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 11, 2009 1:10 pm | |
| ciorbica papa si chiar foarte bine,la fel si iaurt |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 11, 2009 1:12 pm | |
| foarte bine atunci. ma gandeam ca poate astea il vor ajuta sa faca kk mai moale si mai regulat. Azi cum stati? ati facut? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 11, 2009 1:36 pm | |
| pana la ora asta nu a facut,sa vedem dupa ce se trezeste |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 11, 2009 2:13 pm | |
| Nu mai cumpara o perioada banane ca sa nu pofteasca Miha. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Lun Ian 12, 2009 1:22 pm | |
| nu i-am mai dat Stefty deloc,de abia azi dimineata a facut caca.i-am facut si ceai de musetel ca ajuta sa iasa mai repede |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mar Ian 13, 2009 5:36 am | |
| Asa,  Cosminel.Bine ca isi revine Mihaela. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mar Ian 13, 2009 12:49 pm | |
| da isi revine,vad ca si azi a facut,deci e bine! |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mar Ian 13, 2009 12:52 pm | |
| cosminel..........vad ca iti revii .  :)miha inceraca sa-i reduci bananutele si cat mai multe supici sau ciorbite si iaurturi.pupici |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mar Ian 13, 2009 1:11 pm | |
| nici azi nu i-am dat banana,i le-am ascuns ca sa nu le vada |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Sam Ian 17, 2009 2:20 pm | |
| Fetelor....ce sa fac cu Iulia sa faca caca mai moale....este zi cand face caca...este zi cand nu face si face doar abia a 2-a zi....dar atunci se chinuie..... Banane nu i-am dat de mult....supici ciorbite mananca cand vrea ea.....desi incerc zilnic.... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Sam Ian 17, 2009 2:35 pm | |
| poi supica ar trebui zi de zi si foarte multe lichide neaparat |
|
 | |
alex68

Numarul mesajelor: 140 Varsta: 44 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: Diana mama,claudiu baiatul Data de inscriere: 16/01/2009
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Sam Ian 17, 2009 5:10 pm | |
| | Andrea27 a scris: | Fetelor....ce sa fac cu Iulia sa faca caca mai moale....este zi cand face caca...este zi cand nu face si face doar abia a 2-a zi....dar atunci se chinuie..... Banane nu i-am dat de mult....supici ciorbite mananca cand vrea ea.....desi incerc zilnic.... |
Multi bebei intampina probleme de genul,claudiu nu a facut caca singurel pana la un an si doua luni(nu facea decat stimulat cu termometrul),insa cum i-am schimbat alimentatia nu am mai avut probleme:obligatoriu multe lichide:apa ,suc de portocale,suc de mere,ceai de musetel indulcit cu putina miere(atentie nu are voie miere daca nu a implinit un an),multe fructe si supite. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Sam Ian 17, 2009 6:32 pm | |
| vad ca al meu s-a reglat bine,i-am tot dat lichide multe si fara banane |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mar Ian 20, 2009 9:26 am | |
| Bravo Cosminel.Andrea,sunt cereale de la Nestle parcaBurrtica sanatoasa.Sunt foarte bune,regleaza scaunele. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Lun Ian 26, 2009 12:21 am | |
| asa e miha : nici eu nu am stiut ca multe banane nu sunt bune pentru constipatie; lichide multe si mai ales la piticoti - multe ceaiuri, ca sunt si sanatoase |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Lun Ian 26, 2009 1:45 pm | |
| si-a revenit fetelor cu k,acum face bine chair de 2 ori pe zi |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Lun Ian 26, 2009 1:55 pm | |
| ma bucur Miha ca si-a revenit cu kk. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Mar Ian 27, 2009 5:09 am | |
| Ma bucur Miha ca si-a revenit Cosminel! |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 16, 2011 5:40 pm | |
| nici eu nu stiu ce sa ma mai fac cu annya... de 6 zile e contipata, a facut doar cand i-am pus supozitor cu glicerina, aseara si azi mi-a facut 5 masclinute tari tari. ii dau fructe non-stop - mai ales struguri, ceai dulce, a incercat mama sa-i provoace cu termomerul, masaj la burtica, spanac, mazare, mamliguta... nici nu stiu ce nu am incercat... nu face kk si gata.... nu e apatica, nu o doare... dati-mi un sfat, va rog  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 16, 2011 6:38 pm | |
| Lumi ai incercat cu pere sau ceai de musetel?
|
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 16, 2011 6:53 pm | |
| offf, Lumi, nu stiu ce sa zic... mai incearca, trebuie sa faca cumva... sunt bune si perele, cum a zis Miha... si mult ceai... supa... nu stiu ce sa zic, sper sa fie bine! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 16, 2011 8:12 pm | |
| Deci, Lumi, eu zic sa incerci cum am zis, eu am avut probleme cu Alesia un an si aproape 3 luni, inainte de Craciun am chemat si Salvarea acasa si dr la Urgente nu s-a atins de ea, dupa m-am documentat eu si pe langa ca aveam grija ce ii dau sa pape, si ea papa si fructe o groaza ii dau si o lingurita de ulei de masline dimineata pe stomacul gol si ceai de musetel cu coada soricelului indulcit cu miere, la cateva zile isi face efectul, ai sa vezi  |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 16, 2011 8:45 pm | |
| Of Lumi stiu cum e ...am patit si eu cu Chira, dupa ce am renuntat la pampers, am incercat diverse, facea intr-un final, dar dupa aceea iar o luam de la capat cateva zile...
eu ii mai dadeam miere , dimineata pe stomacul gol, i-am mai dat si duphalac (nu stiu daca e corect scris), mi-a recomandat pediatrul, isi face efectul dupa cateva zile, si a mers, dar nu vroiam sa o obisnuiesc asa...
alimentatia si la noi era ok, ea bea lapte sau iaurt si dupa neaparat apa, si nu se strica la stomac
la noi nu mergea cu supozitorul, era deja mare si stia , il scotea
dar numai acum s-a constipat sau aveti probleme in general?
Ultima editare efectuata de catre chira in Dum Ian 16, 2011 9:11 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: ajutor!!constipatia... Dum Ian 16, 2011 9:05 pm | |
| Mariana, eu am incercat si cu Duphalac si cu niste culturi de bacterii, homeopate, debridat nu mai zic si din astea de hidratare, dar nu a functionat, eram atenta la ce mananca, dulciuri nema si tot o aveam constipata, i-am facut analize si e totul ok, pana de curand cum am scris mai sus tras mititica, acum e bine, face chiar si de doua ori pe zi, sper sa tina... |
|
 | |
|