| | copii nostri stiu sa manance cu lingurita? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Dec 06, 2009 4:23 pm | |
|  copilaslor papaciosi am sa caut un videoclip cu david cand era micut si papa singur si asculta o melodie tampitica de pe youtube cu o vaca nebuna ,  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Dec 06, 2009 10:19 pm | |
| chiar, adriana, rares nu mai bea cu biberonul? eu i-l mai las pana la 3 ani, pt lapte, ca nu il bea cu altceva, nici nu canita, nici cu paiul. deniz, asa faci? iti pui castronul in cap?  sarei nu i-a trecut niciodata pana acum prin gand asta.... |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Dec 06, 2009 10:24 pm | |
| nu anca, rares numai bea deloc cu biberonu, bea lapticu din canita cand bea ca numai prea vrea sa bea lapte da demult deja s-a dezvatat de sticluta si sucul, apa sau ceaiul le bea tot din canita lui dar in schimb nu am scapat inca de suzeta, o are rupta pe jumatate dar nu vrea sa o lase, si am zis ca nu-i mai cumpar alta pana nu o rupe pe asta de tot ca vreau sa-l dezvatz |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5520 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Dec 06, 2009 10:56 pm | |
| si noi mai bem inca cu biberonul, dar cred ca mai mult din comoditate, ea bea lapte seara la culcare si dimineata cand se trezeste, si imi este mai usor in pat. Dar bea si din canita sau pahar, numai ca la lapte dureaza mult pana il bea, ca ia cate o gurita, mai sta putin...si tot asa. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Dec 06, 2009 10:59 pm | |
| sara face ca si chira, bea laptele dimineata si seara din bibe in pat, ca ii e comod si ei si imi e si mie. in rest, bea apa sau suc (mai rar) din canita, dar lapte nicicum nu vrea. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mar Dec 08, 2009 6:22 pm | |
| aoleuuu eu azi m-am chinuit sa-i dau lapte cu cana,nici o sansa,urla cand vede ce e in cana,la fel face si el cu biberonul de lapte sta in pat lungit la tv si torcane de zor din el,ba mai nou a inceput sa roada tetinele,de fapt sa le rupa de tot |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Sam Dec 12, 2009 5:41 am | |
| Si Isa papa singurica cu lingurita,dar mai rar,cand vrea ea,ii e lene de multe ori. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Ian 13, 2010 9:36 pm | |
| vad ca progreseaza si al meu dar cu stanga cu dreapta parca nu poate as avad eu dar e bine oricum,dimineata cand papa cereale cu lapte singur vrea cu toate ca se face ca un purcelus dar il las ca pana il voi da in primavara la gradintita trebuie sa manance singurel |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5520 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Ian 13, 2010 10:51 pm | |
| noi mancam si cu lingurita si cu furculita, nu prea ne descurcam cu cutitul. Tot nu vrea sa manance iaurtul singura, nu stiu de ce...e singurul lucru pe care trebuie sa il dea neaparat cineva...   |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Ian 13, 2010 11:07 pm | |
| ari de anu trecut din septembrie de cand merge la cresa numai singurica vrea sa pape ii mai dam si noi dar ea tot singura
ce dulce te strofoci chira sa papi poate de ce ea e asa finuta si nu vrea sa se murdareasca _________________   |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Ian 13, 2010 11:12 pm | |
| Tania si Chira de pe la un an si ceva a inceput sa vrea sa manance singura, pe la 1 an si jumatate a inceput sa se descurce singura, iar de murdarit, nu se murdareste deloc, nu mananca daca nu are bavetica, daca s-a murdarit putin, cere imediat servetel...nu am nicio haina patata de mancare... |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Ian 13, 2010 11:18 pm | |
| si alex papa singurel cu lingurita de vreau 3 luni... o face din ce in ce mai bine.. pt supioca am vrut sa ii iau un babetoi deala cu colector dar nu ii p[lace deloc de el _________________  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Ian 13, 2010 11:22 pm | |
| am avut si noi din ala Andreea, l-a folositdestul de mult, dar dupa aia nu a mai vrut, o deranja, dar ea sta aplecata deasupra farfuriei si nu se murdareste deloc, ma refer mai ales la ciorba... |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Ian 13, 2010 11:23 pm | |
