| | Grisul cu lapte de la ce varsta??? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 03, 2009 4:58 pm | |
| aici e un fel de grisuc care se face in apa caldaare plate praf in el si e bun se gaseste si cu gust de fructe dar melissei nu-i place cand ii fac il pap eu  _________________   |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 03, 2009 9:48 pm | |
| gris nu i_am dat sa manince cu lapte,eu ii pun cereale sau biscuiti cind mai faceam pt noi gris cu lapte mai gusta si el fetelor din tara va compatimesc la cit costa cerealele am dat pe o cutie 20 lei si cind sa plecam mai vroiam sa citeva si cind mi_a spus cristi sa calculez in euro am ramas fara cv 5 euro o cutie,pai eu aici cea mai scumpa este pina in euro |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8120 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 03, 2009 10:09 pm | |
| eu iam dat la deniz cınd era mic griz ın lapte ın sticla ši acuma ai mai dau cınd fac pentru noi |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | |
 | |
ingerasulseby

Numarul mesajelor: 1892 Varsta: 33 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: sa-mi plimb ingerasul Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mami Violeta, tati Cosmin si bebe Seby Data de inscriere: 19/10/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Oct 06, 2009 5:28 am | |
| Da, la noi toate scumpe si salariile foarte mici. Nici eu nu i-am dat gris cu lapte. Am incercat odata si nu i-a plaut. Pana la un an i-am mai dat cereale praf. Acum ii dau lapte cu biscuiti. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Oct 06, 2009 8:06 am | |
| nici arianna nu mi-l papa si nici orezxul in lapte sau mamaliga. and ma gandesc ca eu am crescut cu de-astea... _________________   |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Oct 06, 2009 9:13 am | |
| eu i-am dat gris cu lapte si chiar i-l place |
|
 | |
tania

