| | copii nostri stiu sa manance cu lingurita? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Noi 16, 2008 12:52 pm | |
| Intre 1 si 3 ani copiii nostri invata sa foloseasca olita(subiect mult discutat),dar trebuie sa invete sa foloseasca si lingurita(furculita).
La ce varsta a reusit puiul dumneavoastra sa foloseasca corect lingurita? Eu de cateva ori l-am lasat sa pape singur,inca nu stie dar se chinuie mai rau si se murdareste |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Noi 16, 2008 1:10 pm | |
| si alexandra a inceput de mult sa aibe accese de independenta in sensul ca tipa daca ii dau eu sa pape si vrea sa se chunuie singura.de multe ori se duce isi ia farfuriia si lingurita si se face ca papa.dar la masa e dezastru.face o mizerie pt ca nu nimereste de fiecare data |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Noi 16, 2008 2:39 pm | |
| Cam de la 1 an si 10-11 luni mananca singur,acum am avansat destul de bine,mananca numai singur bine stau langa el ,cu sevetele si babetica in fata .Mai scapa pe el cateodata supa dar nu foarte des . Am invata sa tinem corect lingurita si mancam deja si cu furculita! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Noi 16, 2008 3:21 pm | |
| Oo,bravo Tony.Noi ne chinuim sa papam singurele,chiar vrea,insa lingurita goala o duce mai bine la gurita decat cu papa in ea.Dar progresam si noi. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Noi 16, 2008 4:53 pm | |
| sa,asa si Cosmin ii place sa pape tot cu lingurita goala dar sa fie si castronul gol si imita ca mananca |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Lun Noi 17, 2008 3:23 pm | |
| Alex are 9 luni acusi inca nu stie sa pape de lingurita dar cateodata mai apuca de ea chiar daca mai da papa jos din ea il las si il ajut sa bage lingurita in gurita _________________  |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7309 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mar Noi 18, 2008 9:37 am | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | sa,asa si Cosmin ii place sa pape tot cu lingurita goala dar sa fie si castronul gol si imita ca mananca |
fetelor si noi ne chinuim de zor...La fel ca si Cosminel face si Bianca....lingurita goala o duce la gurita...dar cu mancarica mai greu...o ajut eu...tinem amandoua lingurita si o ducem la gurita!....Rade de se prapadeste...Ce i s-o fi parut amuzant nu stiu! :() :() |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mar Noi 18, 2008 11:08 am | |
| Asa mai face si alex de foarte multe ori se uita la castronelul cu mancarica si rade de sa prapadeste apai atunci la cine sai mai dau papa? :() _________________  |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mar Noi 18, 2008 7:43 pm | |
| Mai aveti rabdare sa mai creasca un pic ,se vor obisnui ei |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Noi 19, 2008 6:42 am | |
| O,Rozy,pe mine nu ma lasa sa pun si eu mana pe lingurita.De multe ori i-o iau si nu o mai las sa pape ea.Ca pana papa se face ora de nani. |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7309 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Noi 19, 2008 10:09 am | |
| Asa e Stefy!...dar lor li se pare o joaka...si mai ales ca unele feluri de mancare chiar nu mai sunt gustoase daca se racesc...asa ca prefer sa-i dau eu sa pape momentan....eventual ii dau o lingurita si un castron gol si ei ca sa-si faca de lucru.... |
|
 | |
madamio

Numarul mesajelor: 104 Varsta: 30 Localizare: braila Joburi/Distractii: deocamdata,cea mai mare preocupare a mea este baietelul meu scump Stare de spirit: sunt o mamica fericita DESPRE NOI: Mioara,Marius si bb Madalin Victor Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Noi 19, 2008 10:29 am | |
| Lui Mada ii place tare mult sa pape cu lingurita,daca ma vede cucastronelul cu mancare,trebuie sa i dau lui lingurita.Il ajut sa ia mancare cu ea,si o duce la gurita.Jumate in gurita si jumate pe el,dar avem noi timp sa invatam |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Noi 19, 2008 11:33 am | |
| Asa e ,avem timp.La Isa nu merge cu castronul gol,tipa ca vrea ea din ala plin!~ |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Mier Noi 19, 2008 12:14 pm | |
| eheee mami nu o poti pacali cu castron gol! |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Noi 20, 2008 1:12 pm | |
| Mda, si al meu incearca, dar nu reuseste, mancarea aterizeaza mai mult pe el, pe jos si pe mine :() Ii place sa aba si el o lingura, furculita, lingurita, nu are preferinte si sa mestece in mancarea din castron... acum zici ca refuza de tot sa-i dau eu cu lingurita, dar nici el singurel nu papa... offf _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Noi 21, 2008 5:41 am | |
| E micut inca Claudia,are timp sa invete. |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Noi 21, 2008 8:33 am | |
| Ei lasati ca vor creste ei si atunci vor sti acum lor li se pare totul o joaca _________________  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Noi 21, 2008 11:04 am | |
| Da, asa este, multumesc, Stefy si Andreea! Se fac ei mari! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Noi 21, 2008 6:44 pm | |
| Si Rares mananca deja singurel,cam la aproape 1 an si 10-11 luni a inceput,dar ca sa mearga treaba bine o lingurita ii dadeam lui si una o tineam eu si asa lua si el doin castronel si il ajutam si eu.Mai are momente si acum cand ii dau eu ,dar de cele mai multe ori mananca singurel |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Noi 21, 2008 7:00 pm | |
| a mea mananca singura cu lingurita de asta vara si acum o foloseste f bine,nu se mai murdareste,iar pe mine nu ma mai lasa deloc s-o ajut! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Sam Noi 22, 2008 5:29 am | |
| Isa 2 ,bravo tie! Chiar,in cat timp papa singurei? |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Sam Noi 22, 2008 9:38 am | |
| Bravo, Isa!