| ei pai noi nu avem inca cici 2 ani... mai avem de invatat  _________________  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Ian 13, 2010 11:28 pm | |
| e lasa ca aveti timp...nu toti copii sunt la fel...fiecare are ritmul lui...important e ca are vointa |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 7:43 am | |
| Mihaela,si fina mea,la 4 ani aproape,inca manevreaza mai bine lingura cu stanga.Isa papa cu dreapta,dar e varza la gurita ei si pe haine daca papa ciorbica. Ce frumos papi Chira!! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 7:59 am | |
| si noi papam de mult timp singurele nati nu se mai murdareste a capatat dexteritate de cand e la gradi.ariana e mai piticuta ma scapa ciorbica pe ea. eu inca nu le-am dat cutit mie cam frica le tai eu inainte _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 9:50 am | |
| Simo, e set de tacamuri pentru copii, nu e ascutit, dar tai cu el, ma rog, ea mai mult rupe, nu stie exact ce si cum, dar il mai cere...ne vede pe noi...cu altul nu are voie, stie, nici macar mana nu pune pe alt cutit.... |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 9:53 am | |
| Bianca poate papa si singura,chiar daca ii mai scapa uneori din lingurita(pentru ca ia prea multa cantitate in lingurita).Bubu nu stie inca sa pape singura.Nu stiam ca exista tacamuri cu cutitas pentru copii,interesant! |
|
 | |
gagaritz

Numarul mesajelor: 262 Varsta: 28 Localizare: MORENI_DIMBOVITA DESPRE NOI: sunt Mia ,mamica gagaritzei Andreea Data de inscriere: 10/11/2009
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 11:47 am | |
| si andreea maninca singura ma facut si progrese acum nu se mai murdareste deloc ,are 2 ani si 2 luni ! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 11:54 am | |
| | chira a scris: | | Simo, e set de tacamuri pentru copii, nu e ascutit, dar tai cu el, ma rog, ea mai mult rupe, nu stie exact ce si cum, dar il mai cere...ne vede pe noi...cu altul nu are voie, stie, nici macar mana nu pune pe alt cutit.... |
aha am inteles mariana, sincer nu stiam ca sunt speciale pentru ei ce am gasit eu mai mereu au fost doar furculite si lingurite.am sa caut si eu caci e bine sa stie sa manuiasca si cutitul si ale mele ar fi incantate caci mereu se supara ca le tai eu |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 12:18 pm | |
| | gagaritz a scris: | | si andreea maninca singura ma facut si progrese acum nu se mai murdareste deloc ,are 2 ani si 2 luni ! |
Felicitari!  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 2:25 pm | |
| sunt si cu cutite si tot imi uitam furculita pe la fersaturante si aici se vinde doar in set cu cutitase.am colectionat vreo 5 ctite ari se mai murdareste.ca e cu capul in nori mai ales la cresa.isi scapa mancarea in brate  _________________   |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 4:02 pm | |
| sincer tania pe la noi eu nu a vazut, sigur mi-ar fi sarit in ochi. _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
gagaritz

Numarul mesajelor: 262 Varsta: 28 Localizare: MORENI_DIMBOVITA DESPRE NOI: sunt Mia ,mamica gagaritzei Andreea Data de inscriere: 10/11/2009
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 5:50 pm | |
| multumim ,hapymomm,a fost greu la inceput ca se murdarea tare rau ,dar acum sunt tare multumita si mindra ca maninca singurra,nu accepta nicicum sa o ajut ,cica stie sa pape ca mamii si ca tati ca e domnisoara!  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 11:09 pm | |
| Simo,noi le-am luat din Italia |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Ian 14, 2010 11:20 pm | |
| la noi stie sa manance singurel dar e asa scarandiz ca mai alergam dupa el cu mancarea...are cu cine semana offfffffffffff |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 6:54 am | |
| Bravo Andreiuta!! Medy,lasa baiatul in  ca arata foarte bine!! |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 8:19 am | |
| noua tare ne-ar placea, dar nu ne lasa mami- mereu vrea sa-mi smulga lingurita din mana, dar e prea mica, zic eu, sa o las sa incerce... |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 9:05 am | |
