| | Teama de intuneric sau bau bau | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mier Dec 29, 2010 8:26 pm | |
| Eu nu am amenintat-o pe fata cu din astea, o am si eu pe nepoata-mea care reactioneaza foarte urat cand aude de bau bau, asa ca eu ii explic ca nu exista bau bau, eu nu ii pot ameninta cu bau bau ca nu vreau sa ii sperii... Eu cand eram mica mi-era foarte teama de intuneric. La noi mai degraba ii dau cateva la fundulet si se linisteste instantaneu, mai trebuie si din astea. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Joi Dec 30, 2010 2:43 pm | |
| Cu bau bau nu am speriat nicodata ,a avut o perioada cand se temea de tiganii ca o duc la goapa de gunoi si cam atat .De batut nu il bat dar strig la el si numai un pic ridic vocea si e gata |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Joi Dec 30, 2010 6:09 pm | |
| | Noxa_Kitty a scris: | Eu nu am amenintat-o pe fata cu din astea, o am si eu pe nepoata-mea care reactioneaza foarte urat cand aude de bau bau, asa ca eu ii explic ca nu exista bau bau, eu nu ii pot ameninta cu bau bau ca nu vreau sa ii sperii... Eu cand eram mica mi-era foarte teama de intuneric. La noi mai degraba ii dau cateva la fundulet si se linisteste instantaneu, mai trebuie si din astea. |
daca ai avea un copil neastamparat iti spun eu ca i-ai zice,nici eu nu eram de acord cu as aceva dar nu am avut incotro,trebuia sa stie de frica la ceva,bine nu iti inchipui ca il terorizez dar ii zic cand si cand,cu bataia eu nu rezolv nimici mai ales la fund,e apa de ploaie,de perciuni ca sa simta ca il doare |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Dec 31, 2010 7:39 am | |
| Da, fiecare copil e diferit, Mihaela, chiar nu pot sa zic ca ii am neastamparati, mi-a fost si lucrul asta de ajutor sa nu incerc sa ii bag in sperieti de fiecare data cand fac vreo nazbatie... Il iei de perciuni?? Si asa se potoleste?? Acuma fac si eu ca Mihaela, la mine merge cu o palma doua, dar cu urlatul la ei n-am nici o sansa, mai ales cu baiatul care rade la mine si ma bufneste si pe mine rasul  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Dec 31, 2010 1:07 pm | |
| Da Elena de perciuni se potoleste cat de cat dar incearca sa dea si el in mine si daca nu poate vrea sa ma muste,e rau din cale afara |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Dec 31, 2010 1:21 pm | |
| Aoleu, Mihaela Alesia de 2 ori a dat in mine, mai in serios mai in joaca, si i-am inrosit mana, de atunci nu i-a mai trebuit!! E mai nazdravan el, o scoti tu la capt, numai ca imi imaginez ca iti face o mie de nervi!! Alesia sarmana a cam facut injectii in ultima perioada si se sperie de fata care venea sa ii faca injectiile lui Darius, se baga sub masa in bucatarie sarmana  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Dec 31, 2010 1:23 pm | |
| off scumpa de ea...a facut si al meu acum 1 an dar nici nu ia fost frica nu zicea nimic...... e nazdravan rau Elena,nu ne mai putem intelege cu el de aceea mai ne dam tare ca sa priceapa ceva dar slabe sanse,face doar ce il taie capul |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Dec 31, 2010 1:25 pm | |
| lasa, Mihaela, sa fie nazdravan acum si sa va asculte cand o creste mai mare un pic... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Vin Dec 31, 2010 1:26 pm | |
| asa zicem si noi,speram sa se schimbe o data si o data |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Noi 26, 2011 9:56 am | |
| Eliza mea nu are frica de intuneric,stinge luminile seara si vine singura pana la patut,si nu stie ce e aia bau-bau,nu am speriat-o niciodata cu bau-bau |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Noi 26, 2011 10:42 am | |
| eu nu am ajus inca...dar nu as vrea sa il sperii sa stie cand e de iubit ne iubim si cand il cert sa stie nu cu bataia... |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Sam Noi 26, 2011 1:10 pm | |
| Eu de speriat am speriat- cu tiganul  Andreea lasa ca ai timp cu speriatul  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Dum Noi 27, 2011 8:11 pm | |
| eu il mai sperii din cand in cand ce-i drept si sotul ma cearta,chiar ieri se uita pe youtube la cantecul cu bau bau |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Teama de intuneric sau bau bau Mar Noi 29, 2011 3:10 pm | |
| Si cu ce-l sperii cu bau-bau?si cine stie ca e bau-bau? |
|
 | |
| | Teama de intuneric sau bau bau | |
|