| | Grisul cu lapte de la ce varsta??? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Apr 28, 2010 9:02 am | |
| pai miha, daca ii e foame, sta intr-un loc si papa, daca nu ii sta sa pape inseamna ca nu ii e foame - nu ai incercat strategia asta? |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Apr 28, 2010 4:10 pm | |
| Miha,cunoaaaastem faza!  Te inteleg perfect ,si ai mei fac la fel,ma tin cu lingura dupa ei chiar daca le e foame.Pur si simplu nu au stare sa stea intr-un loc.Iar eu ma conformez,numa' sa manance...  Daca nu le e foame...nu mananca si  ....pot sa fac si roata si spagatul...  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Apr 29, 2010 7:08 am | |
| Lumi asa a fost de mic,nu a avut stare deloc oriunde il puneam,dar acum,iti dai seama......chiar daca ii e foame la fel face,ba chiar daca il pun la calculator papa daca nu nu ,asta e...aaa numai la pranz vrea sa pape la calc in rest pe fuga si eu la fel numai sa stiu ca papa. Miha si la tine e aceeasi situatie ca la noi,ba mai rau tu trebuie s ate tii dupa amandoi,hii |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Apr 29, 2010 1:25 pm | |
| sper sa nu imi faca si mie annya la fel  ca la dat sfaturi sunt buuuna, dar sa ma vedeti in practica  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Mai 01, 2010 12:57 pm | |
| hiii hai lasa c apoate nu iti va face asa |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16785 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Sept 02, 2010 9:28 am | |
| ooo, nu i-am mai facut de cateva luni bune gris cu lapte... in seara asta le fac baietilor mei  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18281 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Sept 02, 2010 10:27 am | |
| ale nu mananca deloc gris cu lapte..de fapt, laptele il bea numai cu nesquick sau cu cereale, atat |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Sept 02, 2010 11:29 am | |
| nici ai mei nu mananca o singura data le-am facut _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Joi Sept 02, 2010 12:05 pm | |
| al meu mai mananca cand ii fac seara dar rar cam o data pe saptamana ca nu prea se omoara dupa el  |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 02, 2010 9:49 pm | |
| Alex este innebunit dupa grisul cu lapte, mai ales daca ii pun cacao pe el _________________  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8605 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Oct 04, 2010 6:11 pm | |
| eu de la 6 luni am inceput cu grisul. da nu cu lapte.le fac pape cu ulei, carne,cascaval su zeama de legume |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Oct 04, 2010 6:40 pm | |
| ce sunt alea pape Miky? _________________  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8605 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Oct 04, 2010 6:48 pm | |
| mancaruri pentru bebelusi . asa le cheama ,pape de la papica |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Oct 04, 2010 6:50 pm | |
| aaaa am inteles am crezut ca cine stie ce mancare dificila mai e si aia _________________  |
|
 | |
m0nyk

Numarul mesajelor: 68 Varsta: 25 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: monica si bianca florentina Data de inscriere: 26/05/2011
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Iun 06, 2011 4:11 pm | |
| eu de la 6,5 luni i am dat insa i l am facut cu lapte formula(nan 2).la 60 ml laptic i am pus o lingura rasa de gris si putin zahar(jumatate de lingurita) |
|
 | |
| | Grisul cu lapte de la ce varsta??? | |
|