| | Teama de intuneric sau bau bau | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Joi Dec 18, 2008 1:01 am | |
| da stefy si eu m-am gandir dar recunoaste fata si nu mai e acelasi lucru..vom vedea |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Joi Dec 18, 2008 11:13 am | |
| Eu zic ca nu o sa-si aminteasca daca va recunoaste.La anul nu ii va mai fi frica si va uita de anul asta sigur Medy. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Dec 20, 2008 2:36 am | |
| se prea poate stefy...vom vedea |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Lun Dec 29, 2008 8:32 pm | |
| cred ca lui Cosmin ii e teama de soacramea,nu stiu de ce dar cand o vede vine la mine fugind si incepe putin sa lase buza si ii zice nuuu adica sa-l lase in  |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Lun Dec 29, 2008 11:30 pm | |
| da i-a facut ceva de la speriat mihaitza? |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Dec 30, 2008 6:49 am | |
| Probabil i s-a parut lui ceva in neregula la mamaia Mihaela.Isa s-a speriat de colindatorii care au venit la usa. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Dec 30, 2008 10:27 am | |
| nu stiu ce i-o fi facut in lipsa mea,dar de batut nuuu credddd,doar ca ea nu prea il lasa sa faca ce vrea,sa umble peste tot si asta nu-i convine.............aaaaaaa si poate ca sta si prea putin cu el pe zi si copilul simte |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Dec 30, 2008 11:08 am | |
| hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mihaitza cred ca e tare haios apoi la cat sunt de rele soacrele te miri :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Dec 30, 2008 11:33 am | |
| ce sa le faci,mama mea ar sta nono stop cu el ii e foarte drag in schimb soacra il vede 10,15 min pe zi si gata |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Dec 30, 2008 1:06 pm | |
| Anul asta nu s-a speriat de Mos Craciun foarte rau,doar un pic la inceput cand facea moshul(al meu sot)Ho-Ho-Ho,a facut cu vocea mai groasa si s-a speriat Rares ,si cand a vazut al meu asa,a lasat glasul mai domol,ca pana la urma l-a si pupat Rares pe mosh |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Dec 30, 2008 2:06 pm | |
| Nici Eliza nu s-a speriat de mosul,dar nu a vrut decat la tati in brate,cat a stat mosul la noi. |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Dec 30, 2008 9:39 pm | |
| eeeeeeeeee se vor obisnui ei asa usor crescand..apoi il vor tot astepta |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Ian 02, 2009 1:46 pm | |
| lui Alex i-a placut de Mosu, ca am fost intr-una din pietele din centrul Clujului, unde l-a intalnit pe o scena, dar nu a incercat sa il ia inbrate. De cate ori am trecut prin acea zona ne amintea de "ho-ho-ho" si ar fi vrut sa il vada din nou. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Ian 02, 2009 2:38 pm | |
| Ce bine de voi ca nu s-au speriat de moshul! isa spune moshul toata ziua cand il vede in brad sau pe geam.Insa nu vrea la el. |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Dum Ian 04, 2009 3:40 pm | |
| si la noi i-a fost frica de mosul dar poate la anul fiind mai mare....vom vedea |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Lun Ian 05, 2009 2:54 pm | |
| m-am bucurat ca nu s-a speriat, ca stiam ca multi copilasi se sperie, si nu s-a speriat nici de clovnul de la ziua verisoarei lui. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 06, 2009 11:07 am | |
| Bravo Alex,esti tare curajos! |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 06, 2009 1:33 pm | |
| eu sper nici sa nu fiesperios..si sa nu-l invatatam cu bau bau |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 06, 2009 1:44 pm | |
| asa este fetelor trebuie evitat cuvantul bau bau,eu am vazut la nepotul meu cand a venit la noi primul cuvant care la zis a fost,,nu e bau bau in casa,,asa a tinut-o mult timp |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mier Ian 07, 2009 2:39 pm | |
