| | Grisul cu lapte de la ce varsta??? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Ian 18, 2009 3:45 pm | |
| cat lapte si cat gris? eu vreau sa i-l dau in biberon,sa curga |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Ian 18, 2009 8:27 pm | |
| pai Cris in biberon e prea subtire eu zic ca la 250 de lapte sa-i pui o lingura de gris si lasi sa fiarba sa fie mai subtire,eu de obicei pun 2 linguri la 250 si iese mai gros |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Ian 19, 2009 9:23 am | |
| mie nu-mi papa cu lingurita asa ca nu are rost sa-l fac si sa-l arunc |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Ian 19, 2009 10:05 am | |
| asta asa e!nici Cosmin cerealele nu le papa cu lingurita dar in biberon da,grisul vad ca il vrea cu lingurita |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7309 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Ian 25, 2009 11:51 pm | |
| Gris cu lapte i-am dat ptr. prima data acum o saptamana...facut cu lapte de vaca...a mancat o jumatate de castron....Bia mananca mai bine fideaua cu lapte sau orezul cu lapte!... |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Ian 26, 2009 8:47 am | |
| uite ca nici eu nu i-am mai facut de ceva vreme, poate o sa-i fac azi la masa de la ora 5, sa vedem... ca la masa de seara vreau sa-i fac sote _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 635 Varsta: 29 Localizare: iasi DESPRE NOI: mami Anca si puiutul meu Alexandru Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Feb 05, 2009 6:53 pm | |
| si eu am inceput cam de o luna sa ii dau lui Alexandru gris cu lapte, pun lapticul la fiert in ibric si gris dupa ochi :face: zahar o jumatate de lingurita pt aproape 400 ml lapte..nu iese dulce, doar e putin mai gustos... |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Feb 10, 2009 10:00 am | |
| eu am facut zilele trecute gris cu lapte, dar dariei nu i-a placut niciodata, nici cand era mica nici acum. Ea cerealele le mananca seara inainte de culcare si numai la bibe ( e singura masa pt care mai folosim bibe). |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Feb 10, 2009 1:33 pm | |
| ce bine Miha,eu nu am sanse am incercat cu cana cu pai si nu a dat rezulate,dar mai avem timp |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Feb 10, 2009 1:36 pm | |
| da miha, mai e timp pe daria a invatat-o mama cand a fost la noi a fost atrasa sa bea din paharele mari, ca noi si dupa aceea i-am luat canuta cu mos craciun si i-a placut, iar acum bea din orice. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Feb 10, 2009 4:32 pm | |
| si Cosmin mai bea din canuta lui dar apa,lapte nu si daca ii las lui in mana o varsa pe toata pe el,ii face mare placere |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Feb 11, 2009 7:25 pm | |
| hehe Mihaela,la fel face si David.Se uita in ochii mei si intoarce cana invers. Gris cu lapte inca nu i-am dat,nu ca nu ar trebui ci pentru ca tot i-am facut altceva.Zilele astea cred ca ii fac. |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Feb 18, 2009 9:33 am | |
| eu ii dau gris cu lapte cu lingurita si mananca, nu am stiut ca este la farmacie cu calciu o sa ii cumpar si eu cum faceti laptele cu orez, macinati orezul sau asa bob cum este? si cit de des la dati lapte cu gris? |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Feb 18, 2009 5:46 pm | |
| in seara asta fac lapte cu gris,eu pina acuma i_am dat de 3 ori,dar nu in biberon,il fac asa ca pt noi |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Feb 18, 2009 6:10 pm | |
| eu nu i-am mai dat,poate maine,acum deja a mancat |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Feb 18, 2009 10:01 pm | |
| mai fetelor eu am incercat sai ascot laptele pra am incercat cu zuzu si iam facut si gris cu lapte si lapte cu orez si nu vrea de nici un fel iam pus si zahar voi ce lapte consumati pt bebei? |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Feb 18, 2009 10:08 pm | |
| eu ii dau mili de 1.5 % grasime dar din martie o sa ii dau de 3.5 si bea cite 300 de gr dimineata si seara |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Feb 19, 2009 1:08 pm | |
| Deliana,eu las bobul de orez intreg.Cand era mai mica,il mai pasam un pic cu furculita.Marinela,dar de care lapte ii dadeai? |
|
 | |
cathya27

Numarul mesajelor: 67 Varsta: 32 Localizare: tg frumos DESPRE NOI: mami:Catalina si fetita Daria Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mar 20, 2009 5:21 pm | |
| Eu nu i-am dat fetei niciodata lapte cu gris. A avut mama o tentativa ca ma tot batea la cap sa-i dau...esec, n-a mancat deri. Si te atunci nu i-am mai dat, a papat insa cereale. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mar 20, 2009 8:29 pm | |
| astazi iam facut gris in lapte nu le-am mai facut de 2 luni cred si au mancat asa de bine |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mar 20, 2009 8:34 pm | |
| sa va fie de bine baieti! si eu mai fac din cand in cand gris cu lapte mai moale si ii dau din biberon seara, ca asa mananca mai bine |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mar 20, 2009 8:36 pm | |
| foarte bine si asa noi mai rar mancam mie frica sa le dau mai des |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mar 20, 2009 8:39 pm | |
| da e mai bine mai rar ! eu mai des ii dau cereale de la nestle ! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mar 20, 2009 8:41 pm | |
| da alea se pot da mai des cica mama imi zicea sa nu le dau des ca nus bune |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mar 20, 2009 8:44 pm | |
| eu nici la primul nici la al doile nu le_am dat gris,doar asa cu lapte facut ca pt noi lui mihaita ii dadeam lapte cu faina de biscuiti si faina de orez,mario e cu lapte cu cereale din 4 cereale ,sau biscuiti speciali pt biberon, |
|
 | |
any81

