| | sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Sam Dec 13, 2008 8:38 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Fetelor,gata cu apa plata.Cica contine multe minerale si nu e buna.I-a iesit si Isei la analize multe minerale in corp si doctora ne-a zis sa fierbem apa de la robinet 30 min si sa ii dam numai asa. |
deci asta chiar nu stiam :() |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Dum Dec 14, 2008 12:25 am | |
| Cum adica 30 de minute sa fierbem apa.... dar nu seaca? si daca fierbem apa plata? |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Dum Dec 14, 2008 9:42 am | |
| Nu seaca, Deliana, eu fierb cam 10-12 kg intr-o oala mare si o tin chiar mai mult de 30 de minute sa fiarba in clocot, doar asa sunt distruse posibilele chisturi de giardia si alti microbi din apa. |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Dum Dec 14, 2008 10:23 am | |
| Eu doar apa plata folosesc,o fiebeam pentru lapte si de baut cand era mai mic ...acum nu dar si mancarea i-o fac tot cu plata,cateodata cea de la robinet e colorata de nu-mi vine s-o folosesc. |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Dum Dec 14, 2008 10:37 am | |
| Noi pentru baut folosim apa plata , iar pentru mancare mereu pe cea de la chiuveta . |
|
 | |
elena

Numarul mesajelor: 2 Varsta: 28 Localizare: sibiu Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Dum Dec 14, 2008 1:18 pm | |
| eu ii dau sa bea apa plata borsec ..iar pentru mancare folosesc apa de izvor....avem aici un izvor care vine direct din paltinis..e o apa grozava ..curata ca lacrima si super buna |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Dum Dec 14, 2008 2:34 pm | |
| voi incerca si eu sa ii fierb atunci apa |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Lun Dec 15, 2008 5:46 am | |
| Aaaa,Elena,pai e buna apa de izvor! La mancare si eu folosesc de la robinet apa.Insa acum nu ii mai dau apa plata deoarece contine minerale cam multe si i-a iesit la sange.Asa ca o fierb 30 min si nu scade ,doar un pic de tot. |
|
 | |
ramonna

Numarul mesajelor: 344 Varsta: 33 Localizare: brasov Stare de spirit: intotdeauna energie la maxim DESPRE NOI: Mama - Ramona, TATA - Andrei, INGERASUL - Andreea Roxana Data de inscriere: 20/12/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 15, 2009 4:26 pm | |
| apa plata bem si noi(fiarta si racita) dar noi avem nevoie de ajutor in alta problema! bem foarte mult ceai granulat de la milupa. avem perioade cand bem cate 500-75- ml ceai(apa plata). care e parearea voastra, nu e cam mult pt un bebe de 10 luni? va rog dati-mi un raspuns ! va multumesc! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 15, 2009 5:18 pm | |
| Ramona eu zic ca nu e rau ca bea mult ceai,asa simte ea nevoia sa bea multe lichide,mai bine asa decat deloc |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 15, 2009 5:24 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Fetelor,gata cu apa plata.Cica contine multe minerale si nu e buna.I-a iesit si Isei la analize multe minerale in corp si doctora ne-a zis sa fierbem apa de la robinet 30 min si sa ii dam numai asa. |
Eu am vazut un documentar, nu mai stiu pe care, oricum unul de documentare, si a zis de apa plata ca nu e buna... dar se refera la APA PLATA DE MASA. Astia pe care scrie doar APA PLATA nu au nimica... la celelalte, de masa, ziceau ca sunt imbuteliate din surse din oras si nu din locuri anume, izvoare._________________  |
|
 | |
ela

Numarul mesajelor: 151 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca DESPRE NOI: Mihaela mamica de Robert Data de inscriere: 13/01/2009
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 15, 2009 6:44 pm | |
| de baut apa plata pentru gatit apa de la robinet cand era Roby mai mic i o fierbeam si cea plata . |
|
 | |
nickol

Numarul mesajelor: 23 Varsta: 31 Localizare: Giurgiu DESPRE NOI: Eu sunt Nicoleta pe fetita mea o cheama Andreea Beatrice, pe scurt Bea Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 15, 2009 7:22 pm | |
| Folosesc apa plata fara s-o fierb. Cand era mica nu bea deloc apa, cam de la un an a inceput sa bea. Iar pentru mancare folosesc apa de la ghiuveta pentru ca oricum se fierbe. Ceai tot cu apa plata si nu neaparat o marca anume. |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Vin Ian 16, 2009 1:13 pm | |
| noi nu bem apa de la robinet nici macar noi. pentru daria folosesc apa plata borsec, dorna sau bucovina pe care o fierb in fierbator. Apa plata fiarta si racita folosesc pt prepararea laptelui si pentru ai da sa bea, insa de gatit ii gatesc cu apa de la robinet pt ca oricum o fierb foarte mult. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 20, 2009 9:30 am | |
| Andreea,nu stiu ce sa spun.Insa eu nu ii mai dau deloc apa plata Isei.Am vazut la analize ca nu e buna.Acum fiecare face cum crede ca e mai bine. |
|
 | |
Mihaela

