Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Sam Dec 13, 2008 8:38 pm

Stefytza a scris:
Fetelor,gata cu apa plata.Cica contine multe minerale si nu e buna.I-a iesit si Isei la analize multe minerale in corp si doctora ne-a zis sa fierbem apa de la robinet 30 min si sa ii dam numai asa.

deci asta chiar nu stiam :()
Sus In jos
dodoandreea
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2922
Varsta: 34
Localizare: resita
Stare de spirit: vesela
DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA
Data de inscriere: 09/10/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Dum Dec 14, 2008 12:25 am

Cum adica 30 de minute sa fierbem apa.... dar nu seaca? si daca fierbem apa plata?
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 16843
Varsta: 30
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Dum Dec 14, 2008 9:42 am

Nu seaca, Deliana, eu fierb cam 10-12 kg intr-o oala mare si o tin chiar mai mult de 30 de minute sa fiarba in clocot, doar asa sunt distruse posibilele chisturi de giardia si alti microbi din apa.
Sus In jos
fluturas
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1486
Varsta: 44
Localizare: Rosiori de Vede
DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius
Data de inscriere: 05/07/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Dum Dec 14, 2008 10:23 am

Eu doar apa plata folosesc,o fiebeam pentru lapte si de baut cand era mai mic ...acum nu dar si mancarea i-o fac tot cu plata,cateodata cea de la robinet e colorata de nu-mi vine s-o folosesc.
Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8616
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Dum Dec 14, 2008 10:37 am

Noi pentru baut folosim apa plata , iar pentru mancare mereu pe cea de la chiuveta .
Sus In jos
elena
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 2
Varsta: 28
Localizare: sibiu
Data de inscriere: 10/12/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Dum Dec 14, 2008 1:18 pm

eu ii dau sa bea apa plata borsec ..iar pentru mancare folosesc apa de izvor....avem aici un izvor care vine direct din paltinis..e o apa grozava ..curata ca lacrima si super buna
Sus In jos
dodoandreea
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2922
Localizare: resita
Stare de spirit: vesela
DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA
Data de inscriere: 09/10/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Dum Dec 14, 2008 2:34 pm

voi incerca si eu sa ii fierb atunci apa
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Lun Dec 15, 2008 5:46 am

Aaaa,Elena,pai e buna apa de izvor! La mancare si eu folosesc de la robinet apa.Insa acum nu ii mai dau apa plata deoarece contine minerale cam multe si i-a iesit la sange.Asa ca o fierb 30 min si nu scade ,doar un pic de tot.
Sus In jos
ramonna
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 344
Localizare: brasov
Stare de spirit: intotdeauna energie la maxim
DESPRE NOI: Mama - Ramona, TATA - Andrei, INGERASUL - Andreea Roxana
Data de inscriere: 20/12/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 15, 2009 4:26 pm

apa plata bem si noi(fiarta si racita) dar noi avem nevoie de ajutor in alta problema! bem foarte mult ceai granulat de la milupa. avem perioade cand bem cate 500-75- ml ceai(apa plata). care e parearea voastra, nu e cam mult pt un bebe de 10 luni? va rog dati-mi un raspuns ! va multumesc!
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 15, 2009 5:18 pm

Ramona eu zic ca nu e rau ca bea mult ceai,asa simte ea nevoia sa bea multe lichide,mai bine asa decat deloc
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 15007
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei

Data de inscriere: 08/07/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 15, 2009 5:24 pm

Stefytza a scris:
Fetelor,gata cu apa plata.Cica contine multe minerale si nu e buna.I-a iesit si Isei la analize multe minerale in corp si doctora ne-a zis sa fierbem apa de la robinet 30 min si sa ii dam numai asa.

Eu am vazut un documentar, nu mai stiu pe care, oricum unul de documentare, si a zis de apa plata ca nu e buna... dar se refera la APA PLATA DE MASA. Astia pe care scrie doar APA PLATA nu au nimica... la celelalte, de masa, ziceau ca sunt imbuteliate din surse din oras si nu din locuri anume, izvoare.

Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 151
Varsta: 31
Localizare: Cluj-Napoca
DESPRE NOI: Mihaela mamica de Robert
Data de inscriere: 13/01/2009

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 15, 2009 6:44 pm

de baut apa plata pentru gatit apa de la robinet
cand era Roby mai mic i o fierbeam si cea plata .
Sus In jos
nickol
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 23
Localizare: Giurgiu
DESPRE NOI: Eu sunt Nicoleta pe fetita mea o cheama Andreea Beatrice, pe scurt Bea
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 15, 2009 7:22 pm

Folosesc apa plata fara s-o fierb. Cand era mica nu bea deloc apa, cam de la un an a inceput sa bea. Iar pentru mancare folosesc apa de la ghiuveta pentru ca oricum se fierbe. Ceai tot cu apa plata si nu neaparat o marca anume.
Sus In jos
mihaela mihai
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1439
Varsta: 29
Localizare: Craiova
DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria.
Data de inscriere: 19/06/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Vin Ian 16, 2009 1:13 pm

noi nu bem apa de la robinet nici macar noi.
pentru daria folosesc apa plata borsec, dorna sau bucovina pe care o fierb in fierbator. Apa plata fiarta si racita folosesc pt prepararea laptelui si pentru ai da sa bea, insa de gatit ii gatesc cu apa de la robinet pt ca oricum o fierb foarte mult.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 20, 2009 9:30 am

Andreea,nu stiu ce sa spun.Insa eu nu ii mai dau deloc apa plata Isei.Am vazut la analize ca nu e buna.Acum fiecare face cum crede ca e mai bine.
Sus In jos
Mihaela
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 818
Varsta: 38
Localizare: BUCURESTI
DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti
Data de inscriere: 31/03/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 20, 2009 10:35 am

Stefytza a scris:
Andreea,nu stiu ce sa spun.Insa eu nu ii mai dau deloc apa plata Isei.Am vazut la analize ca nu e buna.Acum fiecare face cum crede ca e mai bine.

nici eu nu ii mai dau apa plata e mai buna asta de la ghiuveta dupa analiza lor fiarta este ok dupa spusele lor
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Ian 21, 2009 2:04 pm

Da,fiarta Mihaela. de fapt bea putina apa,insa ii fac ceai.
Sus In jos
maria_isabela
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2575
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: mereu vesela
DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul)
Data de inscriere: 17/09/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Ian 21, 2009 2:05 pm

noi folosim doar apa plata iz minunilor!Nu pot sa beau de la ghiuveta!
Sus In jos
Iony
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9590
Varsta: 24
Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova
Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei
Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista
DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO

Data de inscriere: 07/06/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Ian 21, 2009 2:55 pm

eu ii fac ceiucul cu aapa care zice ca este buna si ptr bebei
1,5 l costa 70 centi
oricum ii pun ft putina cam vreo 20-30 ml la fiecare preparare de ceiuc

"Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Ian 21, 2009 5:27 pm

Fetelor sa va zic o chestie cu apa plata
O prietena care are o fetita mai mica ca si a mea cu 1 luna....ii dadea apa plata Dorna fiarta si racita la fetita....Nu stia de ce ramane alb vasul in care fierbea apa dupa fiecare fierbere....Cica ceva depunere de la apa....
Eu ii dadeam apa plata Iuliei cand ieseam in oras si se termina apa fiarta de acasa din sticluta....In rest nu....Apa este destula la robinet....gaz este....asa ca eu de cand e mica Iulia...de cand bea apa ii fierb apa o racesc si ii dau ei....