Numarul mesajelor: 40 Varsta: 31 Localizare: hanuconachi DESPRE NOI: ani, geo si alice Data de inscriere: 03/02/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Mar 29, 2009 10:52 am | |
| nici eu nu i-am dat gris...atat ca-i fac galuste in supita....in rest laptic cu cereale,biscuiti sau orez..... |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Mai 06, 2009 8:56 pm | |
| maine fac si eu gris cu lapte sper sa ii placa! nu am mai facut de ceva vreme |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Mai 07, 2009 1:52 pm | |
| eu ii mai dau gris cu lapte si vad ca il papa bine |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Mai 07, 2009 4:39 pm | |
| Si grisul asta cu calciu cum se numeste......as incerca si eu.... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mai 08, 2009 1:54 pm | |
| |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mai 08, 2009 2:22 pm | |
| DianaJidavu a scris ca ea cumpara de la farmacie "gris cu calciu" la asta m-am referit....ma gandeam ca poate se numeste cumva... |
|
 | |
miclescumirela

Numarul mesajelor: 17 Varsta: 31 Localizare: urlati prahova DESPRE NOI: mami mirela si bb sabina andreea Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mai 08, 2009 2:24 pm | |
| Sabi nu pune gurita pe ceea ce insemna cereale cu lapte |(in castronel )gris sau fidea nu vrea nici sa le vada |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mai 08, 2009 2:33 pm | |
| chiar nu stiu de asta Adina,nu am auzit! Mirela pacat ca nu papa macar cereale,sunt foarte bune! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Mai 08, 2009 3:45 pm | |
| eu la ai mei copilasi nu le-am dat niciodata gris cu lapte, am preferat cerealele _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Mai 09, 2009 1:47 pm | |
| bine cereale ii dau si eu numai seara dar am zis sa-i mai schimb sa pape si gris |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Mai 09, 2009 2:44 pm | |
| Nici eu nu i-am dat gris cu lapte,orez am incercat si nu vrea..se oracaie..dar mananca cereale in lapte si in fructe. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Mai 09, 2009 3:50 pm | |
| |
|
 | |
adyna_bis

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Mai 10, 2009 9:08 am | |
| Eu una am sa incerc,ca nu vreau sa fie mofturoasa la mancare...sa pape de toate.....  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Mai 10, 2009 2:28 pm | |
| Bine faci Paula,eu nu am incercat din cauza ca aveau cerealele gris de aia. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Mai 10, 2009 3:03 pm | |
| i-am dat si eu lui fabio de cateva oric cand eram in ro si papa ca nu este mofturos dar tot la cereale am ramas _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
adyna_bis

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Mai 10, 2009 8:48 pm | |
| Cred ca trebue sa le dam de toate ca altfel se fac mofturosi,baietelul meu are 7 ani si nu mai stiu cum sa-l fac sa manance si el cate ceva. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mai 11, 2009 1:40 pm | |
| | adyna_bis a scris: | Eu una am sa incerc,ca nu vreau sa fie mofturoasa la mancare...sa pape de toate.....  |
poti incerca ca saa se invete sa pape de toate |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mai 11, 2009 3:07 pm | |
| | adyna_bis a scris: | | Cred ca trebue sa le dam de toate ca altfel se fac mofturosi,baietelul meu are 7 ani si nu mai stiu cum sa-l fac sa manance si el cate ceva. |
Nu cred ca neaparat ca nu i-ai dat de toate cand a fost mic. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Mai 13, 2009 12:31 pm | |
| Noi vrem sa pape cam multe. Mai fac si ei figur si nu neaparat din cauza noastra.Cum nici noua nu ne place ceva candva,asa presupun ca si lor,nu? Isa mea nu a mancat niciodata gris cu lapte.Nu vrea pur si simplu. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 03, 2009 9:43 am | |
| eu nu i-am mai dat de mult gris cu lapte,o sa mai incerc si eu |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 03, 2009 2:33 pm | |
| |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 03, 2009 2:34 pm | |
| 35 lei _________________  |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 03, 2009 2:36 pm | |
| |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 03, 2009 2:57 pm | |
| |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 03, 2009 4:54 pm | |
| nici eu nu i-am dat grisulet, bine ca mai avem destul timp. deocamdata cereale |
|
 | |
| | Grisul cu lapte de la ce varsta??? | |
|