Numarul mesajelor: 818 Varsta: 38 Localizare: BUCURESTI DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 20, 2009 10:35 am | |
| | Stefytza a scris: | | Andreea,nu stiu ce sa spun.Insa eu nu ii mai dau deloc apa plata Isei.Am vazut la analize ca nu e buna.Acum fiecare face cum crede ca e mai bine. |
nici eu nu ii mai dau apa plata e mai buna asta de la ghiuveta dupa analiza lor fiarta este ok dupa spusele lor |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Ian 21, 2009 2:04 pm | |
| Da,fiarta Mihaela. de fapt bea putina apa,insa ii fac ceai. |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Ian 21, 2009 2:05 pm | |
| noi folosim doar apa plata iz minunilor!Nu pot sa beau de la ghiuveta! |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Ian 21, 2009 2:55 pm | |
| eu ii fac ceiucul cu aapa care zice ca este buna si ptr bebei 1,5 l costa 70 centi oricum ii pun ft putina cam vreo 20-30 ml la fiecare preparare de ceiuc _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Ian 21, 2009 5:27 pm | |
| Fetelor sa va zic o chestie cu apa plata O prietena care are o fetita mai mica ca si a mea cu 1 luna....ii dadea apa plata Dorna fiarta si racita la fetita....Nu stia de ce ramane alb vasul in care fierbea apa dupa fiecare fierbere....Cica ceva depunere de la apa.... Eu ii dadeam apa plata Iuliei cand ieseam in oras si se termina apa fiarta de acasa din sticluta....In rest nu....Apa este destula la robinet....gaz este....asa ca eu de cand e mica Iulia...de cand bea apa ii fierb apa o racesc si ii dau ei.... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Ian 21, 2009 9:38 pm | |
| da Andreea e depundere de calcar as apatesc eu de la apa de fantana cand fierb biberonele |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 22, 2009 5:56 am | |
| Pai asa pateam si eu cu apa plata,se depunea calcar.Si ma repet,contine prea multe minerale .Eu beau apa plata,ca asta de la robinet e nasoala. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 22, 2009 1:13 pm | |
| eu apa plata ii dau la Eliza,cu ea ii fac lapticul,hai mai fetelor,dak e sa stam sa auzim dupa tot felul de chestii nu le mai dam nimic copiilor |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 22, 2009 3:14 pm | |
| eu nu as putea sa ii dau apa de fantana,e foarte dura si nu e buna nici pentru noi dar pentru ei |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 22, 2009 3:21 pm | |
| aceeasi parere o am si eu exact cum spune si chry la cate se aud ar trebui sa nu le mai dam nimic copiilor nostrii eu ii fac lapte cu apa plata fara sa o mai fierb |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Ian 22, 2009 4:58 pm | |
| si noi folosim foarte rara apa de la robinet. robert bea ceai ICE PEACH minola mai bea si suc |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Vin Ian 23, 2009 1:12 pm | |
| Chry tu ai dreptate intr-un fel,insa Isei i-a iesit la analize un nr mare de minerale. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Vin Ian 23, 2009 1:30 pm | |
| Da stiu ca ai zis,dar crezi ca a fost excluziv de la apa plata? |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Vin Ian 23, 2009 1:35 pm | |
| eu sunt de parere ca mai bine apa plata cu calcar, minerale multe si ce o mai fi, decat apa de la robinet. Cand vom avea si noi statii de epurare cum trebuie , atunci beau si eu linistita de la robinet, dar pana atunci nu. si la mine ramane in fierbatorul de apa ceva alb si uneori tb sa curat spiralele de calcar, dar nu am ce face. Cred ca toata apa contine calcar. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Sam Ian 24, 2009 5:58 am | |
| Pai nu cred ca de la altceva Chry.Ca nici suc nu bea Isa. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Lun Ian 26, 2009 12:19 am | |
| | mihaela mihai a scris: | eu sunt de parere ca mai bine apa plata cu calcar, minerale multe si ce o mai fi, decat apa de la robinet. Cand vom avea si noi statii de epurare cum trebuie , atunci beau si eu linistita de la robinet, dar pana atunci nu. si la mine ramane in fierbatorul de apa ceva alb si uneori tb sa curat spiralele de calcar, dar nu am ce face. Cred ca toata apa contine calcar. |