Si al meu de dimineata a papat cat de cat singurel omleta... cu manuta si cu furculita chiar.... lapticul cu canuta inca nu, ca ar varsa-o toata, de abia ne invatam sa bea cu canuta, sa-i dau eu... e timp... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Sam Noi 22, 2008 2:08 pm | |
| eu nu l-am mai lasat sa incerce sa pape singur,cred ca ar face dezastru,dar am sa il las mai tarziu dupa ce se scoala,sa vad ce face |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Noi 23, 2008 7:12 am | |
| Ar trebui sa-l lasi Miha,chiar daca se mudareste ii pui bavetica.Noi mai avem probleme cu zeama la ciorbica,sau laptele la cereale,inclina lingurita prea mult si i cade,chiar ieri il certam sa duca lingurita dreapta la gurita ca sa nu mai dea pe jos |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Dum Noi 23, 2008 12:38 pm | |
| l-am pus ieri pe la 18 de a mancat piure de legume dar cred ca nu ii era nici foame ca se juca cu lingurita ba chiar a luat mancare cu ea si apoi a arunct-o pe covor |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5520 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Dec 04, 2008 11:34 pm | |
| Chira de pe la 1 an tot vrea lingurita si intotdeauna avea si ea una in mana, ca altfel o vroia pe a mea...si va da-ti seama cum se facea...Acum mananca singurica, nu pot spune ca o las numai pe ea, ca o parte ar fi pe jos, si ar dura cam mult, dar o lingurita ii duc eu la gurita, una ea...I-am luat tacamuri pentru copii ca le vroia pe ale noastre, cutit, furculita si lingurita, dar tot pe cele mari le prefera...Anumite feluri de mancare le mananca singure, mai pe ea, mai in gurita...la ciorbita nu o prea las...dar in rest da...Nu stie sa tina corect lingurita, dar invatam incet incet... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 8:20 am | |
| Lasa Mihaela,chiar daca face mizerie,macar cateva lingurite la o masa.Isa papa ea cu o lingurita si eu ii dau cu alta.La mine nu deschide gura mare,insa cand papa ea face o gura de broscoi! |
|
 | |
manolecarmen

Numarul mesajelor: 1558 Varsta: 34 Localizare: constanta DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu Data de inscriere: 22/10/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 8:21 am | |
| :) ce scumpa trebuie sa fie Isa, si Andra maninca singura dar la ciorbita mai dam si pe langa! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 10:24 am | |
| Lasa Andra ca face mami curat pe urma.este haioasa,rad de ea,ca de la mine nu apap cu gurita asa mare. |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 10:38 am | |
| a vrut si Alex sa tina lingurita,i-o dau spre sfarsitul mesei,mananca si singurel dar o umplu eu ca nu prea nimereste...daca as sta dupa el ar dura o gramada... |
|
 | |
manolecarmen

Numarul mesajelor: 1558 Varsta: 34 Localizare: constanta DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu Data de inscriere: 22/10/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 11:16 am | |
| pai si Andra pana maninca si eu rad de ea cand o vad ca se chinuie atat si de multe ori nu umple lingurita si o baga goala in gura. Toti sunt haiosi dar trebuie sa-i lasam ca asa invata! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 11:58 am | |
| Eliza mea se joaca cu linguritele si lingurile dar nu vrea sa manance din lingurita si cu lingurita,ma omoara copila asta. |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 1:56 pm | |
| Mda, al meu are tentative, duce si la gurita, imi da si mie sa pap, dar mai are de invatat. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 2:07 pm | |
| eu cred ca sunt inca prea mici sa pape singuri...eu ii dau lui Alex cand nu mai vrea ultimele lingurite..dar singur le vrea si pe alea... |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 4:35 pm | |
| pai da fetele dar Eliza mea nu papa cu lingurita nici dak ii dau eu,voi ma credeti? |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 4:37 pm | |
| gabita al meu papa singur cu lingurita de mult timp...mai ales ca la cresa nu ii da nimeni sa pape trebuie sa pape singurel si acasa acum tot singurel vrea sa pape..are lingurita lui preferata... |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5520 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 05, 2008 11:12 pm | |
| azi Chira a mancat mai mult singura...si nici nu va pot descrie cum arata...era toata murdara pana la coate, pe toata fata...ca manca un sos...iar seara...la paste...le mananca singura...si ii place la nebunie...Asta e...se murdareste, dar daca altfel nu vroia sa manance...am lasat-o... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Lun Dec 08, 2008 7:40 am | |
| Fluturas,cateva lingurite nu sa stai dupa el 3 ore sa pape.Sa vada ca poate si el si va progresa.Asa Chira,esti fetita mare.Gabita,tu esti flacau de-acum!!!