| nici noi nu il invatam cu bau-bau. Ieri s-a ascuns in baie unde era intuneric (ne jucam ascunsa) |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mier Ian 07, 2009 7:34 pm | |
| azi cand am fost pe la ai mei tot asa s-a ascuns in debara si ce i s-a parut lui ca a iesit cu o viteza si nici nu s-a mai dus deloc |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Ian 09, 2009 5:58 am | |
| Nici eu nu ii spun niciodata bau-bau. Cosminel,ce gasisei in debara? Alex,esti un curajos.Si Isa merge prin casa pe intuneric si nu se sperie. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Ian 09, 2009 1:09 pm | |
| chiar nu stiu ce i s-a parut ca m-am uitat si nu era nimic de care sa se sperie |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Ian 09, 2009 2:25 pm | |
| Probabil de intuneric s-a speriat. |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Ian 09, 2009 8:01 pm | |
| lui Alex ii e frica de pocniturile din noaptea de revelion si de artificiile de aproape ca sfaraie. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Ian 09, 2009 8:15 pm | |
| da si lui Cosmin i-a fost frica dar acum nu, chiar ii arat filmuletul de atunci si se amuza |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Ian 09, 2009 9:00 pm | |
| lui Mario ii e frica de goanga adica nici nu stim ce e dar seara ca sa se culce ii zic ca vine goanga si in 2 secunde doarme :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Ian 09, 2009 9:49 pm | |
| e bine ca adorme,cred ca de frica!si nu plange cand ii zici? |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Ian 10, 2009 2:43 pm | |
| | noemi80 a scris: | lui Mario ii e frica de goanga adica nici nu stim ce e dar seara ca sa se culce ii zic ca vine goanga si in 2 secunde doarme :() |
:suspect: :suspect: :suspect: Hai ca esti tare,saracul nu stie ce e,dar cand ii zici cuvatul goanga,se sperie de el :suspect: |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Ian 10, 2009 2:47 pm | |
| eu i-am aratat lui melis asta vara o masca urata era pusa in geamul unei masini si ea ma intreaba ce este ala si eu ii zic domnul vasile care papa copii rai,cand vreau sa doarma sau sa manance tot ii zic ca ii dau telefon lui domnu vasile si imediat adoarme |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Dum Ian 11, 2009 1:50 pm | |
| Vai saracul domn Vasile!!! :() |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Lun Ian 12, 2009 1:45 pm | |
| nu il speriu cu nimica, deoarece si asa poate gaseste cate ceva de care sa ii fie frica. Mai nou ii e frica de fantana arteziana. Nu stiu de ce ,ca pana acum ii placea.cred ca are tot felul de perioade. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Lun Ian 12, 2009 1:52 pm | |
| depinde Diana i se pare lui ceva in neregula |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Lun Ian 12, 2009 8:26 pm | |
| sunt momente cand nu il inteleg. Plange cand aude anumite melodii, in special melancolice. Si azi era o reclama cu pasari ce zburau lent, pe un fond sonor de meditatie si a zis ca vrea alta si si-a lasat gurita in jos, pregatindu-se sa planga. Alta data a plans la cantecul cu veverita, care alteori ii place. Ceva il sensibilizeaza si nu stiu ce. uneori imagini, alteori melodii... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 13, 2009 6:12 am | |
| Presupun ca cum sunt mai maricei si percep diferit anumite lucruri Diana. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 13, 2009 11:55 am | |
| Vad ca nu se mai sperie nici de zgomotul de avioane,vai ce mai fugea,nu stia unde sa se bage si unde sa se puna cand auzea ca se apropie :suspect: :suspect: :suspect: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 13, 2009 12:53 pm | |
| ce fain Cris sa auzi avioane,mie mi-ar place heee |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 13, 2009 12:55 pm | |
| crezi tu,sa le auzi in toata splendoarea,asa aproape de tine,nu cred :no: :no: :no: |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 13, 2009 12:56 pm | |