eu nepoteilor mei le-am dat cat au stat aici doar apa plata;iar in anglia le-am dat numai apa plata si asa au baut mereu;cica la noie una pentru copii cea de la dorna; eu beau apa plata de la roua, sticla aia de 1.5 l ;si daca se intampla sa raman in casa fara am tot timul si o sticla cu apa fiarta si racita; nici eu nu sunt de acord cu apa de la robinet |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 27, 2009 5:11 am | |
| Apa de la Dorna,speciala pentru copii Adriana? |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 27, 2009 7:16 am | |
| Pai cica ei asa fac si reclama,vezi-ti de treaba |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 27, 2009 8:10 am | |
| Da, fetele, eu am gasit la supermarket apa plata pentru copii, una facuta de Dorna si un Voslauer se numeste... sunt in sticlute de 330 ml si au si dop din acela special sa bea copilasii sa nu se ude.... bine, ca pentru copii e mai mult ambalajul cu dopul, ca apa plata din ele cred ca e la fel ca apa plata pentru adulti.... Noi oricum bem apa fiarta si racita si mai iau si sticlute din acestea mici mai rar ca sa bea din ele. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 27, 2009 8:19 am | |
| Voslauer este facuta special pentru copii,am castigat in revista mamii 3 L de apa,si mi-a trimis acasa,si cu un saculet special pentru sticla de 0,5 l in forma de ursulet din plus |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 27, 2009 5:04 pm | |
| Si cum era Chry? Cred ca la fel ca toate,nu? intrebam doar de Dorna,ca oricum nu ii mai dau altfel decat fiarta 30 min si racita. |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 27, 2009 6:25 pm | |
| Super, Cris, deci nu sunt singura de stiu de apa asta Voslauer... oricum la gust e la fel ca si celelalte plate. Nu simt eu diferenta... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 27, 2009 6:55 pm | |
| eu cel putin nu beau apa plata nu stiu,eu beau doar minerala,dar la apa minerala,simt gustul imediat intre ele. |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mar Ian 27, 2009 11:13 pm | |
| si eu le dau la fete tot apa plata,dar sa va zic ceva fetelor.eu am sta in tulcea cand eram copil langa dunare si caram cu galeata si beam apa ca nu mai statea mama sa ne fiarba apa si am crescu mari si nu am avut niciodata probleme,si borba aceia in apa de dunare sunt cele mai multe reziduuri si mizerii |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Ian 28, 2009 6:11 am | |
| Apa minerala si eu beau Chry.Andra,tu ai dreptate,insa acum suntem speriate de orice. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Ian 28, 2009 10:37 am | |
| de care bei Stefy,eu Borsec |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Ian 28, 2009 5:53 pm | |
| Eu iau Lipova minerala,sotul plata. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Iun 24, 2009 3:03 pm | |
| EU nu-i mai fierb apa pt Iulia....pt ca asa fiarta nu prea vrea s-o bea....direct de la robinet....si Doamne-ti multam ca nu am avut probleme _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Iun 24, 2009 7:24 pm | |
| eu cumpar apa plata la fete eu beau de la rubinet _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Iun 25, 2009 6:28 am | |
| Andrea,bine ca s-a invatat cu apa de la robinet.Simo,si eu tot apa plata ii dau iar.Ca nu a vrut apa fiarta si racita. |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Iun 25, 2009 12:22 pm | |
| ale mele la fel stefy ieri le-am data apa minerala ca am citit ca bea isa am ras de ele la inceput insa dimi ziceau apa cu bule ai mami.nati a mai baut ceai dar ariana nu vrea deloc cred ca de aceea nu beau nici apa fiarta si racita _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Iul 22, 2009 10:26 am | |
| eu nu ii dau apa minerala ,ca si asa avem probleme cu stomacelul! doar apa plata,de la robinet nu am incercat niciodata ca nici eu nu pot s-o beau ! |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Joi Iul 23, 2009 1:41 pm | |
| si noi tto de la robinet bem lui antonio ii m cumpar speciala dar cand se termina si nu ajung la magazin ii dau si lui de la robinet _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Sept 09, 2009 12:22 pm | |
| |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18305 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? Mier Sept 09, 2009 12:54 pm | |
| sa-ti traiasca scumpul!  ale bea apa de la robinet sau ceai, sau ii mai fac suc din fructe |
|
 | |
| | sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta?? | |
|