| sa o vezi pe meli.eu i dau cu o lingura a are alte 2 inmanute...alfel nu-mi sta lingrura in mana si cand prinde jucariile lu ari se face ca le da sa pape la papusi.mai zi zice hammm o vede pe ari si absolut tot imita.a dat o data de borcanelul cu fructe si se chinuia ea sa pape.nu stiam cu mami de ce e asa cuminte...varza era ea,covorul...direct in vana am bagat-o clar ca sunt inca mici ale noastre sa pape singurele _________________   |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 9:08 am | |
| melissa mananca destul de frumos cu lingurita numai ca foloseste stanga si o foloseste mai bine ca dreapta |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 9:10 am | |
| la fel si arianna mea in toate.in mancat,in scris....dar o las sa faca cum vrea o mai atentionam dar acum....decat sa se chinuie o las _________________   |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 9:13 am | |
| mi sa spus de la gradi sa nu o fortez ca se descurca mult mai bine cu stanga |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 10:30 am | |
| asa e si nepotul meu cel mare,papa cu dreapta dar scrie cu stanga,ce sa-i faca..l-a lasat asa..eu i-am zis educatoarei lui Anto sa ii puna mancarea si creionul in mana dreapta caci vad ca are tendinta sa foloseasca stanga fabio papa si scrie cu dreapta,la fel am patit si cu el,folosea m mult stanga dar l-am dezobisnuit la timp _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 10:39 am | |
| eu nu o fortez poate s-a suci ea mai tarziu ii atrag atentia dar degeaba.si supica toata-i cae din lingura daca manaca cu dreapta _________________   |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 10:49 am | |
| las-o in  Tania,deja este mare fata,eu am inceput dezvatarea de cand erau micuti asa ca Anto,nu conteaza ..important este sa o foloseasca bine cand papa ,scrie etc _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 11:44 am | |
| | chira a scris: | | Simo,noi le-am luat din Italia |
inteleg mariana cred ca asa se explica faptul ca pe aici nu am zarit |
|
 | |
flo09

Numarul mesajelor: 240 Varsta: 37 Localizare: zarnesti(brasov) DESPRE NOI: florina,
copiii-DANUT-16 ANI SI ADELINA 1,7 LUNI Data de inscriere: 26/12/2009
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 12:05 pm | |
| |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 1:21 pm | |
| | Ali a scris: | | mi sa spus de la gradi sa nu o fortez ca se descurca mult mai bine cu stanga |
exact asa e si al meu si am observat si eu,foloseste foarte bine mana stanga iar dreapta parca e pe dos  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 1:38 pm | |
| | inatas a scris: | | sincer tania pe la noi eu nu a vazut, sigur mi-ar fi sarit in ochi. |
simo ai incercat pe la farmacii? eu stiu ca am vazut doar ca nu mai stoi exact unde
| tania a scris: | sa o vezi pe meli.eu i dau cu o lingura a are alte 2 inmanute...alfel nu-mi sta lingrura in mana si cand prinde jucariile lu ari se face ca le da sa pape la papusi.mai zi zice hammm o vede pe ari si absolut tot imita.a dat o data de borcanelul cu fructe si se chinuia ea sa pape.nu stiam cu mami de ce e asa cuminte...varza era ea,covorul...direct in vana am bagat-o clar ca sunt inca mici ale noastre sa pape singurele |
asa face si alex... cand este vb de mancare isi strage tot motunachii ca doar trebe sa ape toate
| Ali a scris: | melissa mananca destul de frumos cu lingurita numai ca foloseste stanga si o foloseste mai bine ca dreapta |
mai asa face si alex... eu il mao corectezi dar nu se descurca mai deloc cu dreapta_________________  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Ian 15, 2010 3:36 pm | |
|  corect.ce ele sa amana flamande? o las ionji.faca ce-o vrea numa sa mance _________________   |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Sam Ian 16, 2010 12:24 am | |
| fetelor, am citit pe undeva, mai demult, si numai stiu unde exact, ca toti ne nastem stangaci, numai ca ne corectam...
si Chira mai are tendinta sa manance cu stanga, dar nu o voi forta, cu ce mana o sa vrea sa scrie sau manance cu aia o sa o las. Mama , in afara de scris si mancat, restul foloseste stanga, la bucatarie, cand numara banii etc...De scris au forta-o la scoala...Si eu de ex, numar banii cu stanga...am invata de la mama
Simo, dar cred ca sunt si pe la noi, sincer nu m-am uitat,dar daca vad pe undeva te anunt |
|
 | |
| | copii nostri stiu sa manance cu lingurita? | |
|