| Diana cresc copilasii nostri si cred ca li se dezvolta si imaginatia, personalitatea, inteligenta, etc.e normal sa reactioneze diferit la unele chestii...cel putin eu asa cred Elizuca  scumpa:)tine-o tot asa |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 13, 2009 12:56 pm | |
| Alex n-are nici o treaba cu intunericul,nu se sperie..nici cu aspirator sau alta chestie..in schimb sunt jucarii cu o melodie pe care nu o suporta si incepe sa tipe daca o aude... |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Ian 13, 2009 8:14 pm | |
| Lui david nu ii place intunericul.Nu plange daca sting lumina,dar striga la mine si imi arata intrerupatorul.Noaptea dormim cu veioza.E mai bine asa decat sa se trezeasca speriat.Cand s-a mai luat curentul,nu a avut nici o reactie de frica,a asteptat cumintel sa aprind lanterna.Mai ales ca ii place sa se joace cu lumina pe perete. De aspirator nu ii este frica deloc,chiar se supara daca nu il las si pe el sa dea cu aspiratorul in casa.L-am si filmat (avea 1 an si 2,5 luni). In rest nu il traumatizez nici cu bau-bau ,nici cu alte lucruri. Ii spun doar ca daca nu face un anumit lucru ma supar pe el,sau se supara tati.Si este de ajuns,deocamdata. Eu am crescut cu 2 frati mai mari care mereu ma speriau cu cate ceva.Am ramas cu multe fobii din copilarie.Si vreau ca baiatului meu sa nu ii fie frica de nimic.Sa semene cu tati. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mier Ian 14, 2009 11:13 am | |
| sa sti Victoria ca asa l-am obisnuit si eu de mic cu veioza aprinsa si acum nici eu nu pot dormi daca nu am lumina |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mier Ian 14, 2009 11:33 am | |
| pai si cine e de vina MIha? :face: :face: :face: :face: :face: :face: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mier Ian 14, 2009 12:55 pm | |
| eee acum mai conteaza cine e,ce sa mai ! |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mier Ian 14, 2009 3:03 pm | |
| Hihi, Miha, asta este, asa v-ati invatat, n-are nimic, plateste tati lumina :suspect: _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Joi Ian 15, 2009 1:11 pm | |
| da ce sa facem acum!lasa sanatos sa fie! |
|
 | |
Mosutza

Numarul mesajelor: 56 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: job:asistent medical:distractii:orice distractie in familie Stare de spirit: mereu vesela,energica,buna si glumeata. DESPRE NOI: mami Emilia,bebe MATEI si tati TITI. Data de inscriere: 16/01/2009
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Ian 17, 2009 5:52 pm | |
| ce bine ca ati deschis acest topic. si noi ne confruntam cu problema asta.desi nimini din casa nu i-a pomenit vreodata de bau-bau,lui matei ii e teama de el. am fost in vizita la niste vecini care au un copil mai mare si caruia ii place mult scooby doo si cred ca acolo s a speriat,cred ca acel copil i a pomenit. si de atunci ii este un pic teama,plange cand stingem lumina seara la culcare.dar acum i am prins chichita si ii pun un desen animat la calculator in timp ce isi bea bibele si se linisteste. asta e sperietura specifica varstei,cred. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Ian 17, 2009 6:43 pm | |
| se poate asa sint copiii intre ei |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Ian 17, 2009 6:48 pm | |
| daca va zic la Mario de ce ii e frica.de manusi adica de manusile mele de gospodarie cu care spal vana etc cand ma vede cu ele pe mana gata st intrun loc si nu se mai misca sotul rade d emine si imi zice ar trebui sa stai cu ele pe mana toata ziua ca si mama lui Dexter :suspect: |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Ian 17, 2009 6:55 pm | |
| eu in seara asta era in bucatarie si am lasat usa deschisa,domnul meu acuma ajunge la clante si deschide toate usile,si a intrat in camera la baiatul care sta cu noi si sejuca pe intuneric |
|
 | |
| | Teama de intuneric sau bau bau | |
|