Ultima editare efectuata de catre Stefytza in Lun Dec 08, 2008 1:25 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Lun Dec 08, 2008 11:31 am | |
| eu azi dim i-am pus in castronel pufuleti,cativa covrigei si biscuiti si papa singur la masa,dar mancare nuuuuuuu incerca el ceva ceva dar numai pe el da si pe jos |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Lun Dec 08, 2008 1:26 pm | |
| Lasa,asa ai si tu activitate,sa nu cumva sa te plictisesti! :() |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Lun Dec 08, 2008 1:34 pm | |
| si daria mananca binisor cu lingurita. Nu poate a manance supa ca pana la gura nu mai ramane nimic, dar iaurtul il mananca foarte bine cu lingurita, duce direct la gura. Mai nou ii place si cu furculita, iar omleta daca nu i-o dau cu furculita nu o mananca. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Dec 11, 2008 1:30 am | |
| uneori mananca uneori nu..datorita faptului ca e foarte scarandiv uneori ii dau eu in ultima perioada tot i-am dat lui dar...incetul cu incetul vom invata |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Dec 11, 2008 5:21 am | |
| mama,ce mi-a facut ieri in dormitot,pe birou cu ciorba! Era varza peste tot! A aruncat si cu lingirita din greseala pe jos. |
|
 | |
manolecarmen

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Joi Dec 11, 2008 10:20 am | |
| aseara fetelor luasem cateva seminte de-alea bulgaresti si stateam in bucatarie si spargeam si eu cateva, a venit Andra, aluat si ea 2 boabe, a vazut ca nu reuseste sa le decojeasca si s-a enervat si a dat cu mana si mi-a imprastiat toate cojile in toata bucataria deci... pe la ora 23 am bagat aspiratorul am sters pe jos, ce sa mai zic mi-a dat de lucru ca de... de ce sa stau degeaba!!!! |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 12, 2008 1:22 am | |
| azi am papat bine iar cand am venit de afara am papat omleta cu furculita |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Vin Dec 12, 2008 9:00 am | |
| Chira de vreo 3 zile, mananca mai mult singura..., mai cu lingurita, mai cu mana cand se poate...dar important e ca mananca...numai ciorba ii dau eu...ca da mai mult pe ea... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Sam Dec 13, 2008 5:41 am | |
| Carmen,eu nu pot sa pap seminte de ea.Cand era micuta se taraia la mine cu gurita deschisa ca sa ii dau.Acum le imprastie imediat daca nu o las sa bage mana in castronel dupa ele.Mihaita,  ,papi cu furculita? Isa ieri a apapt ciorbica aproape singura,dar un sfert era pe jos! :() Asa Chira,  ! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Lun Dec 29, 2008 8:34 pm | |
| eu ii mai pun in castronel si papa singur,dar mai da si pe jos sau foloseste mana ca e mai bine |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Lun Dec 29, 2008 8:53 pm | |
| oo fetelor important sa manance singurei si Mario mai da pe jos dar pot sa zic ca mananca f bine pt varsta lui La Adisor tinetiva bine iam dat eu sa pape cu lingurita pana la 4 ani jumate deci cu Mario nu mai fac greseala asta iam dat eu sa nu faca pe jos si ce am rezolvat?pana la urma nu a mai vrut sa manance doar daca iam dat eu |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: copii nostri stiu sa manance cu lingurita? Lun Dec 29, 2008 11:29 pm | |
| aoleu nemi ...pana atunci...ma pui pe gandit :() |
|
 | |
| | copii nostri stiu sa manance cu lingurita? | |
|