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Ian 21, 2009 9:38 pm

da Andreea e depundere de calcar as apatesc eu de la apa de fantana cand fierb biberonele
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 22, 2009 5:56 am

Pai asa pateam si eu cu apa plata,se depunea calcar.Si ma repet,contine prea multe minerale .Eu beau apa plata,ca asta de la robinet e nasoala.
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 14738
Localizare: SIBIU
Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista.
DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 22, 2009 1:13 pm

eu apa plata ii dau la Eliza,cu ea ii fac lapticul,hai mai fetelor,dak e sa stam sa auzim dupa tot felul de chestii nu le mai dam nimic copiilor
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 22, 2009 3:14 pm

eu nu as putea sa ii dau apa de fantana,e foarte dura si nu e buna nici pentru noi dar pentru ei
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9051
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 22, 2009 3:21 pm

aceeasi parere o am si eu exact cum spune si chry la cate se aud ar trebui sa nu le mai dam nimic copiilor nostrii eu ii fac lapte cu apa plata fara sa o mai fierb

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7757
Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare
Stare de spirit: mai mereu optimista......
DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Ian 22, 2009 4:58 pm

si noi folosim foarte rara apa de la robinet. robert bea ceai ICE PEACH minola mai bea si suc
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Vin Ian 23, 2009 1:12 pm

Chry tu ai dreptate intr-un fel,insa Isei i-a iesit la analize un nr mare de minerale.
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Vin Ian 23, 2009 1:30 pm

Da stiu ca ai zis,dar crezi ca a fost excluziv de la apa plata?
Sus In jos
mihaela mihai
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1439
Localizare: Craiova
DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria.
Data de inscriere: 19/06/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Vin Ian 23, 2009 1:35 pm

eu sunt de parere ca mai bine apa plata cu calcar, minerale multe si ce o mai fi, decat apa de la robinet. Cand vom avea si noi statii de epurare cum trebuie , atunci beau si eu linistita de la robinet, dar pana atunci nu.
si la mine ramane in fierbatorul de apa ceva alb si uneori tb sa curat spiralele de calcar, dar nu am ce face. Cred ca toata apa contine calcar.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Sam Ian 24, 2009 5:58 am

Pai nu cred ca de la altceva Chry.Ca nici suc nu bea Isa.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Lun Ian 26, 2009 12:19 am

mihaela mihai a scris:
eu sunt de parere ca mai bine apa plata cu calcar, minerale multe si ce o mai fi, decat apa de la robinet. Cand vom avea si noi statii de epurare cum trebuie , atunci beau si eu linistita de la robinet, dar pana atunci nu.
si la mine ramane in fierbatorul de apa ceva alb si uneori tb sa curat spiralele de calcar, dar nu am ce face. Cred ca toata apa contine calcar.

eu nepoteilor mei le-am dat cat au stat aici doar apa plata;iar in anglia le-am dat numai apa plata si asa au baut mereu;cica la noie una pentru copii cea de la dorna;
eu beau apa plata de la roua, sticla aia de 1.5 l ;si daca se intampla sa raman in casa fara am tot timul si o sticla cu apa fiarta si racita;
nici eu nu sunt de acord cu apa de la robinet
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 27, 2009 5:11 am

Apa de la Dorna,speciala pentru copii Adriana?
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 27, 2009 7:16 am

Pai cica ei asa fac si reclama,vezi-ti de treaba
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 27, 2009 8:10 am

Da, fetele, eu am gasit la supermarket apa plata pentru copii, una facuta de Dorna si un Voslauer se numeste... sunt in sticlute de 330 ml si au si dop din acela special sa bea copilasii sa nu se ude.... bine, ca pentru copii e mai mult ambalajul cu dopul, ca apa plata din ele cred ca e la fel ca apa plata pentru adulti....
Noi oricum bem apa fiarta si racita si mai iau si sticlute din acestea mici mai rar ca sa bea din ele.

Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 27, 2009 8:19 am

Voslauer este facuta special pentru copii,am castigat in revista mamii 3 L de apa,si mi-a trimis acasa,si cu un saculet special pentru sticla de 0,5 l in forma de ursulet din plus
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 27, 2009 5:04 pm

Si cum era Chry? Cred ca la fel ca toate,nu? intrebam doar de Dorna,ca oricum nu ii mai dau altfel decat fiarta 30 min si racita.
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 27, 2009 6:25 pm

Super, Cris, deci nu sunt singura de stiu de apa asta Voslauer... oricum la gust e la fel ca si celelalte plate. Nu simt eu diferenta...

Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 27, 2009 6:55 pm

eu cel putin nu beau apa plata nu stiu,eu beau doar minerala,dar la apa minerala,simt gustul imediat intre ele.
Sus In jos
andrra19
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1835
Localizare: tulcea si norvegia
Joburi/Distractii: distractia si copii
Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate
DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani)
Data de inscriere: 30/07/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mar Ian 27, 2009 11:13 pm

si eu le dau la fete tot apa plata,dar sa va zic ceva fetelor.eu am sta in tulcea cand eram copil langa dunare si caram cu galeata si beam apa ca nu mai statea mama sa ne fiarba apa si am crescu mari si nu am avut niciodata probleme,si borba aceia in apa de dunare sunt cele mai multe reziduuri si mizerii
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Ian 28, 2009 6:11 am

Apa minerala si eu beau Chry.Andra,tu ai dreptate,insa acum suntem speriate de orice.
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Ian 28, 2009 10:37 am

de care bei Stefy,eu Borsec
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Ian 28, 2009 5:53 pm

Eu iau Lipova minerala,sotul plata.
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Iun 24, 2009 3:03 pm

EU nu-i mai fierb apa pt Iulia....pt ca asa fiarta nu prea vrea s-o bea....direct de la robinet....si Doamne-ti multam ca nu am avut probleme

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Iun 24, 2009 7:24 pm

eu cumpar apa plata la fete eu beau de la rubinet

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Iun 25, 2009 6:28 am

Andrea,bine ca s-a invatat cu apa de la robinet.Simo,si eu tot apa plata ii dau iar.Ca nu a vrut apa fiarta si racita.
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Iun 25, 2009 12:22 pm

ale mele la fel stefy ieri le-am data apa minerala ca am citit ca bea isa am ras de ele la inceput insa dimi ziceau apa cu bule ai mami.nati a mai baut ceai dar ariana nu vrea deloc cred ca de aceea nu beau nici apa fiarta si racita

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
maria_isabela
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2575
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: mereu vesela
DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul)
Data de inscriere: 17/09/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Iul 22, 2009 10:26 am

eu nu ii dau apa minerala ,ca si asa avem probleme cu stomacelul! doar apa plata,de la robinet nu am incercat niciodata ca nici eu nu pot s-o beau !
Sus In jos
Iony
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9590
Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova
Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei
Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista
DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO

Data de inscriere: 07/06/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Joi Iul 23, 2009 1:41 pm

si noi tto de la robinet bem
lui antonio ii m cumpar speciala dar cand se termina si nu ajung la magazin ii dau si lui de la robinet

"Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Sus In jos
mirela1974
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 107
Varsta: 38
Localizare: timisoara
Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul
Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund!
DESPRE NOI: Mirela si David
Data de inscriere: 11/05/2009

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Sept 09, 2009 12:22 pm

apa plata.
Sus In jos
riana
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 18305
Localizare: Sibiu City
Joburi/Distractii: plafar
Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine
DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra
Data de inscriere: 06/08/2008

MesajSubiect: Re: sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??   Mier Sept 09, 2009 12:54 pm

sa-ti traiasca scumpul! pupic
ale bea apa de la robinet sau ceai, sau ii mai fac suc din fructe
Sus In jos

sa fierbem apa???si de care folositi,plata sau de la chiuveta??

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: ALIMENTATIA COPILULUI-