| |
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Oct 06, 2009 2:42 pm | |
| foarte bine Rares sa-l papi ca e bun |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Oct 06, 2009 3:44 pm | |
| si eu ii dau gris cu lapte si il fac si cu lapte de vaca nu de la alimentara si ii place f mult ii place si orez cu lapte si taitei cu lapte desi cind era mai mic nu manca |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 17, 2009 1:48 pm | |
| eu nu le-am dat niciodata gris cu lapte nu stiu daca le place sau nu grisul il folosesc doar la galuste si pe acelea le papa _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Oct 17, 2009 11:14 pm | |
| Alex avea momente cand maca foarte mult gris cu lapte... ii placea tare mult acum de la o vreme nu il mai trebe _________________  |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Oct 23, 2009 9:38 am | |
| azi i-am dat gris cu lapte si a papat nu foarte mult dar a papat |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Oct 23, 2009 2:50 pm | |
| si eu i-am facut aseara ca nu am mai stiut ce sa-i dau sa manance ca nu voia nimica si a papat gris |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Oct 23, 2009 9:29 pm | |
|  mario trebuie sa papi scumpule ca sa cresti mare |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Noi 03, 2009 8:09 pm | |
| a mea niciodata nu a vrut gris cu lapte sau cereale cu lapte, mai ales in biberon... nici macar nu am insistat, ca nici mie nu imi plac, are cu cine sa semene. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mar Noi 03, 2009 10:55 pm | |
| am sa-i fac ariannei zilele astea poate-i vine cheful de mancat _________________   |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Noi 08, 2009 8:58 pm | |
| |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Noi 16, 2009 5:48 pm | |
| cred ca azi o sa-i fac gris cu lapte, nu i-am mai facut demult,... si fac mai mult sa pape si tati, ca e mort dupa paste cu lapte  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Dec 02, 2009 8:32 pm | |
| al meu nu prea mai vrea din astea,mai fac eu cateodata melciosri cu lapte sau orez,nici nu gusta |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Dec 02, 2009 8:33 pm | |
| daaaa, al meu papa, dar ii fac rar... mai mult dupa poftele lui tac-su  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Dec 02, 2009 8:43 pm | |
| asa e,lasa ca mananca sotul si pentru Vladut |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Dec 02, 2009 11:17 pm | |
| eu aseara am facut gris cu lapte mi-a fost mie pofta si a papat si Rares dar foarte putin |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Dec 12, 2009 5:17 am | |
| Eu nici macar nu mai fac pentru ca sigur nu papa. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Mar 07, 2010 7:46 pm | |
| eu de cand i-am scos biberonul am inceput sa-i fac gris cu lapte,daca din cana nu bea barem sa il fac cu cerale sau gris,cu orez sa nu vada,nu ii place |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mar 08, 2010 7:36 am | |
| eu am inceput sa-i dau de la 8 luni gris cu lapte, i-l fac cu lapte formula, si ii place tare mult. sincer, ii fac gris cand nu am timp sa-i fac masa de seara cu mamaliguta sau cu orez cu lapte, dar ii pun si piure de fructe si ii place tare  eu i-l dau la lingurita, nu in bibe |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mar 08, 2010 7:44 am | |
| si eu fac gris cu lapte inca de la 9 luni si dau cu lingurita la Eni in biberon nu am dat niciodata |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mar 08, 2010 7:55 am | |
| a mele nu-l papa niciuna _________________   |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mar 08, 2010 6:52 pm | |
| le-as da si eu dar nu am gris,tot uit sa ma uit in magazinul romanesc sau in carrefour _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mar 08, 2010 7:01 pm | |
| cum nu e gris? aici semolino il cheama
la voi....sémola _________________  
Ultima editare efectuata de catre tania in Lun Mar 08, 2010 7:04 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mar 08, 2010 7:03 pm | |
| deci chiar nu am vazut am vazut doar faina de malai,am crezut ca-i gris am sa ma mai uit dar nu este sigur _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mar 08, 2010 7:04 pm | |
| acumam cautat cum se traduce poate e si nu sti tu  _________________   |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mar 08, 2010 7:21 pm | |
| mersi Tania,  am sa ma uit zilele urmatoare cand ies la cumparaturi _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Lun Mar 08, 2010 7:22 pm | |
| pt putin si eu eram convinsa ca nu este in schimb nu stiam eu ce sa caut ;)) _________________   |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Mar 13, 2010 5:40 pm | |
| Eu am incercat inca de cand erau micuti,cred ca pana intr-un an,sa le dau gris si lapte...dar nu prea serveau ei...foarte rar... |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Mar 13, 2010 6:55 pm | |
| duminica trecuta dupa 8 ore de munca am venit cu un mare chef de facut clatite,dar nu aveam forta necesara sa le fac asa ca,am facut repede gris cu lapte,l-am pus intr-un bol,l-amlasat un pik ls racit si am pus un pik de dulceata si gata tortul cinta mario de mama focului,,la multi ani,, si vroia sa ii pun si luminari |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Mar 13, 2010 10:38 pm | |
|  ce fain tot de la multi ani au papat cate 3 lingurite si fetele mele.restul l-am mancat eu  _________________   |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Apr 17, 2010 9:30 pm | |
| ieri seara a papat si al meu gris cu lapte,daca nu mai vrea sa bea asa simpul ii fac mai mereu cu gris,orez,cereale |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Apr 17, 2010 11:18 pm | |
| E chiar mai bine ca papa aca,cu gris...ca e mai consistent,parerea mea... Bravo,Mihaita,sa papi tot!  Ai mei au perioade cand papa tot si perioade cand papa jumate...dar mai completez cu altceva... |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Apr 17, 2010 11:29 pm | |
| Tania am gasit si eu gris aici,dar la un magazin de marocani.. am facut supa de galuste,au papat baietii mei de numa numa  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Apr 18, 2010 1:52 pm | |
| | mami_de_gemeni a scris: | E chiar mai bine ca papa aca,cu gris...ca e mai consistent,parerea mea... Bravo,Mihaita,sa papi tot!  Ai mei au perioade cand papa tot si perioade cand papa jumate...dar mai completez cu altceva... |
asa mi-a zis si pediatra ca e mai consistent si nu trebuie sa-l bea asa gol |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Vin Apr 23, 2010 9:19 pm | |
| alexia mamanca cam rar gris cu lapte...si o cam constipa sau cel putin asa am eu impresia...in schimb galustele de gris in supa de pui le mananca cu mare ddrag |
|
 | |
mami_de_gemeni

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Apr 24, 2010 4:50 pm | |
| Mmmm...delicioasa supa cu galuste si pentru puiutii mei...papa tot din farfurie.In schimb,grisul cu lapte,nici sa nu il vada... |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Sam Apr 24, 2010 5:59 pm | |
| emi papa gris cu lapte de la 7 luni si ii place mult |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | |
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Apr 25, 2010 9:04 am | |
| nici ale mele nu papa grisul cu lapte le-am facut si l-am aruncat, nici cu orez ca ele nu papa orez deloc.in schimb daca fac supita prefera galustele cu gris daca fac taietei de casa nu o papacesc asa de bine _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Apr 25, 2010 10:26 am | |
| lu emi nuii place oresu cu lapte |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Apr 25, 2010 1:01 pm | |
| al meu nu prea vrea cu orez dar cu gris da,il devoreaza imediat |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Dum Apr 25, 2010 5:09 pm | |
| ar fi bine daca annya mea ar ramane asa, papa tot  si grisulet, si orezut, cel mai mult ii place mamaliguta cu branza si smanatana  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Grisul cu lapte de la ce varsta??? Mier Apr 28, 2010 6:35 am | |
| asa papa si al meu cand era micut acum insa ma tin cu mancarea dupa el,nu are si el stare sa stea frumos la masa ca sa manance |
|
 | |
| | Grisul cu lapte de la ce varsta??? | |
|